Dnevni horoskop 15.11.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Trigon Venere i Merkura povećava značaj ljubavi i emocija. Danas ćemo svi biti puno ljubazniji nego inače te skloni kompromisima. Naglasak je danas na ljubavnom polju pa bi se trebali posvetiti odnosu sa voljenom osobom u nešto većoj mjeri, osobito ako ste nedavno imali trzavice ili kakvu svađu.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Očekujte jedan stabilan dan u kojem nema nepredviđenih dešavanja. Naći ćete se pred prilikom za donošenje veće odluke povezane uz ljubavno polje ali ste na to spremni. Ako želite drugačiji život, svakako morate neke stvari promijeniti. Netko tko vam je drag danas će vam otkriti tajnu a predvečer možete očekivati poklon.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Imat ćete snažnu želju za započinjanje nečeg novog. Nemojte se bojati vlastitih planova, ako smatrate da ste spremni onda vjerojatno i jeste pa krenite sa implementacijom ideja koje imate. Poslijepodne očekujte trzavice sa nekim iz okoline, kako bi sve što prije prošlo, ostanite smireni i odmah predložite kompromis.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Financijska vam situacija trenutno nije najbolja ali nemate razloga za pretjerane brige. Stariji će vam član obitelji prigovoriti u vezi posla, reagirajte odmah i pojasnite zašto ste toliko posvećeni radu. Nije najbolja ideja u potpunosti se posvetiti novcu i zaradi ali ako imate jasan cilj i znate do kad ćete tako, samo nastavite.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas trebate obratiti nešto više pažnje na obrazovanje i ljubavni život. Ulazite u jednu novu fazu kada je u pitanju ljubav a mnogi će od vas tek stupiti u ljubavni odnos. Upoznat ćete dosta mlađih osoba, komunicirati sa trenutnim partnerom/icom a neki će od vas krenuti i na putovanje. Budite oprezni po pitanju troškova.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Današnji je dan nepovoljan za investicije. Koliko god će vam se nešto činiti idealnom prilikom, pokušajte se suzdržati i nemojte donositi nikakve odluke. Izbjegavajte pretpostavke jer nećete biti objektivni i mogli bi krivo procijeniti osobu koja vam samo želi pomoći. Ako pokušate prečicom doći do novca, nećete uspjeti.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Današnji dan ide u prilog svim društvenim i emotivnim osvajanjima što znači da ukoliko imate simpatiju, danas trebate biti malo hrabriji i pokazati kako imate interes. Koliko god će vam se puta mijenjati današnji planovi, imajte na umu kako sve možete dovršiti, najbitnije je da ne odustanete. Nemojte zanemariti intuiciju.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Kroz jutro ćete bez ikakvih problema riješiti dugo odgađani obiteljski problem. Očekuje vas nekoliko kraćih putovanja prilikom kojih ćete potrošiti značajniju svotu novca. Ako imate dojam da vam nedostaje vremena, pokušajte stati i presložiti prioritete. Stignete sve, samo morate u svakom trenutku točno znati što radite.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Imat ćete namjeru započeti nešto novo. Današnji je dan povoljan za sve intelektualne aktivnosti stoga nemojte ništa odgađati nego inicirajte barem razgovor u kojem ćete reći svoje ideje osobi koja vam treba odobriti realizaciju. Bez problema ćete se večeras istaknuti u društvu i to svojim humorom te pričama iz prošlosti.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Očekujte jako povoljne promjene povezane uz ljubavno polje. Danas ćete biti više društveni nego inače što će vas dovesti do sklapanja novih poznanstava ali i do očite prilike za početak ljubavne veze. Imajte na umu kako isti taj odnos može danas-sutra dovesti do braka. Poslijepodne očekujte manje zdravstvene probleme.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Kroz jutro ćete se osjećati dosta iscrpljeno. Nemojte donositi veće odluke, posebno one vezane uz posao jer bi dosta dugo mogli osjećati negativne posljedice. Izbjegavajte bilo kakve aktivnosti koje su složene i/ili vam predstavljaju rizik i držite se rutine. Večernje sate iskoristite za posjetu dragoj osobi i pokušajte se opustiti.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ovoga jutra možete zaraditi značajniju svotu novca a ukoliko imate vlastito poduzeće nije isključeno kako će vam netko od dužnika danas uplatiti novac. Bez obzira na priljev, nemojte se upuštati u veće investicije niti planirajte dulja putovanja. Nastavite dalje raditi kao i do sada a večernje sate provedite sa voljenom osobom.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Imat ćete danas dosta obaveza ali ćete imati i dovoljno energije za uspješno dovršavanje svih zadataka. Uz pomoć odlučnosti možete izbjeći ili se uspješno nositi sa svim vrstama prepreka. Financijska situacija trenutno nije zadovoljavajuća ali stanje nije ni previše kritično. Suzdržite se od nepotrebnih troškova i sve će biti u redu.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT