Dnevni horoskop 03.06.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Mars opozicija donosi napetost, razdražljivost, sumnje i nezgode. Važne aktivnosti odgodite. Ako vam ništa ne ide od ruke, odustanite i nađite način da se opustite.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ujutro ćete biti razdražljivi zbog nesporazuma sa jednim poslovnim partnerom. Situaciji pristupite smireno i pokušajte ostvariti kompromis! Ako morate voziti, budite oprezni!

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Zbog neočekivanih događaja morati ćete mijenjati planove za danas. Nemojte imati velika očekivanja za posao, jer bi se mogli razočarati. Odgodite donošenje važnih odluka i pokušajte biti smireni! Navečer ćete se uspjeti opustiti i zaboraviti na dnevne brige.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Na poslu nećete dobiti podršku zbog čega ćete se osjećati izolirano i napetost će rasti. Budite oprezni kako ne bi povrijedili osjećaje drugih! Navečer ćete čuti vijest o nezgodi koju je bliski prijatelj imao.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Na poslu ćete dobiti dodatne zadatke za obaviti što će vas razljutiti. Budite oprezni! Šef nije u dobrom položaju. Zbog problema na poslu nemojte se istresti na obitelj. Radije nađite način da se opustite.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Odlučiti ćete otići na poslovni put koji duže vremena odgađate. Voljena osoba prigovoriti će vam da ste našli krivi trenutak, jer vas treba kod kuće. Nakon svađe ipak ćete odgoditi put. Savjetujemo da više pažnje posvetite obitelji.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Voljena osoba prigovarati će vam da ste previše novca potrošili na nešto što vam uistinu ne treba. Savjetujemo da izbjegavate financijska nagađanja. Danas možete lako upasti u nevolje. Pripazite kako se ponašate prema prijateljima.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Na poslu mogli bi biti upleteni u skandal zbog tračeva koji su se proširili među kolegama. Kontrolirajte se! Nesporazum će se ubrzo riješiti. Mogli bi primiti neočekivanu svotu novca koja će vam pomoći da riješite većinu financijskih problema.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas se bavite kreativnim stvarima ili onima koje vas zabavljaju i uspjeti ćete izbjeći komplikacije. Danas lako možete pasti u iskušenje, pa se ne upuštajte u trošenje novca i dogovore putem interneta. Budite smireni i što god radili, oslonite se na intuiciju.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Početi ćete raditi na projektu koji će se pokazati uspješnim i profitabilnim. Ako vam treba pomoć, zamolite prijatelje da vam pomognu. Netko će vas okriviti za nešto. Savjetujemo da budete smireni kako bi izbjegli svađu.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete biti neraspoloženi zbog nedovoljno novca za izlet na koji ste sa obitelji željeli ići. Starija osoba iz obitelji neće vam željeti posuditi novac koji vam treba. Nemojte se ljutiti! Pokažite više razumijevanja i tako izbjegnite svađu.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Nadređene osobe cijeniti će vaš trud na poslu. Jedan poslovni projekt neće donijeti uspjeh zbog nepovoljnih okolnosti. Ljubavna veza napredovati će. Odličan je dan da izrazite svoje iskrene želje.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Osjećati ćete se iscrpljeno i lako ćete planuti. Izbjegavajte bilo kakve rasprave i odgodite poslovne susrete. Ako navedete druge na sažaljenje, to će vam se neugodno vratiti. Pomoći će vam ako svoju situaciju sagledate iz šire perspektive.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela