Dnevni horoskop 05.06.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Uran - Mjesec kvadrat predispozicija je naglim promjenama koje mogu biti bolne ili neugodne. Ipak, ne trebate se brinuti. Osjetiti ćete potrebu za više emotivne slobode. Isto tako, poštujte i potrebu drugih ljudi za više slobode!

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas ćete spoznati nešto što će vam pomoći u budućnosti. Isto tako, promjene možete ostvariti kroz rutinske poslove koje vam donose više učinkovitosti. Ako vam je netko iz prošlosti još uvijek u mislima, nazovite tu osobu.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Sa žurbom ćete samo napraviti pogreške, doći će do nesporazuma i nezgoda. Prije no što bilo što poduzmete ili se nekom obratite sagledajte cijelu situaciju objektivno. Emotivan problem odraziti će se na vaš posao.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Netko će vas danas požurivati. Osvrnite se oko sebe, pogledajte što sve drugi rade i ne dozvolite da vas uspore. Imati ćete priliku ostvariti dobro partnerstvo. Ako ste pozvani na izlet, odbijte poziv, jer ste danas skloni nezgodama.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete imati strastven i zanimljiv dan. U dvoje je sve lakše. Promjene su nužne i ne bi se trebali opirati promjenama samo zbog svojih prečvrstih stavova. Ako planirate u posjetu prijateljima, provjerite prije jesu li kod kuće.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte dozvoliti da napravite pogrešku radi emotivnih problema. Problem u partnerstvu možete riješiti samo ako ste voljni otvoreno razgovarati i reći što mislite i ako ste spremni suočiti se sa posljedicama. Netko iz vaše prošlosti pomoći će vam naći riješenje.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ako usporite drugi će vas kritizirati. Vjerujte u svoje prosudbe i slijedite ono u što vjerujete. Doći će do toliko potrebne promjene u vezi u kojoj ste. Primiti ćete dobru vijest vezano za novac koji ste očekivali dobiti.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Težite tome da postanete radoholičar. Više pažnje posvetite bliskim osobama. Svoj dom učinite udobnijim i prostranijim. Izađite van sa prijateljima ili putujte kako bi razbistrili misli i stavili stvari na svoje mjesto. Vrijeme je da preuzmete inicijativu i dovršite stvari.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Napravite promjene koje će vam goditi i pomoći da zaboravite na probleme oko vas. Imajte na umu da ne možete svima ugoditi. Starija osoba može vam uzrokovati probleme. Večer ćete provesti u druženju i dobrom raspoloženju sa prijateljima.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ne možete pogriješiti. Izađite i povežite se sa ljudima koji vam mogu pomoći na svim poljima. Iscrpili ste se u prethodnom periodu i za promjenu, pravo je vrijeme da se opustite. Zaslužili ste! Privlačiti će vas putovanje, ali prvo sredite privatne stvari.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Poslovni partner imati će krivi dojam i moguća je svađa. Budite smireni i razjasnite nesporazum. Postaviti će vam se pitanje da li radite nešto drugačije. Pripremite svoj odgovor kako ne bi gubili vrijeme. Ako želite ostvariti cilj, slijedite inspiraciju koju sada imate.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Prikrijte što osjećate i izbjeći ćete nevolje sa susjedima, prijateljima i rodbinom. Što više vremena posvetite projektu, to jači dojam ćete na kraju ostaviti na osobe oko vas. Nemojte letjeti od jedne stvari na drugu.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Puno toga danas vam drugi neće otkriti. Ako djelujete samo na temelju pretpostavki mogli bi napraviti pogrešku koja će vas skupo stajati. Netko s kime ste imali problema u prošlosti ponovno će vam otežati situaciju.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela