Dnevni horoskop 16.01.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Venere i Mjeseca stvorit će osjećaj zbunjenosti a također će uzrokovati manjak društvenosti i to zbog različitih osjećaja koji će u nama stvoriti strah od pogreške. Mnogi će od nas imati dvojbe i po pitanju samih sebe. Kako bi što prije prebrodili ovo stanje uma moramo poraditi na samopouzdanju.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Novi izgled, bez obzira koliko vam se promjena činila mala, svakako će donijeti nove komplimente ali i nešto više pozornosti nego ste navikli. Izađite danas, družite se sa dragim osobama i pozovite na piće onu koja vam se čini intrigantna u emotivnom smislu. Sudjelujte u svemu što vam može omogućiti upoznavanje novih ljudi.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas se posvetite problemima koje imate sa mlađim ili dosta starijim prijateljima ili rođacima. Netko vas uporno traži pomoć ali to čini na pogrešan način. Imate priliku istražiti informaciju koja vam može pomoći u ostvarenju projekta koji ste procijenili kao financijski vrlo unosan ili u potrazi za boljim radnim mjestom.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Kreativna ideja koju imate ispostavit će se i financijski vrlo korisna. Netko je iz okoline vrlo uporan i čini sve što može da sazna koje namjere imate za dalje. Ta se osoba osjeća ugroženom i boji se da će vaš uspjeh za nju biti pad. Dan je pogodan za ljubav ali i za prikupljanje savjeta od strane starijih članova obitelji.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Neće vam ići od ruke ništa vezano uz obitelj, uz stanovanje niti uz kupoprodajne poslove vezane uz nekretnine. Bez obzira na to, ovo neće biti loš dan. Izađite sa prijateljima koji imaju smisla za humor i koji vas cijene. Prednost ćete steći ako odlučite razgovarati o ideji za koju mislite da bi vam mogla poboljšati financije.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Odgodite poslovne obaveze i učenje odnosno sve što vam je trenutno zahtjevno i to kako bi se zabavili. Morate se opustiti i zaboraviti na stres jer od šume ne vidite stablo. Preuzmite mentalni izazov kako bi natjerali svoju natjecateljsku stranu da se konačno opet pokaže jer ćete jedino pomoću nje doći u krug vječnih pobjednika.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Da bi dobili nagrade i pohvale koje očekujete u poslovnom polju, morat ćete uložiti više vremena u posao, što znači da bi se trebali sami navesti i na prekovremeni rad. Nećete imati uspjeha ako se odlučite baš danas pozabaviti privatnim problemima. Držite se ugodnog okruženja kako bi se oslobodili stresa i napetosti.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Emocije su vam u porastu a umjesto da se toga bojite, pokušajte uz pomoć njih otkriti kako možete poboljšati stvari. Putujte samo ako znate da će vam putovanje pomoći razviti kreativnu vještinu ili ako vas taj put vodi do osobe za koju mislite da ste u nju zaljubljeni. Dan je odličan za proširenje kruga prijatelja.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Udružite sve svoje talente, svoja iskustva i znanje kako bi pokazali drugima na što ste sve sposobni. Ako ste u mogućnosti više se povežite sa ljudima koji vam mogu pomoći u poslu. Dan je kao stvoren za osobni rast i za sve vrste poslovnih proširenja, uključujući zapošljavanje. Što god radili, gledajte da vas ne košta previše.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Puno se toga događa oko vas, od čega većina iza vaših leđa. Nađite se sa osobom koju volite kako bi danas obavili razgovor kojim ćete otvoriti put ka novoj fazi u ljubavnoj sferi života. Putovanje nije u vašem najboljem interesu ali ako očekujete kućnu posjetu, jako ćete se iznenaditi iskrenošću suprotne strane.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Prisjetite se nekoliko problema koje ste imali u prošlosti a koji su slični ovome što vam se sad događa. Ako vam se pokušava vratiti osoba koju do sada niste uživo upoznali, odmah je odbijte i nastavite dalje sa svojim životom. Nemojte gubiti vrijeme niti se vraćajte na ono za  što znate da vam ne čini dobro.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Očekujte veću svotu novca ali budite svjesni opasnosti da će vam taj novac u kratkom roku proći kroz ruke. Ostavite nešto za one crne dane. Voljena se osoba dvoumi a vi toga niste uopće svjesni. Vrijeme je da pokrenete razgovor o namjerama za budućnost a da bi to mogli prvo razmislite što točno želite.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Malo se osvrnite oko sebe da bi vidjeli koje sve opcije imate u polju ljubavi. Imate prilike ali ste se zatvorili u sebe. Bez obzira što su vam životni ciljevi i kako se vidite u budućnosti, svakako će vam biti lakše uz potporu i uz nekoga tko vas želi saslušati i prihvaća vas kao osobu kakva jeste. Nemojte biti tvrdoglavi.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT