Dnevni horoskop 18.01.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Današnji planetarni sklop donosi osjetljivost. Neki se mogu osjećati povrijeđeno bez pravog razloga. Osjećaj za stvarnost biti će smanjena i zbunjenost će prevladati. Zbog toga savjetujemo da odgodite donošenje važnih odluka i potpisivanje ugovora.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Mogli bi biti dekoncentrirani što će utjecati na obavljanje posla. Važne poslove ostavite za drugi dan. Ako vam ne idu stvari od ruke, više štete ćete napraviti nego koristi ako pokušavate pogurati stvari. Večer ćete provesti u društvu voljene osobe i vaše raspoloženje će se popraviti. Voljena osoba pružiti će vam podršku u svemu.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Teško ćete danas odrediti prioritete i mogli bi se izgubiti u hrpi započetih poslova. Pokušajte se koncentrirati na važan posao koji morate dovršiti danas a privatna pitanja ostavite za kasnije. Istovremeno će iskrsuti i financijski problem koji ćete morati riješiti. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Tokom prijepodneva vaš optimizam će vam pomoći pri obavljanju poslova, ali dodatni poslovi koji će vam biti nametnuti mogli bi pokvariti raspoloženje. Nemojte to dopustiti. To je samo jedan takav dan. Nakon posla opustite se i ne razmišljajte o pritisku koji ste prošli za radnog vremena.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Ljubavna situacija uzrujati će vas. Nemojte prosuđivati situaciju i ne donosite zaključke. Na poslu ćete morati ostati duže i zato savjetujemo da svu pažnju usmjerite na posao koji obavljate kako ne bi napravili greške zbog kojih ćete morati sve obavljati iz početka.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Zbog neodgodivih popravaka kod kuće morati ćete odgoditi putovanje koje ste imali u planu što će vas uzrujati. Popravke nemojte obavljati sami, radije pozovite kvalificirane osobe. Ako sami obavljate popravke, mogli bi napraviti još veću štetu.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Planirate pokrenuti manji poslovni ili privatni projekt. Savjetujemo da sve dobro isplanirate prije nego što počnete. Odluke nemojte donositi naglo, jer bi vas mogle koštati. Danas je dan za akcije isplanirane u detalje.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Imate određene planove za danas, ali neočekivane prepreke spriječiti će da sve ide po planu. Ne tražite krivca u drugima, pogotovo među članovima obitelji. Danas jednostavno nemate baš smisla za stvarnost i ako možete odgodite važne poslove i poslovne sastanke.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Blizak prijatelj ponuditi će vam posao koji vam može donijeti dobru zaradu. O tome dobro razmislite i tek kada ste donijeli odluku razgovarajte s prijateljem o poslu. Večer ćete provesti u romantičnom druženju sa voljenom osobom.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Morati ćete donijeti važnu odluku u ljubavnom životu. Starija osoba dati će vam vrijedan savjet koji će vam pomoći pri donošenju odluke budući da niste objektivni. Pokušajte ostati smireni i ne ulazite u rasprave.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Tokom prijepodneva može doći do nesporazuma s voljenom osobom što će vas uzrujati. Napetu atmosferu smiriti ćete lijepom riječi. Nije povoljan dan za donošenje odluka vezano za novac. Izbjegavajte nagađanja. Posve neočekivana prilika za dodatnu zaradu je pred vama.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte danas pokretati novi poslovni ili privatni projekt, jer su mali izgledi da sve ide onako kako ste zamislili. Danas se posvetite rutinskim poslovima i obavezama. Večer ćete provesti u romantičnom druženju sa voljenom osobom.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Biti ćete razdražljivi i zabrinuti zbog novčane situacije. Prigovarati ćete voljenoj osobi, jer mislite da troši previše. Savjetujemo da ostanete smireni inače će doći do veće svađe. Nađite nešto što vas veseli i ne ljutite se zbog sitnica!

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT