Dnevni horoskop 11.12.2018.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Četverokutni položaj Mjeseca i Venere stvara predispozicije za konflikte u ljubavnom životu ali i u međuljudskim odnosima. Ishod ne mora bit negativan, on ovisi isključivo o svakom od nas i tome kako ćemo se postaviti. Najbolje bi bilo izbjegavati rasprave ali ako to ne možete, prvo procijenite sugovornika.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Očekujte nešto veći nesporazum sa nekim od kolega, klijenata ili poslovnih partnera. Situacija će postati dosta napeta i moglo bi doći do povlačenja neriješenih pitanja iz prošlosti. Bit će vam teško koncentrirati se ali je upravo ovo prilika za to da sve skupa riješite jednom zauvijek. Poslijepodne odgodite donošenje većih odluka.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Smetat će vas hitan zadatak koji će vam zadati netko drugi i uvjeravati vas kako to morate hitno riješiti. Nemojte pokazati uznemirenost nego radije budite smireni i strpljivo napravite ono što možete. Ne trebate radi toga zanemarivati vlastite obaveze. Ukoliko otkažete putovanje, možete očekivati nervozu voljene osobe.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ukoliko idete na poslovno putovanje možete očekivati uspjeh ali samo uz uvjet da se ne upuštate u pretjerane rasprave sa ostalim sudionicima. Neke stvari zadržite za sebe a najbolje bi bilo razgovarati o općenitim temama. Poslijepodne će neki od vas imati jedinstvenu priliku za uspješan susret sa bivšim partnerom/icom.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Kroz jutro ćete biti dosta nervozni a vjerojatno ćete radi toga povrijediti osjećaje voljene osobe. Čim shvatite da ste upravo to napravili, ispričajte se i dajte sve od sebe kako bi izbjegli svađu. Dan nije povoljan za poslovne dogovore niti za susrete sa prijateljima. Poslijepodne se posvetite sebi i prvenstveno svom zdravlju.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Bit ćete dosta loše volje jer vam je propao poslovni projekt na koji ste računali. Ne smijete dozvoliti da vas to demotivira za nova poslovna osvajanja a još manje da vam utječe na ostala životna polja i odnose sa bitnim osobama. Moguća je svađa sa voljenom osobom. Držite se aktivnosti koje ne predstavljaju prevelik izazov.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas nećete biti u najboljoj formi a iznervirat ćete se vrlo brzo i lako i to oko najobičnije sitnice. Imajte to na umu pa se pokušajte suzdržati kako bi izbjegli kritike okoline. Dan nije povoljan za donošenje većih odluka niti za razmišljanje o dugoročnim planovima. Ne potpisujte nikakve službene dokumente, posebno ne ugovore.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Moguća je svađa u obitelji i to radi trenutne financijske situacije. Nemate ništa od prebacivanja odgovornosti na druge, radije pokušajte biti ona osoba koja će predložiti konstruktivno rješenje problema. Uzmite u obzir potrebe ukućana i na kraju ćete svi biti zadovoljni. Nemojte se istovremeno upuštati u više poslovnih aktivnosti.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete imati dosta loše komunikacijske vještine. Bilo bi najbolje odgoditi bilo kakve važne sastanke i susrete. Nemojte se uključivati u one pothvate za koje znate da je potrebna ljubaznost i doza diplomacije. Bez problema ćete rješavati jedino obiteljska pitanja i ljubavnu situaciju, posvetite se tome i bit ćete zadovoljni.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete pokazati entuzijazam i to u takvoj mjeri da će mnogi biti na vas ljubomorni. Držite se plana koji imate i uspjet ćete u onom što ste naumili. Ako znate da previše vremena provodite sa društvom i u izlascima, očekujte problem sa voljenom osobom i odmah razmislite o tome kako ćete se postaviti i ako treba, opravdati.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Suočit ćete se sa poteškoćama prilikom ostvarenja želje koju imate. Ukoliko je ta želja da nekome pomognete, nemojte očekivati razumijevanje te osobe. Dajte sve od sebe kako bi išli do kraja i izbjegavajte rasprave, zahvalu ćete dobiti ali tek nešto kasnije. Prihvatite podršku prijatelja i obitelji, nemojte se izolirati i inatiti.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Kroz jutro ćete biti dosta zbunjeni radi promjene na emotivnom polju. Ukoliko ste zauzeti a počeli ste imati emocije prema nekom drugom, nemojte odmah stvarati paniku nego se smirite i pokušajte razmisliti o tome zašto je do toga došlo. Ako baš nemate mira, potražite savjet osobe kojoj vjerujte, tad će vam biti sve jasnije.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete nervozni i to bez pravog razloga a radi toga skloni reagirati previše impulzivno. Velike su šanse za to da ćete danas povrijediti osjećaje mlađe ženske osobe. Nemojte se upuštati u nove poslovne aktivnosti niti potpisivati ugovore. U večernjim satima možete donijeti ispravnu odluku povezanu uz putovanje ili godišnji.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT