Dnevni horoskop 28.05.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Merkur - Neptun sekstil donosi nazad ugodna sjećanja i pomaže pri pokazivanju talenata. Sa druge strane, ovo nije povoljan dan za posao. Donošenje važnih odluka odgodite.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Zaustavite se na trenutak i shvatite da niste sami. Danas ćete biti malo osjetljiviji no inače, ali imate podršku i pomoć više nego što ste toga svjesni. Razgovori sa prijateljima pomoći će vam da stavite stvari na svoje mjesto.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Udaljite se od osoba koje vas kritiziraju. Promjenu koja je pred vama ne možete spriječiti, baš kao niti nadolazeću oluju. Ali, možete iskoristiti situacije sebi u korist. Neprilike sa financijama možete pretvoriti u prednost, neka vas to motivira da nađete način za poboljšanje situacije. Ovo je prilika da se izborite za sebe i za ono što zaslužujete.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Posvetite se stvarima onako kako dođu i puno lakše ćete kontrolirati situaiju. Prilika za poboljšanje financija je pred vama, može se raditi i o kakvom daru ili iznenađenju koje će vam uljepšati dan. Previše mogućnosti u privatnom životu mogu donijeti zbunjenost i zbrku.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte drugima dopustiti da vam pokvare raspoloženje. Osjećati ćete potrebu da nešto poduzmete i promjenite. Obratite pažnju na ono protiv čega se borite i od čega se branite. Možda vam treba upravo ono protiv čega se borite. Vrijeme je da to spoznate i napunite baterije.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Netko vam namjerno ne govori sve detalje. Sami istražite ostatak priče prije nego što donesete odluku o partnerstvu. Ne morate se sa svima složiti. Ako se pitate kada je red na vama da dobijete što želite, odgovor se krije u vama. Nađite zlatnu sredinu između davanja i primanja.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Promatrajte što se događa sa djecom ili prijateljima i shvatiti ćete što trebate napraviti kako bi im pomogli. Nemojte nikome dopustiti da vas shvati zdravo za gotovo. Biti ćete motivirani za donošenje hrabrih odluka. Za sada još život uzvraća udarac, uglavnom kroz obiteljsku situaciju. Ne zadovoljavajte se malim stvarima, vidite gdje stojite i kako i što možete poduzeti.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Družiti ćete se sa prijateljima ili ćete stupiti u kontakt sa osobom iz prošlosti o kojoj ne možete prestati misliti i doći ćete do zanimljive ideje. Mogli bi se čak predomisliti oko nečeg za što ste godinama mislili da tako treba ostati. Znatiželju pokreće strast i želja za pustolovinama. Ovo nije dan za bavljenje rutinskim stvarima.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Mislili ste da ste na pobijedili konkurenciju, ali rezultati će vas iznenaditi. Shvatite ovo kao lekciju. Nije kasno da se nekih stvari riješite. Borbeni duh i snažna želja da nađete izlaz i poboljšate financijsku situaciju pokreće vas prema novim otkrićima.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Budite uporni i zadržite tlo pod nogama. Osjećaje drugih uzmite u obzir ako želite imati podršku. U ljubavnom životu mogli bi osjećati napetost zbog snažnih dojmova i osjećaja koji su se nakupljali. To će rasvjetliti neka pitanja. Pred vama je prilikaza obnovu odnosa ili osvježenje.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Biti ćete uznemireni i ljuti na bilo koga tko ne može shvatiti ono što radite. Razmislite o svojoj strategiji i metodama ako želite uspjeti. Napetost na poslu uskoro će se smanjiti i biti će vam jasnije što trebate poduzeti kako bi ostvarili svoje ciljeve.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Budite iskreni sami sa sobom i sa drugima. Ovako zbunjujući dan možete preokrenuti u kreativan. Odličan je dan za zaigranost, ljubav i romantiku. Shvatiti ćete koliko vam voljena osoba znači i koliko vrijedi boriti se za ljubav.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Ništa neće biti onako kako mislite. Ovo je jedan od nepredvidljivih dana. Nemojte računati na nikoga i na ništa. Sami morate postaviti stvari na svoje mjesto. Razmišljati ćete o financijskim pitanjima i kako da poboljšate situaciju. Uskoro nova motivacija i ideje pristižu.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT