Dnevni horoskop 16.10.2019. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Danas će sve stvari i sva dešavanja biti dio nečeg većeg. Mjesec u Biku sugerira pauze prilikom komunikacije a neće biti isključeni ni nagli kompromisi i promjene uvjeta. Svi ćemo biti donekle nemirni sa izoštrenim osjetilima. U večernjem satima Mjesec prelazi u Blizance što donosi mentalne preokrete.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Budite oprezni, netko bi vas mogao nagovarati na to da potrošite previše novca na proizvode za uljepšavanje. Nastupite pametno i fokusirajte se na to kako zaraditi što više. Klonite se čudnih ponuda, posebno onih koje pozivaju na investicije o kojima ranije niste ništa čuli. Prilika koju će vam nuditi zapravo i nije prilika.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte dozvoliti da vam bilo tko remeti planove, fokusirajte se na svoje ciljeve i pustite druge da rade svoje. Danas možete dobiti odobrenje i podršku a isto tako uvesti i odlične promjene koje će vam osigurati uspjeh. Osjećat ćete se jako dobro ako odvojite nešto vremena i pozabavite se rješavanjem problema prijatelja.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas neće svi biti prema vama iskreni ali ćete jako dobro funkcionirati i prosuđivati tako da ne bi smjelo biti problema. Nemojte sa kolegama na poslu dijeliti detalje iz privatnog života jer netko promatra vaše ponašanje i pokušava definirati slabosti. Informirajte se prije donošenja bilo kakve odluke i nemojte pokazati ljutnju.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Možete pronaći točno ono što je potrebno da bi se počeli baviti onim što vas veseli i privlači ali da bi doista to i napravili, iskoristite iskustvo iz prošlosti i dobro sjećanje. Ne bi bilo loše pozvati se na stare usluge i potražiti pomoć. Bit ćete vrlo pričljivi ali i svestrani tako da ćete lako doći do potrebnih usluga i podrške, budite uporni.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas morate biti oprezni. Taman kad pomislite da ste sve riješili i da je sve jasno, suočit ćete se sa nekim ili nečim što će vam poremetiti sve planove. Budite pametni, nemojte se nikome suprotstavljati jer bi mogli biti pogrešno shvaćeni. Najbolje ćete proći ako radite samostalno a po pitanju timova nemojte se puno isticati.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Bit ćete komunikacijski vrlo jaki pa se tako lako riječima izvući iz bilo kakve škakljive situacije. Ljudi će vam se obraćati za savjete i gledati vas kao osobu koja vodi glavnu riječ. Sa takvim odgovornostima uvijek dolaze i određeni problemi, ostanite fokusirani i nemojte paničariti nego nepredviđene situacije rješavajte u hodu.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte toliko obraćati pažnju na druge. Jednostavno razmislite o onom što vama odgovara i iskoristite svoj šarm da bi dobili to što želite. Vjerojatno ćete morati u pojedinim trenucima manipulirati situacijama ili ljudima ali onog trena kad to napravite situacija će vam krenuti u korist. Možete računati na podršku okoline.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nije vrijeme za nove resurse niti za usluge, ako ih pokušate zatražiti samo ćete izgubiti dragocjeno vrijeme. Iskoristite ono što imate i pokušajte dati sve od sebe. Nemojte zaboraviti koliko možete biti kreativni i poduzetni. Izgledni su emotivni problemi ali bi ih za sad trebali staviti na čekanje, ne trebate distrakcije.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ništa neće biti jednostavno kako ste se nadali stoga se pripremite na to da ćete morati odraditi stvari na koje niste računali ili će u suprotnom izostati rezultati. Izgledni su problemi sa komunikacijom, izbjegavajte ljude koji vas ne poznaju dobro. Mogući su zastoji u prometu ali i kvarovi elektronike. Naoružajte se strpljenjem.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Uključite se u ciljeve druge osobe, posebno ako su kompatibilni sa vašima jer ćete se tako povezati sa osobom koja vam može pomoći na drugom području života. Novčana situacija djeluje sve bolje, razmislite o tome tko vam je dužan i raspravite rokove. Vjerojatna je nenadana ali pozitivna promjena pozicije i financijskog ishoda.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Bit ćete skloni sanjarenju pa će samim time izostati objektivnost, nemojte vjerovati svojim prosudbama. Ako vidite da ste postali emotivni naprosto nemojte donositi nikakve odluke koje bi vam mogle mijenjati život. Suočit ćete se sa iznenadnom situacijom o kojoj nećete imati sve informacije, čuvajte se naglih poteza.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte ignorirati svoju želju za time da se okušate u nečem novom ili da promijenite svoj smjer karijere. Istražite stvari i potrudite se, dobra priprema je više od pola posla. Onog trenutka kad shvatite što vas čini sretnim, moći ćete definirati nove ciljeve a onda ih i ostvariti. Najgore je tapkati u mraku i biti neodlučan.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com