Dnevni horoskop 09.12.2018.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Iako nije naugodniji položaj planeta, konjunkcija Mjeseca i Plutona najbolje je vrijeme za introspekciju i stvaranje planova za budućnost, osobito onih povezanih uz ljubavni život. Vrijeme je za radikalne promjene, slobodno se danas pokrenite i nemojte se bojati biti svoji. Uz samopouzdanje možete sve.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Kroz jutro ćete se suočiti sa financijskim poteškoćama ali ne smijete gubiti nadu. Šanse za zaradu i uspjeh će vam se povećati već poslijepodne. Netko će vam od rodbine ponuditi poslovnu suradnju, ponudu trebate prihvatiti jer ćete jedino tako riješiti dugovanje koje vas muči dulje vremena. Očekujte kritike od voljene osobe.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Bit ćete danas uspješni u svemu povezanom uz društvo i emocije. Poslijepodne očekujte jako dobre vijesti radi kojih ćete mijenjati planove kako bi proslavili sa najbližima. Slobodno donesite planove za budućnost, nemojte se bojati novih poslovnih pothvata, vjerujte u sebe a u svakom se trenutku možete osloniti na intuiciju.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ne smijete u tolikoj mjeri drugima nametati vlastito mišljenje jer ćete time narušiti dobre odnose sa prijateljima. Budite više fleksibilni, nastupite diplomatski, saslušajte ono što vam drugi govore a onda prihvatite njihove ideje kao nešto dobro. Netko će vam od prijatelja pomoći prebroditi emotivno razočaranje.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Jutarnji su sati idealni za smišljanje planova sa voljenom osobom. Svakako razmislite o putovanju jer vam upravo tako nešto treba da bi se zbližili i u odnos vratili harmoniju. Bit ćete dobre volje i među prijateljima ćete se osjećati sigurno. Uzmite u obzir savjet osobe koja ima više iskustva, posebno ako donosite veću odluku.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Suočit ćete se sa emotivnim problemom i danas ćete morati donijeti veću odluku. Slobodno počnite razmišljati o planovima za nešto dalju budućnost ali pritom iskoristite teoretsko znanje koje ste do sad stekli. Ubrzo ćete vidjeti prve rezultate svog rada a stižu vam i prvi novci. Izbjegavajte nagađanja kada je u pitanju novac.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

U odličnoj ste fazi za preuzimanje novih odgovornosti i za započinjanje novog honorarnog posla. Možete ostvariti veliki uspjeh u svim intelektualnim ali i društvenim osvajanjima pa se tako danas usmjerite komunikaciji. U prilog vam idu karizma i kreativnost. Navečer očekujte nepovoljne vijesti povezane uz posao.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Počnite razmišljati o realnim potezima koje trebate poduzeti a tiču se samostalnog rada ili promjene radnog mjesta. Korisne savjete možete dobiti od prijatelja i voljene osobe a neće vam nedostajati ni podrške. Poslijepodne očekujte svađu sa nekim iz obitelji. Pokušajte se suzdržati jer će se ubrzo sve vratiti u normalu.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pokušajte danas ostaviti nešto slobodnog vremena. Preuzmete li na sebe previše obaveza nećete moći brzo reagirati niti mijenjati raspored a upravo ćete to kroz dan željeti. Kroz jutro vas očekuje nekoliko problema koje ćete morati riješiti što prije a poslijepodne financijske poteškoće nekog iz obitelji. Budite strpljivi.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Kroz jutro ćete biti dosta u pokretu i rješavati papirologiju povezanu sa nasljedstvom ili pravnim pitanjem. Očekujte samim time i poteškoće sa birokracijom ali ostanite strpljivi i budite ljubazni pa bi mogli do kraja dana riješiti apsolutno sve. Navečer sa voljenom osobom popričajte o obiteljskim problemima, budite iskreni.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

U fazi ste u kojoj možete smisliti nove poslovne planove pomoću kojih ćete se kasnije riješiti dugovanja i financijske nestabilnosti. Očekujte jako dobre odnose sa prijateljima i rodbinom. Poslijepodne će vas razveseliti posjeta, dolazi vam osoba koju niste jako dugo vidjeli. Obratite više pozornosti na starije.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Uz pomoć intuicije možete jako poboljšati društveni život. Vrijeme je da razmislite o tome sa kim se družite. Sa nekim bi od prijatelja danas mogli otići na nekoliko kraćih putovanja. Iskoristite povoljne okolnosti i uložite više truda te strpljenja u ono što radite jer će se tako vrlo brzo pokazati rezultati rada. Morate više odmarati.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Kroz jutro imate odlične šanse za pronalazak novog posla ili za unaprijeđenje. Bit će vam dodijeljeno nešto više odgovornosti ali će vam se pritom povećati i prihodi. Obavezno pitajte voljenu osobu za mišljenje a isto se tako možete osloniti na savjete starije osobe koja ima više iskustva. Nemojte zanemarivati zdravstvene tegobe.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT