Dnevni horoskop 06.08.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Radni će dan proći u znaku pregovora i planiranja budućnosti. Ako vidite da vaše ideje nisu prihvaćene, lukavo predložite kompromis jer ćete kasnije imati mnoštvo prilika za promjenu tuđih odluka. Ni u čemu ne pretjerujte i pripazite na poroke, večerašnja je energija recept za sutrašnje glavobolje i kajanje.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Na poslu pripazite na osobe koje bi vam mogle napraviti nešto iza leđa. Nemojte popuštati pred onima koji djeluju vrlo uvjerljivo iako niste pobornik pojedine ideje odnosno onima koji vas emotivno ucjenjuju. Stvari radite na svoj način ali u tišini kako bi izbjegli bilo kakve komentare i imali dovoljno vremena za odmor.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Slobodno zamolite za usluge jer će vam se otvoriti nova vrata. Ako niste sigurni u odluku koju trebate donijeti, sjetite se bivšeg radnog mjesta jer ćete otkriti staro rješenje koje možete iskoristiti da bi sada dobili barem dio onoga što želite. U privatnom će vas životu emotivna situacija motivirati na donošenje značajne odluke.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Dok će dobrom dijelu vas čitav dan pojedina osoba predstavljati teret, drugi će se tek poslijepodne suočiti sa nekim tko traži pomoć u zadnji trenutak. Osoba sa kojom živite vjerojatno će vas ograničavati i prigovarati u vezi aktivnosti u kojima uživate. Neobične okolnosti samo mogu dovesti do serije manjih ali bitnih promjena.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete imati najviše sreće po pitanju ljubavi stoga odvojite dovoljno vremena za voljenu osobu ili, ukoliko ste slobodni, izađite van i upoznajte nove osobe. Gotovo će sve voditi ljubavnim aktivnostima pa će vam tako putovanja i sastanci donijeti flert koji možete iskoristiti da bi situaciju popravili ili preokrenuli u vlastitu korist.

 

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Kada je u pitanju posao, nesigurnost se može pojaviti samo ako niste obavili istraživanje. Budite oprezni po pitanju toga kako se ophodite prema kolegama koji su vam dragi, voljenoj osobi i članovima obitelji. Poslijepodne je moguć verbalni napad od strane osobe u koju sumnjate a upravo će vam to potvrditi odluku.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Bit ćete iznimno uspješni u komunikaciji pa se fokusirajte na situacije koje zahtijevaju pregovaračke sposobnosti, uvjeravanje sugovornika ili na razgovore u kojima se mislite opravdati odnosno riješiti svojih obaveza. Mogući su problemi kod kuće a neke će od vas razočarati kolega ili prijatelj. Pokrenite promjene.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Izbjegavajte osobnu komunikaciju i radije se fokusirajte na slanje e-mailova i poruka jer ćete tako biti uvjerljivi i spriječiti bilo kakve nesporazume. Moguća je promjena karijere koja će vam pomoći da u budućnosti bolje iskoristite svoje talente. Ukoliko ste slobodni danas bi se mogli emotivno povezati sa mlađom osobom.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Imat ćete dojam da svi pred vas stavljaju nerealne zahtjeve a ukoliko se suprotstavite, teško da ćete naići na razumijevanje i logična objašnjenja. Ostanite smireni i povucite se jer će već sutra situacija biti drugačija. U privatnom će vas životu netko lagati da bi napravili nešto što ne biste trebali, odbijte sve što vam je čudno.

 

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Trenutno ne raspolažete sa najbitnijom informacijom koja vam je potrebna da bi mogli ispravno krenuti prema naprijed pa je bolje odgoditi životne odluke i bolje istražiti sve ono što vam nije u potpunosti jasno. Mogući su problemi sa osobama od autoriteta a netko će koristiti svoje iskustvo da bi vama manipulirao, budite oprezni.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Sjetite se prošlosti da bi smislili odlično rješenje i donijeli najbolju moguću odluku koja se tiče poslovne budućnosti. Neće svi biti na vašoj strani ali se ne trebate time zamarati. Najbitnije je da ste se spremni suočiti sa osobama od autoriteta jer će vam upravo one stvarati problem tako što će testirati vašu brzinu reakcije.

 

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Družite se i razmjenjujte ideje ali nemojte ono što danas čujete uzimati kao pravilo. U ljubavi možete očekivati pretjerivanje pa čak i emotivne ucjene koje će druga strana koristiti da vas okrene u smjeru u kojem ne biste trebali ići. Drugačiji životni stil možda i je bolji ali za nekog drugog, za sad se držite onoga što znate.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Osoba o kojoj ovisite ili sa kojom ste vrlo bliski danas se neće slagati sa vašim razmišljanjima. Budite lukavi, kompromis će za sada biti jedino rješenje ali nikako trajno jer ćete kasnije moći uspješno manipulirati situacijom pa je tako preokrenuti u vlastitu korist. Odmah se samouvjereno pozabavite financijskim izazovima.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com