Dnevni horoskop 20.09.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Mjeseca i Marsa ide u prilog nenadanim ali i neugodnim promjenama. Nesporazumi oko manjih problema lako mogu eskalirati i postati svađe velikih razmjera. Ovaj planetarni aspekt također generira određenu dozu nervoze koja može dovesti do raznih nezgoda. Ostanite smireni i ne izazivajte svađe.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Netko iz obitelji neće održati obećanje vezano uz novac. Nemojte se odmah naljutiti i otvoreno pokazivati ljutnju jer ukoliko pokažete razumijevanje, moći ćete doći do kompromisa i ipak profitirati. Imajte na umu kako su razlozi te osobe objektivni i realni. Budite danas više fleksibilni kada je u pitanju obitelj.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Vaš nedavni trud na poslu polako vam donosi pogodonosti i pohvale. Nemojte smanjiti tempo a obzirom da u privatnom životu možete očekivati napetost sa kojom ćete se teško moći suočiti bez da izazovete svađu, svu energiju sada uložite upravo u karijeru. Nemojte se danas nalaziti sa prijateljima i budite oprezni u vožnji.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Voljena će vas osoba za nešto prozvati ali bez objektivnog razloga odnosno dokaza. Ostanite smireni i nemojte se upuštati u svađu, radije se potpuno i bez riječi povucite. Trebate više pozornosti obratiti na obitelj, posebno na voljenu osobu. Prilikom razgovora sa starijim članom obitelji pripazite na vlastitu naglost i na riječi.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Oni od vas koji su svjesni starije ženske osobe koja na poslu širi glasine, danas bi se mogli upustiti u razgovor sa kolegama upravo o tom problemu. Pripazite na ono što govorite i nemojte vraćati istom mjerom jer biste mogli vi biti glavni krivac. Stvari će se ubrzo vratiti u normalu. Večeras vas očekuje veća svota novca.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Budite danas jako oprezni prilikom vožnje. Povećan je rizik od prometne nezgode, osobito prilikom vožnje automobila i prilikom obavljanja poslova koji su povezani uz vožnju ili dostavu. Kada je u pitanju novac, nemojte zaključivati unaprijed, radije otvoreno pitajte ono što vas zanima i u što niste sigurni. 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Očekuje vas jako užurban dan u kojem ćete imati neočekivane probleme povezane uz posao. Nemojte očekivati podršku od strane kolega, pokušajte se radije osloniti isključivo na sebe i što više toga riješiti u hodu. Pripazite danas na vlastite reakcije i ponašanje jer bi mogli reći nešto zbog čega će vam već sutra biti jako žao.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete dosta impulzivni a u kombinaciji sa nervozom koju danas možete očekivati, to može dovesti do svađe ili u najmanju ruku nesporazuma sa nekim od nadređenih. Budite oprezni kada je u pitanju ono što govorite. Nemojte se istresati na voljenu osobu niti općenito na obitelj jer ćete uništiti harmoniju koju sad imate.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Do podneva će vam stići dugoočekivane vijesti povezane uz privatno putovanje na koje uskoro namjeravate krenuti. Voljena se osoba neće slagati sa vremenskim periodom u kojem to planirate ali neke stvari ne ovise o vama i to morate jasno reći. Nakon dosta teške prepirke vjerojatno ćete odlučiti otkazati sve skupa.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete mrzovoljni radi stresa i iscrpljenosti. Nemojte nikoga suočavati sa onim o čemu razmišljate jer su male šanse za to da ste pravedni i objektivni. Današnji dan nosi predispozicije za manje zdravstvene probleme pa čak i nezgode. Izbjegavajte dulja putovanja i bilo kakve poslovne sastanke, radije se povucite i odmorite.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Kroz jutro ćete se suočiti sa ozbiljnijim poteškoćama u radu sa nekim od kolega ili poslovnih partnera. Razlog se krije u neslaganju oko veće investicije. Nemojte u potpunosti odstupati od vlastitog stava jer su velike šanse za to da ste u pravu a ukoliko dignete ruke od svega, gubite novac. Radije razmislite o kompromisu.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Zbog neočekivanih ćete dešavanja iz okoline morati više puta mijenjati današnji raspored obaveza a dobar dio vas neće stići sve dovršiti. Nemojte previše očekivati od posla koji ste tek nedavno započeli jer bi pred sebe mogli staviti prevelike zahtjeve i na kraju ostati razočarani. Dan nije dobar za donošenje većih odluka.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Ukoliko se uspijete sudržati i klonite se kritiziranja drugih, možete započeti novu aktivnost koja će rezultirati značajnijim prihodima. Pokušajte biti više fleksibilni i pokažite kolegama na poslu kako imate razumijevanja. Bilo kakva prepirka lako se može pretvoriti u svađu. Netko će vas danas iznenaditi i donijeti vam dar.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT