Dnevni horoskop 21.08.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sunce - Mjesec konjukcija i Pun Mjesec označavaju početak novog životnog ciklusa. Povoljan je period za pokretanje bilo koje nove aktivnosti ili projekta. Sve što danas započnete biti će uspješno.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Tokom dana doći će do manjih nesporazuma i poteškoća. Važno je da danas malo pogledate kroz prste drugima. Ako tako ne postupite, mogli bi se jako nervirati. Ono što vas opterećuje i brine podijelite s nekim kome vjerujete i tko će vam pomoći da se oraspoložite.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Zbuniti će vas događanja oko vas. Dobiti ćete kontradiktorne informacije. Najbolje je da slijedite svoj unutrašnji glas. Učinite ono što osjećate da trebate i naučiti ćete nešto više o sebi danas i o pravcu kojim želite krenuti.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Iako će se činiti kako je sve u najboljem redu, vi ćete se ipak osjećati kao da ne pripadate nikamo. Istražite odakle dolazi taj osjećaj i s čime niste zadovoljni trenutno u svom životu. Razumjeti ćete sebe bolje i naći ćete rješenje.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Trud i zalaganje u poslu biti će primjećeno i biti ćete nagrađeni. Vrijeme je da se posvetite svojoj fizičkoj formi. To će pomoći i pri smanjenju stresa. Uskoro bi mogli biti pozvani da sudjelujete u težoj fizičkoj aktivnosti. Odnos sa voljenom osobom biti će odličan.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Dobre vijesti razveseliti će vas. Radili ste na važnom projektu i rezultati će biti sjajni. mogli bi izaći proslaviti sa kolegama. Dobro ćete se provesti. Nemojte zbog posla i obaveza zanemariti voljenu osobu.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Preuzmite inicijativu, ali nemojte se pretjerano isticati ili pretjerivati oko nevažnih sitnica. Ako u ljubvi patite i ako osjećate bol, onda to nije to. Odlučite i krenite dalje. Uskoro ćete upoznati novu ljubav.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Uložili ste vrijeme i trud u projekt i pokazati će se da se isplatilo. Naporan rad i upornost su presudili. Smisliti ćete nešto kreativno za uređenje svog doma. To ste duže vremena željeli, ali niste mogli financijski realizirati.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas imate sreće, što god radili, jednostavno ne možete pogriješiti. Ako želite uložiti novac u nešto, sada je pravo vrijeme za to. Upoznati ćete pravu ljubav koja je bliže nego što mislite. Pripazite na svoje zdravlje.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ono što ne očekujete danas bi se moglo dogoditi. Pustite da sve ide svojim tokom, prilagodite se. Na ljubavnom polju očekujte nekoliko situacija koje bi vas mogle razljutiti. Povucite se i provedite vrijeme u miru i tišini.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Odlučiti ćete preuzeti krivnju za greške koje je napravio partner, ali razmislite o posljedicama. Doći će do nekih promjena u vašem životu. Biti će to nezaboravna iskustva. ispunite svoju želju za promjenom izgleda, promjenite frizuru ili stil odijevanja.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Netko će vas pokušati uvući u raspravu koja nema kraja. Ostanite smireni i po strani, nemojte dopustiti da vas netko uvuče u svoju igru. Vrlo lako ćete izbjeći takve situacije, držite oči otvorene i dan će biti dobar i ispunjavajuć.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Netko blizak trebati će vaše rame za plakanje. Možda nećete imati strpljenja, ali ipak se potrudite. Toj osobi će jako značiti vaša brižnost i suosjećanje i vaše prijateljstvo postati će snažnije. Drugi će danas uživati u vašoj blizini.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT