Dnevni horoskop 19.02.2020. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec u Jarcu svakako će nam donijeti brojna nova iskustva koja će mnoge od nas razveseliti. Ipak, neće biti lako organizirati se a mnogi će imati problema i sa izražavanjem emocija. Prilikom razgovora i razmjene ideja pokušajte biti otvoreni i srčani. U ljubavi će prevladavati kreativna i senzualna energija.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Imate dovoljno motivacije, energije i novih ideja da bi se stavili na prvo mjesto ali bi sve to trebali što prije uskladiti. Pred vama su brojne nove prilike, iskombinirajte ih sa odgovornim stavom kako bi došli do odlične ponude, brze zarade ili novog posla. Nemojte biti sramežljivi, istaknite svoja znanja i malo se više hvalite.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Klonite se značajnijih odluka. Nećete moći razmišljati dovoljno unaprijed da bi odabrali ono odgovarajuće. Uzmite sebi dovoljno vremena a prije nego nešto obećate, pokušajte saznati što drugi od vas očekuju. Dan nije povoljan za preuzimanje tuđe odgovornosti, radije budite suzdržani i barem pokušajte odgoditi taj sastanak.

 

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Činit će vam se kako je okolina u gužvi i pod stresom a istovremeno ćete imati dojam da ne radite ništa. Nemojte tako razmišljati jer nećete biti objektivni. Vrijeme je da pokažete koliko ste jedinstveni jer ćete jedino tako dobiti pozornost osobe koja vam može pomoći. Osoba iz vaše prošlosti otvoriti će vrata budućnosti.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte vjerovati svemu što danas čujete od bliske osobe. Čitajte između redaka kako bi došli do pravog stanja i mogli se uspješno nositi sa novonastalom situacijom. Klonite se zahtjevnih osoba i nemojte popuštati pred tuđim hirevima, prihvatite priliku koja vam djeluje kao dobra promjena koja će kasnije pomoći u karijeri.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas ćete biti u rijetko dobroj formi. Bit ćete emotivni, vrlo strastveni u svemu što radite i govorite a većinu ćete dana biti u toku svih dešavanja. Dan je idealan za različite dogovore i sklapanje ugovora a što se tiče privatnog života, nalazite se u povoljnoj fazi za realizaciju ozbiljnijih planova. Iskoristite svaku novu priliku.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Mogla bi vas prilično razočarati osoba koju poznajete dulje vremena. Izgledni su i problemi kod kuće koji će vas dosta okupirati ali ne smijete dozvoliti da zbog njih zanemarite poslovne obaveze. Novčani će vas dogovor smiriti i donijeti vam željena priznanja stoga se usmjerite onim poslovima koji mogu donijeti najveću dobit.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete imati jako dobar osjećaj za vrijeme. Nemojte ni od čega odustajati niti misliti da netko ili nešto nije vrijedan vašeg truda jer ćete tako samo izgubiti. U prilog vam idu putovanja, komunikacija i nova poznanstva. Oni od vas koji nisu sigurni u budućnost svoje karijere trebali bi se usmjeriti nastavku obrazovanja.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Budite oprezni kada je u pitanju procjena sugovornika, pripazite na to sa kim pričate, kome se povjeravate i kakve detalje dijelite sa osobama koje nisu direktno u nešto uključene. Dan nije povoljan za zajedničke poduhvate niti za timski rad a najveći uspjeh možete ostvariti u poslovima koji su povezani uz prodaju.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ne bi trebali implementirati promjene za koje znate da neće biti dobro prihvaćene. Držite se rutine, dovoljno će vam biti to što će se poznate situacije mijenjati nekoliko puta. Pokušajte se prilagoditi bez da sebi stvorite dodatan pritisak ili stres. Privlačit će vas osoba koja ima veliku, novu ideju ali nemojte davati novac.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Moguće su poteškoće i nesporazumi u odnosu sa bliskom osobom. Danas nemojte otkrivati previše informacija ali niti kritizirati druge ili ih ogovarati. Budite tajnoviti da bi što dalje dogurali na svim životnim poljima a pritom se reorganizirajte. Sve što danas napravite pomoći će vam da kasnije lakše dobijete nečije odobrenje.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas će najbitnija biti vaša snaga. Nemojte popuštati pred teškim osobama i onima koji vas pokušavaju usporiti ili vam stalno podmeću nogu da bi vas prikazali u negativnom svjetlu. Klonite se različitih ovisnosti jer su mogući zdravstveni problemi. U iskušenje će vas dovesti osoba iz prošlosti, oduprite se da bi stekli poštovanje.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte odustati od onoga na čemu marljivo radite niti usporiti svoj tempo. Predaleko ste stigli i sve dok ne pretjerate ili se previše ne opustite, možete postići uspjeh kakvom ste se nadali. Danas je za većinu vas poseban dan kada je u pitanju ljubav, nemojte se bojati svojih odluka jer će biti ispravne, pravedne i mudre.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com