Dnevni horoskop 26.05.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Mars konjukcija donosi nagle i neugodne promjene. Nesporazumi oko manjih poteškoća vrlo lako mogu prerasti u svađe. Zbog uznemirenosti može doći do raznih nezgoda. Ostanite smireni i ne ulazite u raspravu.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Iskoristite sve što možete kako bi svoje planove počeli ostvarivati i našli riješenja za sve što vas zadržava u napretku. Možda ćete morati ići i na put kako bi se sastali sa osobom koja vam može pomoći, ali isplatiti će vam se.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte žuriti s prvoedbom promjena. Neće sve teći po planu ako ste pretvrdoglavi ili ako ne želite pristati na kompromis. Starija ili mlađa osoba iz obitelji mogla bi vas razočarati ili rastužiti.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Napravite korak, ali u pravom smjeru. Danas ne trebnate biti drugačiji od drugih, to će samo zbuniti ljude oko vas koji vas mogu i spriječiti u ostvarenju vaših planova. Povoljan je dan za ljubavni život. S voljenom osobom razgovarati ćete o zajedničkim planovima.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Neće vam se svidjeti sve ideje i promjene koje će nastupiti oko vas, ali ako im se opirete vrlo malo toga ćete danas napraviti. Slušajte i budite spremni na prilagodbu, što god da je na vašem putu i osigurati ćete sebi bolji položaj i bolju budućnost.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Ovo može biti vaš dan ako dobro odigrate karte koje imate. Ništa vas neće spriječiti u tome da napravite što morate kako bi ostvarili svoje snove. Stupite u kontakt sa osobama iz prošlosti koje vam sada mogu pomoći.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Prihvaćanje je ključ uspjeha i osiguranje položaja. Što ste spremniji ići u korak sa promjenama, to bolje će vam biti. Netko će igrati na kartu emocija samo kako bi vas zbunio. Nemojte dopustiti da vas bilo što i bilo tko udalji od vaših ciljeva.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas bi mogli napraviti nešto značajno i za starije i za mlađe osobe u vašem životu. Povoljan je dan za kraće putovanje, izlet, šoping ili promjene u vašem domu. Netko iz vaše prošlosti pomoći će vam na neki način.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte dopustiti da vas nečiji stavovi spriječe u ostvarenju vaših zamisli. Komunikacija će biti otežana, ali istovremeno će vam pomoći da spoznate što točno želite i kako da osigurate svoj položaj. Zauzmite drugačiji stav od onog koji drugi očekuju od vas.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Zauzmite mjesto, čekajte i promatrajte druge i što se oko vas događa. Sve će doći na svoje mjesto, ako ne pokušavate napraviti nepotrebne izmjene. Danas se sve svodi na strpljenje i skupljanje informacija.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Previše emotivnih utisaka i previše događaja oko vas izazvati će unutarnji nemir. Ako sjednete, čekate i pustite da se stvari odvijaju na prirodan način, moći ćete iskoristiti situaciju i doći ćete do zanimljivih tajnih informacija.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Imate tu moć da pokrenete promjene koje će vam pomoći da budete u prednosti. Biti ćete pri vrhu događanja, ostaviti ćete sjajan dojam, ali morate nastaviti dalje i održati svoja obećanja.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Previše tog se oko vas događa, a da tog niste svjesni. Nije povoljan period za donošenje bilo kakvih odluka. Mogli bi sami sebe spriječiti u napretku. Očekujte probleme sa radnim kolegama, roditeljima ili mentorima.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT