Dnevni horoskop 18.08.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Merkur sekstil donosi više energije za društvene i intelektualne aktivnosti. Sve će vam biti jasnije i ovo je dobar dan za razradu planova za budućnost. Povoljan je dan i za posao, posebno za dobro isplanirane projekte.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Posvetite se svojoj zdravstvenoj situaciji, odaberite dijetalnu prehranu i aktivirajte se fizički. Izbjegavajte društvo osoba koje na vas utječu negativno. Okružite se optimističnim osobama poput vas.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte dopustiti da vas zavara osoba koja puno priča. Sami najbolje znate kako obaviti posao ili kako upravljati svojim novcem. Posvetite se stvarima i aktivnostima u kojima istinski uživate.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Družite se sa prijateljima s kojima nalazite zajedničke teme i interese. Ako kod kuće niste ispunili obaveze vrlo lako može doći do nesporazuma i svađa. Zato savjetujemo da prije nego izađete iz kuće napravite sve što je dio vaših kućanskih obaveza.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete biti odličan domaćin i zato otvorite svoja vrata prijateljima i članovima šire obitelji. Ugodno ćete se iznenaditi s onim što čujete. Čuti ćete zanimljive informacije zbog kojih ćete mijenjati planove.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Propitkivati ćete baš sve što radite. Nemojte biti tako strogi prema sebi. Ako preuzmete previše posla i obaveza, samo ćete se iscrpiti. Malo usporite i nemojte preuzimati tuđe obaveze.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Prepuštanje negativnim mislima o budućnosti ineutemeljenim strahovima je gubitak vremena, kada možete učiniti zaista sve što poželite. Pokušajte uživati u društvu osoba koje vas nadahnjuju. Kroz razgovore ćete doći do spoznaja o onome što trebate napraviti.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Sve će teći po planu danas. Otkriti ćete neke tajne informacije. Aktivirajte se i potražite nove poslovne prilike kako bi poboljšali priljev novca i kako bi bili korak bliže ostvarenju svojih ciljeva.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete pregledavati zanimljive ponude koje će vam stići. Upustite se u aktivnosti koje mogu donijeti nešto zanimljivo i kreativno. Talentirani ste i vrijeme je da svoje talente pokažete i iskoristite.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Uz dovoljno informacija i sa razvijenom strategijom moći ćete zaraditi više. Brze, nagle odluke neće vam donijeti rezultate kojima se nadate. Nemojte vjerovati onom što vam drugi kažu, sami donesite zaključke.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Upustite se u društvene aktivnosti i nemojte propuštati događanja u vašoj okolini. Osvrnite se oko sebe i vidjeti ćete prilike koje do sada niste uočavali. Romantičan događaj je pred vama.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Napravite popravke po kući, pospremite i osjećati ćete se puno bolje kada sve bude na svom mjestu. Odlazak u specijaliziranu trgovinu isplatiti će se. Dobro se organizirajte i puno toga ćete uspjeti napraviti.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Pozovite prijatelje ili susjede na druženje. Doznati ćete nešto što se planira u vašoj okolini i željeti ćete sudjelovati. Izbjegavajte naporan fizički posao i ne žurite, jer bi se mogli ozlijediti i to će usporiti realizaciju vaših planova.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT