Astrološki aspekti

Jedan od najzanimljivijih dijelova astrologije je učenje o aspektima planeta te kako djeluju jedni na druge kako se kreću kroz nebo, ili tranzitiraju, i kako ti planeti utječu na planete u vašoj vlastitoj individualnoj natalnoj karti.

Planeti u astrologiji

Nema razgovora o astrologiji koji bi bio potpun bez gledanja u planete. Vaša osobna astrološka karta je kao snimak planeta kao što su bili smješteni na datum i u vrijeme vašeg rođenja. Kako se planeti nalaze u kućama, i kako su u interakciji jedni s drugima, odrediti će način na koji vi vidite sebe, i kako ćete se nositi sa učenjem vaših životnih lekcija.

Sunce je centar našeg svemira, pa ono što mi zovemo naš Horoskopski znak je zapravo naš Sunčev znak, ili položaj Sunca u trenutku našeg rođenja. Pomicanjem van toga, imamo osobne planete, Merkur, Venera i Mars, koje se kreću brže nego neki od vanjskih planeta. Merkur je općenito povezan s komunikacijom i samo-izražavanjem, Venera vlada kreativnošću, ljepotom i ljubavi, a Mars nadgleda akciju, muževnost, i samopouzdanje.

Općenito o astrologiji

Astrologija je drevna znanost koja koristi kretanje planeta i zvijezda kako bi pružila uvid i razumijevanje u mnogo različitih područja života.

Astrologija može dati informacije o osnovnoj prirodi pojedinca, i također pružiti smjernice o najboljem načinu za navigaciju nadolazećih izazova i mogućnosti.

Astrologija uzima u obzir specifično vrijeme određenog trenutka. Matematički izračuni koji proizlaze iz tog trenutka pružaju informacije koje mogu biti korisne u određivanju najboljeg tijeka akcije koji pojedinc ili tvrtka trebaju poduzeti.

Što je astrologija?

Od pamtivijeka promatranje nebesa dalo je inspiraciju čovječanstvu. Astrologija je vjerojatno najstarija od kompliciranih sustava kozmičke mudrosti koja povezuje sav život, stvaranje, svemir i čovjeka.

Astronomija i astrologija su isprepletene, možemo ih nazvati i blizankama, a priznate su od strane naših drevnih predaka. Astronomija pruža temelj i strukturu iz koje izvire astrologija.

Postoji mnogo različitih mišljenja kada pokušavamo definirati astrologiju. Mnogi kažu da je umjetnost proricanja. Drugi tvrde da je to samo čista znanost. A kontroverze se nastavljaju neriješene, bez nekog definitivanog odgovora.

 < 1 2
 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela