Dnevni horoskop 16.09.2019. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Četverokutni položaj Mjeseca i intenzivnog Plutona garantira snažnu energiju. Neke će stvari odjednom krenuti po zlu ali ako se prilagodite i stvari rješavate u hodu, ishod će biti bolji nego ste mogli zamisliti. Nevolje su moguće ali neće dugo trajati pa je u nezgodnim trenucima bolje uopće ne reagirati.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Uznemirit će vas privatan problem ali ne smijete dozvoliti da vam pokvari dan. Fokusirajte se na dom, novac i odnose sa drugima. Bit ćete u iskušenju za to da u svoju dilemu uključite nekoga iz kruga poznanika ali to nije najbolja odluka jer bi se ta osoba mogla okrenuti protiv vas. Budite jednostavni i rješenje će postati očito.

 

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Danas možete formirati poslovno partnerski odnos, posebno ako nastupite ležerno ali isto tako možete nešto  kvalitetno i vrijedno napraviti sa nekim od poznanika. Mogli biste preuzeti odgovornost za nekog starijeg tko se nije više sposoban brinuti o sebi, uzmite to u obzir i pokušajte prvenstveno vidjeti kako bi se mogli organizirati.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Imat ćete podršku od strane okoline i to od onih osoba od kojih ste to najmanje očekivali stoga nastavite dalje sa samopouzdanjem i dobit ćete ono što želite. Netko bi vas danas mogao razljutiti ali ako dozvolite da vam mali incident skrene pažnju sa onog što vam je bitno nećete kasnije moći nikoga za to okriviti osim sebe.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

U pozadini vašeg problema sa voljenom osobom ili djetetom krije se vaše nerazumijevanje situacije i onog što se dešava. Zato danas slušajte, razgovarajte, promatrajte i promotrite tu osobu kako bi neke stvari postale jasnije. Imate jako dobre šanse općenito za rješavanje nesporazuma a dan je dobar i za obnovu ljubavnih veza.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nastupit ćete jako ozbiljno što bi moglo mnoge iznenaditi i ostaviti bez teksta. Nemojte biti previše darežljivi i pokušajte se kontrolirati kada je u pitanju novac jer bi mogli previše potrošiti na nebitne stvari. Ponudite nekome svoju pomoć ili pružite utjehu, ista ta osoba će vam to kasnije višestruko vratiti. Pokažite emocije.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pokažite okolini da ste pažljiva osoba koja ima razumijevanja i pomozite onima koji su u potrebi. Ako odlučite prihvatiti poziv na kavu upoznat ćete osobu sa kojom vrijedi popričati. Dan je dobar za definiranje odnosa u ljubavi ali i za nove početke. Da bi znali što trebate napraviti prvo morate znati što istinski za sebe želite.

 

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Budite danas kreativni, opustite se i radite onako kako vam govori intuicija. Nemojte dozvoliti da vas netko ometa i skreće vam pozornost na svoje probleme. Vrijeme je da se pobrinete za posao, razmišljajte malo šire i razvit će se dobra prilika za zaradu a detalji će se posložiti sami. Promjena će vam dati željenu motivaciju.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Budite oprezni kada je u pitanju ugađanje jer vam to neće platiti račune. Kontrolirajte svoje navike trošenja, nemojte kupovati tuđe vrijeme novcem i budite direktni. Upravo će vas otvorenost i direktna komunikacija dovesti do pobjede nad konkurencijom i bilo kim tko vam se suprotstavlja. Zauzmite se za svoje stavove.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Sada je pravo vrijeme za povezivanje sa drugima, istraživanje toga što misle i za planiranje budućnosti. Ono što želite staviti na prvo mjesto morate prvenstveno znati formulirati i iznijeti pred onima koji imaju moć odluke. Držite se planova koje imate, ako skačete sa jedne stvari na drugu nećete postići gotovo ništa.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Zaintrigirat će vas osoba suprotnog spola ali ne smijete dozvoliti da vam se privatan život ispreplete sa poslovnim odgovornostima i željom za napredovanjem. Koncentrirajte se na svoju budućnost, implementirajte promjene koje želite i raščistite nered u privatnom životu. Jedino ćete tako moći nastaviti dalje na pravi način.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete imati sreće po pitanju ljubavi i novca a oboje će vam doći na neobičan način. Osoba kojoj je stalo ponudit će vam ono što ne očekujete. Bit ćete skloni sanjarenju što danas i nije tako loše ali uz uvjet da se prvo pobrinete za svoje odgovornosti. Večernji su sati odlični za druženje, nemojte pretjerivati u jelu i piću.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Iskoristite sve ono što vam se čini kao prilika i nećete pogriješiti. Izgledna je nova šansa za zaradu dodatnog novca a upravo bi to moglo voditi onom što ste čitav život željeli raditi. Romantičan će se susret odviti spontano ali bi ga mogli pokvariti preozbiljnim temama. Budite svjesni druge strane i onoga što on/a želi.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
 
 
tarotus.com