Dnevni horoskop 21.11.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sekstil Venere i Plutona donosi više jasnoće u različite situacije, dublje i profinjenije razumijevanje vlastite uloge u svemu što čini naš život ali posebno uloge u obitelji i društvu. Ovaj položaj planeta dovodi do potrebe za djelovanjem i raščišćavanjem stvari po pitanju kućanskih obaveza i ljubavnog života.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Neće vam trebati puno napora da bi došli korak ispred konkurencije ali postoji velika mogućnost da ćete uvrijediti nekoga s kim ste jako bliski ako ćete biti preokupirani suosjećanjem s njegovim/njenim potrebama. Prihvaćanje situacije u koju nećete uključiti voljenu osobu dovest će do stresa i napetosti.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Velika je vjerojatnost da ćete danas biti previše emotivni po pitanju nečega u što snažno vjerujete. Možete napraviti reforme ali samo ako ćete koristiti svoju stručnost, znanje pa i svoju tvrdoglavost i to tako da ih usmjerite na sve ono sa čim se ne slažete. Suočit ćete se sa neslaganjem ali ćete bit zadovoljni.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Promjena na vašem životnom putu na prvu će djelovat obeshrabrujuće ali kad se konačno počnete kretati u pravom smjeru i nakon što je prihvatite, dobit ćete potrebnu energiju. Polako i ležerno idite naprijed i pokažite okolini koliko se lako možete prilagoditi svemu (i svakome) što naiđe.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Gledajte pozitivnu stranu stvari. Neće vam se svidjeti to što se oko vas događa ali promotrite li malo bolje situaciju i ljude shvatit ćete da se ustvari ništa nije promijenilo nego da se stvari odvijaju za vas prebrzo. Nije vrijeme za uzimanje pauze od života, trebate se aktivirati i pokušati pratiti tempo drugih.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Očekujte težak dan. Neće se događati ništa posebno u okolini, ali ćete vi pred sebe stavljati prevelike izazove, preuzimati prevelik broj obaveza, obećavati previše i svojim postupcima lako razmaziti voljenu osobu. Zaobiđite sve kušnje prije nego se stvari izmaknu kontroli. Fokusirajte se na kreativnu stranu.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Možete napredovati ali se morate fokusirati na posao na kojem trenutno radite. Polako se razvija prilika za drugi posao koji ćete obavljati rame uz rame sa osobom kojoj se divite i koju poštujete. Počnite raditi na ostvarenju vlastitih ideja, idite redom, vrijeme je na vašoj strani.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas će vam posebno ići od ruke rad sa djecom, prijateljima i sa kolegama na poslu. Preuzmite odgovornost za ono što vam je bitno i sami dogovorite sve vezano uz novi projekt. Mnogi će od vas danas bit zbunjeni po pitanju onoga u što ste do sada vjerovali ali nemojte za sad činiti nikakve drastične promjene.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Suočit ćete se sa pitanjima okoline vezanim uz vaš privatni život. Budite tajanstveni i pazite da ne otkrivate previše. Ukoliko nećete nikako moći posložiti stvari onako kako vama odgovara, upitajte za mišljenje osobu kojoj vjerujete. Većina će se problema riješiti uz pomoć drugih i bez vaše intervencije.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Pazite da ne napravite potez utemeljen na iskrivljenoj ili lažnoj informaciji. Razmislite o tome tko su vam pravi kolege. Bit ćete u dvojbi i imati sumnje stoga nemojte puno govoriti o koracima koje planirate poduzeti. Najpametnije se povući i za početak promatrati što i kako drugi rade.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Previše ste usmjereni na jednu stvar i zbog toga propuštate neke doista dobre stvari. Dugujete ne samo sebi nego i ljudima do kojih vam je stalo da se malo opustite za promjenu. Napravite posebne planove koji će vas odmaknuti od posla i pomoći vam da se opet pretvorite u zaigranu osobu bez stresa.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ljutnja i reakcije koje ćete pokazati u trenutku uzrokovat će probleme sa prijateljima, susjedima i svima koji ne gledaju stvari na vaš način. Suzdržite se od uvjeravanja drugih da idu istim putem kao vi. Umjesto toga pratite ono što ste si zacrtali, možda vam se i promijeni mišljenje onda kad započnete.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Postoje pitanja ne koje ne možete sami naći odgovore. Razgovarajte sa ljudima koji dobro vladaju situacijom i dobit ćete od njih odgovore koji će vam pomoći da dođete do svojih. Problem sa osobom na radnom mjestu može lako eskalirati ukoliko nešto brzo ne poduzmete. Ne komplicirajte gdje ne treba.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT