Dnevni horoskop 13.11.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Četverokutni položaj Urana i Mjeseca može za sobom povući neočekivane promjene te manje konflikte. Većina će nas osjećati veću potrebu za vlastitom slobodom što se neće svidjeti osobama sa kojima smo bliski. Nemojte izazivati svađe radi kojih ćete kasnije požaliti a ako se i dogode, pažljivo birajte riječi.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Dan nije dobar za potpisivanje službenih dokumenata niti općenito za bavljenje poslom. Ljudi se neće slagati sa idejama koje imate ali se nemojte radi toga obeshrabriti, usmjerite se smišljanju novih planova a ove postojeće samo malo stavite na pauzu. Trebate obratiti više pažnje na kućanske odgovornosti ali i na ljubav.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Kroz jutro očekujte više napetih trenutaka. Pred vama je nekoliko manjih prepirki i rasprava sa kolegama na poslu i nadređenima. Ukoliko imate svoje poduzeće, netko će vas od poslovnih partnera iznervirati. Nemojte ništa previše primati srcu jer će se ubrzo sve vratiti na staro. Stresa ćete se riješiti kroz druženje sa obitelji.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bit ćete prilično uznemireni kad saznate kako je otkazano putovanje na koje ste računali i za koje ste bili sigurni kako će vam promijeniti karijeru. Unatoč izričitoj napomeni kako je otkazano, ubrzo ćete shvatiti da je samo odgođeno stoga se nemojte nervirati. Vrijeme je da se pozabavite financijskim pitanjima i odredite budžet.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Očekuje vas dosta velik nesporazum sa kolegama na poslu ili poslovnim partnerom. Pokušajte ostati smireni i čim vidite da razgovor ne ide u smjeru koji očekujete, pokušajte doći do kompromisa. Kako bi uspjeli prebroditi današnje napete trenutke, naoružajte se strpljenjem a isto tako nije loše odabrati humor.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Voljena će osoba danas biti uznemirena te vam spočitavati kako zanemarujete obiteljske dužnosti. Ukoliko imate djecu, zapitajte se jeste li doista ona osoba koja ulaže manje brige i vremena u pokušajte da ih izvedete na pravi put. Pokušajte izbjeći bilo kakve napetosti tako što ćete biti otvoreni te priznati vlastite pogreške.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Voljena će osoba sasvim pogrešno protumačiti vašu želju za većom slobodom. Kako bi izbjegli svađu pa čak i prekid ljubavnog odnosa, jasno recite svoje ideje i nemojte se ustručavati neke stvari objasniti do detalja. Čak i ako inzistiraju, trebate odbiti večerašnje druženje sa prijateljima. Vrijeme je da vratite obiteljski balans.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Današnji je dan odličan za rad na poslovnom planu, posebno ukoliko planirate aplicirati na državne natječaje. Imate jako dobre šanse za poboljšanje financijske situacije. Poslijepodne ćete vjerojatno provesti više vremena uz prijatelje te kući doći prekasno. Imajte na umu kako će vas član obitelji radi toga oštro kritizirati.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako uspijete staviti pod kontrolu vlastitu sklonost kritiziranju drugih, imate odlične šanse za uspjeh u financijskom osvajanju. Kako bi izbjegli prepirku, budite strpljivi prilikom razgovora sa voljenom osobom i prijateljima. Predvečer očekujte posjetu nekog iz obitelji, dobit ćete dar koji će vas jako razveseliti.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete biti dosta impulzivni pa ćete vjerojatno povrijediti osjećaje osoba iz okoline. Pokušajte se obuzdati u nekim stvarima jer bi u suprotnom mogli narušiti zdravlje. Poslijepodne bi mogli dobiti značajniju svotu novca od honorarnog zaposlenja, nemojte taj novac odmah trošiti jer vas očekuju investicije u kući.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Jako će vas mučiti činjenica da ste u dilemi. Budite oprezni i nemojte govoriti stvari koje ne mislite jer bi današnja prepirka u suprotnom mogla postati dugogodišnja svađa. Ako se uključite u više aktivnosti istovremeno, nećete niti jednu dovršiti. Poslijepodne ćete biti puno boljeg raspoloženja, okrenite se društvu.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ukoliko danas planirate putovanje, očekujte dobru zabavu ali i postizanje poslovnog cilja. Velike su šanse za to da ćete upoznati stariju osobu koja treba poslovnu pomoć. Saslušajte što ta osoba nudi, nemojte odmah davati odgovore i oslonite se na intuiciju jer bi mogli dobro zaraditi. Uzmite u obzir savjete voljene osobe.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Oni od vas koji planiraju manji godišnji odmor neće moći otići na putovanje radi zdravstvenih problema. Nemojte se previše brinuti, kakve god te poteškoće bile, najvjerojatnije su uzrokovane lošom prehranom. Ušli ste u odličnu fazu po pitanju ljubavi, možete se odlično večeras provesti sa voljenom osobom tj. simpatijom.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT