Dnevni horoskop 19.01.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mars - Saturn kvadrat je period u kojem ćete biti pretjerano osjetljivi po pitanju ograničenja ili prepreka na putu do vaših ciljeva, što donosi povećanu dozu stresa i frustracija. Posebno nestrpljivi biti ćete kada se radi o protokolu, pravilima, tradicionalnim metodama i prema nadređenima. Naučite lekciju o strpljivosti, jer poguravvanjem stvari samo sebi nanosite štetu. Razmišljajte dugoročno što vam donosi rezultate, a ne samo o trenutnim rezultatima.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas nećete biti u ulozi vođe, nego ćete morati slijediti. što god da je u pitanju, učenje, putovanje ili grupne aktivnosti, danas slijedite i nađite u svemu nešto što vas zabavlja. Iskustva koja danas steknete odraziti će se na vaš način života. Te promjene donose vam više zadovoljstva.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte si dopustiti da vas netko uvuče u emotivnu dramu. Ako popustite, na kraju ćete vi biti krivi za nastalu situaciju. Budite dobar slušatelj, to vam može pomoći danas, ali ne sudjelujte ako želite izbjeći nevolje.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas zadržite svoje misli za sebe i budite pomalo tajnoviti. Tako ćete se sačuvati od komentara koje ne želite čuti. Veza u kojoj ste zadati će vam glavobolja. Koncentrirajte se na pomaganje drugima.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Negativne misli spriječiti će vas u obavljanju poslova i utjecati će na odnose sa drugima. Prepoznajte prilike koje vam se ukažu i iskoristite ih. Kreativni ste i ako se koncentrirate na konkretne ciljeve, ostvariti ćete sjajne rezultate.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Netko će se pokušati umješati u nešto što radite. Ako to dopustite, nećete biti zadovoljni ni vi, ni okolina rezultatima. Radite sami ono što ste naumili. Ako vam treba informacija ili inspiracije, radije putem interneta sami istražite.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte započeti rat kod kuće. Svi razgovori mogu donijeti riješenje problema samo ako ostanete smireni i ako ste voljni surađivati sa drugima. Ključ uspjeha je u kompromisu.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Razmislite o onome što radite i što bi željeli raditi u budućnosti. Ako ima nešto što želite ili netko tko vam može pomoći da ostvarite svoje želje, kontaktirajte tu osobu i pokrenite se kako bi ostvarili svoje snove.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Slijedite svoj put. Nemojte dopustiti da vas netko navede na put koji nije vaš izbor. Posvetite se ostvarenju svojih kreativnih ideja. Zadržite smjer razgovora na svojim interesima na dovoljno zanimljiv način kako bi došlo do sklapanja dogovora.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Doznati ćete neke tajne informacije danas koje će vam omogućiti da dođete i do novca. Investicije, nagrade i dogovori su pred vama, ali nemojte previše o tome govoriti. Netko će vas željeti nagovoriti na nešto što će biti gubitak vremena i novca. Pazite!

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Biti ćete u prednosti i novi izvor zarade je pred vama. Osim poslovnih promjena, možete pokrenuti i neke promjene kod kuće kako bi vaš dom bio udobnije mjesto. Ovo je odličan dan za nove početke i za ulazak u nešto novo.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Pazite što tražite od drugih. Netko će steći krivi dojam a vi ćete se naći u neugodnoj situaciji. Što se tiče odnosa sa drugima, danas bi to mogao biti izvor frustracija i ograničenja. Moglo bi vam se dogoditi da ne znate što osjećate i da postoje dvije osobe prema kojima nešto osjećate što je zbunjujuće.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Razmislite o svojoj budućnosti i o onome što zaista želite raditi. Pravo je vrijeme za ostvarenje promjena kod kuće i za traženje prilika koje će vam omogućiti da razvijete svoje talente i unovčite ih. Riješiti ćete financijsko pitanje koje vas je brinulo.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT