Dnevni horoskop 01.06.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Saturn konjukcija povećava potrebu za sigurnosti u vezama i za stabilnosti u obitelji. Ovo može biti podsvjesno opiranje promjenama. Nema razloga za brigu. Ova situacija ne može potrajati dugo, budući da je uzrokovana brzom kretnjom Mjeseca.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas nećete biti raspoloženi da bilo što radite i da se sa bilo kime družite. Nemojte se izolirati! Pokušajte biti društveniji. Shvatiti ćete da problemi koji vas opterećuju nisu toliko veliki kako vam se čine.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas nije povoljan dan za putovanja ili za zaradu. Prepreke će se činiti većima i nećete biti društveni što može dovesti do neuspjeha u poslu i do razočaranja na društvenom polju. Ovo neće utjecati na ljubav, ako više pažnje posvetite voljenoj osobi.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas niste dobro raspoloženi i prisutne su poteškoće u izražavanju. Danas nije povoljan dan za druženje sa prijateljima, niti za sastanke sa važnim osobama. Nije vrijeme niti za trošenje ili kupovinu vrijednih stvari, jer bi mogli bi požaliti.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Ujutro ćete biti bezvoljni. Radni kolege i prijatelji nastojati će oraspoložiti vas. Biti ćete neraspoloženi zbog financijskih problema koji vas brinu duže vremena. Važne odluke nemojte sami donositi. Aktivnosti koje zahtijevaju koncentraciju izbjegavajte.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Nije povoljan dan za druženje sa prijateljima. Nećete se moći jasno izražavati. Savjetujemo da izbjegavate trošenje, ulaganja ili kupovinu vrijednog predmeta. Pokušajte se oraspoložiti, razmišljajte o planovima vezano za vašu obitelj.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Željeti ćete promjene ili upuštanje u nove aktivnosti. Odlično je vrijeme za ljubav i za obiteljske aktivnosti. Vaše ideje neće dobiti odobrenje kakvo zaslužuju. Savjetujemo da danas ne potpisujete bilo kakav dokument ili poslovni ugovor.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ujutro će vas čekati puno problema koje ćete morati riješiti. Biti ćete puni energije i izaći ćete na kraj sa svima njima. Suočiti ćete se sa financijskim poteškoćama. Više pažnje posvetite obitelji i ljubavnom životu.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Vrijeme je da smanjite posao i posvetite se više voljenoj osobi. Poslovni projekt ćete odgoditi kako ne bi izgubili novac. Danas se bavite obiteljskim rutinskim aktivnostima.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ujutro će se pojaviti prilika da započnete novi posao. Ne žurite! Uzmite vremena i prespavajte noć ili dvije i tada donesite odluku. Odličan je dan za ljubav. Dobri su izgledi da provedete romantičnu večer.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas ćete imati poteškoća u komunikaciji što će se odraziti na vaše društvene i emotivne odnose. Ne preporučujemo da se upuštate u nove poslovne projekte ili pregovore iako će ponude biti primamljive.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Biti ćete u dobroj intelektualnoj formi. Imati ćete uspjeha u svim kućnim aktivnostima danas. Savjetujemo da odredite prioritete kako bi uštedjeli na vremenu i postigli više. Ne ignorirajte mišljenje voljene osobe.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Osjećati ćete potrebu da razgovarate sa osobom suprotnog spola o vašim ljubavnim problemima. Osjećate se zapostavljeno. Ne dozvolite da vas tuga preplavi. Zbog ovog emotivnog stanja i nedruštvenosti, nesporazumi sa voljenom osobom mogu se povećati.

 

 

 
najbolji-tarot-horoskop.jpg
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT