Dnevni horoskop 24.05.2019. ❤️❤️❤️

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Trigon Sunca i Mjeseca ide u prilog snažnim emocijama te povećava osjetljivost. Većina će ljudi danas suosjećati sa drugima pa bi vam tako pomoć mogao ponuditi netko od koga to najmanje očekujete. Mnogi će osjetiti snažnu potrebu za uvođenjem promjena u privatnu, posebno ljubavnu sferu života.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Imat ćete odlične komunikacijske vještine pa će vam se tako biti lakše baviti svakodnevicom. Poseban uspjeh možete ostvariti na polju obitelji ali i prijateljstva. Slobodno danas isplanirajte ozbiljnije stvari za budućnost, imat ćete jako dobre ideje i bit ćete vrlo uvjerljivi. Nemojte ignorirati negativne komentare voljene osobe.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas je povoljan dan za financije pa bi se bilo najbolje usmjeriti rješavanju bilo kakvih novčanih problema i dugovanja. Netko bi vam od prijatelja mogao ponuditi mogućnost dodatne zarade, dobro razmislite o tome hoćete li imati dovoljno vremena da ispunite dato obećanje. Nemojte žuriti ni sa kakvim odlukama.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bit ćete pomalo zbunjeni radi količine problema koje trenutno imate. Glavni problem zapravo je financijske prirode i ne bi bilo loše krenuti prvo njega rješavati. Bit ćete vrlo odlučni i danas vam neće nedostajati energije. Bez problema ćete završiti sve obaveze ali uz uvjet da se klonite bilo kakvih nepotrebnih distrakcija.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Mnogi će danas uspješno uvesti promjene u ljubavni odnos. Većinu ćete dana biti zadovoljni iako nećete biti u potpunosti sigurni u namjere voljene osobe. Nemojte se radi toga nervirati, odnos je dobar a u ovoj fazi ne trebate očekivati nikakve značajnije probleme. Nemojte drugima nametati svoje mišljenje, netko će bit ljut.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Imate odlične šanse za ostvarenje uspjeha u svemu što radite pa je tako najbitnije da imate plan za danas i da ste svjesni toga što vam je prioritet. U prilog vam ide polaganje ispita te rad na bilo kakvim izvješćima i poslovnim projektima. Vjerujte u sebe, posebno u polju ljubavi gdje su moguće manje trzavice i svađe.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Mnogi će od vas danas početi razmišljati o vlastitom životu i napretku koji očekuju dulje vremena i to nakon jednog usputnog komentara od strane osobe koju gotovo i ne poznajete. Nemojte pokušavati pod svaku cijenu doći do novca. Vrijeme je da više pozornosti obratite na međuljudske odnose ali i na vlastiti mir i odmor.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Razmišljat ćete vrlo razumno pa je tako dan povoljan za bilo kakve poslovne pothvate i projekte. Slobodno pregovarajte ali ne i ako vam netko ponudi novu priliku za zaradu. U tom slučaju uzmite sebi nešto vremena da bi u miru razmislili koliko vam se to isplati. Vrijeme je da sjednete sa voljenom osobom i otvoreno popričate.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ulazite u potpuno novu fazu po pitanju društvenog i ljubavnog života. Oni koji su slobodni tako bi mogli upoznati osobu sa kojom će ući u ljubavnu vezu dok će zauzeti moguće prekinuti težak odnos u kojem se nalaze dulje vremena. Imat ćete odlične komunikacijske vještine pa možete uspjeti u svemu vezanom uz posao.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dan je iznimno povoljan za susrete sa prijateljima. Bit ćete jako dobro raspoloženi i brzo razmišljati pa bi tako mogli sa lakoćom riješiti eventualne probleme koji se pojave u toku dana. Poslovna ideja koju imate nije još zrela za realizaciju ali će ubrzo biti, dobro razmislite o sumnjama koje imate i potražite savjet iskusnijih.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Voljena bi vam osoba danas mogla pokloniti posebnu pažnju. Mnogi će od vas tako dobiti potvrdu kako su emocije obostrane i odnos dobar. Bit ćete dobro raspoloženi i vjerojatno u večernjim satima otići na druženje sa prijateljima. Poslovne odluke možete donijeti uz pomoć intuicije ali nemojte ništa forsirati niti se dvoumiti.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Voljena će osoba danas cijeniti vašu želju za pozitivnim promjenama. Upravo je zato dan idealan za razgovore o eventualnim problemima, slobodno budite otvoreni i recite što vas smeta. Jako ćete dobro iskoristiti vrijeme koje imate na raspolaganju. Posložite si prioritete za danas kako bi uspješno obavili i dovršili sve što mislite.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete danas vrlo odlučni ali ćete većinu vremena posvetiti emotivnim problemima. Mnogi bi iz tog razloga mogli zanemariti poslovne obaveze pa tako nakupiti zaostatke. U prilog vam idu bilo kakvi međuljudski odnosi te iskreni razgovori. Dan je isto tako povoljan za potpisivanje ugovora ali i bilo kakvih drugih dokumenata.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com