Dnevni horoskop 08.09.2014ASTRO PREGLED

Mjesec - Venera opozicija umanjuje smisao za praktično, ali povećava suosjećanje i osjećajnost. Romantični snovi imaju veću šansu da se ostvare danas. Ovaj planetarni utjecaj nije pogodan za donošenje bitnih odluka i riskiranje, posebno na polju ljubavi.

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Pobliže sagledajte što se oko vas događa. Dok pratite što se događa, sve će biti u redu. Ako dozvolite da drugi misle i obavljaju stvari umjesto vas, zažaliti ćete, no biti će to dobra lekcija.

 

(20.04. - 20.05.) BIK

Držite se obiteljskog okruženja i doma. Ako sudjelujete u aktivnostima ili zabavi koja skupo košta, pretjerati ćete s trošenjem. Danas izbjegavajte bilo kakve odluke u vezi novca.

 

(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Dolaze vam promjene, nemojte se opirati, prigrlite nove mogućnosti i sve će vam ići na korist. Pojaviti će se i posebna prilika za rješenje nekih dugoročnih planova.

 

(21.06. - 21.07.) RAK

Neka vam prošla iskustva pomognu donijeti prave odluke. Netko tko vam je obećao nešto napraviti za vas, neće to učiniti. Izbjegavajte rasprave jer lako mogu prerasti u svađu.

 

(22.07. - 22.08.) LAV

Puno toga se događa u vašem životu, ali nemojte se preopteretiti. Manji problemi u obitelji će iskrsnuti. Ostanite smireni. Brižnost i obazriv razgovor pomoći će vam da izbjegnete svađu.

 

(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Činite što je najbolje u danom trenutku, ne dajte da vam ego stoji na putu. To vrijedi i za druge osobe, ako netko prijeđe granicu, stanite tome na kraj.

 

(23.09.-22.10.) VAGA

Dok god ne preuzimate previše ili dopustite nekom da vam pokvari​​ dan biti ćete u mogućnosti postići neke od stvari koje vas čine sretnim. Odputujte ili posjetite nekoga tko vas voli zbog onog što jeste, a ne onog što imate ili činite.

 

(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Imati ćete uspješan dan. Novac, ugovori i širenje posla će tome pridonijeti. Nemojte dozvoliti da vlastina nesigurnost stane vam na put napretka. Na vama je da donesete odluke.

 

(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Teško ćete moći sakriti svoje osjećaje. Putovanje će vas primamiti ali cijena će premašiti vaše financijsko stanje. Razmislite o svojoj financijskoj budućnosti.

 

(22.12.-20.01.) JARAC

Ignorirajte ono što drugi rade i koncentrirajte se na stvari vama bitne. Izvucite za sebe ono najbolje iz situacije u kojoj ste. Pripazite na novac, nemojte previše potrošiti.

 

(21.01.-19.02.) VODENJAK

Nije vrijeme za donošenje bitnih odluka ili započinjanje poslova. Samorazvoj i postignute promjene pomoći će vam u budućim aktivnostima i usrećiti ćete osobe do kojih vam je najviše stalo.

 

(20.02.-20.03.) RIBE

Ne dajte da vas netko s kim živite iskoristi, vaše ideje neće se cijeniti. Nemojte se zbog toga uzrujati. Danas činite stvari koje vas vesele i čine sretnima.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela