Dnevni horoskop 18.01.2019.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Merkura i Plutona stvara predispozicije za hrabrost ali donosi i nestrpljenje. Upravo će se nestrpljenje najviše pokazati prilikom implementacije ideja i onih planova koje smatramo obećavajućima. Moguća je eskalacija konflikata iz nedavne prošlosti. Ostanite smireni i klonite se rasprava.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Bit ćete prilično nervozni pa bi pred voljenom osobom mogli reći nešto što ne mislite. Ostanite smireni jer bi vas previše stresa moglo dovesti do zdravstvenih problema. Ukoliko danas vozite na dulju relaciju, pripazite na brzinu vožnje jer je povećana mogućnost kazni. Odgodite poslovne sastanke koji zahtijevaju pregovore.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte imati previše visoka očekivanja od financijskih dogovora jer bi se mogli razočarati. Za neke je stvari potrebno više vremena ali i još poneki razgovor. Mogući su zastoji i odgode radi neočekivanih dešavanja zato nemojte za danas previše toga isplanirati. U svakom slučaju trebate ostati smireni i osloniti se na intuiciju.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ukoliko se uspijete kontrolirati i danas ne budete previše kritični prema ljudima iz okoline, moći ćete zaraditi nešto dodatnog novca. Kako bi izbjegli svađe i spominjanje prošlosti, izbjegavajte suočavanja sa prijateljima ali i voljenom osobom. Poslijepodne očekujte posjetu nekog od obitelji, saznat ćete nešto jako dobro.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Dobar će dio vas prijepodne biti na putu ili stalno u pokretu. Ostanite fokusirani na vlastite ciljeve pa ćete uspjeti riješiti sve što ste namjeravali. Poseban ćete uspjeh postići po pitanju poslovnog projekta koji zahtijeva timski rad ili suradnju sa nekim izvan poduzeća. Nemojte ni u čemu pretjerivati i ne pokazujte nervozu.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas ćete biti dosta usmjereni samima sebi pa će tako većina smatrati kako su nedovoljno plaćeni te kako se rad koji ste do sada ulagali nije isplatio kako se trebao. Budite strpljivi, ne možete očekivati da drugi ljudi stalno misle o vama, nadređeni imaju druge prioritete što ne znači da zanemaruju vaš rad i uložen trud.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Bit ćete dosta nervozni radi čega bi se pojedine osobe mogle od vas udaljiti. Ako shvatite da se netko izmiče, nemojte ništa forsirati nego stanite i razmislite zašto je to tako. Ostanite smireni jer su u krajnjim slučajevima mogući i sukobi sa zakonom. U vožnji budite nešto više oprezni jer su moguće manje prometne nezgode.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete anksiozni i željni dovršiti posao koji ste započeli prije nekoliko dana. Nemojte žuriti u onom što radite jer bi mogli napraviti nekoliko pogrešaka a svaka će vas od njih prilično koštati. Ostanite smireni i izbjegavajte pokušaje voljene osobe koja će se truditi dogovoriti sa vama sastanak usmjeren ljubomornim ispadima.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Očekujte dosta napete međuljudske odnose. Vi ćete biti dobre volje ali će okolina pokazati nerazumijevanje pa su mogući nesporazumi u kojima ćete samo jedni druge kriviti i kritizirati. Pažljivo rasporedite novce koje imate jer vas ubrzo očekuje slavlje koje će zahtijevati veću svotu. Nemojte zanemarivati roditelje.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Današnji je dan povoljan za komunikaciju sa mlađim osobama te sa djecom. Nemojte davati obećanja za koja niste sigurni kako ćete ih moći ispuniti. Bit ćete vrlo odlučni i usmjereni ostvarenju ciljeva koje ste si za danas zadali ali nemojte misliti kako ćete sve moći napraviti sami. Ponekad se trebate osloniti na druge ljude.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Netko bi vam od prijatelja danas mogao ponuditi dobru priliku za zaradu. Vjerojatno je riječ o honorarnom poslu koji bi trebali raditi zajedno. Nije loša ideja prihvatiti ponudu ali pokušajte prvo razmisliti o tome koliko imate vremena. Pozabavite se obiteljskim problemima a ako ste započeli kućne projekte, gledajte ih dovršiti.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Kroz jutro nećete biti u najboljoj formi a većinu će vas boljeti glava. Nemojte se brinuti misleći kako je u pitanju ozbiljniji zdravstveni problem, radi se jednostavno o previše umora. Odgodite veće odluke, držite se rutine i pokušajte što prije organizirati slobodan dan u kojem ćete se posvetiti isključivo sebi te odmoriti.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Imat ćete jako puno obaveza, ne samo na radnom mjestu nego i kod kuće gdje će se od vas dosta toga očekivati. Nemojte ni u čemu brzati jer bi mogli samo stvoriti nove probleme i na kraju razočarati i sebe i druge. Ako nešto mislite da nećete stići, odmah tako i recite. Nadređeni vas promatraju, imajte to na umu.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT