Dnevni horoskop 30.04.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Venera kvadrat može donijeti sukobe u društvenom i ljubavnom životu. Unatoč tome, ishod može biti pozitivan. Pokušakte izbjeći rasprave koje vode prema sukobu.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Sudjelujte i budite dio tima ako ne želite biti izostavljeni, posebno kada se radi o financijskim pitanjima. Nemojte se previše zbližavati sa osobom s kojom radite. Tajne zadržite za sebe i nemojte ih nikome otkrivati, ali se istovremeno nemojte izdvajati.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Ljubavni odnos će prerasti u nešto zaista posebno. Nemojte dopustiti da vas sebična osoba opterećuje s nečim za što niste odgovorni. Mogla bi vas iznenaditi promjena vezana za vašu financijsku situaciju.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Osjećati ćete se razvučeno između onog što želite napraviti i onog što morate napraviti. Partner će utjecati na donošenje odluke za koju niste sigurni da li ju želite provesti. Pripazite na svoje zdravlje i ne dopustite da vas sitnice izbace iz takta.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Mogli bi se zanijeti u trenutku, ali ne dopustite da zbog toga propustite sjajnu priliku u poslu ili školi. Imate odličnu ideju, provedite tu ideju u djelo. Razgovarajte sa zainteresiranima koji vam mogu pomoći.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Što se više družite sa drugima veća je šansa da upoznate osobu koja vam može promjeniti svijet. Nova ponuda je pred vama. Ništa ne potpisujte dok niste sve pročitali, proučili, razjasnili i razmislili donosi li vam to dobit.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Upoznati ćete zanimljive osobe, ali osobama s kojima ste bliski neće se svidjeti. Za dobrobit svih, zadržite svoj privatni život u tajnosti za sada. Odličan je dan za ljubav, uživajte u društvu osobe do koje vam je stalo.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Imate odličnu ideju i nemojte dvojiti kada treba krenuti sa realizacijom. Netko će vam pomoći. Nemojte dopustiti da vam netko blizak poremeti planove. Biti ćete velikodušno nagrađeni za pomoć koju ćete ponuditi starijem prijatelju ili prijateljici.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Sve se danas vrti oko novca, posla ili ponude vaše ideje ili usluge. Rezultati će biti sjajni. Nemojte samo sjediti i čekati, aktivirajte se! Krenite s nečim što vas veseli i budi strast.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas imate moć utjecaja pa krenite s jednim po jednim. Puno toga ćete ostvariti. S lakoćom ćete uvjeriti druge da vam pomognu. Ako imate u planu put, budite oprezni.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ishod pregovora biti će uspješan. Povoljan je dan za razradu financijskih planova. Nemojte se odlučiti za promjene na poslu ili promjenu posla koji sada radite samo zato što vas netko ljuti.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Pokrenuti ćete pozitivne promjene i način života može postati drugačiji. Promjena posla ili nešto novo na poslu biti će bolje nego što ste mogli zamisliti. Partnerski odnos će postati ozbiljniji.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Nećete znati što bi i kako bi danas i zato ne činite nikakve promjene. Pretjerano ćete reagirati na svaku situaciju. Netko će vas snažno privući, ali nije dobra ideja da, uz sve što vam se događa, još više zakomplicirate situaciju.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT