Dnevni horoskop 23.03.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Četverokutni položaj Venere i Plutona pogoduje onim velikim i radikalnim promjenama koje se tiču privatnog života ali isto tako može dovesti do konflikata sa ukućanima. Kako bi izbjegli tenzije okrenite se voljenoj osobi, uživajte u meditaciji ili razmišljanju nasamo i poradite na samokontroli.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Oni od vas koji putuju ili su se počeli baviti novim hobijem, danas će doživjeti zanimljive trenutke u kojima će skupiti i znanje i ostvariti poznanstva koja će svakako dobro doći u budućnosti. Osoba sa više iskustva pokazati će vam kako neke stvari raditi na drugačiji i bolji način. Danas možete povećati svoju vrijednost na tržištu rada.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Počnite se baviti tjelovježbom i promijenite neke stvari u vlastitoj ishrani jer ćete tako imati više energije i automatski postati produktivniji. Nemojte dozvoliti da vas zavara osoba koja je previše prijateljski nastrojena. Velike su šanse da ta osoba zauzvrat očekuje nešto što vam nikako neće odgovarati. Budite neutralni.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Jedna će vas osoba danas iznenaditi i svojim riječima i postupcima. Nemojte ispasti naivni i toj istoj osobi otkriti planove koje imate. Situacija će na emotivnom polju eskalirati ukoliko se odmah ne pozabavite voljenom osobom i počnete rješavati one goruće probleme. Nije vrijeme za odugovlačenje. 

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Uživat ćete u vremenu koje provedete u vlastitom domu stoga se zabavite i napravite onih par stvari za koje nikako ne možete naći vremena. Sad je vrijeme da vlastito stanovanje poboljšate a dom učinite toplijim mjestom. U večernjim satima otvorite svoja vrata i uživajte u društvu prijatelja i obitelji.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte dozvoliti da se zanesete tuđom idejom koja nije realna. Novac možete zaraditi ali samo ako budete razumni i nogama čvrsto na zemlji. Putovanje i bilo kakva zabava koštat će vas više nego planirate. Ono što vam drugi govore nemojte uzimati zdravo za gotovo. Za sad se trebate osloniti samo i jedino na vlastite instinkte.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Vrijeme je da proanalizirate vlastitu svakodnevicu i preispitate motive koji vas pokreću. Željet ćete donijeti prilično naglu odluku i to vezano uz privatan život ali imajte na umu da bi neke stvari kasnije mogli požaliti. Nagodbe, novčani problemi ili nešto vezano uz pravo ostavit će na vas osjećaj zbunjenosti i nepravde.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte biti lijeni i dajte šansu idejama koje imate. Ukoliko nastavite čekati da drugi obave neke stvari umjesto vas, nikad nećete završiti ono što planirate. Sve što vam je potrebno nalazi se ili u vama ili neposredno kraj vas. Putovanje i jedinstvenost u pristupu voljenoj osobi će vam se svakako večeras isplatiti.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Slobodno eksperimentirajte sa novom idejom ili konceptom koji imate. Novac ide prema vama a da bi ga i dobili morate znati iskoristiti vlastite talente te do kraja završiti ono na čemu marljivo radite već duže vremena. Nalazite se na jednom novom početku i sad trebate pokazati da imate dovoljno samopouzdanja.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Sve o čemu danas razmišljate obavezno stavite na papir i napravite od toga konkretne planove za budućnost. Imate nekoliko odličnih ideja za koje ćete trebati nešto više vremena kako bi ih realizirali ali će vam se to isplatiti. Jednostavnost je sve što je potrebno za pobjedu. Danas možete riješiti probleme u ljubavi.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Pred vama je novi dan a u njemu nekoliko mogućnosti za zaradu novca. Razmišljat ćete dosta kreativno a u mislima spajati naizgled nespojive stvari. Danas trebate zatražiti povišicu kojoj se nadate ili natuknuti nekom da želite promaknuće. Na ljubavnom polju stvari stoje odlično ali i u svemu što je vezano uz nekretnine.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete biti vrlo skloni sanjarenju ali će vam to pomoći da obavite sve što trebate. Od ideja koje vam danas padnu na pamet možete svakako profitirati u budućnosti. Okrenite se onim ljudima čije savjete cijenite i kojima se divite jer ćete tako dobiti pomoć potrebnu za poboljšanje vlastite financijske situacije.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Nećete biti sigurni što danas osjećate niti što želite. Nemojte se iznenaditi ako vam se odjednom u život vrati osoba sa kojom ste imali bogatu ljubavnu prošlost. Bit ćete zbunjeni stoga nemojte donositi nikakve odluke, osobito ne one veće. Razmislite o tome je li iskušenje vrijedno jednoga dijela stabilnosti koju sad imate.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT