Dnevni horoskop 28.10.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Venera sekstil povoljan je za društvene i ljubavne veze. Pred nama je ugodan dan, uz obostrano poštovanje i bez sukoba. Prijateljstva i poslovna partnerstva koja se danas sklope biti će trajna.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Starija osoba koju danas upoznate kasnije će vam pomoći u poslu. Moći ćete zaraditi kako ste i očekivali ako izbjegnete bilo kakva nagađanja. Poslijepodne ćete se koncentrirati na poboljšanje partnerstva.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Prijatelj će vam ponuditi da se udružite u novom i dosta profitabilnom poslu. Odluke nemojte donositi naglo! Razmislite o mišljenju voljene osobe. Stariji rođak sa dosta iskustva u području koje vas zanima dati će vam dobar savjet.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas je povoljan dan za vas u društvu i poslu. Savjetujemo da budete strpljivi i da ne izazivate sreću. Navečer ćete čuti vijest od voljene osobe koja bi mogla u potpunosti izmjeniti vaš život.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Možda ćete ići na poslovno putovanje koje može donijeti promjene i popraviti vašu financijsku situaciju. Osoba sa iskustvom podijeliti će sa vama tajnu svog poslovnog uspjeha. Savjetujemo da budete oprezni i da ne donosite nagle odluke. Izbjegavajte financijska nagađanja, jer to može dovesti do neugodnih iznenađenja.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Odličan je dan za poboljšanje veze. Ujutro će vam biti jako drago što ćete sresti starog poznanika ili poznanicu. Danas je povoljan dan za rješavanje emotivnih pitanja koja su vas neko vrijeme opterečivala. Možete se osloniti na intuiciju.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Povoljan je dan za ostvarenje promjena u društvenom i ljubavnom životu. Može se raditi o sastancima sa važnim osobama, poboljšanju prijateljskih odnosa ili možete provesti kvalitetno vrijeme sa voljenom osobom. Timski rad je, isto tako, poželjan danas. Prihvatite inicijativu radnih kolega, jer će to svima donijeti koristi.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Voljena osoba dati će vam poseban poklon koji će vam uljepšati dan. Prijatelji će vas pozvati na poslijepodnevno druženje. Vaše komunikacijske sposobnosti biti će odlične danas. Uspješno ćete riješiti problem vezan za mlađu osobu iz okruženja.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Imati ćete priliku da ostvarite značajne promjene u vašem životu, posebno na društvenom i emotivnom polju. Povoljno je vrijeme za zaključenje dogovora, i vaša ulaganja pokazati će se profitabilnim. Poslovna partnerstva idu u pravom smjeru. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ujutro možete zaraditi lijepu svotu novca od dodatnog posla. Starija osoba ponuditi će vam priliku da se udružite u poslu. Poslijepodne ćete sa voljenom osobom razgovarati o planovima za budućnost. Odluke ne donosite naglo!

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Događaju se promjene u društvenom i emotivnom životu. Povoljan je dan za komunikaciju, odnose sa mlađim osobama i za putovanja. Možete se osloniti na intuiciju, ali razmislite i o prijedlozima voljene osobe. Nije povoljno vrijeme za trošenje, mogli bi zažaliti.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas je povoljno vrijeme da započnete nove akcije i za planiranje budućnosti. Poslijepodne ćete poželjeti potrošiti više no što si možete priuštiti. Suzdržite se i voljenu osobu pitajte za savjet.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Drugi će vas primjetiti zbog vaših odličnih komunikacijskih vještina. Možete započeti novi posao, ako ste završili sve prijašnje obaveze. Odnosi unutar obitelji biti će odlični. Nemojte sami donositi važne odluke!

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT