Dnevni horoskop 20.09.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mlad Mjesec povoljno je vrijeme za bilo koje aktivnosti koje zahtjevaju diskreciju, za tajne projekte koje ne želite još razotkriti drugima. Ovo je najbolje vrijeme za prestanak pušenja, da započnete dijetu za gubitak kilograma i za kratkoročne projekte.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas ćete se istaknuti u društvu a partnerski odnosi biti će dobri. Odlučni ste i imati ćete uspjeha kroz sve što poduzmete. Uspješno ćete zaključiti profitabilan ugovor ili dogovoriti posao koji vam donosi dobit. Voljenu osobu nemojte kritizirati.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Ujutro ćete biti inspirativni i savjetujemo da svoje ideje pretočite u stvarnost i iskoristite u poslu. Odnos sa voljenom osobom danas će biti odličan ako ne budete prigovarali oko sitnica. Poslijepodne vam dolazi prijatelj i trebati će vašu pomoć.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ujutro ćete biti mrzovoljni pa pripazite na to kako se ponašate prema voljenoj osobi i budite fer! Kontrolirajte se ako ne želite započeti svađu. Budući da ste danas u odličnoj intelektualnoj formi, iskoristite to na pronalazak rješenja za komplicirane stvari na poslu.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Vaš optimizam se neće svidjeti nekome na poslu. Voljena osoba smatra da ste previše fokusirani na karijeru i prigovarati će vam zbog toga. Pokušajte na smiren način razriješiti nesporazum ako ne želite da dođe do svađe.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Zbog toga što želite više zaraditi zanemariti ćete ljubavni život. To može dovesti do svađe između vas i voljene osobe. Razmislite dva puta prije donošenja bilo kakve odluke. Mora postojati način da uskladite privatni i poslovni život. Navečer ćete se opustiti u društvu rodbine.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Doznati ćete korisne informacije kroz neplanirano putovanje. Uspjeha ćete imati i u privatnom i poslovnom životu. Savjetujemo da iskoristite ove povoljne okolnosti, ali i da usporite. U žurbi se mogu dogoditi propusti i pogreške.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Neočekivani događaji donose vam pozitivne promjene. Zaista želite uspjeti i trudite se i zato uspjeh neće izostati. Navečer ćete donijeti važnu odluku u vezi ljubavnog života. Savjetujemo da se oslonite na intuiciju.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Poslovno putovanje donosi odlične rezultate. Trebali bi izbjegavati rasprave. Uspjeti ćete doći do novca koji vam treba za dovršenje nečega što ste započeli prije nekog vremena. Danas izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Suočiti ćete se sa poteškoćama u ljubavnom životu i vezano za financije. Ostanite smireni i nemojte donositi nagle odluke. Društveni život donosi vam zadovoljstvo. Kontaktirajte stare prijatelje koje niste neko vrijeme čuli.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Prijepodne ćete se suočiti sa neočekivanim događajima zbog kojih ćete morati mijenjati planove koje ste za danas imali. Možda ćete morati ići na poslovno putovanje a to može uzrujati voljenu osobu. Budite smireni i ne ulazite u rasprave, jer se mogu loše završiti!

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ujutro ćete se odlično osjećati, biti ćete optimistični i odlučni! Savjetujemo da izbjegavate rasprave. Poslijepodne ćete uživati u razgovorima sa mlađim osobama. Nemojte davati obećanja ako niste sigurni da ih možete održati.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Zadržite stvari za sebe čak iako silno nekome želite nešto ispričati. Biti ćete na dobitku jedino ako se postavite na mudar način i djelujete u pravom trenutku. Tada ćete se istaknuti a vaši neprijatelji ostati će nemoćni.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT