Dnevni horoskop 02.06.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sunce - Mjesec opozicija i Pun Mjesec donosi više nervoze. Imati ćete potrebu da svaku minutu morate nešto raditi. Rizik od nesreća veći je nego inače. Rasprave se lako mogu pretvoriti u žustre svađe. Ostanite smireni!

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ujutro ćete se upustiti u više aktivnosti odjednom. Zbog nervoze i nestrpljenja nećete puno napraviti. Savjetujemo da budete jako oprezni na poslu kako bi izbjegli kašnjenja i pogreške koje će uzrujati nadređene osobe.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Atmosfera na poslu neće biti ugodan zbog otežane suradnje sa radnim kolegom ili kolegicom. Imati ćete posve drugačija razmišljanja u vezi važne odluke. Savjetujemo da kontrolirate impulzivnost. Ako uspijete izbjeći svađu, situacija se uskoro vraća u normalnu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas nećete biti dobre volje. Ne preuzimajte nove obaveze, jer nećete imati dovoljno energije. Skloni ste depresivnom raspoloženju i nezgodama. Ostanite smireni! Život može biti lijep, ali prvo morate biti smireni i postići unutarnji mir.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Biti ćete impulzivni. Savjetujemo da budete oprezni u svemu što radite. Poslijepodne bi mogli primiti simboličnu svotu novca. Moglo bi se raditi o dodatku na plaći za sve što ste ostvarili u poslu u prethodnom periodu.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Zbog napetosti i iscrpljenosti mogli bi imati zdravstvenih poteškoća. Savjetujemo da usporite malo. Nije povoljno vrijeme za važne poslovne odluke. Više odmarajte i posjetite događaj na kojem se okupljaju ljudi sa sličnim interesima, koji vam mogu pomoći u vezi budućih planova.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Biti ćete razdražljivi zbog iscrpljenosti. Izbjegavajte aktivnosti koje zahtijevaju koncentraciju. Povoljan je dan za obavljanje rutinskih kućnih poslova. Ne odgovarajte na provokaciju starije muške osobe.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ujutro ćete biti nemirni i nećete se moći lako kontrolirati. Biti ćete skloni impulzivnim reakcijama. Savjetujemo da se bavite rutinskim poslovima danas. Vozite oprezno kako bi izbjegli nezgode.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Sa mlađom osobom iz okruženja mogli bi se posvađati . Savjetujemo da se kontrolirate i pazite koje riječi upotrebljavate! Ako ne morate, danas ne vozite auto. Izbjegavajte financijska nagađanja.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Unatoč financijskim poteškoćama, biti ćete optimistični i pokušati ćete nagovoriti poslovne partnere na akciju. Skloni ste nezgodama danas, zato budite oprezni u svemu što radite.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Osjećati ćete se van toka događanja i raspravljati ćete sa svima oko sebe. Biti ćete svadljivi. Savjetujemo da više pažnje posvetite članovima obitelji, posebno voljenoj osobi. Zajedno ćete naći riješenje za financijski problem.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Imate u planu napraviti nešto korisno kod kuće. Oslonite se na intuiciju. Poslijepodne ćete imati manjih zdravstvenih poteškoća koje su prolazne. Više se odmarajte i više se posvetite ljubavnom životu.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Uznemiriti će vas iznenadna promjena u planovima koje za danas imate. Savjetujemo da se kontrolirate inače ćete narušiti dobre odnose sa radnim kolegama i sa voljenom osobom. Koncentrirajte se na ono najvažnije. Izbjegavajte nagađanja.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela