Dnevni horoskop 20.09.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Dio će znakova danas primiti važne vijesti koje bi mogle otkriti nešto sa čim se bojite suočiti. Mjesec će se nalaziti u Škorpionu pa ćemo se moći osloniti na intuiciju ali će mnogima biti teško nositi se sa stvarima koje su potpuno nove a netko se nije potrudio pojasniti ih. Nemojte previše gledati unazad niti sanjariti.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Ukoliko ste pod prevelikim stresom ili jednostavno osjećate neobjašnjiv nemir, pokušajte izaći iz kuće i dan provesti na otvorenom, idealno bi bilo u prirodi. Promjene neće biti onakve kakvima ste ih zamišljali ali napustite stare navike i krenite prema naprijed da bi vam bilo bolje. Porazgovarajte danas sa prijateljima.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Okrenite se privatnim poslovima i idejama koje imate za poboljšanje kućnog budžeta ili životnog prostora. Oni od vas koji razmišljaju o preseljenju, renovaciji i bilo kakvim drugim važnim aktivnostima povezanima uz dom, danas bi trebali razmotriti sve opcije i konzultirati se sa ostalim ukućanima. Budite spremni na kompromis.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Što god danas radili, nemojte se inatiti niti kršiti pravila jer bi vas netko mogao prozvati i javno kritizirati. Pokušajte u svakoj situaciji uzeti u obzir društvene norme i ograničenja, nemojte u prvi plan stavljati svoju samostalnost niti se buniti protiv stvari koje su uobičajene. U ljubavi se držite istine da bi izbjegli svađu.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Moći ćete se zabaviti i provesti dan u društvu dragih osoba ali pripazite na to da ne pretjerate sa hranom i pićem inače su moguće ozbiljnije probavne poteškoće. Oni od vas koji planiraju izlet, ugodno će se iznenaditi onim što otkriju na odredištu. Ljubavni će odnosi danas procvjetati a djeca će mnogima dati novu inspiraciju.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Slobodno posvetite dan sebi. Danas ćete imati sreće u svemu što je povezano uz fizički izgled i brigu o vlastitom tijelu. Ukoliko vam netko ponudi novu poslovnu priliku, prihvatite je kao zanimljiv izazov jer ćete tako pokazati drugima koliko ste vješti prilikom komunikacije i razumni kada su u pitanju teške odluke.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pokušajte svoje misli zadržati za sebe. Najbolje ćete funkcionirati u svim aktivnostima koje možete obavljati samostalno. Nemojte se oslanjati na druge niti tražiti tuđu pomoć. Kada je u pitanju situacija kod kuće, ostanite u toku i nemojte bježati od problema ali se odmah udaljite ako netko postane agresivan ili neugodan.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Ako vas muči nešto povezano uz posao ili jednostavno ne znate što trebate napraviti da bi se bolje osjećali, uključite se u aktivnosti koje možete raditi na otvorenom ili se barem okružite ljudima koji su kreativni i mogu vas inspirirati. Ponudite svoje usluge i talente drugima jer ćete tako iskoristiti dobru priliku i proširiti znanje.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Bez obzira što mislili i kako se osjećali, ljudi primjećuju sve što ste radili u prethodnih nekoliko tjedana a ubrzo ćete vidjeti prve rezultate onoga što ste do sad uložili u poslovni i privatni život. U ljubavi je vrijeme da prihvatite promjene ali i da pokrenete one o kojima maštate dulje vremena.

 

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Da bi u budućnosti situacija bila bolja i da bi jasnije razumjeli vlastite ciljeve, pokušajte se danas sjetiti prošlih iskustva i osoba koje su bile uz vas. U ljubavi će mnogi doći u napast ali imajte na umu da, iako će vas nešto jako privlačiti, ne smijete ponoviti pogrešku iz prošlosti. Klonite se flerta, zauzetih osoba i tajnih veza.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Bit ćete mentalno dosta jaki pa pokušajte dio dana posvetiti rješavanju poslovnih izazova i eventualnih zaostataka. Slobodno danas sastavite ugovore ili provjerite dokumentaciju za koju ranije niste imali vremena. U ljubavi je moguć problem koji će vam pomoći da donesete odluku, promijenite stav i nastupite direktno.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Netko će stalno dovoditi u pitanje ono što pokušavate napraviti. Vrlo je bitno da imate isplanirano sve što ste pokrenuli inače će vas netko optužiti za prevaru i prikazati kao sebičnu osobu koja ne razmišlja o šteti koju može nanijeti drugima. Pretjerivanje neće pomoći popraviti stvari ali promjene hoće. Budite pozitivni.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Većina će vas se danas naći pred novom financijskom prilikom. Vjerojatno će vam netko ponuditi nešto što nećete moći odbiti. Nemojte se bojati napraviti prve korake bez posebne pripreme ali imajte na umu da ćete neke stvari ipak morati detaljno istražiti kao i provjeriti. U ljubavi je vrijeme da krenete u pozitivnijem tonu.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com