Dnevni horoskop 15.08.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Sekstilni položaj Sunca i Mjeseca ide u prilog kreativnosti i povećava maštu. Ovo je pravo vrijeme za bavljenje umjetnošću i za razmišljanje izvan uobičajenih okvira. Danas nemojte donositi veće odluke povezane uz financije ali se slobodno usmjerite krucijalnim potezima u ljubavnom te društvenom polju.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Budite oprezni po pitanju obaveza koje danas imate. Kroz jutro ćete bit dosta skloni sanjarenju i upravo radi toga povećati mogućnost pogreške u poslu. Velike su šanse i za to da ćete zaboraviti nešto važno što morate napraviti do kraja radnog dana. Nemojte započinjati nove projekte jer nećete donositi dobre odluke.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Okolina će doista cijeniti vašu sposobnost kreativnog razmišljanja ali i optimizma te sabranosti u teškim situacijama. Danas se pokušajte pokrenuti u smislu posla te obavite sve zadatke koje možete. Starija vam osoba može pomoći riješiti financijske poteškoće. Provest ćete odlično vrijeme sa nekim koga tek upoznate.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Nećete biti raspoloženi za komunikaciju a sukladno tome se savjetuje izbjegavanje bilo kakvih poslovnih sastanaka, formalnih i neformalnih. Nemojte donositi ni velike odluke povezane uz financije, koliko god vam se neka prilika činila povoljnom. Dan posvetite opuštanju i razmišljanju o tome koliko ste zadovoljni u ljubavi.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Očekujte uspjeh sa svim kućanskim ali i društvenim obavezama. Ukoliko razmišljate o tome hoćete li prisustvovati nekom događanju ili ne, prihvatite poziv jer vam osoba koju tamo upoznate može otvoriti nova vrata. Voljena će vas osoba poticati na to da razgovarate o idejama koje imate, budite otvoreni i iskreni.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Inače ste prilično kreativni ali ćete danas biti u toj mjeri da ćete pokrenuti novi projekt. Imate odlične šanse za uspjeh u svim intelektualnim ali i emotivnim poljima. Dan je odličan za one od vas koji se bave umjetnošću, pokušajte iskoristiti vrijeme tako što ćete prezentirati svoj rad. Odvojite večernje sate za odmor i opuštanje.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kroz jutro ćete bit osjetljiviji nego inače ali potpuno objektivno jer vam doista odnos sa voljenom osobom postaje napet i nesiguran. Nemojte danas davati nikakva obećanja, bez obzira možete li ih ispuniti ili ne, jer bi vas ista ta osoba mogla požurivati. Posvetite slobodno vrijeme kreativnim aktivnostima te bavljenju sa djecom.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Očekujte veće promjene u privatnom polju, ali upravo one koje priželjkujete jer će vam donijeti osobito zadovoljstvo. Uspjeh ćete postići u svim intelektualnim aktivnostima ali i svemu ostalom što je povezano sa kreativnošću. Kroz popodnevne ćete sate morati donijeti veliku odluku vezanu uz ljubav, dobro razmislite.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Od ranih ćete jutarnjih sati biti prepuni optimizma i kreativnosti a neće vam nedostajati niti energije. Ljudi će vidjeti vaše sposobnosti ali ne i znanje kojim raspolažete pa bi trebali impresionirati nadređene jednim dubljim razgovorom, posebno ukoliko priželjkujete promaknuće. Kroz popodne ćete upoznati jednu posebnu osobu.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Očekuje vas dan prepun obaveza ali ćete imati dovoljno energije za sve što naumite. Usmjerite se prvo onim većim zadacima jer ćete na taj način povećati vlastito samopouzdanje i dobiti volju za sve ostalo. Velike su šanse da ćete danas osjetiti financijski uspjeh. Odnos sa voljenom osobom je dobar ali ne pokazujte nervozu.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Imate jako dobre šanse za uspjeh, bez obzira na to čime se danas planirate baviti. U fazi ste koja je osobito povoljna za polaganje ispita te za sve povezano uz umjetnost. Odnos sa voljenom osobom trenutno prolazi fazu stabilnosti ali ukoliko ste ranije imali problema, nemojte misliti da je to potpuno prošlo i da se zaboravilo.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Oni od vas koji planiraju otvaranje vlastitog poduzeća ili pokretanje bilo kakvog vlastitog posla, shvatit će kako za to nemaju dovoljno novca. Novac koji trebate možete pronaći ukoliko se usmjerite na vlastitu kreativnost i pokušate je unovčiti. Kroz popodnevne ćete sate osjetiti što je to ljubavna iluzija, ostanite smireni i povucite se.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Dan je odličan za razmišljanje o planovima za budućnost i slobodno se uključite u nove društvene aktivnosti jer ćete jedino tako upoznati nove ljude sa kojima ćete odmah pronaći zajednički jezik. Odnos sa prijateljima i sa voljenom osobom ide nabolje. Kada su u pitanju veće odluke, radije se malo strpite i još koji dan sačekajte.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT