Dnevni horoskop 05.04.2020. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Većinu će dana obilježiti komunikacija ali ona u kojoj neće biti granica pa će se otvarati teme koje nisu ugodne ili poželjne, tvrdoglavost vam tu neće pomoći ali kompromis zato hoće. Nemojte se bojati drastičnih poteza i odluka, osobito ako ste nekoliko puta sve promislili i odgađate ih dulje vremena.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Vrijeme je da napravite potez koji smatrate ključnim i da počnete obavljati sve što ste sami sebi odredili da morate. Nemojte zanemarivati međuljudske odnose, ukoliko se povežete sa pojedincima koji vam mogu pomoći, sigurno ćete nešto na čemu radite pretvoriti u iznenađujuće dobar izvor dodatne zarade. Uozbiljite se.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Kada su u pitanju škakljive teme, danas ih nećete moći izbjeći a najpametnije što možete napraviti je zapravo dva puta razmisliti prije nego izgovorite nešto što ćete požaliti ili prije nego se udaljite od osobe koja će vam kasnije nedostajati. Budite spremni na kompromis ali se i udaljite kad je to potrebno. Ne budite tvrdoglavi.

 

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Stvari će se odvijati jako brzo a vi danas morate biti spremni na različite situacije kako bi na njih mogli što prije odgovoriti. Ako niste ispravno istražili stvari povezane uz posao, danas bi mogli izgubiti prednost i osloniti se na osobu koja ima više znanja ili iskustva ali u koju nemate povjerenja. Fokusirajte se na zajedničke ciljeve.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Imat ćete dobre namjere ali se stvari neće odvijati onako kako ste zamislili. Nemojte pokušavati vršiti pritisak na druge niti se baviti manipulacijama, radije se udaljite i samo gledajte što rade drugi jer ćete jedino tako shvatiti što morate promijeniti da bi ostvarili cilj. Nastavite dalje sa oprezom a pritom slijedite samo činjenice.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas će vas privlačiti vrlo neobični projekti i osobe koje žive dosta ležerno. Sve je to u redu pod uvjetom da ne pretjerate i ne preuzmete prevelik rizik ili padnete pod njihov utjecaj. Izgledno je vrlo zanimljivo druženje prepuno novih iskustava i uzbuđenja koje može dovesti do novog ljubavnog odnosa. Kontrolirajte svoj ego.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte niti razmišljati o tome da danas pokušate riješiti sve ono što vam se događa na ljubavnom polju ili u odnosu sa nekim od bliskih prijatelja. Gledajte, pažljivo promatrajte kako drugi reagiraju na ono što kažete i suzdržite se od donošenja odluke. Danas pokušajte riješiti poslovne zadatke. Ne pretjerujte u jelu i piću.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Nije svima stalo do vas u onoj mjeri u kojima je vama do njih, imajte to na umu i radije izbjegavajte emotivne teme ili izazivanje empatije kod drugih. Koncentrirajte se na svoju karijeru i razmislite o načinima na koje možete zaraditi više novca. Danas će vam najviše pomoći osoba koju ne poznajete dugo ali vas inspirira.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete pokazati svoju svestranost i tako impresionirati nekoliko dragih osoba. Istovremeno ćete se baviti sa nekoliko različitih stvari ali kada to sve dovršite, rezultati će biti spektakularni i moći ćete biti na sebe ponosni. Nemojte dozvoliti da vas dodatne obaveze i odgovornosti uspore u svemu onom što radite odlično.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Stvari rješavajte bez odgađanja, jedino ćete tako danas izbjeći stres i kaos. Sve će se mijenjati dosta brzo a većina će vas se danas naći u situaciji u kojoj nitko od sudionika ne može profitirati. Umjesto da pokušate popraviti druge ljude, radije se riješite svega onog što više ne funkcionira i okrenite se puno boljim osobama.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Koliko god to danas bilo teško, nemojte misliti da su apsolutno svi protiv vas ili vas pokušavaju odvesti u pogrešnom smjeru. Ubrzo ćete shvatiti tko je na vašoj strani a tko nije. Slobodno razmislite o promjeni smjera ali nemojte diskutirati o svojim planovima sa onim osobama koje ne poznajete najbolje i u koje niste sigurni.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

U poslijednje ste vrijeme imali nekoliko teških trenutaka ali se stvari polako počinju raščišćavati stoga se nemojte bojati danas uvesti nekoliko krucijalnih promjena. U prilog vam ide sve što je povezano uz učenje i stjecanje novih iskustava. Oni od vas koji se bave trgovinom trebali bi razmisliti o novim načinima promocije.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Da biste se riješili stresa, trebate prvo naplatiti ili vratiti stare dugove. Novac ide prema vama i ubrzo ćete ga imati sve više ali samo ako napravite ono što je pravedno i moralno. Pohlepa će vas unazaditi ali će vas poštenje dovesti do bolje pozicije. Razmislite o očekivanjima koje imate na ljubavnom polju, malo ih smanjite.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com