Dnevni horoskop 26.06.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mars - Neptun trigon donosi dozu optimizma i možete uspjeti u svemu što radite. Ipak, imajte na umu da ništa ne dolazi samo od sebe i da se morate aktivirati. Planete samo ukazuju na mogućnost, a vi te mogućnosti možete ostvariti.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Prolaziti kroz isrto emocionalno stanje iz dana u dan je frustrirajuće, ali danas ćete naći nešto oslobađajuće. Umjesto da razmišljate o onome što nije dobro, što nedostaje u vašem životu i što vas spriječava da budete sretni, znatiželjni i spremni za pustolovine, koncentrirajte se na drugu stranu istog novčića i razmislite o svemu onome što imate u životu i budite zahvalni na tome.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Pritisak koji osjećate zbog zarade i primanja nije još popustio. Ali danas ćete imati jasniju sliku između onog što vam uistinu treba i onog što vi mislite da vam treba. To je velika razlika koja, jednom kada ju spoznate, smanjuje samonametnuti pritisak.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

U privatnim odnosima i vezama prolazite kroz period napetosti. Sada više nećete razmišljati o određenim pitanjima ili se boriti između vlastitih potreba i posvećenosti vezi. Danas ćete sliku vidjeti jasnije, vidjeti ćete s lakoćom obje strane. To što ćete biti u nečijim cipelama donosi dublju spoznaju odnosa i riješenje za probleme.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Razmišljati ćete o budućnosti i onom što želite postići. Ciljevi su vam nadohvat ruke. Slušajte svoje instinkte i ono u vezi čega osjećate strast. Pustite da vas instinkt i strast vode i naći ćete se na putu prema uspjehu i ostvarenju svojih želja.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas obratite pažnju na svoje reakcije, emotivne, intuitivne i pratite koje slike se pojavljuju u vašim mislima. Pustite mašti da radi. Uskoro vam se otvaraju nova vrata. Budite otvoreni za nove spoznaje i nove mogućnosti.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Problemi sa usklađivanjem privatnog i profesionalnog života su još uvijek prisutni, ali uskoro će se smanjivati i uspjeti ćete ostvariti balans koji vama najbolje odovara. Nikada zapravo ni niste mogli svesti tu računicu na pola - pola. Stvari će postati jasnijima i lakše ćete odrediti prioritete.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Vrijeme je da se posvetite onom što vam instinkti govore i koje su vaše emotivne i intuitivne reakcije, posebno kada se radi o karijeri. Najvažnije od svega je da spoznate i slijedite pravi smjer kojim trebate nastaviti i zato je važno da slušate svoj unutarnji glas.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Napetost zbog financijske situacije se smanjuje. Danas ćete sagledati cijelu situaciju iz drugačije perspektive i spoznati važne činjenice koje su vam promaknule do sada. Zarađeni novac nećete trošiti na isti način kao do sada, doći ćete do nove računice.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Veza u kojoj ste ili vama važan odnos sa nekom osobom je na testu. Ono što je uistinu bilo na testiranju je usklađivanje obje strane. Sada ćete moći vidjeti ono što do sada niste, vidjeti ćete obje strane, ne samo svoju. Bez razumijevanja u odnosu nema niti napretka.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Razmišljati ćete o emotivnim reakcijama i imati ćete priliku sada zaći dublje i otkriti odakle one potječu. Otkrivanje ovih spoznaja donosi i značajne promjene. Bilo da ste u vezi ili sami, od nekud morate krenuti. Imajte na umu da možete napraviti samo ono što je moguće u sadašnjoj situaciji.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Na polju posla i financija biti će zanimljivih događaja danas. Nemojte previše razmišljati o tome kako da riješite određena poslovna pitanja, prepustite se intuiciji da vas vodi. Znate što želite, imate potrebne vještine i sjajne ideje, ali sada imate i vrijeme na svojoj strani. Pred vama je prilika da zakoračite na nov teritorij.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Od velike je važnosti da sada izbalansirate poslovni i privatni život, jer od sada pa nadalje imati ćete puno posla. Dobra vijest je ta da ćete danas moći popraviti ono što do sada niste vidjeli, a to je od velike važnosti za ostvarenje balansa na način koji će vam odgovarati.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT