Dnevni horoskop 12.08.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec će u Biku kroz jutro stvoriti trigon sa Saturnom pa će se svi znakovi osjećati ugodno prilikom rutinskih poslova i rituala. Nitko neće imati problema sa današnjim obavezama pa tako neće izostati ni osjećaj zadovoljstva. Poslijepodnevni i večernji sati garantiraju ugodne razgovore, šale i odličnu zabavu.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Uzmite trenutak za sebe, opustite se i shvatit ćete da se ništa neće drastično promijeniti ako želite napraviti odmak i odmoriti se. Dan je idealan za planiranje budućih poslova i općenito rješavanje problema. Onoga trenutka kad se riješite bilo kakvog nereda u svom životu, puno ćete lakše krenuti ispočetka i ostvariti uspjeh.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Osoba iz prošlosti može u vašem životu napraviti veliku razliku stoga nemojte oklijevati ako vas srce vuče nekom od bivših ljubavnih partnera. Vjerojatno se radi o tome da je u prošlosti bilo pogrešno vrijeme za ozbiljniji odnos. Danas općenito možete ojačati bilo kakve međuljudske odnose, pokažite što možete ponuditi.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas se možete razočarati samo ako se previše oslonite na druge ili na glasine. Informacije istražite samostalno i nemojte se upuštati u ogovaranje kolega sa posla. Djeca bi vam mogla stvarati brige, nemojte reagirati isključivo nego prihvatite njihov odabir ali dajte savjete kako mogu neke stvari napraviti uspješnije.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Isplanirajte dan tako da vam ostane dovoljno vremena za sve aktivnosti koje podrazumijevaju druženje i razmjenu ideja sa kreativnim osobama. Dan će vam postati još bolji ako isplanirate romantičnu večeru ili pokrenete ozbiljniji razgovor sa osobom koju volite. Nemojte se ustručavati, budite iskreni i otvorite dušu.

 

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Taman kad pomislite da ste sve riješili i da možete predahnuti, dogodit će se nekoliko stvari koje će vas staviti pred nove izazove. Većinu ćete dana biti aktivni ali da bi ostvarili željeni uspjeh, morat ćete puno brže donositi odluke. Ako niste sigurni što napraviti, za savjet ili preporuku upitajte nekoga od bliskih prijatelja ili suradnika.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Slobodno na sebe preuzmite nove odgovornosti ili prihvatite rizike jer ćete sigurno ostvariti uspjeh. Moći ćete vidjeti stvari koje drugi neće lako uočiti a to će vam pomoći da bolje predvidite budućnost i tako nadmašite bilo kakvu konkurenciju. U ljubavi poduzmite sve potrebne mjere ali dajte prednost otvorenom razgovoru.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Imajte na umu kako danas nećete imati vremena za umor, neodlučnost i emotivnost. Odluke ćete morati donositi bez previše razmišljanja i utemeljiti ih na onom što čujete i vidite u trenutku stoga se koncentirajte na razgovore i dešavanja u okolini. Slobodno promijenite stil poslovne komunikacije, bit ćete puno zadovoljniji.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Slobodno u svoj život unesite uzbuđenja, posebno ako vas privlači osoba sa kojom je odnos zabranjen, ali istovremeno smanjite očekivanja i nemojte se previše zanositi pričama o budućnosti. Poseban uspjeh očekuje one od vas koji danas planiraju razgovor za posao ili se nalaze sa osobom koja im može promijeniti budućnost.

 

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Vjerojatno vam netko radi iza leđa ali ostanite smireni i nemojte se time previše baviti jer su vrlo male šanse za to da ćete otkriti o kome se radi. Svoje vrijeme i trud uložite u sve što vam može donijeti više novca. Vjerujte u sebe i svoje emocije držite pod kontrolom, tako ćete se lakše nositi sa svim današnjim izazovima.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Zauzmite malo čvršći stav kada su u pitanju ugovori, nagodbe, razgovori sa liječnicima ili organima vlasti. Danas ćete ostvariti uspjeh u svemu što vam može promijeniti budućnost ali samo ako jasno komunicirate i ne podlegnete mišljenju većine. Novac ide prema vama a dan je povoljan i za razgovore o budućim ulaganjima.

 

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte računati na to da će drugi ispuniti svoja obećanja. Većinu ćete posla morati obaviti sami inače ćete prekoračiti rokove i dovesti se u nezgodnu poziciju. Nemojte biti osoba koja slijedi druge, posebno ako vidite da vam to neće donijeti nikakvu veću korist. Odbijte bilo koga tko vas navodi na to da stvari radite drugačije.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas ćete se ponašati drugačije nego inače a to će nekima djelovati agresivno i nelogično dok će drugi ipak ostati impresionirani i pažljivo pratiti što ćete sljedeće napraviti. Očekujte uspjeh u svemu što je povezano uz novac. Mnogi će tako danas dobiti novu poslovnu ponudu, upoznati moćnu osobu ili dobiti puno bolji ugovor.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com