Dnevni horoskop 20.11.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Mjeseca i Saturna povećat će potrebu sa sigurnosti u ljubavnim vezama ali i za stabilnosti unutar doma. Ta potreba ne mora biti objektivna, moguće da je riječ o podsvjesnom izbjegavanju promjena. Razloga za brigu nema. Ovakav utjecaj ne može trajati dugo jer se Mjesec brzo premješta.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Napokon ćete se uključiti u događaj ili organizaciju u koju vjerujete i na taj se način povezati sa osobom koja je jedinstvena i koja će vam proširiti horizonte. Uključite se u kreativne projekte u kojima sudjeluju ljudi različitih dobnih skupina. Što je grupa različitija to ćete više naučiti.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Odlučite li napraviti točno ono što znate da nitko od vas ne očekuje, povećat ćete si šanse da ostvarite što želite. Držite se priče koju ste smislili ali nemojte pretjerivati i sve će biti u redu. Bilo kakva ogovaranja dovest će vas pred zid i stvoriti probleme. Provjerite sve po kući prije nego izađete van.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Dignite sve na noge u poslovnoj okolini i potom objasnite točno što planirate i želite iduće napraviti. To se posebno odnosi na vas koji imate vlastito poduzeće. Dobit ćete, između ostalog, nekoliko odgovora koje ne želite čuti ali kad bolje promislite, manjim ćete ali ciljanim promjenama smanjiti prostor za pogreške.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Očekujte pitanja u vezi financijskih poteškoća. Učinite sve što je u vašoj moći da se riješite dugova. Suočite li se odmah sa problemima i raspitate se o mogućnostima na koje ih možete riješiti možete izbjeći nepotreban stres i strah. Bolje da se prvi obratite vjerovniku i otvoreno kažete u kakvoj ste situaciji.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas možete bez poteškoća napraviti vrlo povoljne promjene u kući. Investicija koja će vam biti prezentirana djeluje vrlo unosno ali se dobro informirajte o uvjetima takvog pothvata. Dugove danas možete i naplatiti i vratiti a mnogi će od vas otkriti novi izvor zarade. Vrlo je očita promjena statusa.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Bit ćete usmjereni na to da nađete načine koji će omogućiti da ste uvijek korak ispred budućih događaja i u tome možete uspjeti ali ne i kada je u pitanju obitelj. Obratite pažnju na odgovornosti koje imate u privatnoj sferi života ako želite da se stvari odvijaju sa lakoćom. Isplanirajte druženje sa obitelji.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Krenite danas prvo od sebe i razmislite koje si stvari i na kakav način možete olakšati. Napravite vrstu rutine kako bi vas i drugi shvaćali organiziranima ali i kako bi se vi osjećali puno bolje. Izađite danas sa onim osobama koje cijenite, smatrate inspirativnima i koje vam predstavljaju intelektualni izazov. 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nećete shvaćati što vam se događa u vlastitom životu a bit ćete usmjereni na tuđi. Razmislite i obratite više pažnje na ono što rade članovi obitelji ali i susjedi. Ukoliko ne morate, nemojte donositi nikakve važne odluke. Vrijeme je da sagledate poziciju u kojoj se nalazite i da razmislite je li to ono što želite.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Iskoristite svaku priliku koju imate za razgovor o planovima sa prijateljima, članovima obitelji ili kolegama sa kojima ste u jako dobrim odnosima. Ljubavna veza u kojoj se nalazite nije čvrsta koliko mislite ali nije pravo vrijeme za bavljenje ljubavnim problemima. Usmjerite se na novac, osigurajte se prvo financijski.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Fali vam društvo, razgovori i ležernost. Slobodno isplanirajte društveni događaj ali pripazite da ne pretjerate financijski. Iznenadit ćete se koliko se dobro možete provesti uz minimalno novca. Ukoliko netko prigovori da ste škrti, razmislite bolje o odnosu sa tom osobom i o tome koliko vam je ona bitna.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Čak i ako drugi ne dijele vaše mišljenje, danas će poštivati vašu sposobnost da uvijek nađete put koji vodi do ostvarenja cilja. Kad se predate nečem u potpunosti  i vladate materijom, možete biti uvjerljivi. Očekujte manje ali komplicirane probleme vezane uz autoritete ili uz birokraciju.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Netko koga ste mislili da ste izgubili kao prijatelja danas će se pokazati kao ona osoba na koju možete računati. Bit ćete sposobni usmjeriti se financijskim poteškoćama i raščistiti sve probleme sa kojima se susretnete. Fokusirajte se na vlastite talente da bi našli način za zaraditi dodatan novac.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT