PORUKA ANĐELA (16.08.)

poruka anđela

 

Većina veza propadne jer previše vremena provedemo ukazujući na greške a premalo uživajući u društvu! Nemojte dopustiti da se to dogodi i vama!

PORUKA ANĐELA (15.08.)

poruka anđela

 

Briga ne sprječava sutrašnje tuge ali krade nam današnju radost! Pustite da bude što treba biti, ne brinite previše, sve će se riješiti u pravom trenutku!

PORUKA ANĐELA (14.08.)

poruka anđela

 

Oni koji vas vole nikada vas neće napustiti, pa makar postojalo milijun razloga da odustanu oni će naći onaj jedan zbog kojeg će ostati!

PORUKA ANĐELA (13.08.)

poruka anđela

 

Čekanjem sretnog završetka možete propustiti užitak putovanja! Sada je vrijeme kad u životu treba uživati, nemojte to propustiti!

PORUKA ANĐELA (12.08.)

poruka anđela

 

Tuga nas natjera da vidimo tko nam je bitan, tko nikada nije bio, tko neće i tko će uvijek biti bitan u našem životu! Dopustite si da osjećate tugu, bijes, razočaranje! I ti osjećaji nose nam dobro!

PORUKA ANĐELA (11.08.)

poruka anđela

 

Okružite se ljudima koji vam stavljaju osmijeh na lice jer ponekad nam je samo jedan osmijeh u moru suza dovoljan da nas spasi!

PORUKA ANĐELA (10.08.)

poruka anđela

 

Dobre stvari se raspadnu kako bi se bolje stvari sastale. Sve ima svoj razlog, dopustite da vam život pokaže koji je, ne tugujte predugo!

PORUKA ANĐELA (09.08.)

poruka anđela

 

Nikada niste ni prestari ni premladi da si postavite novi cilj i sanjate neke nove snove! Život je tu da ga živimo i iskoristimo sve njegove mogućnosti!

PORUKA ANĐELA (08.08.)

poruka anđela

 

Život ide dalje! Odabrali vi nastaviti s njim u nepoznato ili ostati u prošlosti razmišljajući što je moglo biti! Ne gubite dragocjeno vrijeme na žaljenje!

PORUKA ANĐELA (07.08.)

poruka anđela

 

Budite ponosni na to koliko daleko ste stigli u životu, bez obzira jeste li sve snove ostvarili, imajte vjere u sebe i koliko daleko ćete tek stići!

PORUKA ANĐELA (06.08.)

poruka anđela

 

Najljepši snovi događaju se dok ste budni! Pokrenite promjene, idite za onim što želite, ne čekajte da dođe samo od sebe!

PORUKA ANĐELA (05.08.)

poruka anđela

 

Jednog dana zapitati ćete se kako ste sve to preživjeli zato ne gubite nadu i vjeru, ne odustajte jer čeka vas bolje sutra!

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela