Dnevni horoskop 18.07.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Današnji položaj zvijezda donosi povećan optimizam i više sreće u svakodnevnom životu, osobito kad su u pitanju emocije i ljubavni život. Dan je odličan za putovanja i sve vezano uz visoko obrazovanje. Očekuje nas vrlo pozitivan dan u kojem možete riješiti nekoliko stvari koje su vas mučile i konačno se opustiti.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Kada su u pitanju novčane transakcije, sreća je na vašoj strani. U privatnom ste životu planirali promjene koje sad trebate obznaniti onima najbližima jer ste u najboljem periodu za postizanje dogovora. Kroz popodne slobodno razmislite o planovima za budućnost ali nikako bez voljene osobe. Ne računajte još na povišicu.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Očekuje vas dan prepun obaveza a naći ćete se pred priličnim brojem privatnih ali i poslovnih problema koji će naglo iskrsnuti i koje ćete morati riješiti u toku dana ili najkasnije ovog tjedna. Intuicija i kreativnost pomoći će vam da uspijete u svemu što naumite. Odnosi sa okolinom su odlični i bit ćete izvrsni u komunikaciji.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Kroz jutarnje sate očekujte neočekivane događaje koji će vas spriječiti u ostvarenju dobrog dijela današnjih planova. Mnogi bi od vas mogli dobiti goste koji žive dalje od vas ili bi vas netko od rodbine mogao zamoliti da dođete u posjetu odnosno prisustvujete većem obiteljskom događanju. Očekujte pomoć u poslu.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte danas napraviti previše skučen dnevni raspored jer možete očekivati iznenadna dešavanja i spontane poslovne planove. Kroz jutro biste mogli susresti osobu sa kojom se dugo niste vidjeli a sa kojom ste bili u prošlosti u odličnim odnosima. Obavezno dogovorite susret sa tobom osobom preko vikenda. Odmorite se.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas možete donijeti nekoliko većih i bitnih odluka koje će vam pomoći da riješite obiteljske probleme. Naći ćete se i pred prilikom za to da iskoristite vlastite kreativne talente. Kreativnost će vam pomoći općenito i to posebno u poslu. Nemojte oklijevati već se upustite u nove aktivnosti te osvajanja, uspjeh je zagarantiran.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Imat ćete snažnu želju za promjenama vezanim uz privatan život. Uzmite u obzir kreativna rješenja i razmislite o tome što ste sve kroz prošlost prošli sa voljenom osobom i članovima njene/njegove obitelji. U skorije vas vrijeme očekuje nekoliko kraćih putovanja na koje se trebate pripremiti, stoga rasporedite svoje vrijeme.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Netko će se iz radne okoline pokazati kao nepoštena osoba i radi toga ćete bit vrlo razočarani. Trebate biti posebno oprezni i ne davati obećanja za koje niste sigurni da ih možete ispuniti. Kroz jutro nećete bit načisto po pitanju vlastitih emocija ali ćete se već navečer smiriti i vrijeme provesti sa dragim prijateljima.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Intuicija i talenti koje imate mogu vas dovesti do velikih postignuća na društvenom polju. Dan podredite neformalnim susretima sa kolegama sa posla i/ili nadređenima jer bi mogli puno toga postići te se prikazati u jednom ležernijem svjetlu. Samo je bitno da ne namećete svoje ideje i da budete opušteni. Očekujte putovanje.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dan je odličan za stvaranje planova vezanih uz budućnost i za uključivanje u nove društvene aktivnosti. U fazi ste u kojoj možete upoznati nove ljude od kojih će vam veliki broj puno značiti u budućnosti. Kroz večernje se sate posvetite obitelji i razmislite o tome kako poboljšati svoj životni prostor. Nemojte žuriti sa odlukama.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Kroz jutarnje ćete sate imati bujnu maštu i sami ćete sebi dokazati koliko imate jaku i nepogrešivu intuiciju. Svoju kreativnost trebate bolje iskoristiti. Nemojte se bojati reći ideje koje imate samo zato što su malo drugačije od uobičajenog. Kroz popodne biste se mogli razočarati po pitanju ljubavnog života. Smirite se.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Probleme ćete na radnom mjestu najbrže i najlakše riješiti uz pomoć kreativnost razmišljanja. Imajte na umu kako nadređene osobe imaju prema vama dosta velika očekivanja. Kroz popodnevne sate trebate posjetiti nekoga od prijatelja ili sa voljenom osobom provesti vrijeme nasamo. Razgovarajte o željama koje imate.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Kreativnost u kombinaciji sa čvrstim stavom i intuicijom ono su što će vam pomoći doći do uspjeha. Neki će od vas danas morati neplanirano otići na poslovno putovanje prilikom kojeg ćete uspjeti riješiti i nekoliko privatnih problema. U večernjim satima razmislite o trenutnoj poziciji u ljubavi, trebate biti oprezniji.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT