Dnevni horoskop 02.06.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sunce - Mjesec opozicija i Pun Mjesec donosi više nervoze. Imati ćete potrebu da svaku minutu morate nešto raditi. Rizik od nesreća veći je nego inače. Rasprave se lako mogu pretvoriti u žustre svađe. Ostanite smireni!

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ujutro ćete se upustiti u više aktivnosti odjednom. Zbog nervoze i nestrpljenja nećete puno napraviti. Savjetujemo da budete jako oprezni na poslu kako bi izbjegli kašnjenja i pogreške koje će uzrujati nadređene osobe.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Atmosfera na poslu neće biti ugodan zbog otežane suradnje sa radnim kolegom ili kolegicom. Imati ćete posve drugačija razmišljanja u vezi važne odluke. Savjetujemo da kontrolirate impulzivnost. Ako uspijete izbjeći svađu, situacija se uskoro vraća u normalnu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas nećete biti dobre volje. Ne preuzimajte nove obaveze, jer nećete imati dovoljno energije. Skloni ste depresivnom raspoloženju i nezgodama. Ostanite smireni! Život može biti lijep, ali prvo morate biti smireni i postići unutarnji mir.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Biti ćete impulzivni. Savjetujemo da budete oprezni u svemu što radite. Poslijepodne bi mogli primiti simboličnu svotu novca. Moglo bi se raditi o dodatku na plaći za sve što ste ostvarili u poslu u prethodnom periodu.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Zbog napetosti i iscrpljenosti mogli bi imati zdravstvenih poteškoća. Savjetujemo da usporite malo. Nije povoljno vrijeme za važne poslovne odluke. Više odmarajte i posjetite događaj na kojem se okupljaju ljudi sa sličnim interesima, koji vam mogu pomoći u vezi budućih planova.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Biti ćete razdražljivi zbog iscrpljenosti. Izbjegavajte aktivnosti koje zahtijevaju koncentraciju. Povoljan je dan za obavljanje rutinskih kućnih poslova. Ne odgovarajte na provokaciju starije muške osobe.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ujutro ćete biti nemirni i nećete se moći lako kontrolirati. Biti ćete skloni impulzivnim reakcijama. Savjetujemo da se bavite rutinskim poslovima danas. Vozite oprezno kako bi izbjegli nezgode.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Sa mlađom osobom iz okruženja mogli bi se posvađati . Savjetujemo da se kontrolirate i pazite koje riječi upotrebljavate! Ako ne morate, danas ne vozite auto. Izbjegavajte financijska nagađanja.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Unatoč financijskim poteškoćama, biti ćete optimistični i pokušati ćete nagovoriti poslovne partnere na akciju. Skloni ste nezgodama danas, zato budite oprezni u svemu što radite.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Osjećati ćete se van toka događanja i raspravljati ćete sa svima oko sebe. Biti ćete svadljivi. Savjetujemo da više pažnje posvetite članovima obitelji, posebno voljenoj osobi. Zajedno ćete naći riješenje za financijski problem.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Imate u planu napraviti nešto korisno kod kuće. Oslonite se na intuiciju. Poslijepodne ćete imati manjih zdravstvenih poteškoća koje su prolazne. Više se odmarajte i više se posvetite ljubavnom životu.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Uznemiriti će vas iznenadna promjena u planovima koje za danas imate. Savjetujemo da se kontrolirate inače ćete narušiti dobre odnose sa radnim kolegama i sa voljenom osobom. Koncentrirajte se na ono najvažnije. Izbjegavajte nagađanja.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela