Broj životnog puta 9

broj životnog puta 9

Osobe životnog puta broj 9 su osobe koje vole ljude, humanitarci, društveno osvješteni i duboko su zabrinuti za stanje u svijetu. Tipična obilježja su im tolerancija, globalni interesi, darežljivost i idealizam. Imaju tendenciju biti jako osjetljivi jer gledaju na svijet s puno osjećaja i samilosti/suosjećanja. Svrha ovog životnog puta je filozofske prirode.

 

Master broj 11

master broj 11

Broj 11 predstavlja instinkt i najintuitivniji je od svih bojeva. On označava povezanost s podsvijesti, s nekim osjećajem i znanjem bez racionalnosti. Jedanaest ima sve kvalitete dvojke (jer je 1+1=2), koje uravnotežuju njene negativne strane kao što su anksioznost i sramežljivost kvalitetama kao što su karizma i inspriracija.

Master broj 22

master broj 22

 Životni put 22 je najjači od svih brojeva životnih puteva. Kao takvog, najteže ga je živjeti i ispuniti.To je pragmatičan broj, izvršitelj, sposoban ostvariti najluđe snove. Oni koji imaju 22 na svojoj numerološkoj karti imaju velik potencijal za uspjeh jer imaju svu intuiciju broja 11, uparenu s utemeljenim i znanstvenim pristupom povezanim s brojem 4 (jer su 2+2=4). 22 je ambiciozan ali discipliniran broj.

Računanje broja životnog puta

Broj vašeg životnog puta je najvažniji broj u numerologiji a računa se iz brojeva datuma rođenja. On zahvaća vaše cijelo biće i nikada se neće promijeniti, i zbog tih razloga, jako je poseban. Vaš životni put broj otkriva široki pregled svih mogućnosti, izazova i lekcija s kojima ćete se susresti tijekom ovog života.
Broj životnog puta zapravo je izveden od brojeva koji čine periode 3 ciklusa. Naime, dan, mjesec i godina rođenja predstavljaju 3 dugotrajna ciklusa od kojih svaki pokriva otprilike trećinu života. Prvi ciklus je temeljen na reduciranom broju mjeseca rođenja, drugi dolazi iz reduciranja dana rođenja i treći iz reduciranja godine rođenja.

 

 < 1 2
 
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela