Dnevni horoskop 29.10.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec će se danas nalaziti u Ovnu a to će kod svih horoskopskih znakova na površinu donijeti spontanost pa i buntovnost. Mnogi će tražiti veću neovisnost i samostalnost ali će je dobiti samo oni koji uspiju komunicirati na umjeren način. Preuzmite kontrolu nad financijama, karijerom i odnosom sa kolegama.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nakon što dovršite sve poslovne obaveze, izađite van i provedite vrijeme sa prijateljima i članovima obitelji ili se okrenite novim aktivnostima. Dan je idealan za obilazak novih stambenih prilika te za razgovore sa poznanicima koji vam mogu pozitivno utjecati na karijeru u budućnosti. Saslušajte savjete starijih osoba.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Ako se otvorite u pravoj mjeri i jasno pojasnite što točno želite, moći ćete motivirati okolinu, dobiti podršku a na kraju i resurse koji su vam potrebni da bi ostvarili ciljeve. Mnogi će od vas danas imati dobru priliku za naučiti nešto novo. Nemojte izbjegavati ozbiljne sastanke i druženja koja vas ne privlače, sudjelujte u svemu.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Nemojte sumnjati u vlastite ideje niti ih mijenjati u posljednji trenutak. Radije smatrajte vlastiti koncept razmišljanja jedinstvenim i mudrim jer je vrijeme da stvari ubrzate te pokrenete sve ono što odgađate. Ako vam nedostaje inspiracije, pronaći ćete je u razgovoru sa prijateljima i starijim članovima obitelji. Opustite se.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Držite se što dalje od problema koji su povezani uz privatno polje, posebno obiteljsko. Danas nećete moći promijeniti ishode a vjerojatno ćete, ukoliko se odlučite predložiti rješenje odnosno kompromis, naići na još veći otpor. Držite se ljudi koji razmišljaju na sličan način kao i vi a slobodno vrijeme odvojite za putovanje.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas ćete na svim životnim poljima biti vrlo strastveni pa se tako rado kretati u društvu osoba koje razmišljaju i djeluju na sličan način. Ako zauzmete pristup koji nije uobičajen odnosno tradicionalan, sigurno ćete na sebe privući pažnju nadređenih i mnoge dobiti na svoju stranu. Nemojte se baviti ljubavnim dilemama.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte danas drugima otkrivati svoja razmišljanja niti emocije jer bi se mogli dovesti u nezgodnu poziciju i kasnije osjećati nelagodu. Vjerojatno ćete, kada je u pitanju posao, morati surađivati sa osobom koja vam još iz prošlosti nije draga. Naoružajte se strpljenjem te pokažite da ste graciozni i profesionalno radite svoj posao.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Mnogi će od vas prijepodne naučiti bitnu poslovnu lekciju koja će im pomoći da shvate što trebaju napraviti u bližoj budućnosti. Umjesto da se bavite prošlosti, radije krenite prema naprijed i dajte sve od sebe da se greške ne ponavljaju. Nemojte misliti da morate dijeliti svoje ideje sa drugima, budite rezervirani i kratki.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako niste sigurni u to kako se najbolje suočiti sa situacijom koja vam predstavlja sve veći problem, sjednite i u miru još jednom razmislite o svim dešavanjima koja su do nje dovela. Potez na koji se odlučite dat će vam puno više slobode u svim životnim aspektima. Poslijepodne provedite sa voljenom osobom, budite romantični.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Posvetite se poslu. Previše priče će vas samo na kraju koštati vremena kojeg nemate. Osoba za koju smatrate da je jako dobro poznajete, vjerojatno će vas u toku dana iznenaditi i pokazati vam svoje drugo lice. Nemojte se nervirati zbog osoba koje to nisu zaslužile a isto tako nemojte nikome otkrivati privatne informacije o sebi.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Ako se odlučite previše razgovarati a pritom zanemarite dio posla ili ne ispunite obećanje, već ćete poslijepodne biti u problemima. Budite proaktivni i sve zapišite na papir kako ne bi došlo do nesporazuma u vezi rokova. Ako vas i dalje privlači stara ideja, zauzmite novi pristup i u roku par dana ćete ostvariti prednost.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Iako će vam dan proći u zastojima, novim izazovima i teretima, pokušajte sve to nadrasti i uzmite u obzir nove mogućnosti koje sigurno postoje. Pomozite onim osobama koje su u prošlosti pomogle vama. Dan je idealan za otvorene razgovore sa dragim osobama. Nemojte se ustručavati, jasno recite tim osobama koliko vam znače.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Ako netko dovede u pitanje vaše motive ili prethodne rezultate, teško ćete moći šutjeti i kontrolirati se pa su mogući ozbiljniji sukobi i svađe. Da bi sve to izbjegli, klonite se osoba sa kojima ste u prošlosti imali trzavice. U privatnom su životu mogući izazovi, posebno ako niste bili iskreni prema sebi jer onda niste ni prema drugima.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com