Dnevni horoskop 29.11.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Ujutro se pozabavite zadacima koje eventualno niste riješili jer će poslijepodnevni sati donijeti više zabave i druženja. Mnogi će se okrenuti digitalizaciji i online komunikaciji ali nemojte u tome pretjerivati jer će vam vrijeme prolaziti da bi na kraju shvatili i kako ste umorni. Opustite se i ugodite sami sebi.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Slobodno se uključite u bilo kakve projekte koji su povezani uz uređenje doma. Ukoliko vam je potreban savjet, obratite se osobi iz obitelji. Napravite sve ono za što smatrate da će uljepšati život osoba koje volite ali pritom pripazite na to da ne smanjite kvalitetu vlastitog. Usluge ćete dobiti samo ako ih otvoreno zatražite.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Uložite najviše truda u one aktivnosti koje vam mogu najprije donijeti financijska sredstva. Razmislite još jednom o opcijama koje imate a koje su povezane uz smjer karijere. Nikada nije kasno za promjene, nemojte misliti da morate donijeti odluku prije nego što ste spremni niti smatrati da su ona najbolja vremena prošla.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bit ćete jako znatiželjni pa se tako većinu dana baviti različitim stvarima. Ipak, držite se onoga što vam stvara najveće zadovoljstvo inače bi sami sebi mogli nametnuti previše obaveza te izgubiti dojam o tome kojim smjerom idete dalje. Porazgovarajte sa osobama koje imaju različitu prošlost da bi vidjeli stvari na drugi način.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Bit ćete dosta osjetljivi a time i impulzivni. Uložite vrijeme i energiju u one aktivnosti koje su orijentirane na obitelj. Kraće će vas putovanje upoznati sa novim mogućnostima i jednom zanimljivom osobom. Poslijepodne ćete teško kontrolirati emocije, pripazite na to da ne uvrijedite osobu koja vam može utjecati na budućnost.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas ćete biti jako zabavni. Osoba koja vas promatra već neko vrijeme, prepoznati će vaš talent i ubrzo vam ponuditi nešto zanimljivo. Mnogi će od vas svojom darežljivošću osigurati sebi usluge koje ranije nisu bile moguće. Slobodno uložite više vremena i energije u međuljudske odnose te u sve ono što se čini unosnim.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ne morate se bojati da će vas netko od bliskih osoba iznevjeriti ili odati vaše tajne ali budite oprezni ukoliko planirate povjerljivi razgovor jer bi treća osoba mogla pažljivo slušati. Moguća je promjena povezana uz privatni život. Koliko god vas ona iznenadila, ostanite smireni jer ćete jedino tako izmanipulirati situacijom.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Čak i ako tako ne mislite, imate situaciju pod kontrolom. Nemojte se bojati jasno reći svoje mišljenje. Ukoliko imate planove povezane uz putovanje, detaljnije ih razradite i pokrenite se. Netko tko bi vam mogao pomoći, danas će shvatiti o čemu točno govorite ali je na vama da procijenite u kojoj ćete mjeri otkriti detalje.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako se borite sa stresom ili imate viška energije, okrenite se danas promjenama povezanima uz interijer. Najbolje ćete rezultate ostvariti u svemu što možete napraviti samostalno. Ako radite od kuće, pokušajte bolje osmisliti radni prostor jer ćete tako povećati produktivnost i puno se bolje osjećati. Odvojite vrijeme za ljubav.

 

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas će se mnogi od vas osjećati emotivno nesigurno te imati dojam da se netko njima poigrava. Usprkos tome, dan je povoljan za zasnivanje novih ljubavnih ali i poslovno partnerskih odnosa. Odvojite dovoljno vremena za osobu koja vas zanima ali budite oprezni sa riječima kako ne bi propustili dosta unosnu priliku.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Pokušajte što više vremena provesti u društvu obitelji te osoba koje volite. Dobit ćete jako zanimljivu ideju i informacije nakon razgovora sa osobom od koje to najmanje očekujete. Izgledna je promjena povezana uz smjer karijere, pripremite se na nove izazove ali budite svjesni i da će neke stvari zahtijevati više vremena.

 

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete biti prilično impulzivni ali to možete pretvoriti u prednost. Fokusirajte se na sve ono što vam se čini kao zanimljiv izazov, sjetite se ideja iz prošlosti ili smislite strategiju za budućnost. Danas će mnogi od vas konačno donijeti odluku povezanu uz privatno polje a ona će vam na pozitivan način promijeniti budućnost.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Stanite prije nego što napravite pogrešku. Danas ćete biti skloni preuzeti na sebe previše novih obaveza, obećati stvari koje ne možete ispuniti ili povjerovati osobi kojoj ne biste smjeli. Pažljivo isplanirajte dan kako vam ne bi prebrzo prošao. Morate se zaštititi od naglih odluka i poteza, imajte na umu dugoročne ciljeve.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com