Dnevni horoskop 25.06.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mars - Jupiter kvadrat može biti početak perioda u kojem će biti dosta sukoba. Može se raditi o unutrašnjim konfliktima koji će se očitovati kroz nestrpljivost. Sa druge strane, moguće su manje poteškoće kroz putovanje.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Napetost u odnosu sa voljenom osobom pojačati će se zbog nesporazuma oko putovanja. Kako bi izbjegli sukob, budite realističniji oko financijskih pitanja. Savjetujemo da se oslonite na intuiciju voljene osobe. Putovanje bolje odgodite, jer vaša nestrpljivost može izazvati nezgode.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas ćete se odlično koncentrirati na posao, što će donijeti i veću učinkovitost na poslu. Uspjeti ćete spriječiti potencijalni konflikt na poslu. Razmislite o mišljenju radnih kolega. Navečer ćete primiti dobre vijesti od osobe iz obitelji.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Biti ćete izuzetno uspješni na profesionalnom polju, ali morati ćete raditi prekovremeno. Nadređeni će cijeniti vašu inicijativu, ali radni kolege neće biti sretni zbog toga. Ne tražite od drugih da učine nešto što vi ne bi učinili. Više pažnje posvetite voljenoj osobi.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Ako morate na putovanje, savjetujemo da budete na oprezu, auto dobro pregledajte i budite oprezni sa prtljagom, inače bi mogli upasti u nevolje. Željeti ćete izbjeći poslovne obaveze danas, zbog rizika od gubitka novca.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

U nove aktivnosti upustiti ćete se svojom inicijativom. Ako nemate dobro razvijen radni plan, radije odustanite. Mogu se pojaviti manji zdravstveni problemi. Savjetujemo da nađete način da se više odmarate i opuštate.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Financijska situacija značajno će se poboljšati. Mogli bi dobiti dodatak na plaću ili naslijediti nešto. Imati ćete priliku za profitabilno investiranje, ali savjetujemo da budete oprezni. Poslijepodne ćete se pripremati za put koji je u obiteljskom interesu. Izbjegavajte nagle reakcije ili upuštnje u nagađanja.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Nestrpljenje vas može spriječiti da ostvarite željene promjene u vašem emotivnom životu. Predvečer ćete se zabaviti sa prijateljima. Dopustite i drugima da govore, inače ćete pokrenuti svađe.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas nećete moći ostvariti planove i to će vas razljutiti. Vaša ljutnja dovesti će vas u nezgodnu situaciju sa radnim kolegama i prijateljima. Savjetujemo da ostanete smireni i da se koncentrirate na ono što trenutno radite. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja!

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ujutro ćete biti razdražljivi i to može utjecati na odnos sa voljenom osobom. Izbjegavajte grube riječi, jer bi mogli započeti svađu! Danas nije povoljno vrijeme za putovanje ili za druženje sa prijateljima. Imati ćete priliku za donošenje jedne odluke koja će vam donijeti značajno financijsko poboljšanje. Danas se možete osloniti na intuiciju.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete morati ići na nekoliko kratkih odredišta iz privatnih razloga. Zamolite obitelj za pomoć. Ako morate voziti, savjetujemo da pažljivo pratite pravila u prometu, jer bi mogli dobiti kaznu.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ujutro ćete nestrpljivo željeti riješiti jedan dugo odgađani problem. Savjetujemo da ne žurite, inače bi mogli nešto krivo napraviti i s time biti na gubitku. Ostanite smireni i ne upuštajte se u rasprave sa voljenom osobom. Ako planirate putovanje, savjetujemo da ga odgodite, jer bi se mogli suočiti s poteškoćama.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Na poslu ćete se suočiti sa dosta problema što će vas iscrpiti. Unatoč vašoj odlučnosti, danas imate male izglede za uspjeh. Ne ulazite u bilo kakav rizik! Budite strpljivi i ne pokušavajte sve ubrzati.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT