Dnevni horoskop 23.01.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Dan ćemo konačno započeti na pozitivan način i spremni za nove avanture. Četverokutni položaj Marsa i Jupitera možda i nije najbolji aspekt ali će ipak na mnoge djelovati tako da će probuditi dijete u njima. Budite oprezni samo ukoliko dođete u iskušenje donijeti nagle odluke za koje ne znate predvidjeti ishode.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Bez previše razmišljanja prihvatite bilo kakvu priliku za putovanje. Bez obzira na to koliko daleko putujete, iskustvo će biti korisno i pružiti vam nova znanja koja će vam pomoći da krenete u jednom novom smjeru. Mnoge će od vas iznenaditi novi ljubavni interes. Neće sve biti jasno pa se potrudite istražiti što vas zanima.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Iako to možda nije jedan od vaših prioriteta, danas ćete upoznati zanimljivu osobu koja će vam pomoći odabrati jedan puno zdraviji način života. Vrijeme je za promjene pa se okrenite svemu što vas veseli i za što smatrate da će vam donijeti prosperitet. Slobodno krenite u onom smjeru koji vam sada bolje odgovara.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ne morate odustati od kreativnih ideja i ciljeva, samo pripazite na to da vas ne bi previše koštali, ne samo u financijskom nego i emotivnom ili fizičkom smislu. Ako vidite da netko pokušava zaraditi novac preko vas, budite spremni krenuti dalje samostalno. Poslijepodne su izgledne nagle promjene u komunikaciji sa obitelji.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Iako inače niste skloni uzdrmati okolinu, pokrenuti promjene ili se suprotstaviti mišljenju većine, upravo bi danas sve to trebali napraviti, posebno ako ste u sebe sigurni. Puno toga možete ostvariti ako se povežete sa kvalitetnim osobama stoga nemojte sjediti kod kuće nego se aktivirajte umjesto da planirate što ćete dalje.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Slobodno uživajte, ugodite sebi i posvetite se onom što vas veseli ali nemojte pritom potrošiti novac koji nemate. Očekujte pozitivna dešavanja na ljubavnom polju, sigurno ćete se zabaviti i osjećati jako ugodno ali uz uvjet da to ne podrazumijeva putovanje u drugi grad. Izgledni su nenadani gubici u odnosu sa prijateljima.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nema sumnje u to da će vam privatni problemi, osobito oni povezani uz dom, danas donijeti dodatan stres. Ipak, ako ih odlučite ignorirati, samo će biti još gore. Napravite sve što možete a da ih barem umanjite, posebno ako to znači da ćete se odlučno udaljiti od osobe koja nije fer ili ćete iznijeti nova temeljna pravila.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte sumnjati u sebe niti preispitivati svoje emocije odnosno nedavne odluke. Koliko god vam netko stvarao osjećaj krivnje, ostanite vjerni onom što ste rekli. Ako druga strana nikako ne može prihvatiti vaš način razmišljanja, nikako se nemojte svađati niti upuštati u rasprave nego se radije posvetite onima koji ne osuđuju.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Odvojite dovoljno vremena za rješavanje ljubavnih problema kao i onih koji su povezani uz poslovno partnerske odnose. Danas možete zatvoriti stare teme ili doći do kompromisa ali samo ako se naoružate strpljenjem i pažljivo porazgovarate o svemu što vas muči. Potrebnu ćete podršku dobiti tek kad promijenite svoj stav.

 

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako planirate putovanje, budite posebno oprezni. Moguće su manje nezgode kao i financijska šteta. Ukoliko ne pripazite na dešavanja oko sebe, netko bi vas mogao prozvati za nemar i izazvati svađu. Čak i ako to ne uspijete izbjeći, ostanite smireni i pokušajte se držati samo onoga što vam je poznato. Nemojte špekulirati.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Dan posvetite domu i stanovanju, posebno ako već neko vrijeme razmišljate o novim idejama koje će vam pomoći da uljepšate svoje svakodnevno okruženje. Nemojte zanemariti ni poslovni život, posebno ako vas netko zove na neformalno druženje. Naime, upravo će vam ono donijeti vijesti o novom poslu i ugovoru.

 

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Slobodno ponudite drugima svoje vrijeme ili usluge, posebno ako smatrate da to radite za osobu koja to zaslužuje. Budite oprezni ukoliko danas radite jer netko nikako neće moći shvatiti što pokušavate ostvariti pa će vam se sigurno suprotstaviti i nepotrebno vam oduzeti vrijeme. Slijedite svoje srce i slušajte intuiciju.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Najveće vam probleme danas može donijeti prevelika samouvjerenost. Naime, možda ćete i misliti da ste nekoga uspjeli zavarati svojim stavom ali nećete biti u pravu. Umjesto da otkrivate previše informacija, radije slušajte. Oni od vas koji su slobodni i imaju simpatiju, predvečer mogu očekivati nenadani preokret i ponudu.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com