Dnevni horoskop 24.01.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec će se danas nalaziti u Djevici što znači da ćemo svi biti skloni oslanjati se na humor, osobito ako se neplanirano nađemo u izazovnim situacijama ili u središtu intenzivnih dešavanja za koje smatramo da nismo spremni. Povežite se sa osobama koje razmišljaju slično kao vi ali se čuvajte obmane i špekulacija.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Sve što je povezano uz ljubav, danas djeluje vrlo obećavajuće. Ipak, nemojte dozvoliti da vas potpuno obuzmu emocije jer bi mogli donijeti pogrešnu odluku odnosno zanemariti nešto drugo što je jednako bitno. Dan je povoljan za putovanja, stjecanje novih znanja i posjete starim mjestima. Upoznat ćete nekog jako otvorenog.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Puno se toga može dogoditi u jednom danu ali imajte na umu da to najviše ovisi o vašim odabirima. Dignite slušalicu ili pošaljite e-mail onim osobama za koje smatrate da vam mogu pomoći ostvariti dugoročne ciljeve. Nemojte dozvoliti da vas uplaši negativna osoba koja nikako ne može razumjeti da morate slijediti vlastiti put.

 

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Mnoge će od vas danas proganjati nešto iz prošlosti. Dok će se kod nekih u život vratiti bivši ljubavni partner, drugi će još jednom morati raspraviti teme za koje su mislili da su zatvorene. Da bi mogli u miru nastaviti dalje sa svojim životom, odmah se pozabavite eventualnim problemima. Ignorirajte sve ono što vas jako zamara.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete biti dosta emotivni pa tako i osjetljiviji nego inače. Osim što ćete se dosta teško nositi sa novonastalim problemima, istovremeno ćete tražiti od drugih iskrene odgovore. Ako se radi o poteškoćama povezanim uz posao, nemojte ništa prepustiti drugima jer će ishod teško biti dobar. Oslonite se na iskustvo.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nastavite i dalje raditi po svome da bi se na kraju dokazali na najbolji mogući način a to je kroz djela. Prema vama ide jedan zanimljiv prijedlog, danas ćete vjerojatno načuti o čemu se radi ali budite oprezni i nemojte dozvoliti da vas netko nagovori na to da financijski riskirate. Ako netko vjeruje u vas, snositi će i troškove.

 

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Da bi privukli pažnju na sebe odnosno na ono što želite ostvariti, okrenite se putovanju ili što više komunicirajte sa sebi ravnima ili boljima od sebe. Nakon što dovršite sve što ste isplanirali a da je povezano uz posao, okrenite se aktivnostima koje su orijentirane na obitelj i privatni život. Večer odvojite za romantiku.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Pravu ćete istinu otkriti samo ako se što više udaljite od svakodnevice i poznatog okruženja. Budite spremni napustiti svoju komfor zonu da bi se okrenuli novim poznanstvima koja će vam sa vremenom donijeti zanimljive prilike. Slobodno postavite pitanja ili eksperimentirajte, posebno ako niste zadovoljni ljubavnim životom.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Sasvim je u redu intenzivno razmišljati o budućnosti, odlukama koje vas tek čekaju i ciljevima koje ne možete ostvariti preko noći. Ipak, nemojte samo sjediti nego se potrudite i barem nešto pokrenite. Iako ćete sigurno osjetiti da postoje ograničenja, nemojte smišljati izgovore na prvi znak nevolje. Budite uporni i asertivni.

 

 

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Oni od vas koji žele uvjeriti druge u to da su prava osoba za određeni posao, danas bi trebali neformalno porazgovarati sa nekim od kolega ili nadređenih. Bit ćete šarmantni i jako simpatični a posebno ćete dobar dojam ostavljati na osobe suprotnog spola. Napredak možete ostvariti ako odvojite poslovni život od privatnog.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Slobodno pregovarajte, manipulirajte situacijama i prihvatite nove izazove ali nemojte pritom dozvoliti da se emocije previše umiješaju u vaše odluke. Oni od vas koji planiraju promjenu povezanu uz stanovanje ili životni prostor, danas mogu očekivati konkretnu ponudu. Nemojte se upuštati u ljubavni odnos sa nekim sa posla.

 

 

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Koliko god bili samouvjereni i smatrali sebe simpatičnom osobom, danas vas razgovori neće dovesti do onoga što želite. Najbolje ćete proći ako se fokusirate na djela i pokažete drugima nešto opipljivo. Oni od vas koji se nisu voljni dodatno potruditi, mogu očekivati pad ugleda, manjak poštovanja ali i nedostatak novih prilika.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Odvojite nešto više vremena za aktivnosti koje mogu pomoći drugima jer ćete tako zauzvrat i vi dobiti svu potrebnu pomoć u trenutku kada će vam biti potrebna. Kada su u pitanju dom i obitelj, ništa neće ići glatko. Mogući su problemi povezani uz prevelike troškove ili će netko biti ljut jer ste rekli više nego što ste trebali.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com