Dnevni horoskop 19.02.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Neptun - Mjesec kvadrat povoljan je za ljubavni život i romantiku, ali može donijeti zbunjenost. Osjećaj za stvarnost je smanjen i zato odgodite donošenje važnih odluka. Ovo je vrijeme kada se trebate osvrnuti na ono što vam srce govori i na ljubavni život, više nego na materijalnu stranu života.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Imate dovoljno volje i energije kako bi se doveli na prvo mjesto. Iskoristite mogućnosti koje su pred vama i uz vaš odgovoran stav ostvariti ćete sjajne dogovore, doći do dobiti ili novog posla. Recite koju dobru riječ više o sebi i svojim sposobnostima, jer to će vam ići u korist.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Razmislite možete li danas biti dovoljno objektivni i predvidjeti konačan ishod, te u skladu s tim i djelovati. Savjetujemo da ipak ne žurite s donošenjem odluka. Uzmite vremena i proučite što drugi točno žele prije nego što nešto obećate, donesete odluku ili preuzmete tuđe obaveze.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Nemojte gubiti vrijeme na interese drugih i raditi načinom na koji oni rade. Ako zauzmete svoj stav i radite na svoj način, privući ćete pažnju osobe koja vam može pomoći da uspijete. Isto tako, netko iz vaše prošlosti na neki će način utjecati na vašu budućnost.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte vjerovati u sve što vam bliska osoba govori. Čitajte između redova kako bi došlo do srži i shvatili što se događa. Zbog potreba drugih ne bi trebali propustiti dobru priliku za ostvarenjem promjena na profesionalnom polju.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas ćete biti u rijetkom izdanju. Biti ćete osjećajni, strastveni i jako usklađeni sa svima i onim što se oko vas događa. Ostvariti ćete dobar poslovni dogovor, zadovoljiti voljenu osobu i isplanirati i dogovoriti putovanje. Iskoristite ove povoljne okolnosti.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Netko od koga to nimalo ne očekujete mogao bi vas danas izdati. Problem kod kuće može vas okupirati toliko da ne vidite jasno situaciju koja se događa na poslu. Uz sva ta događanja pojaviti će se i ponuda za bolju zaradu koja će vam okupirati misli.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Vaš osjećaj za vrijeme je nepogrešiv. Nemojte odustati ili misliti da netko nije vrijedan vašeg truda, jer ćete propustiti dobru priliku. Putovanje, komunikacija i internet donose vam nove spoznaje i znanje koje će vam pomoći pri ostvarenju uspjeha.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pazite s kime pričate, kome se povjeravate ili nešto dogovarate. Ako se udružite s nekim u poslu ili aktivnostima, nećete ostvariti dobit. Što god radili, ako je povezano sa internetom, objavljivanjem, putovanjem ili kreativnim radom donosi vam uspjeh, ako to radite sami.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas nemojte donositi odluke ili mjenjati stvari. Previše toga će se događati tokom dana i dovoljno će biti i samo to što ćete se morati prilagoditi novonastalim okolnostima. Ne trebate sebi stvarati dodatni pritisak. Iako bi mogli naletjeti na nekoga tko ima veliku ideju koja će vas privući, ali nemojte sudjelovati financijski.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Mogli bi imati problema sa bliskom osobom. Pokušajte ne prosuđivati stvari, nemojte kritizirati osobu, niti davati previše informacija. Budite pomalo tajnoviti dok se situacija ne razjasni. Kada i sami donesete odluke i sve se posloži, tada ćete moći biti otvoreni.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas računajte na svoju unutarnju snagu. Nemojte drugima popuštati, niti pasti pod iskušenje ovisnosti ili bilo čega drugog što vas može vratiti nazad ili usporiti. Netko iz vaše prošlosti pokušati će vas nagovoriti na nešto. Ostanite jaki i pridobiti ćete poštovanje.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Puno ste ostvarili do sada i sve dok ne popustite ili ne pretjerujete, uspjeti ćete doći do krajnjeg cilja koji ste si zacrtali. Vaš ljubavni život može procvjetati, ako djelujete u skladu sa željama srca.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT