Mjesečni horoskop - 2014.


 

horoskop mjesečniASTRO PREGLED

Stvari će konačno početi smirivati!

Nakon što je prvih sedam mjeseci ove godine vodila zbrka uzrokovana kardinalnim križem koji su načinili Uran (u Ovnu), Jupiter (u Raku), Mars (u Vagi) i Pluton (u Jarcu), a osmi mjesec je bio uznemiren konjunkcijom dviju zlonamjernih planeta (Marsa i Saturna), rujan 2014. će obilježiti prekretnicu prema stanju povjerenja i plodnog rada. U prvom dijelu rujna neki odjeci Mars-Saturn konjunkcije još bi se mogli osjetiti. Oprez je ključan posebno za Škorpione, Bikove, Vodenjake a možda i Lavove! Rujan 2014. će biti pod utjecajem Jupiter-Uran trigona, aspekta kojeg vežemo sa oslobađanjem, otvaranjem, proširenjem, napretkom i cvjetanjem. Osim toga, sredinom rujna, Mars će ući u Strijelca, tvoreći vrlo energičan i entuzijastičan Veliki trigon u vatrenim znakovima s Jupiterom i Uranom. Od utjecaja ovog Velikog trigona u vatri prije svega će imati koristi Ovnovi, Lavovi i Strijelci, koji će sada biti puni inicijative i vitalnosti, susresti će neočekivane prilike i nove ceste za istraživanje, uživati će u postignućima, uspjehu i prilikama. Blizancima, Vagama i Vodenjacima također bi moglo pogodovati. U stvari, svatko od nas mogao bi osjetiti val optimizma i svježine u nekom području života. Biti će bitno vidjeti svrhu i izbjegavati pretjerivanja i fanatizam, jer će u drugoj dekadi rujna Mars formirati kvadrat s Neptunom - to je aspekt koji može povlačiti za sobom emocionalne poremećaje, neutemeljenu euforiju, pretjerivanje s idealizmom i lažnu percepciju stvarnosti pa će biti potreban oprez!

 


ovan

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Ljubav & veze

S Venerom, planetom ljubavi, u Ovnovoj šestoj kući rujan će usmjeriti pozornost na vezu između partnerskog života i dnevnih zadataka. Dakle, radno mjesto može predstavljati okružje u kojem će doći do nove veze ili u kojima će se postojeće razvijati. Venera u vašoj šestoj kući obično nije jako romantična nego se fokusira prvenstveno  na praktične aspekte odnosa, kao što su dnevni poslovi, dijeljenje odgovornosti između partnera ili njihov timski rad uključujući i onaj na profesionalnoj razini. Ne smijemo zaboraviti da će u razdoblju između srpnja 2014 i kolovoza 2015 Ovnovi biti pod utjecajem nekog velikog strastvenog entuzijazma zbog prisutnosti Jupitera u Ovnovoj kući ljubavi. Dakle, nije isključeno da će se ljubavna priča roditi na radnom mjestu. 

Karijera & novac

Kod Ovnova suradnje, povezanosti i odnosi s kolegama će biti u prvom planu u rujnu 2014. Biti će velikih predispozicija za timski rad, pa čak i ako općenito dobro radite sami, sada ćete imati više uspjeha radeći rame uz rame s nekim drugim. Biti će ovo izvrsni period za izgradnju novih partnerstva i savezništva, za potpisivanje novih ugovora. Emocionalni odnosi mogu ometati profesionalne obveze. Financijski, prvi dio rujna mogao bi biti aktivan, ali napet. Napetost će se kasnije smanjivati, a kraj mjeseca obećava da će zapravo biti velikodušan prema vašem džepu. Nakon 14. rujna 2014, Mars će usmjeriti svoju energiju na putovanja, rad na daljinu, pravosuđe, intelektualne i kulturne aktivnosti. Kreativnost će vas pratiti tijekom cijelog rujna. 

Zdravlje & moral

Vaše zdravlje i zdravlje vašeg partnera će biti aktualna pitanja rujna, kao i higijena, njega tijela ili način života. Rujan će biti povoljan za kontakte s medicinskim okruženjem, liječničke preglede i tretmane, a može i donijeti rješenja za neke starije probleme. Kozmetički zahvati mogu sada imati vrlo zadovoljavajuće rezultate. 

Savjet

Zacrtajte si cilj, napravite plan napada i krenite!

 

 


 

bik(20.04. - 20.05.) BIK

Ljubav & veze

Vi ćete proći kroz očaravajući razdoblje: Bikova kuća strasti će biti osvijetljena toplim zrakama Sunca i zavodljivim iskrama Venere. Napetost u vašem odnosu kojoj vas je Mars-Saturn konjunkcija izložila će nestati, oslobađajući put za požude i senzualnosti. U rujnu 2014 sreća će vam pružiti odlične mogućnosti za zabavu, u pratnji s okolnostima koje će pogodovati pojavi (ili širenju) ljubavi. Možete koristiti ovaj period za istraživanje ​​svoje seksualnosti, otkrivanje novih tehnike i erotske osjećaje. Ako imate stalan odnos, u rujnu plamen strasti mogao bi se iznova zapaliti, a ako želite dijete, sada ćete imati bolje šanse za začeće. Rujan također može biti dobar mjesec za zaruke ili za useljenje sa dragom osobom. 

Karijera & novac

Evo mjeseca u kojem možete dokazati cijelu svoju kreativnost, u kojem možete prikazati svoje talente i vještine. U rujnu vaša snaga izraza će doseći svoj vrhunac, a ako imate umjetnički talent, sada možete uspjeti. Ovaj period neće favorizirati samo kreativno-umjetnička područja već će također biti izuzetno povoljan za prezentacije, promocije ili lansiranja. Intelektualne preokupacije, aktivnosti temeljene na vještinama, trgovina, komunikacija i putovanja također mogu biti vrlo uspješni. U drugoj polovici rujna se može primijetiti povećanje interesa u financijskim inicijativama i moguće je da ćete kupiti ili investirati u nešto važno. Tokom cijelog mjeseca čini se da će rad  biti dobro plaćen i suradnja isplativa. 

Zdravlje & moral

Rujan će biti zanimljiv mjesec što se tiče informacija i putovanja vezanih za zdravstvene razloge ili za fizičku dobrobit u cjelini. Možda ćete pročitati nešto što je korisno za vas, vidjeti na TV-u ili saznati tijekom rasprave, a nije isključeno ni da ćete krenuti na put sa medicinskim ciljem. Fizička aktivnost donijeti će vam dobro, pogotovo ako se radi zajedno sa partnerom (ples, tenis, i slično). 

Savjet

Ako ste ljubitelj nečeg ili imate hobi napravite više mjesta za to u svom životu!

 


 

 

blizanci(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Ljubav & veze

Merkur, vladar Blizanaca, biti će upravo u Blizančevoj kući ljubavi i erotike, pokazujući od samog početka koliko će važan biti emocionalni život u ovom razdoblju. Puno misli će gravitirati oko ideje ljubavi, a romantični entuzijazam i seksualna energija će potaknuti niz vaših inicijativa i akcija. I to nije sve: 14. rujna 2014, u Blizančevu kuću odnosa će zakoračiti strastveni Mars, čiji žar će uzburkati duhove još snažnije. Slika će postati animiranija i šarenija, želja jača, entuzijazam i žudnja veći. Vi ćete brzo reagirati na bilo kakav emocionalni prijedlog, uživati ćete u koketiranju i dobivanju neposrednih reakcija. Nova strast sada može biti rođena, iskre će frcati!

Karijera & novac

Interes Blizanaca u Rujnu su čini se usmjereni posebice prema privatnom životu, obitelji i imovini, a ne profesionalnim postignućima i ambicijama. Međutim, možete se isticati svojom domišljatosti, intelektualnim ili govorničkim sposobnosti i raznim talentima. Vi ćete biti vrlo dobri u promicanju svojih proizvoda. U rujnu poslovanje u području nekretnina, s robom široke potrošnje i svim što ima veze s poljoprivredom ili prirodnim resursima biti će dobro.Pritisak na radnom mjestu će se osjetiti u drugom dijelu rujna 2014, što nagovješćuje da će biti puno aktivnije u području suradnje i timskog rada. Vjetar promjene će donijeti novosti. Financijski nećete biti loše, a mogli bi i odvojiti neka sredstva za udobnost ili poboljšanje svog doma.

Zdravlje & moral

Vi ćete imati puno fizičke energije i najbolje bi bilo da ju koristite u zahtjevnim fizičkim aktivnostima (šetnje, biciklizam, tenis, plivanje, i sl). U prvom dijelu rujna 2014, Mars će biti u Blizančevoj kući bolesti zajedno sa Saturnom i to bi vam moglo stvoriti probleme. Preporučuje vam se da vodite sportski život što je više moguće, ali bez pretjerivanja, te da se držite medicinskih recepata točno kako je propisano.

Savjet

Družite se puno, upoznajte nove ljude, izgradite nova prijateljstva i partnerstva!

 

 


 

rak(21.06. - 21.07.) RAK

Ljubav & veze

Rakovi odnosi biti će usko povezani s komunkacijom tijekom cijelog rujna 2014. Komunikacija između partnera će biti bogatija, važnija ili će informacije lakše dolaziti od jednog partnera do drugog. Biti će obilne razmjene ideja i mišljenja, slanje poruka će postati intenzivnije, biti će i deklaracija i ispovijedi. Veliki dio rasprava za Rakove u rujnu 2014 ticati će se smještaja, obitelji, suživota, nekretnina. Zajedničke šetnje, spojevi i romantični izleti također će biti dio slike ovog razdoblja. Prvi dio rujna 2014 će imati više strastvenu prirodu nego drugi, u kojem će prevladavati dnevni zadaci, rad i odgovornost. S druge strane, u rujnu bi mogli susresti nekoga tko će puno značiti za vaš partnerski život. 

Karijera & novac

Rujan 2014 obećava pojavu neke novosti ili nekih pozitivnih promjena u karijerama Rakova. Prvi dio mjeseca biti će kreativan, opuštajuć i mogao bi donijeti povoljne okolnosti. Drugi dio će biti aktivan i zaposlen: zadaci će slijediti jedni druge brzo, rokovi će biti zbijeni, događati će se izvanredna stanja i situacije koje će nametnuti neposredne odluke, snagu, odlučnost i puno potrošnje energije. Rakove prednosti u rujnu 2014 će biti intelekt, informacije i komunikacija. Ovo će biti izvrsni period za uređivanje, studiranje, polaganje ispita, sudjelovanje u intervjuima, držanje govora, pregovora i dogovora. Biti ćete vrlo uvjerljivi i imati ogroman kapacitet da iznesete stvari u svjetlu koje vas favorizira. Dosta ćete putovati, imati puno sastanaka. Financijski, zvijezde će biti na vašoj strani.

Zdravlje i moral

Rakov moral će biti visok tijekom cijelog rujna 2014: imati ćete optimizam, povjerenje i smisao za humor. Iz fizičke točke gledišta, vi ćete biti jako dobro u prvom dijelu mjeseca, gdje se najviše preporučuju dinamične aktivnosti, sport, vježbe. Drugi dio mjeseca mogao bi donijeti neke probleme, pogotovo akutne prirode. Preporuča se da izbjegavate rizike i ekscese.

Savjet

Pozovite goste, idite u goste, družite se, upoznajte nove ljude!

 


 

lav(22.07. - 22.08.) LAV

Ljubav & veze

Prvi dio rujna 2014 neće biti vrlo bogat događajima emocionalne prirode. U tom razdoblju, Lavove vizije će biti praktične, a ne romantične, a interesi partnerstva će biti usmjereni prema novcu, smještaju i nekretninama. Komunikacija s partnerom će biti vrlo dobra, a ta komunikacija pripada istoj racionalnom, logičnom, pragmatičnom okviru. Drugi dio rujna 2014 će biti puno više strastven: Mars će se zapaliti, pun želje i požude za akcijom, u Lavovoj kući ljubavi i erotike. Seksualna energija će rasti, emocije će biti vrlo intenzivne. Ako ste sami i nađete pravu osobu, nećete oklijevati dugo prije prelaska na akciju. Ljubav se može pojaviti iznenada i mogla bi imati veze s udaljenosti. 

Karijera & novac

Rujan 2014 će biti uspješan mjesec za Lavove. Na jedan ili drugi način, strukovni pokazatelji biti će povezani s Lavovom financijskom kućom ili planetom, tako da novac će zauzimati središnje mjesto među interesima ovog mjeseca. Mogli bi potražiti nove izvore prihoda, imati koristi od povišice ili drugih bonusa, nešto steći ili napraviti profitabilnu transakciju, itd. Intelektualne aktivnosti i one komercijalne, komunikacija (izgovorena ili pisana), informacije i putovanja, nove inicijative i postupci u pravilu će biti dobro aspektirani. Interakcija i pokret će vam donijeti novac. Drugi dio rujna 2014 će donijeti neki dodatni entuzijazam i olakšati promjene i nove početke. Vi ćete imati koristi od povoljnih okolnosti i bilo bi dobro da pokrenete nešto jer ćete brzo napredovati. 

Zdravlje & moral

Imajući Jupiter upravo u znaku Lava, u rujnu vam neće nedostajati energije ni optimizma. Opće stanje će biti dinamično i entuzijastično, a otpor će biti visok. Dok još uvijek može biti stresa i malih incidenata u prvom dijelu mjeseca, u drugom dijelu vitalnost će postati jača i imati ćete neke dodatne energije koju bi trebali koristiti u aktivnostima koje zahtijevaju snagu. 

Savjet

Nemojte trošiti na lijepe ali beskorisne stvari, izbjegavajte ekscese uopće!

  

djevica(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Ljubav & veze

Venera, planet ljubavi, će biti upravo u znaku Djevice gotovo tijekom cijelog rujna 2014, tako da treba očekivati ​​lijep period za ljubav, ugodan za partnerski život općenito. Venera, takozvani "Mali Dobrotvor", će podržati vaše ljubavne tendencije, povećat će vašu potrebu za nježnošću, te će vas naoružati s neodoljivom snagom zavođenja. Vi ćete manifestirati puno šarma prema drugima i, na vašu korist, imati ćete veliku emocionalnu dostupnost i biti će vam teško odoljeti iskušenjima i nepristojnim prijedlozima, koji će čini se biti češći nego ikada. Dobro ćete se zabaviti, družiti se puno, stoga vam neće nedostajati prilike. Međutim, van koketiranja i emocija, postojati će nevidljiva nit koja će vezati partnerski život za novac ili vrijedne stvari, te vas držati povezanim s opipljivim, u stvarnosti. 

Karijera & novac

U rujnu 2014 sve će ići lakše, biti dostupnije, manje teško ostvariti. Osobni šarm će vam pomoći, nema sumnje, kao i lakoća s kojom ćete uspostavljati veze, s kojom ćete uspjeti pridobiti druge da budu zainteresirani, budu blizu vas, postanu vaši saveznici. Rujan 2014 će biti prikladan za suradnju, udruživanje i različita radna partnerstva. To će vam pružiti neke dodatne ovlasti što vam može pomoći da istaknete svoje atribute kao vođa i organizator. Vi ćete imati koristi od popularnosti i sreće, ali ćete imati visoke ambicije također. Želja da se nametnete i istaknete će vas mobilizirati, pokazati vam kojim putem krenuti. Novac će biti važna komponenta za Djevice u rujnu 2014 i možete dobro zaraditi, ali se preporučuje da budete mudri, jer tu bi moglo biti iznenađenja. 

Zdravlje & moral

Vi ćete biti u zavidnoj formi! Prolazak Sunca kroz znak Djevice će imati energizirajući učinak i natjerati vas na akciju, a prolazak Venere preko Djevice će donijeti optimizam, radost i humor. Napetost i tenzije koje vučete za sobom još iz kolovoza će nestati sredinom rujna 2014. Pokušajte živjeti umjereno! Biti ćete skloni povlađivanju i pretjerivanju što vam može naškoditi. 

Savjet

Izbjegavajte okolnosti koje mogu dovesti do razdora ili oštećenja u vašem domu!

 


 

vaga(23.09.-22.10.) VAGA

Ljubav & veze

Prolazak Venere preko Vagine "zone sumraka" (vaša dvanaesta kuća) u rujnu 2014 nametnuti će određenu diskreciju u očitovanju osjećaja i staviti Vagin partnerski život u mirniji, manje vidljiv registar. Ovo bi moglo biti razdoblje smanjene aktivnosti, klijanja, kao što se često događa prije razdoblja velikog emocionalnog izobilja. Alternativno, privatni život Vaga može imati određenu dinamiku ipak, ali stvari će se razvijati bilo tajno, ili unutar dobro čuvane privatnosti. Diskrecija će biti jača u prvom dijelu mjeseca. U drugom dijelu rujna 2014 moguće je da se iznenadni događaji pojavljuju ili druga događanja koja će poboljšati atmosferu ili čak uzrokovati neke promjene. 

Karijera & novac

Rujan 2014 će biti vrlo prikladan period za intelektualne preokupacije (studiranje, uređivanje, pisanje, istraživanje, kalkulacije, obradu podataka, itd), za komunikacije (govori, intervjui, prezentacije, pregovori), za putovanja i aktivnosti koje zahtijevaju vještinu (crtanje , razni obrti, tenis, stolni tenis, itd). Ovo će biti mjesec koji će zahtijevati puno vježbe, nove podražaje i raznolikosti. Interesi vas mogu odvesti ka obrazovnom, kulturnom i zakonodavnom području i mogu imati veze sa stranim zemljama ili sa suradnjama na velikoj udaljenosti. Vagin uspjeh će biti vidljiv u posljednjoj dekadi. Financijski, u rujnu 2014. je predviđeno neko opuštanje, a u drugom dijelu mjeseca bi moglo doći do povoljnih okolnosti za pojavu nekih novih ugovora ili novih izvora prihoda. 

Zdravlje & moral

Vage neće biti u najboljoj formi u rujnu 2014. Tijelo će biti slabo a imunitet će biti nizak. Ne treba ga gurati. Trebate zaštititi sebe, pogotovo u prve dvije dekade rujna 2014, kada je opasnost od bolesti veća. Razdoblje će doduše biti jako dobro za odmor, za spa tretmane pa čak i za hospitalizaciju u cilju liječenja neke stare bolesti.

Savjet

Uključite se u timske napore, koordinirajte aktivnosti grupe!

 


 

 

škorpion(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Ljubav & veze

Emocionalni život Škorpiona će se razvijati na zadovoljavajući način u rujnu 2014, ne vrlo strastveno, ali skladno, s obećavajućom perspektivom. U tom razdoblju, Škorpionovi odnosi će se oslanjati na prijateljstvo i međusobnu podršku, a ne na dijeljenje nekih snažnih i dubokih emocija. Par će proći kroz radosno, bezbrižno razdoblje, obilježeno socijalizacijom, zabavom, optimizmom i budućim projektima. Pratnja će igrati važnu ulogu, bilo od strane vašeg ili angažmana vašeg partnera u raznim grupnim aktivnostima, ili samom činjenicom da sudjelujete u takvim aktivnostima će pogodovati rođenju ili razvoj nove ljubavi. Prijatelji također mogu doći u prvi plan, kao posrednici ili savjetnici u vezi emocionalnih problema. Drugi dio rujna 2014 će biti opušteniji od prvog.

Karijera & novac

Rujan 2014 će biti aktivan mjesec, pun prilika za Škorpione na profesionalnoj razini. U prvom dijelu mjeseca imati ćete mnogo energije i inicijative i možete osvojiti važne mečeve zbog natjecateljskog duha koji će vas tjerati. Veliki projekti i inovativne ideje će naći svoje ispunjenje u drugoj polovici rujna 2014, iako, kada će Škorpionove materijalne kuće biti ohrabreni velikim, odvažnim, reformnim i sretnim Vatrenim trigonom Jupitera, Urana i Marsa. Škorpionov uspjeh može biti povezan s grupama ljudi (javnost, publika ili skupine koje dijele iste interese ili ideale). Vi ćete imati koristi od popularnosti i potporu svojih nadređenih, prijatelja i fanova. Financijska situacija će imati pozitivan zaokret nakon 14. rujna 2014. 

Zdravlje & moral

Prvi dio rujna 2014 će biti napet i rizičan s zdravstvenog stajališta. Čuvajte se, opustite se, izbjegavajte umor i napetost! U drugom dijelu mjeseca, Škorpioni će imati bolju unutarnju ravnotežu, a njihovo zdravlje može imati koristi od neočekivanih mogućnosti ili rješenja. Ako želite napraviti promjenu koja se odnosi na vaš ​​izgled ili životni stil sada je pravo vrijeme.

Savjet

Usudite se težiti nečem većem, gledati na stvari u velikom stilu!

 


 

 

strijelac(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Ljubav & veze

Venera, planet ljubavi, će biti na najvišoj točki vašeg solarnog horoskopa, pa će partnerski život Strijelaca biti u vezi s ambicijama, prestižom i položajem. U rujnu 2014 je moguće da odnos s nekim tko je uključen u vašu karijeri započne, ili da će vam vaš partner pomoći da napredujete, ili da će poslovne odluke biti pod utjecajem osjećaja - ili obrnuto. Ili ćete možda jednostavno imati više standarde: vi žarko možda želite za svog partnera da bude unaprijeđen ili možda osjećate privlačnost prema osobama koje se ističu po utjecaju, stručnosti, izvedbi ili posebnim talentima. Inače, rujan 2014 će biti odličan za druženje s dragom jednom, dok sudjelovanje u grupnim aktivnostima može roditi povoljne romantične okolnosti. 

Karijera & novac

Sa Suncem u Strijelčevoj kući karijere, rujan 2014 biti će uspješan mjesec. Utjecaj Sunca će vam pomoći da se istaknete, nametnete, sjajite. Ostavljat ćete dojam odgovorne osobe, u kontroli nad situacijom. Imati ćete više autonomije i moći da odlučujete,  te možete istaknuti svoje kvalitete kao vođa i organizator. Venera će također biti u Strijelčevoj kući karijere, zajedno sa Suncem, radeći na popularnosti za vas, na profesionalnim odnosima i korisnim socijalnim kontaktima. Sudjelovanje u okupljanjima i susretima biti će dobro aspektirani do kraja rujna 2014. Suradnje, poslovna partnerstva i grupni projekti biti će produktivni i donijeti postignuća i zadovoljstvo. Uspjeh će donijeti i veću zaradu ili druge prednosti materijalne prirode. 

Zdravlje & moral

Vi ćete imati puno vitalnosti, biti vrlo aktivni, zarazno optimistični i iznimno entuzijastični, s inovativnom perspektivom. Energija će rasti još više u drugom dijelu rujna 2014, kada će Mars biti u Strijelcu. Trebat će vam puno akcije i pokreta za iskoristiti dodatnu energiju koju ćete imati, jer se ona inače može pokazati u sukobima, nesrećama i akutnim bolestima.

Savjet

Slijedite svoje snove i ambicije! Krenite u akciju, usudite se, idite za onim što želite!  

 


 

 

jarac(22.12.-20.01.) JARAC

Ljubav & veze

Venera, planet ljubavi, će proći Jarčevom devetom kućom. Udaljenost i duhovnost će se ispreplitati sa vašim emocionalnim životom na uzbudljiv način, možda čak i egzotično, što može pružiti nova iskustva i može otvoriti nove poglede na svijet. Pod tranzitom Venere preko vaše devete kuće mogli bi susresti nekoga iz daleka ili iz nekog drugog okruženja, možda nekog tko će vas stimulirati iz kulturnog i obrazovnog stajališta ili nekoga tko će otkriti nove duhovne dimenzije za vas. Veze na udaljenosti i romantični izleti ili oni s emocionalnim ciljem mogu prošarati sliku rujna 2014 s više boja. Puni Mjesec sa 8. na 9. rujna 2014 postaviti će vladara Jarčeve kuće parova u vezu s Venerom i Neptunom, a time će se steći znatan emocionalni potencijal. 

Karijera & novac

Jarčevi glavni interesi u rujnu 2014. biti će usredotočeni na područje informacija i komunikacije. Pisanje, istraživanje, studije, prezentacije i govori će vam donijeti priznanje i uspjeh. Prilika bi mogla biti u vezi s visokim obrazovanjem, znanstvenim, kulturnim ili zakonodavnim okruženjem. Možda ćete se uključiti u tečaj razvoja, položiti ispit, objaviti studiju, početi magisterij ili čak doktorat. U rujnu 2014. ćete se isticati kao inteligentna osoba i dobar komunikator, a vaše će mišljenje biti saslušano i možda utjecati na puno ljudi. Suradnje vezane sa udaljenosti i putovanja u profesionalne svrhe mogu biti i lijepa i isplativa. Financijski, u rujnu 2014 neka svježina će se osjetiti, svojevrsni inovativni entuzijazam, a mogli bi se pojaviti veliki planova u području poslovanja i ulaganja. 

Zdravlje & moral

Psihološki pritisak će pasti, stanje uma će se poboljšati, a perspektiva uspjeha će vas držati u formi, te vam posuditi energiju i moralnu snagu. Ipak, ne pretjerujte! Ekscesima bilo koje vrste (uključujući i previše posla!) možete uzrokovati nevolje. U drugoj polovici rujna 2014. postojati će rizik od nesreća ili akutnih i / ili bolnih bolesti. 

Savjet

Izbjegavajte stvaranje neprijatelja i sebe zaštitite od napada problematičnih osoba!

 


 

vodenjak(21.01.-19.02.) VODENJAK

Ljubav & veze

Prolazak Venere preko Vodenjakove osme kuće će donijeti veći interes u suptilnoj, dubokoj i tajanstvenoj strani odnosa. Ovo će biti dobro razdoblje za analizirati svoje osjećaje ili za provjeru partnerovih osjećaja, potreba i psiholoških mehanizama. Također možete otkriti tajnu koja će zabrinuti odnos ili osobu pokraj vas. U određenim slučajevima, Venerin tranzit kroz vašu osmu kuće može istaknuti određene emocionalne frustracije, seksualne opsesije ili strahove vezane za budućnost odnosa, uz spomen da je moguće da su vaša očekivanja malo pretjerana. Što se tiče ostalih pitanja, u rujnu 2014. se može primijetiti veza između Vodenjakova partnerstva i novca. Biti će prilika za  zaradu putem vašeg partnera. 

Karijera & novac

Biti ćete odlučni u postizanju svojih ciljeva, konkurentni, osjećati potrebu da se borite, da dokažete svoju snagu i vrijednost, kako bi obilježili svoj teritorij utjecaja i nametnuli svoj ​​stav. Mogli bi to učiniti na prilično težak način, posebno u prvom dijelu mjeseca, što može uzrokovati neke nevolje. Rujan 2014. će biti odličan za intelektualne aktivnosti na visokoj razini (studij, specijalizacija, ispiti, pisanja, itd).S druge strane, vi ćete komunicirati vrlo dobro s ljudima iz daleka i možda otići na neke važne izlete. Rujan 2014. će imati izraženu financijsku prirodu. Možda ćete zaraditi mnogo novca, pogotovo iz suradnje i partnerstva, ali tu je i rizik od pogreške ili prevare.

Zdravlje & moral

Vodenjakova vitalnost neće biti na vrhuncu u rujnu 2014, tako da je bolje upravljati svojim naporima mudro. Živčani sustav će također biti krhak i stres će morati biti na minimumu. Biti ćete skloni pretjerivanju koje bi trebali dovesti pod kontrolu, te da djelujete prilično naglo, a ponekad i nemarno. Preporuča vam se oprez u načinu na koji hodate, načinu vožnje i rukovanju s opasnim predmetima. 

Savjet

Ne vjerujte nikome, pogotovo kad je riječ o novcu!

 


 

ribe(20.02.-20.03.) RIBE

Ljubav & veze

Vi ćete biti privilegirani: u rujnu 2014. Sunce i Venera će proći Ribinom kućom parova. Sunce pokazuje gdje će energija i interes ovog razdoblja biti usmjerena, ističući činjenicu da će vaš odnos i vaš partner biti u središtu vaše pozornosti, da će sve vaše aktivnosti i projekti gravitirati oko njih. Venera je planet ljubavi i sloge i njen prolazak kroz Ribino područje odnosa će donijeti priliku i ispunjenje. Vi ćete imati veliku potrebu za ljubavlju i veliku raspoloživost ponuditi ljubav. Vi ćete preliti svoju naklonost na drage osobe, vi ćete naći prave geste i riječi da bi ih privukli sebi. Ako ste sami, rujan 2014. mogao bi donijeti novu ljubav za vas. Dalje od romantičnih aspekata, novac je čini se trenutni problem u partnerskom životu Riba. 

Karijera & novac

Rujan 2014 će biti iznimno zanimljiv mjesec za Ribe iz profesionalne perspektive. Suradnja će bez sumnje biti najvažnije pitanje u mjesecu. Partnerstva, timski rad, pa čak i socijalni kontakti mogu vam donijeti novac i uspjeh. Predviđene su nove udruge i savezi, a moglo bi biti i novih ugovora. Vaše akcije i projekti krenuti će u drugom dijelu rujna 2014, kada  Mars uđe u Ribinu kuću karijere. Zajedno s Jupiterom (koji se nalazi u Ribinoj kući posla) i Uranom (koji se nalazi u Ribinoj kući novca), Mars će formirati veliki Vatreni trigon, pun energije, hrabrosti i inicijative. Mars-Jupiter-Uran trigon će donijeti neke svježe i entuzijastične interese, i obećava prilike i mogućnosti, postignuća i uspjehe, kako na stručnoj razini, tako i na onoj financijskoj.

Zdravlje & moral

Kroz cijeli rujan 2014 Ribe će imati puno radne sposobnosti i dobru zaštitu od bolesti. Međutim, bilo bi dobro jesti dijetalnu hranu, imati dovoljno odmora i ne biti obuzet tuđim problemima. Ako patite od "hiper" bolesti (visok krvni tlak, kolesterol, šećer u krvi iznad normalne granice, itd), u rujnu 2014. stalno praćenje je obavezno! Bilo bi dobro da više vježbate.

Savjet

Balansirajte s novcem, dovedite financije u red!.

 


 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop - 2014.


 

horoskop mjesečniASTRO PREGLED

Stvari će konačno početi smirivati!

Nakon što je prvih sedam mjeseci ove godine vodila zbrka uzrokovana kardinalnim križem koji su načinili Uran (u Ovnu), Jupiter (u Raku), Mars (u Vagi) i Pluton (u Jarcu), a osmi mjesec je bio uznemiren konjunkcijom dviju zlonamjernih planeta (Marsa i Saturna), rujan 2014. će obilježiti prekretnicu prema stanju povjerenja i plodnog rada. U prvom dijelu rujna neki odjeci Mars-Saturn konjunkcije još bi se mogli osjetiti. Oprez je ključan posebno za Škorpione, Bikove, Vodenjake a možda i Lavove! Rujan 2014. će biti pod utjecajem Jupiter-Uran trigona, aspekta kojeg vežemo sa oslobađanjem, otvaranjem, proširenjem, napretkom i cvjetanjem. Osim toga, sredinom rujna, Mars će ući u Strijelca, tvoreći vrlo energičan i entuzijastičan Veliki trigon u vatrenim znakovima s Jupiterom i Uranom. Od utjecaja ovog Velikog trigona u vatri prije svega će imati koristi Ovnovi, Lavovi i Strijelci, koji će sada biti puni inicijative i vitalnosti, susresti će neočekivane prilike i nove ceste za istraživanje, uživati će u postignućima, uspjehu i prilikama. Blizancima, Vagama i Vodenjacima također bi moglo pogodovati. U stvari, svatko od nas mogao bi osjetiti val optimizma i svježine u nekom području života. Biti će bitno vidjeti svrhu i izbjegavati pretjerivanja i fanatizam, jer će u drugoj dekadi rujna Mars formirati kvadrat s Neptunom - to je aspekt koji može povlačiti za sobom emocionalne poremećaje, neutemeljenu euforiju, pretjerivanje s idealizmom i lažnu percepciju stvarnosti pa će biti potreban oprez!

 


ovan

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Ljubav & veze

S Venerom, planetom ljubavi, u Ovnovoj šestoj kući rujan će usmjeriti pozornost na vezu između partnerskog života i dnevnih zadataka. Dakle, radno mjesto može predstavljati okružje u kojem će doći do nove veze ili u kojima će se postojeće razvijati. Venera u vašoj šestoj kući obično nije jako romantična nego se fokusira prvenstveno  na praktične aspekte odnosa, kao što su dnevni poslovi, dijeljenje odgovornosti između partnera ili njihov timski rad uključujući i onaj na profesionalnoj razini. Ne smijemo zaboraviti da će u razdoblju između srpnja 2014 i kolovoza 2015 Ovnovi biti pod utjecajem nekog velikog strastvenog entuzijazma zbog prisutnosti Jupitera u Ovnovoj kući ljubavi. Dakle, nije isključeno da će se ljubavna priča roditi na radnom mjestu. 

Karijera & novac

Kod Ovnova suradnje, povezanosti i odnosi s kolegama će biti u prvom planu u rujnu 2014. Biti će velikih predispozicija za timski rad, pa čak i ako općenito dobro radite sami, sada ćete imati više uspjeha radeći rame uz rame s nekim drugim. Biti će ovo izvrsni period za izgradnju novih partnerstva i savezništva, za potpisivanje novih ugovora. Emocionalni odnosi mogu ometati profesionalne obveze. Financijski, prvi dio rujna mogao bi biti aktivan, ali napet. Napetost će se kasnije smanjivati, a kraj mjeseca obećava da će zapravo biti velikodušan prema vašem džepu. Nakon 14. rujna 2014, Mars će usmjeriti svoju energiju na putovanja, rad na daljinu, pravosuđe, intelektualne i kulturne aktivnosti. Kreativnost će vas pratiti tijekom cijelog rujna. 

Zdravlje & moral

Vaše zdravlje i zdravlje vašeg partnera će biti aktualna pitanja rujna, kao i higijena, njega tijela ili način života. Rujan će biti povoljan za kontakte s medicinskim okruženjem, liječničke preglede i tretmane, a može i donijeti rješenja za neke starije probleme. Kozmetički zahvati mogu sada imati vrlo zadovoljavajuće rezultate. 

Savjet

Zacrtajte si cilj, napravite plan napada i krenite!

 

 


 

bik(20.04. - 20.05.) BIK

Ljubav & veze

Vi ćete proći kroz očaravajući razdoblje: Bikova kuća strasti će biti osvijetljena toplim zrakama Sunca i zavodljivim iskrama Venere. Napetost u vašem odnosu kojoj vas je Mars-Saturn konjunkcija izložila će nestati, oslobađajući put za požude i senzualnosti. U rujnu 2014 sreća će vam pružiti odlične mogućnosti za zabavu, u pratnji s okolnostima koje će pogodovati pojavi (ili širenju) ljubavi. Možete koristiti ovaj period za istraživanje ​​svoje seksualnosti, otkrivanje novih tehnike i erotske osjećaje. Ako imate stalan odnos, u rujnu plamen strasti mogao bi se iznova zapaliti, a ako želite dijete, sada ćete imati bolje šanse za začeće. Rujan također može biti dobar mjesec za zaruke ili za useljenje sa dragom osobom. 

Karijera & novac

Evo mjeseca u kojem možete dokazati cijelu svoju kreativnost, u kojem možete prikazati svoje talente i vještine. U rujnu vaša snaga izraza će doseći svoj vrhunac, a ako imate umjetnički talent, sada možete uspjeti. Ovaj period neće favorizirati samo kreativno-umjetnička područja već će također biti izuzetno povoljan za prezentacije, promocije ili lansiranja. Intelektualne preokupacije, aktivnosti temeljene na vještinama, trgovina, komunikacija i putovanja također mogu biti vrlo uspješni. U drugoj polovici rujna se može primijetiti povećanje interesa u financijskim inicijativama i moguće je da ćete kupiti ili investirati u nešto važno. Tokom cijelog mjeseca čini se da će rad  biti dobro plaćen i suradnja isplativa. 

Zdravlje & moral

Rujan će biti zanimljiv mjesec što se tiče informacija i putovanja vezanih za zdravstvene razloge ili za fizičku dobrobit u cjelini. Možda ćete pročitati nešto što je korisno za vas, vidjeti na TV-u ili saznati tijekom rasprave, a nije isključeno ni da ćete krenuti na put sa medicinskim ciljem. Fizička aktivnost donijeti će vam dobro, pogotovo ako se radi zajedno sa partnerom (ples, tenis, i slično). 

Savjet

Ako ste ljubitelj nečeg ili imate hobi napravite više mjesta za to u svom životu!

 


 

 

blizanci(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Ljubav & veze

Merkur, vladar Blizanaca, biti će upravo u Blizančevoj kući ljubavi i erotike, pokazujući od samog početka koliko će važan biti emocionalni život u ovom razdoblju. Puno misli će gravitirati oko ideje ljubavi, a romantični entuzijazam i seksualna energija će potaknuti niz vaših inicijativa i akcija. I to nije sve: 14. rujna 2014, u Blizančevu kuću odnosa će zakoračiti strastveni Mars, čiji žar će uzburkati duhove još snažnije. Slika će postati animiranija i šarenija, želja jača, entuzijazam i žudnja veći. Vi ćete brzo reagirati na bilo kakav emocionalni prijedlog, uživati ćete u koketiranju i dobivanju neposrednih reakcija. Nova strast sada može biti rođena, iskre će frcati!

Karijera & novac

Interes Blizanaca u Rujnu su čini se usmjereni posebice prema privatnom životu, obitelji i imovini, a ne profesionalnim postignućima i ambicijama. Međutim, možete se isticati svojom domišljatosti, intelektualnim ili govorničkim sposobnosti i raznim talentima. Vi ćete biti vrlo dobri u promicanju svojih proizvoda. U rujnu poslovanje u području nekretnina, s robom široke potrošnje i svim što ima veze s poljoprivredom ili prirodnim resursima biti će dobro.Pritisak na radnom mjestu će se osjetiti u drugom dijelu rujna 2014, što nagovješćuje da će biti puno aktivnije u području suradnje i timskog rada. Vjetar promjene će donijeti novosti. Financijski nećete biti loše, a mogli bi i odvojiti neka sredstva za udobnost ili poboljšanje svog doma.

Zdravlje & moral

Vi ćete imati puno fizičke energije i najbolje bi bilo da ju koristite u zahtjevnim fizičkim aktivnostima (šetnje, biciklizam, tenis, plivanje, i sl). U prvom dijelu rujna 2014, Mars će biti u Blizančevoj kući bolesti zajedno sa Saturnom i to bi vam moglo stvoriti probleme. Preporučuje vam se da vodite sportski život što je više moguće, ali bez pretjerivanja, te da se držite medicinskih recepata točno kako je propisano.

Savjet

Družite se puno, upoznajte nove ljude, izgradite nova prijateljstva i partnerstva!

 

 


 

rak(21.06. - 21.07.) RAK

Ljubav & veze

Rakovi odnosi biti će usko povezani s komunkacijom tijekom cijelog rujna 2014. Komunikacija između partnera će biti bogatija, važnija ili će informacije lakše dolaziti od jednog partnera do drugog. Biti će obilne razmjene ideja i mišljenja, slanje poruka će postati intenzivnije, biti će i deklaracija i ispovijedi. Veliki dio rasprava za Rakove u rujnu 2014 ticati će se smještaja, obitelji, suživota, nekretnina. Zajedničke šetnje, spojevi i romantični izleti također će biti dio slike ovog razdoblja. Prvi dio rujna 2014 će imati više strastvenu prirodu nego drugi, u kojem će prevladavati dnevni zadaci, rad i odgovornost. S druge strane, u rujnu bi mogli susresti nekoga tko će puno značiti za vaš partnerski život. 

Karijera & novac

Rujan 2014 obećava pojavu neke novosti ili nekih pozitivnih promjena u karijerama Rakova. Prvi dio mjeseca biti će kreativan, opuštajuć i mogao bi donijeti povoljne okolnosti. Drugi dio će biti aktivan i zaposlen: zadaci će slijediti jedni druge brzo, rokovi će biti zbijeni, događati će se izvanredna stanja i situacije koje će nametnuti neposredne odluke, snagu, odlučnost i puno potrošnje energije. Rakove prednosti u rujnu 2014 će biti intelekt, informacije i komunikacija. Ovo će biti izvrsni period za uređivanje, studiranje, polaganje ispita, sudjelovanje u intervjuima, držanje govora, pregovora i dogovora. Biti ćete vrlo uvjerljivi i imati ogroman kapacitet da iznesete stvari u svjetlu koje vas favorizira. Dosta ćete putovati, imati puno sastanaka. Financijski, zvijezde će biti na vašoj strani.

Zdravlje i moral

Rakov moral će biti visok tijekom cijelog rujna 2014: imati ćete optimizam, povjerenje i smisao za humor. Iz fizičke točke gledišta, vi ćete biti jako dobro u prvom dijelu mjeseca, gdje se najviše preporučuju dinamične aktivnosti, sport, vježbe. Drugi dio mjeseca mogao bi donijeti neke probleme, pogotovo akutne prirode. Preporuča se da izbjegavate rizike i ekscese.

Savjet

Pozovite goste, idite u goste, družite se, upoznajte nove ljude!

 


 

lav(22.07. - 22.08.) LAV

Ljubav & veze

Prvi dio rujna 2014 neće biti vrlo bogat događajima emocionalne prirode. U tom razdoblju, Lavove vizije će biti praktične, a ne romantične, a interesi partnerstva će biti usmjereni prema novcu, smještaju i nekretninama. Komunikacija s partnerom će biti vrlo dobra, a ta komunikacija pripada istoj racionalnom, logičnom, pragmatičnom okviru. Drugi dio rujna 2014 će biti puno više strastven: Mars će se zapaliti, pun želje i požude za akcijom, u Lavovoj kući ljubavi i erotike. Seksualna energija će rasti, emocije će biti vrlo intenzivne. Ako ste sami i nađete pravu osobu, nećete oklijevati dugo prije prelaska na akciju. Ljubav se može pojaviti iznenada i mogla bi imati veze s udaljenosti. 

Karijera & novac

Rujan 2014 će biti uspješan mjesec za Lavove. Na jedan ili drugi način, strukovni pokazatelji biti će povezani s Lavovom financijskom kućom ili planetom, tako da novac će zauzimati središnje mjesto među interesima ovog mjeseca. Mogli bi potražiti nove izvore prihoda, imati koristi od povišice ili drugih bonusa, nešto steći ili napraviti profitabilnu transakciju, itd. Intelektualne aktivnosti i one komercijalne, komunikacija (izgovorena ili pisana), informacije i putovanja, nove inicijative i postupci u pravilu će biti dobro aspektirani. Interakcija i pokret će vam donijeti novac. Drugi dio rujna 2014 će donijeti neki dodatni entuzijazam i olakšati promjene i nove početke. Vi ćete imati koristi od povoljnih okolnosti i bilo bi dobro da pokrenete nešto jer ćete brzo napredovati. 

Zdravlje & moral

Imajući Jupiter upravo u znaku Lava, u rujnu vam neće nedostajati energije ni optimizma. Opće stanje će biti dinamično i entuzijastično, a otpor će biti visok. Dok još uvijek može biti stresa i malih incidenata u prvom dijelu mjeseca, u drugom dijelu vitalnost će postati jača i imati ćete neke dodatne energije koju bi trebali koristiti u aktivnostima koje zahtijevaju snagu. 

Savjet

Nemojte trošiti na lijepe ali beskorisne stvari, izbjegavajte ekscese uopće!

  

djevica(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Ljubav & veze

Venera, planet ljubavi, će biti upravo u znaku Djevice gotovo tijekom cijelog rujna 2014, tako da treba očekivati ​​lijep period za ljubav, ugodan za partnerski život općenito. Venera, takozvani "Mali Dobrotvor", će podržati vaše ljubavne tendencije, povećat će vašu potrebu za nježnošću, te će vas naoružati s neodoljivom snagom zavođenja. Vi ćete manifestirati puno šarma prema drugima i, na vašu korist, imati ćete veliku emocionalnu dostupnost i biti će vam teško odoljeti iskušenjima i nepristojnim prijedlozima, koji će čini se biti češći nego ikada. Dobro ćete se zabaviti, družiti se puno, stoga vam neće nedostajati prilike. Međutim, van koketiranja i emocija, postojati će nevidljiva nit koja će vezati partnerski život za novac ili vrijedne stvari, te vas držati povezanim s opipljivim, u stvarnosti. 

Karijera & novac

U rujnu 2014 sve će ići lakše, biti dostupnije, manje teško ostvariti. Osobni šarm će vam pomoći, nema sumnje, kao i lakoća s kojom ćete uspostavljati veze, s kojom ćete uspjeti pridobiti druge da budu zainteresirani, budu blizu vas, postanu vaši saveznici. Rujan 2014 će biti prikladan za suradnju, udruživanje i različita radna partnerstva. To će vam pružiti neke dodatne ovlasti što vam može pomoći da istaknete svoje atribute kao vođa i organizator. Vi ćete imati koristi od popularnosti i sreće, ali ćete imati visoke ambicije također. Želja da se nametnete i istaknete će vas mobilizirati, pokazati vam kojim putem krenuti. Novac će biti važna komponenta za Djevice u rujnu 2014 i možete dobro zaraditi, ali se preporučuje da budete mudri, jer tu bi moglo biti iznenađenja. 

Zdravlje & moral

Vi ćete biti u zavidnoj formi! Prolazak Sunca kroz znak Djevice će imati energizirajući učinak i natjerati vas na akciju, a prolazak Venere preko Djevice će donijeti optimizam, radost i humor. Napetost i tenzije koje vučete za sobom još iz kolovoza će nestati sredinom rujna 2014. Pokušajte živjeti umjereno! Biti ćete skloni povlađivanju i pretjerivanju što vam može naškoditi. 

Savjet

Izbjegavajte okolnosti koje mogu dovesti do razdora ili oštećenja u vašem domu!

 


 

vaga(23.09.-22.10.) VAGA

Ljubav & veze

Prolazak Venere preko Vagine "zone sumraka" (vaša dvanaesta kuća) u rujnu 2014 nametnuti će određenu diskreciju u očitovanju osjećaja i staviti Vagin partnerski život u mirniji, manje vidljiv registar. Ovo bi moglo biti razdoblje smanjene aktivnosti, klijanja, kao što se često događa prije razdoblja velikog emocionalnog izobilja. Alternativno, privatni život Vaga može imati određenu dinamiku ipak, ali stvari će se razvijati bilo tajno, ili unutar dobro čuvane privatnosti. Diskrecija će biti jača u prvom dijelu mjeseca. U drugom dijelu rujna 2014 moguće je da se iznenadni događaji pojavljuju ili druga događanja koja će poboljšati atmosferu ili čak uzrokovati neke promjene. 

Karijera & novac

Rujan 2014 će biti vrlo prikladan period za intelektualne preokupacije (studiranje, uređivanje, pisanje, istraživanje, kalkulacije, obradu podataka, itd), za komunikacije (govori, intervjui, prezentacije, pregovori), za putovanja i aktivnosti koje zahtijevaju vještinu (crtanje , razni obrti, tenis, stolni tenis, itd). Ovo će biti mjesec koji će zahtijevati puno vježbe, nove podražaje i raznolikosti. Interesi vas mogu odvesti ka obrazovnom, kulturnom i zakonodavnom području i mogu imati veze sa stranim zemljama ili sa suradnjama na velikoj udaljenosti. Vagin uspjeh će biti vidljiv u posljednjoj dekadi. Financijski, u rujnu 2014. je predviđeno neko opuštanje, a u drugom dijelu mjeseca bi moglo doći do povoljnih okolnosti za pojavu nekih novih ugovora ili novih izvora prihoda. 

Zdravlje & moral

Vage neće biti u najboljoj formi u rujnu 2014. Tijelo će biti slabo a imunitet će biti nizak. Ne treba ga gurati. Trebate zaštititi sebe, pogotovo u prve dvije dekade rujna 2014, kada je opasnost od bolesti veća. Razdoblje će doduše biti jako dobro za odmor, za spa tretmane pa čak i za hospitalizaciju u cilju liječenja neke stare bolesti.

Savjet

Uključite se u timske napore, koordinirajte aktivnosti grupe!

 


 

 

škorpion(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Ljubav & veze

Emocionalni život Škorpiona će se razvijati na zadovoljavajući način u rujnu 2014, ne vrlo strastveno, ali skladno, s obećavajućom perspektivom. U tom razdoblju, Škorpionovi odnosi će se oslanjati na prijateljstvo i međusobnu podršku, a ne na dijeljenje nekih snažnih i dubokih emocija. Par će proći kroz radosno, bezbrižno razdoblje, obilježeno socijalizacijom, zabavom, optimizmom i budućim projektima. Pratnja će igrati važnu ulogu, bilo od strane vašeg ili angažmana vašeg partnera u raznim grupnim aktivnostima, ili samom činjenicom da sudjelujete u takvim aktivnostima će pogodovati rođenju ili razvoj nove ljubavi. Prijatelji također mogu doći u prvi plan, kao posrednici ili savjetnici u vezi emocionalnih problema. Drugi dio rujna 2014 će biti opušteniji od prvog.

Karijera & novac

Rujan 2014 će biti aktivan mjesec, pun prilika za Škorpione na profesionalnoj razini. U prvom dijelu mjeseca imati ćete mnogo energije i inicijative i možete osvojiti važne mečeve zbog natjecateljskog duha koji će vas tjerati. Veliki projekti i inovativne ideje će naći svoje ispunjenje u drugoj polovici rujna 2014, iako, kada će Škorpionove materijalne kuće biti ohrabreni velikim, odvažnim, reformnim i sretnim Vatrenim trigonom Jupitera, Urana i Marsa. Škorpionov uspjeh može biti povezan s grupama ljudi (javnost, publika ili skupine koje dijele iste interese ili ideale). Vi ćete imati koristi od popularnosti i potporu svojih nadređenih, prijatelja i fanova. Financijska situacija će imati pozitivan zaokret nakon 14. rujna 2014. 

Zdravlje & moral

Prvi dio rujna 2014 će biti napet i rizičan s zdravstvenog stajališta. Čuvajte se, opustite se, izbjegavajte umor i napetost! U drugom dijelu mjeseca, Škorpioni će imati bolju unutarnju ravnotežu, a njihovo zdravlje može imati koristi od neočekivanih mogućnosti ili rješenja. Ako želite napraviti promjenu koja se odnosi na vaš ​​izgled ili životni stil sada je pravo vrijeme.

Savjet

Usudite se težiti nečem većem, gledati na stvari u velikom stilu!

 


 

 

strijelac(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Ljubav & veze

Venera, planet ljubavi, će biti na najvišoj točki vašeg solarnog horoskopa, pa će partnerski život Strijelaca biti u vezi s ambicijama, prestižom i položajem. U rujnu 2014 je moguće da odnos s nekim tko je uključen u vašu karijeri započne, ili da će vam vaš partner pomoći da napredujete, ili da će poslovne odluke biti pod utjecajem osjećaja - ili obrnuto. Ili ćete možda jednostavno imati više standarde: vi žarko možda želite za svog partnera da bude unaprijeđen ili možda osjećate privlačnost prema osobama koje se ističu po utjecaju, stručnosti, izvedbi ili posebnim talentima. Inače, rujan 2014 će biti odličan za druženje s dragom jednom, dok sudjelovanje u grupnim aktivnostima može roditi povoljne romantične okolnosti. 

Karijera & novac

Sa Suncem u Strijelčevoj kući karijere, rujan 2014 biti će uspješan mjesec. Utjecaj Sunca će vam pomoći da se istaknete, nametnete, sjajite. Ostavljat ćete dojam odgovorne osobe, u kontroli nad situacijom. Imati ćete više autonomije i moći da odlučujete,  te možete istaknuti svoje kvalitete kao vođa i organizator. Venera će također biti u Strijelčevoj kući karijere, zajedno sa Suncem, radeći na popularnosti za vas, na profesionalnim odnosima i korisnim socijalnim kontaktima. Sudjelovanje u okupljanjima i susretima biti će dobro aspektirani do kraja rujna 2014. Suradnje, poslovna partnerstva i grupni projekti biti će produktivni i donijeti postignuća i zadovoljstvo. Uspjeh će donijeti i veću zaradu ili druge prednosti materijalne prirode. 

Zdravlje & moral

Vi ćete imati puno vitalnosti, biti vrlo aktivni, zarazno optimistični i iznimno entuzijastični, s inovativnom perspektivom. Energija će rasti još više u drugom dijelu rujna 2014, kada će Mars biti u Strijelcu. Trebat će vam puno akcije i pokreta za iskoristiti dodatnu energiju koju ćete imati, jer se ona inače može pokazati u sukobima, nesrećama i akutnim bolestima.

Savjet

Slijedite svoje snove i ambicije! Krenite u akciju, usudite se, idite za onim što želite!  

 


 

 

jarac(22.12.-20.01.) JARAC

Ljubav & veze

Venera, planet ljubavi, će proći Jarčevom devetom kućom. Udaljenost i duhovnost će se ispreplitati sa vašim emocionalnim životom na uzbudljiv način, možda čak i egzotično, što može pružiti nova iskustva i može otvoriti nove poglede na svijet. Pod tranzitom Venere preko vaše devete kuće mogli bi susresti nekoga iz daleka ili iz nekog drugog okruženja, možda nekog tko će vas stimulirati iz kulturnog i obrazovnog stajališta ili nekoga tko će otkriti nove duhovne dimenzije za vas. Veze na udaljenosti i romantični izleti ili oni s emocionalnim ciljem mogu prošarati sliku rujna 2014 s više boja. Puni Mjesec sa 8. na 9. rujna 2014 postaviti će vladara Jarčeve kuće parova u vezu s Venerom i Neptunom, a time će se steći znatan emocionalni potencijal. 

Karijera & novac

Jarčevi glavni interesi u rujnu 2014. biti će usredotočeni na područje informacija i komunikacije. Pisanje, istraživanje, studije, prezentacije i govori će vam donijeti priznanje i uspjeh. Prilika bi mogla biti u vezi s visokim obrazovanjem, znanstvenim, kulturnim ili zakonodavnim okruženjem. Možda ćete se uključiti u tečaj razvoja, položiti ispit, objaviti studiju, početi magisterij ili čak doktorat. U rujnu 2014. ćete se isticati kao inteligentna osoba i dobar komunikator, a vaše će mišljenje biti saslušano i možda utjecati na puno ljudi. Suradnje vezane sa udaljenosti i putovanja u profesionalne svrhe mogu biti i lijepa i isplativa. Financijski, u rujnu 2014 neka svježina će se osjetiti, svojevrsni inovativni entuzijazam, a mogli bi se pojaviti veliki planova u području poslovanja i ulaganja. 

Zdravlje & moral

Psihološki pritisak će pasti, stanje uma će se poboljšati, a perspektiva uspjeha će vas držati u formi, te vam posuditi energiju i moralnu snagu. Ipak, ne pretjerujte! Ekscesima bilo koje vrste (uključujući i previše posla!) možete uzrokovati nevolje. U drugoj polovici rujna 2014. postojati će rizik od nesreća ili akutnih i / ili bolnih bolesti. 

Savjet

Izbjegavajte stvaranje neprijatelja i sebe zaštitite od napada problematičnih osoba!

 


 

vodenjak(21.01.-19.02.) VODENJAK

Ljubav & veze

Prolazak Venere preko Vodenjakove osme kuće će donijeti veći interes u suptilnoj, dubokoj i tajanstvenoj strani odnosa. Ovo će biti dobro razdoblje za analizirati svoje osjećaje ili za provjeru partnerovih osjećaja, potreba i psiholoških mehanizama. Također možete otkriti tajnu koja će zabrinuti odnos ili osobu pokraj vas. U određenim slučajevima, Venerin tranzit kroz vašu osmu kuće može istaknuti određene emocionalne frustracije, seksualne opsesije ili strahove vezane za budućnost odnosa, uz spomen da je moguće da su vaša očekivanja malo pretjerana. Što se tiče ostalih pitanja, u rujnu 2014. se može primijetiti veza između Vodenjakova partnerstva i novca. Biti će prilika za  zaradu putem vašeg partnera. 

Karijera & novac

Biti ćete odlučni u postizanju svojih ciljeva, konkurentni, osjećati potrebu da se borite, da dokažete svoju snagu i vrijednost, kako bi obilježili svoj teritorij utjecaja i nametnuli svoj ​​stav. Mogli bi to učiniti na prilično težak način, posebno u prvom dijelu mjeseca, što može uzrokovati neke nevolje. Rujan 2014. će biti odličan za intelektualne aktivnosti na visokoj razini (studij, specijalizacija, ispiti, pisanja, itd).S druge strane, vi ćete komunicirati vrlo dobro s ljudima iz daleka i možda otići na neke važne izlete. Rujan 2014. će imati izraženu financijsku prirodu. Možda ćete zaraditi mnogo novca, pogotovo iz suradnje i partnerstva, ali tu je i rizik od pogreške ili prevare.

Zdravlje & moral

Vodenjakova vitalnost neće biti na vrhuncu u rujnu 2014, tako da je bolje upravljati svojim naporima mudro. Živčani sustav će također biti krhak i stres će morati biti na minimumu. Biti ćete skloni pretjerivanju koje bi trebali dovesti pod kontrolu, te da djelujete prilično naglo, a ponekad i nemarno. Preporuča vam se oprez u načinu na koji hodate, načinu vožnje i rukovanju s opasnim predmetima. 

Savjet

Ne vjerujte nikome, pogotovo kad je riječ o novcu!

 


 

ribe(20.02.-20.03.) RIBE

Ljubav & veze

Vi ćete biti privilegirani: u rujnu 2014. Sunce i Venera će proći Ribinom kućom parova. Sunce pokazuje gdje će energija i interes ovog razdoblja biti usmjerena, ističući činjenicu da će vaš odnos i vaš partner biti u središtu vaše pozornosti, da će sve vaše aktivnosti i projekti gravitirati oko njih. Venera je planet ljubavi i sloge i njen prolazak kroz Ribino područje odnosa će donijeti priliku i ispunjenje. Vi ćete imati veliku potrebu za ljubavlju i veliku raspoloživost ponuditi ljubav. Vi ćete preliti svoju naklonost na drage osobe, vi ćete naći prave geste i riječi da bi ih privukli sebi. Ako ste sami, rujan 2014. mogao bi donijeti novu ljubav za vas. Dalje od romantičnih aspekata, novac je čini se trenutni problem u partnerskom životu Riba. 

Karijera & novac

Rujan 2014 će biti iznimno zanimljiv mjesec za Ribe iz profesionalne perspektive. Suradnja će bez sumnje biti najvažnije pitanje u mjesecu. Partnerstva, timski rad, pa čak i socijalni kontakti mogu vam donijeti novac i uspjeh. Predviđene su nove udruge i savezi, a moglo bi biti i novih ugovora. Vaše akcije i projekti krenuti će u drugom dijelu rujna 2014, kada  Mars uđe u Ribinu kuću karijere. Zajedno s Jupiterom (koji se nalazi u Ribinoj kući posla) i Uranom (koji se nalazi u Ribinoj kući novca), Mars će formirati veliki Vatreni trigon, pun energije, hrabrosti i inicijative. Mars-Jupiter-Uran trigon će donijeti neke svježe i entuzijastične interese, i obećava prilike i mogućnosti, postignuća i uspjehe, kako na stručnoj razini, tako i na onoj financijskoj.

Zdravlje & moral

Kroz cijeli rujan 2014 Ribe će imati puno radne sposobnosti i dobru zaštitu od bolesti. Međutim, bilo bi dobro jesti dijetalnu hranu, imati dovoljno odmora i ne biti obuzet tuđim problemima. Ako patite od "hiper" bolesti (visok krvni tlak, kolesterol, šećer u krvi iznad normalne granice, itd), u rujnu 2014. stalno praćenje je obavezno! Bilo bi dobro da više vježbate.

Savjet

Balansirajte s novcem, dovedite financije u red!.