Dnevni horoskop 23.03.2019.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Opozicija Urana i Mjeseca donosi radikalne promjene. Bit ćemo skloni pobunama i borbi za pravdu a mnogi će tako ignorirati pravila, zakone ali i institucije. Ovaj je utjecaj uzrokovan Mjesecom tako da će proći već sutra ali imajte na umu kako bi posljedice, ukoliko se ne kontrolirate, mogle biti neugodne i trajati dulje.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Netko će vas od bliskih prijatelja zamoliti da mu/joj pomognete riješiti nesporazum sa voljenom osobom. Klonite se tračeva i nemojte se previše miješati u tuđe tajne odnose. Kada je u pitanju posao, budite strpljivi jer će se sve ubrzo vratiti na staro. Nemojte ignorirati tuđe savjete, ne možete sve postići samostalno.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Moguć je veći broj problema na radnom mjestu ali i u ljubavi. Nećete biti u najboljoj formi ali pokušajte danas što više toga obaviti kako bi spriječili nakupljanje zaostataka ali i kritike okoline. Većinu ćete dana biti mrzovoljni i skloni se upuštati u rasprave. Ne namećite nikom svoje stavove i nemojte nastupati tvrdoglavo.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete biti puni energije pa tako bez problema rješavati sve obaveze. Usmjerite se onim projektima koje smatrate najbitnijima. Ukoliko vam netko ponuditi dodatan izvor zarade, nemojte odmah odbijati ali se obavezno raspitajte o toj osobi i onom što vam nudi. Izbjegavajte obiteljske rasprave, klonite se stresa.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Koliko god se danas trudili, nećete se moći koncentrirati pa će vam tako za neke stvari trebati duplo više vremena nego inače što bi moglo razljutiti nadređene ili osobu kojoj ste dali obećanje da će sve biti gotovo danas. Nedostajat će vam entuzijazma a ako vidite da nešto ne ide, bolje je odustati i to odgoditi za sutra.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Nećete biti zadovoljni ponašanjem pojedinaca pa bi tako mogli impulzivno reagirati i uvrijediti više osoba. Pokušajte imati mjeru i nemojte nastupati previše agresivno. Poslijepodne je moguća zarada veće svote novca. Voljena se osoba neće slagati sa dijelom vaših planova, kako bi izbjegli svađu, zajednički donesite dio odluka.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Razljutit će vas dešavanja na radnom mjestu jer ćete imati dojam kako ne možete dovršiti svoj dio posla samo zato što vas koči netko drugi tko naprosto ne želi raditi. Nemojte oklijevati nego se obratite nadređenima i objasnite u čemu je problem. Pokušajte voljenoj osobi posvetiti više pažnje, nemojte biti negativni.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Pokušajte sve bitne poslove dovršiti do podneva jer ćete do tada imati najviše energije. Poslijepodne će se u vama pojaviti želja za većom slobodom što bi se moglo negativno odraziti na odnos sa voljenom osobom, neke će veze tako čak biti prekinute. Budite u svemu umjereni jer su moguće ozbiljnije zdravstvene poteškoće.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Velike su šanse za to kako ćete upravo danas u svoj ljubavni život unijeti veće promjene što će oduševiti voljenu osobu. Oni od vas koji su slobodni danas će upoznati zanimljivu i kvalitetnu osobu. Budite oprezni i nemojte brzati jer bi tako mogli upropastiti odnos prije nego je počeo. Ne ignorirajte savjete prijatelja.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Oni od vas koji danas rade, neće biti zadovoljni atmosferom na radnom mjestu. Netko će od kolega stvarati napetost i širiti paniku. Ostanite smireni, polako rješavajte svoje zadatke i nemojte se upuštati u tuđe rasprave. Vaša bi želja za slobodom mogla izazvati sukob sa nekim od prijatelja, bolje je držati se zajedno.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Zbog nesporazuma bi mogli pogrešno nastupiti prema voljenoj osobi. Ukoliko vas nešto smeta, prije svega pokušajte smireno porazgovarati kako bi shvatili da problema uopće nema. Poslijepodne je moguće kraće putovanje povezano uz posao. Danas izbjegavajte pregovore povezane uz novac i bilo kakve investicije.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ukoliko danas planirate putovanje, možete biti smireni jer će sve ići točno kako priželjkujete. Očekujte jako dobre odnose sa prijateljima ali i svađu sa voljenom osobom ukoliko nekom odbijete pomoći. Pokušajte imati više takta kada su u pitanju međuljudski odnosi, dozvolite drugima da kažu što imaju i ne prekidajte ih.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Ukoliko odbijete poslušati upute ili savjet nadređenih, očekujte probleme. Odgodite bilo kakve financijske transakcije i klonite se donošenja većih poslovnih odluka jer bi mogli izgubiti značajniju svotu novca. Morate poraditi na komunikaciji sa voljenom osobom a upravo danas možete kroz razgovor riješiti ono što vas muči.

 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
tarot8
 
romansa
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT