Dnevni horoskop 22.05.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Venera - Mjesec konjukcija donosi zbunjenost i izmješane osjećaje. Mogli bi čak posumnjati u vlastite osjećaje i nećete biti društveni. Najbolje ćete se osjećati u tišini svog doma. Iskoristite ovaj dan za prisjećane na sretne trenutke iz prošlosti.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Vrijeme je za emotivno osvježenje i okretanje nove strane u životu. U ljubavnom životu željeti ćete postići balans u narednom periodu. Mogli bi razviti ili otkriti novi kreativan način izražavanja osjećaja. U prvom dijelu dana mogli bi imati poteškoća sa koncentracijom zbog problema u privatnom životu koji će okupirati vaše misli.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

U prvom dijelu dana nešto će vam stalno odvraćati misli od onog na što bi se trebali koncentrirati. Nećete moći odrediti prioritete i neki važni detalji mogli bi vam promaknuti. U drugom dijelu dana lakše ćete se koncentrirati i naći ćete nešto što vas veseli i opušta, a upravo to vam i treba.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Koliko god željeli pokrenuti projekt ili govoriti o ideji koju imate, sa druge strane ste neodlučni. Iako danas nećete moći donijeti odluku, naći ćete puno stvari u kojima možete uživati poput aktivnosti sa prijateljima ili aktivnosti koje će vas približiti vašem cilju. Danas ste posebno šarmantni i drugi će biti privučeni vašim entuzijazmom.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Može doći do svađe zbog neslaganja oko novca, posjeda ili drugih stvari u prvom dijelu dana. Okupirati će vas misli o prijateljstvu i poslu. Teško ćete se koncentrirati na bilo što. Ipak, uz snagu volje možete dosta toga napraviti. Kasnije tokom dana ćete se posvetiti stvarima koje volite raditi.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Ujutro ćete se osjećati razvučeno zbog obaveza koje morate ispuniti i želje za pustolovinama. Misli će vam lutati i zato nije povoljan dan za donošenje važnih odluka. Koliko god željeli napraviti nešto korisno, teško ćete se moći disciplinirati. Tokom dana ćete brige smetnuti s uma i posvetiti se stvarima u kojima uživate.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

U prvom dijelu biti ćete dosta neodlučni i propitkivati ćete sve. Iako danas nećete donijeti odluke, nećete se niti opterećivati s time. Naći ćete nešto u čemu uživate i pritisak će nestati. Biti ćete najsretniji ako se posvetite jednostavnim i isprobanim aktivnostima tako da ne morate previše razmišljati.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

U prvom dijelu dana teško ćete se moći koncentrirati, donijeti bilo kakvu odluku ili izraziti osjećaje. Do nesporazuma može vrlo lako doći. Izbjegavajte nagle reakcije ili prerano govorenje o nečemu. Bolje je da prvo spoznate što točno osjećate u vezi nekog ili nečeg, a tek onda govorite o tome.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete se željeti posvetiti poslu. Frustrirati će vas stvari koje neće biti na svom mjestu i zbog toga bi mogli imati poteškoća s koncentracijom, kao i zbog razmišljanja o određenim odnosima u vašem privatnom životu. Možete biti odlučni kada se radi o poslu, ali misli će vam lutati. Kasnije tokom dana odlučiti ćete se za akciju, ne za razmišljanje i stvari će se posložiti.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

U prvom dijelu dana mogli bi se suočiti sa napetim situacijama. Koliko god se željeli koncentrirati i ostvariti napredak, misli će vam okupirati manji problemi i nećete biti objektivni. Ali, kada se radi o ljubavi, ovo je odličan dan za ljubav i zračiti ćete posebnom energijom. Osjećaje ćete danas izražavati na vrlo kreativan način.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Koliko god željeli raditi na projektu ili istražiti neke stvari, nećete se moći koncentrirati i misli će vam lutati. Isto tako, nećete moći uskladiti obiteljske obaveze i svoje želje. Dajte sebi i drugima prostora i vremena. Kasnije tokom dana otpustiti ćete brige i posvetiti ćete se stvarima u kojima uživate.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Nećete imati energije kao inače za obavljanje poslova, niti samodiscipline, posebno kada se radi o zajedničkim aktivnostima. Misli će vam biti u oblacima i nećete se moći koncentrirati na tijek razgovora i na slijed događanja. Kasnije tokom dana posvetiti ćete se stvarima koje vas vesele, kroz koje se možete izraziti, poput pisanja i slično.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

U prvom dijelu dana morati ćete ispuniti obaveze, ali misli će vam lutati, jer ćete željeti baviti se stvarima u kojima uživate. Tražite nešto što će umiriti uzburkane emocije i to ćete naći u drugom dijelu dana. Posvetiti ćete se obiteljskim projektima i vaš dom napraviti udobnijim i sigurnijim.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT