Dnevni horoskop 19.11.2019. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Dan će započeti harmonijom stoga se slobodno opustite i prihvatite sve što vam prijepodne donosi. Poslijepodne bi moglo donijeti dozu napetosti ali ne svim znakovima već onima koji imaju problema sa nečim ili nekim iz prošlosti. Večernji će sati donijeti borbu protiv rutine i želju za samostalnošću.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Pokrenite se. Ništa nećete napraviti niti ostvariti ako ste obavili jedan dio posla a sve ostalo prepustili drugima, nemojte samo čekati da se stvari dogode. Nemojte se zamarati onim što rade drugi, posvetite se svojim ciljevima i zadacima. Osoba do koje vam je stalo danas bi se mogla otvoriti i izazvati u vama osjećaj krivnje.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Morate stvari gledati malo realnije, posebno kada su u pitanju financije. Bilo kakva pogreška povezana uz investicije, poslovne pregovore i općenito novac, može samo izazvati seriju nepovoljnih dešavanja. Fokusirajte se na to kako možete bolje iskoristiti ono što već imate umjesto da se upuštate u riskantne investicije.

 

 

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bez obzira na to jeste li u stisci sa vremenom, zauzmite ozbiljniji pristup jer ćete tako kupiti nešto vremena ali i dobiti pohvale. Danas vam u prilog idu sve aktivnosti kojima bi mogli razviti nešto potpuno novo što će pomoći drugima. U ljubavi očekujte iznenadno ali jako ugodno dešavanje, večernje sate rezervirajte za romantiku.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Danas ne trebate očekivati nikakve poteškoće. Sa lakoćom ćete obavljati sve poslove a imat ćete i potporu od strane okoline. Moguće su iznenadne promjene ali će vam krajnji rezultat ići u prilog. Velike su šanse za to da će vam netko ponuditi posao sa više odgovornosti ali on dolazi i sa boljom plaćom, ne morate odmah prihvatiti.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Pažljivo posložite svoje prioritete kako se ne bi doveli u situaciju u koju ćete uložiti jako puno vremena i truda ali bez konkretnih materijalnih koristi. Nije vrijeme za sanjarenje niti za pretjeranu kreativnost, posvetite se onom što vam donosi novac. Bit ćete se skloni suprotstavljati drugima, pripazite na svoje riječi i reakcije.

 

 

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Imate jednu jako dobru ideju a dan je vrlo povoljan za njenu realizaciju. Idite naprijed i držite se svojih planova, nemojte dozvoliti da vas netko buni ili vam oduzima dragocjeno vrijeme. Uz malo odricanja i relativno malo vremena možete ostvariti više nego se nadate. U ljubavi ćete dobiti potporu i iskrenost ako se prilagodite.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Koliko god će vas privlačiti novi rizici, imajte na umu kako ćete danas puno više izgubiti nego što bi mogli dobiti. Budite svjesni svojih granica a kada su u pitanju zanimljive ideje koje imate, prvo se zapitajte hoćete li ih imati kome prodati. Slušajte osobu kojoj vjerujete jer ćete jedino tako shvatiti što morate korigirati.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Očekujte jako dobre međuljudske odnose što znači da danas trebate zatražiti pomoć ili potrebne usluge. Isplatit će vam se bilo kakvo istraživanje a čak i ako ono pokaže da ste nešto radili pogrešno, nitko vam neće osporiti uložen trud. Nemojte odustajati od onog što želite jer ne morate, samo neke stvari prilagodite okolini.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Budite danas oprezni i nemojte biti previše samouvjereni. Taman kad pomislite da je sve idealno, netko bi vam mogao prenijeti nove informacije i pokvariti planove. Očekujte i probleme sa eventualnom konkurencijom ili ljubomornim kolegama, morate se čvršće suprotstaviti ako ne želite da se takve situacije stalno ponavljaju.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Možete računati na podršku okoline, ne samo onih najbližih nego svih osoba koje danas susretnete. Gledajte stvari pozitivno, bez obzira na povremene poteškoće i uspjeh neće izostati. Zapravo, pozitivan je stav sve što će biti potrebno da bi ostvarili dio ciljeva. Budite oprezni ako vas muče zdravstveni problemi, ne ignorirajte ih.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Možete se osloniti na prijatelje i obitelj ali budite svjesni toga da ćete neke od njih morati podsjetiti na njihova obećanja. Iskoristite dan za bilo kakve aktivnosti i poslove povezane uz različite javne institucije. Nemojte nikome lagati, laž će se vrlo brzo otkriti a tad ćete morati previše toga objašnjavati i pravdati se.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Doći ćete do zanimljive prilike za novo radno mjesto. Reagirajte odmah jer ako danas uspijete dogovoriti barem nešto, bez problema ćete ubrzo vratiti stara dugovanja i zaraditi novac. Ako vam netko nedostaje, sad je vrijeme da promijenite rutinu tako što ćete u nju uvesti aktivnosti koje vam bolje odgovaraju i vesele vas.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com