Dnevni horoskop 04.06.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Današnji planetarni sklop na sve utječe i čini nas osjetljivijima. Neke osobe osjećati će se povrijeđeno bez razloga. Možete zapasti u stanje zbunjenosti i izostati osjećaj za praktično. Zato savjetujemo da odgodite važne odluke i potpisivanje ugovora.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Na poslu bi mogli imati propusta i nećete moći ispuniti zahtjeve nadređene osobe. Nije povoljno vrijeme da pokušate čim prije obaviti posao. Ako vam ne ide od ruke, radije odgodite! Inače bi se mogla desiti pogreška koja će vas skupo stajati. Poslijepodne će vam voljena osoba pomoći da prebrodite stanje zbunjenosti.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Teško ćete odrediti prioritete. Morate dovršiti važan zadatak na poslu, a pritisak dolazi i kroz financijski problem koji morate riješiti. Savjetujemo da više pažnje posvetite poslovnim obavezama. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ujutro ćete biti jako optimistični i zaključiti ćete da je pravo vrijeme da tražite povišicu. Vrlo male šanse su da dobijete povišicu, zapravo bi mogli dobiti još dodatnog posla. Nećete biti dovoljno uvjerljivi i nećete moći naći najbolje razloge koji će vam ići u korist.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Mogli bi se uzrujati zbog ljubavnih problema. Na poslu možete imati uspjeha, ako ste voljni raditi prekovremeno. Pokušajte ne biti kritični prema svima oko sebe i izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Potrošiti ćete više novca no što ste očekivali na hitne popravke kod kuće. Uzrujati će vas što ćete morati odgoditi poslovno putovanje na koje ste danas morali ići. Sami nemojte ništa pokušavati popraviti! Danas bi mogli biti poprilično nespretni pa radije pozovite stručne osobe.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Planirate započeti manji poslovni projekt. Savjetujemo da se posvetite detaljima i dobro razradite plan prije no što krenete u realizaciju. Nemojte donositi nagle odluke, jer se mogu pokazati krivim izborom!

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Neočekivane prepreke mogu vas spriječiti da obavite ono što ste za danas isplanirali. Zbog neuspjeha nemojte se loše ponašati prema članovima obitelji. Jednostavno nemate danas osjećaj za praktično. Savjetujemo da poslovne susrete danas odgodite.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nećete danas uspjeti ostvariti sve planove. Blizak prijatelj ponuditi će vam da se udružite u posao koji može biti profitabilan. Savjetujemo da izbjegavate bilo kakva nagađanja. Dobri su izgledi za romantičnu večer sa voljenom osobom.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Morati ćete donijeti važnu odluku vezano za vaš ljubavni život. Starija muška osoba dati će vam vrijedan savjet. Danas će vam nedostajati osjećaj za praktično, ali prijatelji i obitelj ponuditi će pomoć. Savjetujemo da izbjegavate rasprave i da prihvatite pomoć starije ženske osobe.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete imati poteškoća u odnosu sa voljenom osobom. Lijepa riječ može smanjiti napetost. Financijska situacija nije zadovoljavajuća. Savjetujemo da budete strpljivi i da izbjegavate bilo kakva nagađanja. Svotu novca mogli bi dobiti iz posve neočekivanog izvora.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

U stanju ste zbunjenosti i mali su izgledi da pokrenete novi poslovni projekt koji ste imali u planu. Savjetujemo da budete strpljivi. Danas se bavite rutinskim poslovima. U društvu voljene osobe provesti ćete romantičnu večer.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Prigovarati ćete voljenoj osobi radi prevelikih troškova. Savjetujemo da se suzdržite od prigovaranja, da ostanete smireni i da budete prilagodljiviji. Pokušajte biti pozitivni i ne ljutite se oko sitnica.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela