Dnevni horoskop 27.10.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Merkur - Sunce konjukcija može donijeti značajne promjene u vjerovanjima i u načinu života. Povoljan je dan za kreativne aktivnosti. Bilo bi najbolje da ne raspravljate oko novčanih pitanja, posebno sa osobama kojima ne vjerujete.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Puno toga danas ćete obaviti. Do sredine dana uspjeti ćete završiti glavni projekt, dovesti ga do savršenstva i prezentirati nadređenoj osobi. Nadređena osoba cijeniti će vaš trud i radi i zadati će vam novi obećavajuć projekt.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Biti ćete pretjerano znatiželjni. Pokušati ćete otkriti više o privatnom životu jednog radnog kolege kroz razgovore sa drugim radnim kolegama. Do trenutka kada otkrijete što vas je zanimalo shvatiti ćete da ste potratili vrijeme i da niste stigli obaviti svoj posao.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Pretjerati ćete danas sa vašim posebnim stilom odijevanja. Iznenaditi ćete okolinu sa svojim neobičnim izborom garderobe i frizure. Na sreću, naći će se iskrena osoba koja će vam ukazati na pogreške vašeg izbora.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Tražiti ćete miran kutak kako bi vrijeme proveli sami sa sobom. Vrijeme je da ostvarite promejne o kojima ste razmišljali. I kod kuće i na poslu rado ćete pomoći drugima. Biti će vam lijepo raditi u mirnom okruženju. Ipak, nikome nemojte otkrivati osobne stvari.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Savjetujemo da se danas ne upuštate u kreativne aktivnosti. Kreativne ideje koje danas pokušate realizirati neće biti cijenjene kao što zaslužujete. Radije danas istražite novosti.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Potruditi ćete se fizičku aktivnost i vježbanje uvesti u svoju svakodnevnicu. Sve ćete dogovoriti i odabrati u koju teretanu ćete krenuti, no uz silno oduševljenje morati ćete promjeniti profilnu sliku na društvenoj mreži i svima dati do znanja što vam je na umu. Izgubiti ćete toliko vremena na internetu da vam neće preostati vremena za vježbanje.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Obaviti ćete dobru kupovinu. Preko interneta ćete naći predmet koji želite već neko vrijeme i kupiti ga u pola cijene, ali iz druge ruke. Pohvaliti ćete se prijateljima, ali ćete sakriti činjenicu da ste kupili rabljen predmet.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete stvoriti novog neprijatelja. Stati ćete na put radnom kolegi. Dati će vam do znanja da će učiniti sve što treba da vam zagorča posao. Pogledati ćete tu osobu direktno u oči i ta osoba će izgubiti kontrolu nad sobom. Kada nadređena osoba dođe da vidi što se događa, vas će zaštititi a toj osobi dati će otkaz.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Poslušajte savjet bliskog prijatelja. Nemojte se naljutiti i galamiti ako vam prijatelj kaže o nedostacima vašeg novog poslovnog partnera. Vaš prijatelj samo želi da imate pouzdanog prijatelja i zato se morate suočiti sa stvarnosti.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Otkriti ćete svoje privatne tajne. Upoznati ćete šarmantnu osobu i odmah je nazvati prijateljem. Puno sati će proći u časkanju s tom osobom. Zatim će tražiti da se više otvorite. Otkriti ćete detalje o sebi i svom životu. Novi prijatelj ili prijateljica otkriti će vam da je psiholog i ta spoznaja donijeti će vam olakšanje.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Imati ćete koristi od starih neprijatelja. Ta osoba je jedina koja vam može pomoći na važnom projektu. Učiniti će to sa smješkom na licu. Projekt ćete uspjeti dovršiti, za što ćete dobiti naknadu, i nećete se brinuti zbog svega što ste uložili.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Dan će proteći bez posebnih događaja. Riješiti ćete obaveze na poslu, razmišljati ćete o tome kako je još dosta vremena do godišnjeg odmora. Kada dođete kući navečer gledati ćete seriju i kasnije razgovarati s nekim na telefon i dan će se privesti kraju.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT