Dnevni horoskop 29.03.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Saturn - Merkur trigon donosi dobre kreativne ideje. Ovo je povoljan dan za donošenje važnih odluka i poslovnih dogovora oko partnerskih odnosa i projekata ili za ostvarenje promjena u vašem životu. Sa druge strane, misli vam mogu biti u oblacima. U tom slučaju, radije odgodite važne aktivnosti.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ovo je dan većih prilika za vas. Nemojte gubiti vrijeme! Poduzmite sve što možete kako bi došli do onog što želite i kažite što mislite. Iako se netko može protiviti smatrajući da sve nije po pravilu, nemojte dopustiti da vas to spriječi.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Biti ćete na kušnji i htjeti ćete potrošiti novac u ime ljubavi. Ako možete pomoći na drugačiji način, pomozite, ali nemojte davati novac. Razmislite o svojim interesima i ostvarenju sigurnije financijske budućnosti za sebe i za voljene osobe.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Turbulentni događaji mogu vas povesti u krivom smjeru. Duplo provjerite svoje motive i motive osoba s kojima surađujete. Razmislite što točno želite ostvariti. Morati ćete se suočiti sa emotivnim problemima.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Posao koji vi morate dovršiti nemojte nikome povjeravati. Sami morate ići do kraja. Ako sve bude teklo onako kako ste vi odredili, tada možete očekivati veću zaradu i prepoznavanje onog u što ste uložili svoj trud i vrijeme.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas možete mješati posao i zabavu i biti ćete na dobitku. Isplatiti će vam se ako odete na put kako bi istražili novi projekt, uslugu ili nešto što vas zanima. Biti ćete toliko zabavni da će svi htjeti biti u vašem društvu.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pazite leđa. Netko iz vaše prošlosti koga ste povrijedili željeti će se osvetiti. Nije povoljan trenutak za pokretanje promjena. Pred vama je novčani dobitak ili dogovor kojem se niste nadali.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Dobro ćete se snaći u bilo kojoj situaciji. Iskoristite svoj šarm i svi će vam biti naklonjeni. Ući ćete u zanimljivo partnerstvo koje će vam omogućiti da krenete novim smjerom.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte se koncentrirati na stvari koje vam ne donose zaradu. Umjesto toga pričajte sa osobama koje su spremne za akciju. Promjene kod kuće natjerati će vas da pokušate ostvariti više. Sa voljenom osobom dobro ćete se slagati.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Sami obavite posao koji trebate. Ako se oslonite na druge, biti ćete u zaostatku. Promjena kod kuće neće biti onakva kakvom se nadate, ali u konačnici će to biti u vašu korist. Netko u koga mislite da možete imati povjerenja odati će informacije koje ste rekli u povjerenju.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ako se odlučite i za drugačiji put i ići će vam dobro, ali ako dopustite drugima da sudjeluju u vašim planovima biti će odgoda. Držite se plana za koji mislite da vam donosi najveću dobit. Budite mudri i koncentrirajte se na ono u čemu ste najbolji.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Moći ćete nagovoriti druge na sve, ali kada budete morali ostvariti obećanja koja ste dali, mogli bi se izgubiti. Pazite što obećajete da možete napraviti inače ćete imati nevolja sa osobom do koje vam je stalo.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Mislite kako ste sve obavili, ali netko će željeti omesti vaše planove. Dobiti ćete emotivne poruke kroz ponašanje jedne osobe. Budite spremni i na to da se udaljite od te osobe ili da pristanete na kompromis.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT