Dnevni horoskop 18.11.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Trigon Sunca i Mjeseca ide u prilog snažnim emocijama te povećanoj osjetljivosti. Danas ćemo svi biti pomalo humanistički raspoloženi, obratit ćemo tako više pozornosti na ljude iz okoline te njihove probleme. Mnogi će od nas istovremeno osjetiti snažnu želju za promjenama na privatnom polju života.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Imat ćete odlične komunikacijske vještine što će vam pomoći da se lakše nosite sa izazovima današnjeg dana. Možete biti uspješni u svemu povezanom uz društvo i kućanske aktivnosti. Slobodno donesite nove planove za budućnost jer imate odlične ideje a istovremeno možete biti vrlo uvjerljivi prilikom razgovora sa voljenom osobom.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Prijepodne saslušajte što vam govori osoba iz obitelji, uzmite te savjete u obzir jer vam mogu olakšati realizaciju većih planova. Velike su šanse za to da ćete riješiti financijski problem koji vas muči neko vrijeme. Netko od prijatelja otkrit će vam svoju ideju, pokušajte tu osobu podržati i ne biti previše kritični.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Dan je odličan za ojačanje odnosa sa prijateljima ali i poslovnim partnerima. Iskoristite ove povoljne okolnosti i organizirajte neformalno druženje sa onima koje smatrate bitnima. Bit ćete pod dojmom količine problema i zadataka koje morate riješiti. Posložite sebi prioritete i prvo se okrenite rješavanju financijskih poteškoća.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Oni od vas koji su odlučili uvesti promjene u smislu stanovanja ili općenito odnosa sa voljenom osobom a nisu sigurni u to kako sad to prezentirati, trebaju se konzultirati sa nekim od braće/sestara. Vrijeme je da posložite vlastite prioritete. Nemojte drugima nametati vlastita mišljenja i stavove nego saslušajte što oni imaju za reći.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Što god danas radili, imate odlične šanse za uspjeh. Pokušajte se pozabaviti sa svime po malo kako bi se osjećali zadovoljnije te dobili motivaciju za dalje. Posebno vam je naklonjeno učenje za ispite te općenito stjecanje novih znanja. U ljubavi je situacija dobra ali ne smijete zanemariti ono što vam voljena osoba govori.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Netko će vas od prijatelja navesti na ozbiljno razmišljanje o vlastitom životu. Nemojte biti previše kritični, svaka je osoba različita i ono što vrijedi za tu osobu, ne mora nužno biti najbolje za vas. Nemojte se previše usmjeravati novcu, pokušajte pronaći mjeru. Posvetite svoje vrijeme učenju ali i druženju sa simpatijom.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Vrlo ste praktični i kad se bavite planiranjem budućnosti, objektivni. Iskoristite to kako bi započeli novi poslovni projekt ili promijenili radno mjesto. Ukoliko niste zadovoljni sa atmosferom i uvjetima na trenutnom poslu, razmislite o udruživanju sa nekim od prijatelja jer ćete tako imati bolje uvjete ali i više zaraditi.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ulazite u jednu potpuno novu fazu kada je u pitanju ljubavni ali i društveni život. Uskoro ćete se naći pred prilikom za otvaranje vlastitog poduzeća ali nemojte brzati. Ukoliko vam netko ponudi pristojne uvjete, radije odaberite rad za tu osobu. Komunikacijske će vam vještine danas pomoći da izvučete maksimum iz putovanja.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dan je odličan za druženje sa prijateljima. Bez problema ćete rješavati probleme i eventualne nesuglasice, ne samo sa njima već i sa članovima obitelji. Rasporedite svoje vrijeme kako bi svi bili zadovoljni. Poslovna ideja koju imate bit će vam jasnija iz dana u dan, nemojte nagliti a ako imate dvojbe, potražite savjet.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Oni od vas koji su nedavno imali nesuglasice sa voljenom osobom danas mogu očekivati poklon i ugodan razgovor. Navečer se možete odlično zabaviti sa prijateljima a ukoliko ste slobodni, imate priliku upoznati vrlo zanimljivu osobu. Sve je na vama, nemojte nezainteresirano stajati sa strane nego se pokrenite i družite.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Prijatelji će, kao i voljena osoba, cijeniti vašu želju za promjenom i obnovom. Kako bi ostvarili ciljeve koje imate, morate posložiti prioritete ali tako što ćete najveći naglasak staviti na vrijeme kojim raspolažete. Danas ćete biti uspješni u svemu što radite. Financijska situacija nije najbolja ali ćete uspjeti pokriti sve troškove.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete vrlo odlučni. Posvetite se rješavanju kućanskih problema te nesuglasica sa obitelji. Voljena će osoba cijeniti svaki vaš trud pa imajte na umu kako će biti raspoložen/a i za ozbiljniji razgovor. U prilog vam idu sve vrste partnerskih odnosa što znači da je dan odličan za sastavljanje ugovora i ostalih službenih pismena.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT