Dnevni horoskop 29.04.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Jupiter - Mjesec trigon donosi više optimizma i veće su šanse da ostvarite uspjeh na raznim poljima. Povoljan je dan za poslovne aktivnosti i za riješavanje težih pitanja u društvenom životu.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ujutro ćete donijeti važnu odluku radi koje ćete morati mjenjati ostale planove za danas. Blizak prijatelj zamoliti će vas za pomoć oko zdravstvenog problema. Poslijepodne ćete riješavati financijski problem. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja. Pri donošenju važnih odlika oslonite se na intuiciju.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Doznati ćete da je sutra u planu poslovni put. Zbog toga mjenjati ćete planove, ali budite optimistični, jer to putovanje donosi pozitivne promjene u vašem životu. Neke informacije koje trebate nećete lako otkriti. Ne oslanjajte se na informacije koje vam drugi daju. Istražite sami.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Uspješno ćete riješiti zahtjevno poslovno pitanje, i dovršiti ćete aktivnosti koje ste prije započeli. Naći ćete riješenje za financijski problem koji ste duže vremena odgađali. Odnosi sa prijateljima i sa voljenom osobom biti će odlični. Nemojte davati obećanja za koja niste sigurni da ih možete održati.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Biti ćete puni energije, aktivni i društveni. Dovršite što morate kako bi to stavili iza sebe i bavili se sa stvarima koje volite. Odličan je dan za poboljšanje odnosa sa drugima. Moguće su poteškoće u ljubavnom životu, ali ostati ćete optimistični. Što se tiče zdravlja i profesionalnog života, ne trebate se brinuti.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Izvanredna postignuća ostvarujete kroz poslovne aktivnosti i značajnu materijalnu dobit. Nastavite sa realizacijom svojih planova i nećete ništa izgubiti. Dobra poslovna ponuda je pred vama. Kroz privatno putovanje mogli bi upoznati osobu koja kasnije može postati poslovni partner.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Povoljan je dan za partnerstva. Sve aktivnosti koje danas započnete imaju dobru šansu za uspjeh. Biti ćete uspješni u poslu i uspješno ćete riješiti financijski obiteljski problem. Ne dopustite da vas emocije nadvladaju. Koncentrirajte se na zaradu i kako ju možete poboljšati.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Promjene koje vam donose puno dobrog u poslovnom i društvenom životu su pred vama. Neće se svima svidjeti vaše odluke, ali osigurati će vam da dođete do ciljeva. Poslijepodne ćete provesti u druženju sa prijateljima. Savjetujemo da više pažnje posvetite obiteljskim obavezama.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Biti ćete u odličnoj intelektualnoj formi i suradnja sa osobama iz vaše okoline biti će odlična. Najviše uspjeha ostvariti ćete u aktivnostima koje su vezane za obitelj i dom. Nemojte previše razmišljati, primite se posla, jer jednom kad krenete sve će ići kako treba i dovršiti ćete započeto. Nove prilike su pred vama.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Iznenadit će vas koliko uspješni možete biti na polju financija i u društveni život. Iskoristite ove povoljne okolnosti i ne izazivajte sreću! Poslijepodne ćete morati na kraći put. Biti će to put iz privatnih razloga, ali moze donijeti značajnu financijsku dobit. Savjetujemo da se dobro pobrinete za dokumente.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Nakon težeg i razočaravajućeg perioda danas će vas iznenaditi uspjeh koji ostvarujete na financijskom polju i u ljubavnom životu. Vaše mudre ideje odigrati će važnu ulogu pri dovršenju važnog projekta na poslu. Timski rad danas je ključan za ostvarenje uspjeha.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ujutro ćete se posvetiti rješavanju financijskog problema važnog za uspjeh poslovnog projekta. Zbog toga ćete možda morati otići na put. Vaši napori uskoro će biti nagrađeni i uspjeti ćete nadoknaditi sve troškove uskoro. Savjetujemo da se više posvetite obiteljskim pitanjima.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Financijska situacija počinje se popravljati. Na poslu bi mogli dobiti dodatak na plaći, kao nagradu za dovršenje važnog projekta. Ako niste sigurni što s novcem, danas je odličan dan za dugoročne investicije. Savjetujemo da se više odmarate.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT