Retrogradni Merkur - siječanj 2016.

Početak u Vodenjaku

Retrogradni Merkur ovog puta počinje rano, 05. siječnja, u znaku Vodenjaka zbog čega se možemo osjećati nepovezani jedni s drugima, imati poteškoća u slaganju s drugima, te imati problema s grupama. Velike organizacije i dobrotvorne udruge mogu se naći pod vatrom. Možemo sumnjati u budućnost, brinuti se što će doći i osjetiti da se stvari neće odviti na način koji želimo. Prijateljstva mogu biti napeta, tehnologija može podivljati, a mi možemo biti vrlo buntovni. Možemo biti puno buntovniji s retrogradnim Merkurom u Vodenjaku. Saznajte kakav utjecaj će Retrogradni Merkur imati baš na Vas! Pošaljite sms ASTRO8 na 888789 ili nazovite 064 520 530!

Retrogradni Merkur 2019

Merkur, planet komunikacije, je možda mali ali je u stanju izazvati velike probleme! Jeste li čuli za retrogradni Merkur? To se događa kad nestašni Merkur krene "unatrag", retrogradnim hodom, i to isto učini našem svakodnevnom životu!

Saznajte kakav utjecaj će Retrogradni Merkur imati baš na Vas! Pošaljite sms ASTRO8 na 888789 ili nazovite 064 520 530!

Pomrčina Sunca - ekvinocij

pomrčina sunca

Velik dan je pred nama! Ulazak Sunca u Ovna, prvi znak Zodijaka, obilježava početak nove astrološke godine! Istog dana stiže nam i proljetni ekvinocij, ali i pomrčina Sunca u Ribama! Naši životi biti će uzdrmani!

 

Mlad Mjesec u emocionalno osjetljivim Ribama je potpuna pomrčina Sunca koja nas tjera da shvatimo da u životu postoji više od onog što vidimo na površini. Svaki Mlad Mjesec je sjeme, trenutak u kojem možemo posaditi svoje namjere za mjesec pred nama! No, Pomrčina Sunca trese energiju, izvlači na površinu skrivene probleme, osvještava ih te obilježava čisti početak kozmičke energije. Pomrčina stimulira naše zamisli, potencijal vidimo svuda oko nas. Nestrpljivi smo i željni napraviti sljedeći korak jer Mjesec prelazi u impulzivnog Ovna..

 

Ovaj nevjerojatni Mlad Mjesec pojavljuje se baš na prvi dan proljeća. Samokontrola može biti naš cilj ali neće se zadržati dugo jer proljetni ekvinocij je trenutak u kojem Sunce prelazi u svojeglavog Ovna. Paradoks ovog dana je da ćemo se suočavati sa završetcima i početcima u isto vrijeme!

Astro-Tarot čitanje daje smjernice za svako područje vašeg života pomoću jedne tarot karte za svaku Astrološku kuću!

Pošaljite sms ASTROTAROT na 888789 ili nazovite 064 520 530!

 

Nastavite čitati da vidite što će se s vašim znakom će zbivati tijekom ovog energičnog vremena ...

 

Mjesec u Ovnu - Krvavi Mjesec!

Krvavi Mjesec, Pun Mjesec u Ovnu

Ovaj Pun Mjesec je potpuna pomrčina (eklipsa) Mjeseca - iznimno energična mijena koja donosi naglu svijest o nedostacima, manjkovima ili problematičnim područjima, kao i pojačane emocije u cjelini. To je vrijeme prekretnica, vrhunaca, završetaka i prosvjetljenja. Uz Sunce u Vagi u opoziciji Mjesecu u Ovnu, pozvani smo da posvetimo pozornost potrebama, nedostacima, i željama u našim životima koje se odnose na ravnotežu između područja života kojima vlada Ovan i onima kojima vlada Vaga. Dok je Vaga fokusirana na zajedništvo, partnerstvo, mir i harmoniju, oklijevanje i kompromis, Ovan je njena suprotnost - fokusiran na sebe, samoću, borbu i ratove, odlučnost i samopouzdanje.

Mlad Mjesec u Vagi

Svako toliko dođe astrološki događaj koji nas prodrma iz samozavaravanja, a ovaj Novi Mjesec u Vagi je svakako jedan od njih! Ovo je ciklus koji nam donosi značajan pomak! Ne očekujte da to bude ono uobičajeno slatko, lijepo i šarmantno lice koje Vaga voli projicirati. Ovaj Mlad Mjesec ima za cilj razbiti stare obrasce i osloboditi nas od ponašanja koja nas vežu za našu tugu i žalost!

Ako ste se opirali promjenama, skrivajući se od istine ili straha za suočiti se sa određenim pitanjima u svojim odnosima, ovaj Mlad Mjesec pomoći će izvući nešto što je u vama ostalo uglavnom, ako ne i potpuno, nesvjesno.
Budući da je ovaj Mlad Mjesec u Vagi sve će se vrtiti oko odnosa. Vaga želi ljubav, odnos, ravnotežu i pronaći smisao s drugom osobom!

Super Mjesec u Vodenjaku

Još jednom naše će nebo biti obasjano sjajem veličanstvenog Super Mjeseca 10. kolovoza 2014. Biti će to jedini Pun Mjesec u Vodenjaku ove godine pa ga prigrlite i duboko dišite.

Mlad Mjesec označava početak ciklusa a Pun Mjesec oslobađanje, kraj tog ciklusa. Za vrijeme Punog Mjeseca energija je moćna i jaka. Ovaj period omogućuje vam da poduzmete akcije - posebno u odnosu na Mlad Mjesec i namjere koje ste postavili prije dva tjedna. Ovo je idealno vrijeme za otpuštanje nešto što vam više ne služi; ili oslobađanje od nečeg što vam više ne treba u životu; ili prilika da se otpusti neki aspekt sebe koji ste prerasli.

Mlad Mjesec u Lavu

Mlad Mjesec u Lavu 26. srpnja je u kombinaciji s Jupiterom i to nam pruža odličnu energiju za izgraditi nešto novo.. Izvrsno je vrijeme za nove pothvate, za proširenje poslovanja, vaš rad se može poboljšati, vaša kreativnost može rasti. Ovo je čudesna energija za upoznavanje novih ljudi. Ljubavna veza koju započnemo u ovom periodu mogla bi biti korisna i unaprijediti nas. Ovo je sretan Mladi Mjesec i mogao bi biti jedan od najboljih ove godine.

Pun Mjesec u Jarcu

 

Od subote (12.07) ujutro Pun Mjesec u Jarcu bit će nad nama u opoziciji sa Suncem u Raku. Pun Mjesec je vrijeme kulminacije i obećava ispunjenje svega što smo započeli za vrijeme Novog Mjeseca. To je emocionalno vrijeme - vrijeme romantike, oplodnje i veza.

 

Jupiter u Lavu

Jupiter, planet širenja, vjere i raskoši ulazi u veselog Lava 16. srpnja 2014, te će ostati u ovom velikodušnom znaku do 12. kolovoza 2015. Sa sretnim Jupiterom u samouvjerenom znaku Lava kroz cijelu godinu sigurno možete očekivati ​​vrijeme obilne radosti. Kombinacija Jupiterove kozmičke sreće prožete Lavovom velikom spiritualnom energijom otvoriti će vrata tijekom naredne godine za koja možda niste smatrali da ih je moguće pomaknuti do sada. Lavov hrabar pristup i pomalo djetinjast stav ostavlja malo prostora za riječ "nemoguće".

Položaji planeta

Vaš dnevni vodič za položaje planeta

 

 

 1 2 > 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela