Dnevni horoskop 16.07.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Uran - Mjesec konjukcija donosi nervozu i napetost kod kuće, a može donijeti i neugodne nagle promjene. Ovaj planetarni sklop zna donijeti i kraj stare situacije, te početak nove. da li će promjena biti na bolje ili na gore, o vama ovisi.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Dobro pratite što se događa kako bi uhvatili prilike i došli do onog što želite i trebate na profesionalnom i privatnom polju. Dobre rezultate nećete dobiti ako ste prema drugima nametljivi. Ostanite zaigrani i zainteresirana stava.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Osjećate se dobro u svojoj koži i zbog planova koje imate, ali pripazite, netko će se potruditi da spriječi vaš napredak ili promjene koje planirate. Sve dok ste budni što god da vam je na putu, ne trebate se previše brinuti. Ipak, nemojte popustiti, budite na oprezu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Netko će vas izazvati emotivno kako bi otkrio ili otkrila što točno mislite i osjećate. Nemojte odati informacije, budite čvrsti. Koncentrirajte se na posao, budite jedinstveni i svima pokažite koliko vrijedite.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Ako pričate previše, očekujte nevolje. Ako obećajete nemoguće stvari ili zahtjevate nemoguće, nećete biti u dobroj poziciji i prijatelji, rodbina ili susjedi će se udaljiti od vas. Budite sabrani.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Jedno je - što želite raditi, a drugo je - što morate raditi i osjećati ćete napetost zbog odluke koju morate donijeti između ova dva izbora. Ne gubite previše vremena razmišljajući. Jednostavno se pokrenite, napravite što morate, a ono što želite ostavite za drugi dan.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pripremite se, zauzmite položaj i budite spremni poduzeti što god treba kako bi dobili ono što želite. Ako pokažete koliko ste strastveni, privući ćete prave osobe. Budite timski igrač. Promjena u partnerskom odnosu biti će pozitivna.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas će vam se itekako isplatiti to što pomažete drugima. Zato napravite sve što možete kako bi stvari bile bolje za druge. Sortirajte ono što mora biti obavljeno i nakon tog ćete moći prijeći na svoje projekte sa punim samopouzdanjem.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte dopustiti da starija osoba ili nadređena osoba uništi vašu zabavu. Budite diskretni. Obmana može štetno utjecati na ono što želite postići. Budite otvoreni i iskreni onoliko koliko to možete.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako morate na put danas, moguće su poteškoće, kao i kroz komunikaciju. Morati ćete se osloniti na osobe koje su vam pomogle u prošlosti i na svoju sposobnost da staru ideju pretvorite u novu i to onu koja donosi pozitivne promjene. Promjena je ionako neizbježna, ali štetu možete maksimalno smanjiti.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Morati ćete riješiti neka novčana pitanja. Ako ste raspoloženi za kupovinu i trošenje novca, kasnije ćete požaliti. Prijatelji i putovanje koštati će vas puno više nego što si možete priuštiti. Budite mudri i ne dopustite da vas drugi koštaju.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Slučajan susret donosi i ponudu koju nećete moći odbiti. Rasčistite sa partnerskim odnosom koji odavno već to nije i ne donosi vam ništa dobrog. Jednom kada takav odnos ostavite iza sebe vaš život će krenuti na bolje.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Mijenjati ćete mišljenje od jedne stvari do potpune suprotnosti. Zbuniti ćete sve oko sebe, uključujući i sebe, posebno kada se radi o emotivnim stvarima. Najbolje bi bilo da danas svoje misli zadržite za sebe.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT