Dnevni horoskop 22.08.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mars - Saturn trigon donosi više energije i odlučnosti. Bilo koja ideja ili projekt koji danas dovršite donosi vam uspjeh. Mogli bi se u potpunosti posvetiti svojoj najdražoj aktivnosti.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas je odličan dan za ostvarenje promjena koje ste planirali u poslu ili vezano za karijeru. Partnerski odnosi biti će dobri i povoljno je vrijeme za zaključivanje dogovora i potpisivanje ugovora. Budite strpljivi i sačekajte da se rezultati od posla počnu pokazivati.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Puni ste energije i uspješno ćete obaviti sve poslove koje si zacrtate. Mogli bi povećati svoju zaradu i istaknuti se u društvu. Odnosi sa prijateljima i sa voljenom osobom su sjajni. Izbjegavajte pretjerivanje sa hranom i pićem, jer bi mogli imati probavnih tegoba.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Puni ste energije i spremni za intenzivan fizički napor. Ipak, najbolje bi bilo da ne pretjerujete i da se ne iscrpljujete. Poslijepodne bi mogli pozvati prijatelje na druženje. Ne upuštajte se u rasprave sa voljenom osobom!

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Radni kolege i nadređene osobe cijeniti će vaše ideje. U dobroj ste formi i uspješno ćete završiti sve zadatke. Vaša financijska situacija nije najbolja, ali odlučni ste i samopouzdani i uspjeti ćete tokom vremena popraviti financije.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Povoljan je dan za investicije, za novi poslovni početak, za putovanje i sastanke. Mogli bi dobiti ponudu za dodatni posao. Razmislite, nemojte odmah odbiti ponudu. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Možete ostvariti značajne promjene u svom životu, posebno kada se radi o društvenom i ljubavnom životu. Povoljan je period za partnerstva, za poslovne sastanke i ulaganje u kuću. Pažljivo sve isplanirajte i dogovorite sa voljenom osobom. Tokom večeri ćete primiti dobre vijesti od bliskog rođaka.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Postići ćete nešto značajno kroz poslovno putovanje. Pokušajte biti strpljivi i izbjegavajte rasprave sa poslovnim partnerima. Poslijepodne ćete konačno riješiti stari emotivni problem. Ne trebate se brinuti oko financijskih pitanja.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Planove ćete mijenjati nekoliko puta danas, ali te promjene će vam koristiti. Starija osoba koju danas upoznate pomoći će vam oko poslovnih pitanja uskoro. Saslušajte što vam voljena osoba želi reći i izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Tokom prijepodneva bi mogli primiti značajnu svotu novca koja će poboljšati vašu financijsku situaciju. Može se raditi o naslijeđu ili pozajmici koju ste zatražili prije nekog vremena. Povoljan je dan za planiranje budućnosti i dugoročna ulaganja. Trebali bi više odmarati.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Suočiti ćete se sa financijskim poteškoćama, ali uspjeti ćete naći rješenja. Kada se radi o umjetničkim i kreativnim ciljevima, biti ćete inspirirani i takve aktivnosti mogu vam donijeti uspjeh i popularnost. Posvetite se mlađim članovima obitelji.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Konačno ćete uspjeti naći rješenje za vaš ljubavni život. Blizak prijatelj predložiti će vam da se udružite u poslovnom projektu. Savjetujemo da pažljivo o svemu razmislite, jer bi ovo mogla biti dobra prilika koja se neće ponovno ukazati.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas ćete imati puno posla, puno problema koje ćete morati riješiti, ali u dobroj ste formi i dobro ćete se nositi sa svime. zabrinjava vas financijska situacija, ali ne trebate se brinuti. Uskoro i na tom polju sve kreće na bolje. Nemojte ignorirati savjet voljene osobe!

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT