Dnevni horoskop 11.12.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Uz Neptun - Merkur sekstil prisjetiti ćete se ugodnih trenutaka. Svoje talente možete pokazati u punom sjaju. Sa druge strane, nije povoljan dan za posao. savjetujemo da odgodite donošenje važnih odluka.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Pažljivo odaberite osobe s kojima ćete se družiti. Ljudi koji su vam naporni stvoriti će vam samo probleme. Najbolje ćete se osjećati ako se upustite u natjecateljske aktivnosti. Ne upuštajte se u rasprave sa nekim tko nije pošten prema vama.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Privatni i ljubavni život biti će poput ringišpila. Napravite sve što možete da održite unutarnji mir. Malo više iskazivanja pažnje donosi vam predivne trenutke. Iskoristite svoj šarm.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Morati ćete raditi više i brže kako bi sve uspjeli dovršiti danas. Taman kada pomislite da ste sve dovršili, nešto će iskrsnuti, netko će vam pokušati nametnuti još posla. Pripremite se za taj trenutak i recite ne.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Sve dok ne pretjerate s trošenjem novca imati ćete odličan dan. Promjena smjera donosi i povećanje zarade. Naći ćete novu ljubav, ako to tražite ili ćete se više zbližiti sa članovima obitelji i sa voljenom osobom. Planirati ćete zajedničke aktivnosti.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Propitajte svoje motive prije nego obećate da ćete nešto za nekoga napraviti. Ako niste u potpunosti iskreni sami sa sobom, priznajte to, čak iako to donosi sukobe. Jednom kada to učinite, rasteretiti ćete se i osjećati ćete se bolje.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Zbrojiti ćete dva i dva i smisliti sjajno rješenje za nešto važno u što vjerujete. Razviti će se zanimljivo novo prijateljstvo kroz druženje s osobom koja vas zanima.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte pasti pod kušnju i potrošiti novac koji nemate. Suočiti ćete se s problemima kroz partnerstvo, vezano za novčana pitanja. Nećete znati što poduzeti dalje. Nemojte posuđivati novac. Morati ćete srezati troškove. Možda je vrijeme za promjenu posla.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nepoštenje i neiskrenost u privatnom životu potaknuti će vas na razmišljanje o sljedećem potezu. Nemojte ignorirati ono što se oko vas događa. Vi ste se promjenili i veza u kojoj ste više nije ono što želite.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte dopustiti da vam ljubavni problemi, tajne ili tračevi utječu na profesionalan život. Osjećaje zadržite za sebe i sve će biti u redu. Interes prema vama imati će netko tko to ne bi trebao imati.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Biti ćete pričljivi, ali ne govorite o svom privatnom životu radnim kolegama. Ako se upustite u laku i brzu zaradu, biti ćete samo na gubitku. Nemojte dati prednost tuđoj ideji. Poradite na vlastitim idejama.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Morati ćete se suočiti s problemima kako nadolaze. Netko će vam prešutiti informacije važne za donošenje financijske odluke. Razgovarajte s nekim koga poštujete i tražite mišljenje u vezi vaše dvojbe.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Sve dolazi na svoje mjesto i moći ćete vidjeti plodove svog truda i rada. Novčane dogovori biti će zaključeni i dobre ideje osmišljene. Moći ćete ostvariti sjajne promjene koje će se odraziti na vaše raspoloženje i izgled.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT