Dnevni horoskop 01.06.2015.



horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Saturn konjukcija povećava potrebu za sigurnosti u vezama i za stabilnosti u obitelji. Ovo može biti podsvjesno opiranje promjenama. Nema razloga za brigu. Ova situacija ne može potrajati dugo, budući da je uzrokovana brzom kretnjom Mjeseca.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas nećete biti raspoloženi da bilo što radite i da se sa bilo kime družite. Nemojte se izolirati! Pokušajte biti društveniji. Shvatiti ćete da problemi koji vas opterećuju nisu toliko veliki kako vam se čine.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas nije povoljan dan za putovanja ili za zaradu. Prepreke će se činiti većima i nećete biti društveni što može dovesti do neuspjeha u poslu i do razočaranja na društvenom polju. Ovo neće utjecati na ljubav, ako više pažnje posvetite voljenoj osobi.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas niste dobro raspoloženi i prisutne su poteškoće u izražavanju. Danas nije povoljan dan za druženje sa prijateljima, niti za sastanke sa važnim osobama. Nije vrijeme niti za trošenje ili kupovinu vrijednih stvari, jer bi mogli bi požaliti.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Ujutro ćete biti bezvoljni. Radni kolege i prijatelji nastojati će oraspoložiti vas. Biti ćete neraspoloženi zbog financijskih problema koji vas brinu duže vremena. Važne odluke nemojte sami donositi. Aktivnosti koje zahtijevaju koncentraciju izbjegavajte.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Nije povoljan dan za druženje sa prijateljima. Nećete se moći jasno izražavati. Savjetujemo da izbjegavate trošenje, ulaganja ili kupovinu vrijednog predmeta. Pokušajte se oraspoložiti, razmišljajte o planovima vezano za vašu obitelj.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Željeti ćete promjene ili upuštanje u nove aktivnosti. Odlično je vrijeme za ljubav i za obiteljske aktivnosti. Vaše ideje neće dobiti odobrenje kakvo zaslužuju. Savjetujemo da danas ne potpisujete bilo kakav dokument ili poslovni ugovor.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ujutro će vas čekati puno problema koje ćete morati riješiti. Biti ćete puni energije i izaći ćete na kraj sa svima njima. Suočiti ćete se sa financijskim poteškoćama. Više pažnje posvetite obitelji i ljubavnom životu.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Vrijeme je da smanjite posao i posvetite se više voljenoj osobi. Poslovni projekt ćete odgoditi kako ne bi izgubili novac. Danas se bavite obiteljskim rutinskim aktivnostima.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ujutro će se pojaviti prilika da započnete novi posao. Ne žurite! Uzmite vremena i prespavajte noć ili dvije i tada donesite odluku. Odličan je dan za ljubav. Dobri su izgledi da provedete romantičnu večer.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas ćete imati poteškoća u komunikaciji što će se odraziti na vaše društvene i emotivne odnose. Ne preporučujemo da se upuštate u nove poslovne projekte ili pregovore iako će ponude biti primamljive.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Biti ćete u dobroj intelektualnoj formi. Imati ćete uspjeha u svim kućnim aktivnostima danas. Savjetujemo da odredite prioritete kako bi uštedjeli na vremenu i postigli više. Ne ignorirajte mišljenje voljene osobe.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Osjećati ćete potrebu da razgovarate sa osobom suprotnog spola o vašim ljubavnim problemima. Osjećate se zapostavljeno. Ne dozvolite da vas tuga preplavi. Zbog ovog emotivnog stanja i nedruštvenosti, nesporazumi sa voljenom osobom mogu se povećati.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela