Mjesečni horoskop - 2014.


 

horoskop mjesečniASTRO PREGLED

U listopadu 2014. odnosi će ponovno biti iznimno osjetljivo pitanje bez obzira radi li se o ljubavnim odnosima, prijateljskim, poslovnim ili odnosima suradnje i bez obzira utječu li na osobne odnose , političke saveze ili međunarodnu suradnju. Odnosi će biti napeti a sukobi i tenzije mogu se pojaviti veoma brzo i iz ničeg.

S druge strane ovo može biti odličan mjesec za one s velikim planovima zbog formacije Velikog Trigona u vatrenim znakovima - Mars (koji se nalazi u Strijelcu) s Jupiterom (u Lavu) i Uranom (u Ovnu) - koji će oploditi čitav svijet sa produktivnim i osvježavajućim entuzijazmom.

Ukratko, listopad će biti mjesec koji može donijeti velike uspjehe no istovremeno može biti obilježen razdvajanjem i sukobima. U središtu radnje biti će Vage, Ovnovi, Strijelci i Lavovi, kao i svi oni koji imaju podznak ili neki drugi važan čimbenik usvoje natalne karte u tim znakovima!


ovan

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Ljubav & veze

Do 23. listopada u Ovnovoj kući parova biti će Sunce koje će zračiti i energizirati, zajedno sa Venerom, planetom ljubavi, koja je za Ovnove vladarica njihove kuće parova. Pod tim dvostrukim utjecajem, ljubav, brak ili partner predstavljati će jezgru oko koje će gotovo sve misli i djela Ovnova gravitirati. Na prvi pogled, prisutnost Sunca i Venere u vašoj kući parova obećava sklad i ispunjenje. S druge strane, Merkur će biti retrogradan, Venera će imati napete odnose s Plutonom i Uranom, a 8. listopada čeka nas i pomrčina Mjeseca. Dakle, to ne isključuje iznenađenja koja se mogu dogoditi i da se stvari odjednom počnu razvijati u neočekivanim smjerovima. Budite spremni za nove izazove - ili za neke stare koji će se ponovno aktivirati.  

 

Karijera & novac

Za Ovnove, listopad 2014 će biti ambiciozan period koji će pogodovati razvoju i novinama. Mars, Ovnov vladar, zajedno s Jupiterom i Uranom, tvoriti će Veliki Trigon u vatrenim znakovima koji vam donosi energiju, entuzijazam i akciju. Vi ćete imati velike planove, pune odvažnosti i originalnosti, lako ćete prepoznati prilike i istražiti ih brzo uz dobivanje maksimalnog učinka. Listopad 2014 će biti povoljan za promjene i nove inicijative. Suradnje, savezništva i ugovori će biti vrlo važni i mogli bi donijeti Ovnovima mnogo zadovoljstva, ali u isto vrijeme oni mogu uzrokovati neočekivane probleme. Preporučuje vam se da pristupate odnosima s oprezom, posebno tamo gdje su materijalni interesi u pitanju jer situacija će biti nestabilna. Važna financijska poslovanja neće biti preporučena.

Zdravlje & moral

Vladar Ovnove kuće bolesti, Merkur, će biti retrogradan u listopadu što ukazuje na razdoblje koje zahtijeva dodatnu pažnju. Vi ćete imati puno fizičke energije, ali to nije problem. 

Savjet

Pokušajte kontrolirati svoje emocije i djelovati što racionalnije!

 

 


 

bik(20.04. - 20.05.) BIK

Ljubav & veze

Ne očekujte da će listopad 2014 biti mjesec u kojem će sve ići prema planu! Mars, vladar Bikove kuće parova, ima velike planove: želi promijeniti ili donijeti nešto novo u vašu kućnu ili privatnu sferu i, uz pomoć Jupitera i Urana, može pobijediti konzervativizam Saturna koji se nalazi upravo u Bikovoj kući parova. Merkur će biti retrogradan u Bikovoj kući parova također od druge dekade listopada 2014. Očekuje nas i pomrčina Sunca 23. listopada, u vrlo značajnoj suradnji s Venerom, planetom ljubavi. Možete očekivati posebne događaje s utjecajem na partnerske odnose ili na život vašeg partnera, čiji će razvoj biti neočekivan, dinamičan, impulzivan. Neočekivani razvoj također može obuhvatiti i vaše financije ili karijeru. 

Karijera & novac

Prolaskom Sunca, Bikova kuća posla će biti u središtu pozornosti u listopadu 2014. A budući da će biti obilježen neobičnim događajima (Merkur je retrogradan, Venera-Uran opozicija, Venera-Južni Čvor konjunkcija, učinci Mjesečeve pomrčine) nagovješćuje neobičan razvoj. Svi ovi astrološki događaji mogli bi dovesti stara pitanja natrag na scenu i prisiliti na promjenu koja, iako neće biti poželjna u početku, na kraju će ipak biti na vašu korist. Bikovi odnosi će imati važnu riječ u listopadu 2014., bez obzira radi li se o emocionalnim ili profesionalnim odnosima. Listopad će biti aktivan mjesec na financijskoj razini, u kojem ćete se baviti biznisom, kupnjom, ulaganjima ili drugim aktivnostima koje se odnose na banke, osiguranja, poreze. Međutim, neke od inicijativa mogle bi biti podložne promjenama mišljenja, nevoljama, kašnjenju. 

Zdravlje & moral

Bikova kuća zdravlja biti će uznemirena dvjema opozicijama (Sunce-Uran i Venera-Uran) te pomrčinom Mjeseca 8. listopada. Bikovi su jaki i otporni pa će za mnoge od njih ova konfiguracija završiti sa samo malo pojačanim stresom koji se odnosi na svakodnevne dužnosti. No, prolazit ćete minskim  poljem pa je ipak potreban oprez!

Savjet

Organizirajte svoj posao pažljivo i ne pristajte na dodatna opterećenja!

 


 

 

blizanci(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Ljubav & veze

Karakteristika emocionalnog života Blizanaca u listopadu će biti dinamika.Mars, planet energije, akcije i strasti, prolazit će Blizančevom kućom parova. To će vas učiniti uzbuđenim, izazvati vas, probuditi vaše interese i želje - i potaknuti događanja. Srećom, Mars će biti dobro podržan od strane Venere, Jupitera i Urana, tako da bi događaji koje će donijeti trebali biti pozitivni, konstruktivni, sretni. U nekim slučajevima to se može odnositi na zajedničke napore dvaju članova para koji će dovesti do uspješnosti i ispunjenja. U drugim slučajevima o postignućima Blizanačeva partnera. No isto tako ova konfiguracija može donijeti Blizancima iznenadnu ljubav, može olakšati akcije osvajanja ili može djelovati kao katalizator za raskid neprimjerenog odnosa. 

Karijera & novac

U listopadu 2014 profesionalni uspjeh Blizanaca biti će potaknut grupnim partnerstvima i projektima, ali će biti i obilježen huškanjem, rivalstvom i natjecanjem. Biti će dosta ideja i inicijativa, moguće i brojnih putovanja, puno zanimljivih susreta i razgovora. Steći ćete nova poznanstva, dogovoriti nove ugovore, planirati nove suradnje. Merkurova retrogradna kretanja u Blizančevoj kući posla može izazvati neke neugodnosti u prvoj dekadi listopada ili izvući stare probleme na površinu koji će zahtijevati rješenja sada. Pomrčina Sunca, koji će se također dogoditi u Blizančevoj kući posla, najavljuje iznenađenja ili neočekivani razvoj u drugoj polovici listopada 2014. Što se tiče pomrčine Mjeseca, to bi moglo utjecati na financije kod Blizanaca, i to ne nužno pozitivno, tako da ste preporuča djelovati uz oprez pogotovo u prvoj polovici listopada 2014. 

Zdravlje & moral

Zdravlje će Blizanci morati pomno pratiti u listopadu 2014. Vladar Blizanaca, Merkur, će biti retrogradan u Blizančevoj kući bolesti, gdje će se pomrčina Sunca 23. listopada održati. Biti će vam potreban organizirani život s dovoljno odmora. Harmonija, sukobi i odnosi općenito mogu utjecati na zdravstveno stanje Blizanaca.

Savjet

Pokušajte mobilizirati druge za zajednički projekt! Imati ćete velike šanse za uspjeh.

 

 


 

rak(21.06. - 21.07.) RAK

Ljubav & veze

Listopad 2014 će donijeti Rakovima veću potrebu za privatnošću, toplinom i nježnosti. Ovaj mjesec ne čini se vrlo ekspanzivnim, nije obilježen nekom strašću ili požudom za avanturom, nego je orijentiran na miran život, dom, obitelj i kućanske poslove. Privatnost ne isključuje socijalizaciju. U listopadu 2014 vi i vaš partner ćete imati priliku da ugostite drage goste i susretnete se s ljudima koji su vam bliski, organizirate obiteljska okupljanja i slično. Moguće je da ćete biti zaokupljeni uređenjem svog doma da bi ga učinili ljepšim i udobnijim. Mogli bi razmišljati i o kupnji ili iznajmljivanju novog mjesta za život. Možda ćete odlučiti da počnete živjeti zajedno ako sada živite odvojeno. U listopadu 2014 roditelji, rodbina ili djeca će utjecati na partnerski život Rakova na ovaj ili onaj način. A seksualnost će i dalje imati puno toga za reći. 

Karijera & novac

U listopadu 2014 Rakovi će imati koristi od odličnog razdoblja! Sve će raditi u vašu korist i ako znate što želite učiniti, vidjet ćete da ćete stići gdje god želite, bez obzira koliko daleko to bilo. Veliki Trigon u vatrenim znakovima formiran između Marsa, Jupitera i Urana će ispuniti Rakove strukovne kuće sa snagom i entuzijazmom: kuću statusa i slave, kuću posla i dužnosti, i na kraju, ali ne i najmanje važnu kuću novca! Drugim riječima, imati ćete visoke šanse za uspjeh, primati pljesak i pohvale, ali i povećati prihode. Sunce će vam pomoći, ali ćete se i vi morati potruditi. A u listopadu 2014 ćete se morati truditi, jer prisutnost Marsa u Rakovoj kući posla neće vam dati puno vremena za odmor. Stvari će se razvijati brzo, biti će i izvanrednih stanja, odluke će se donositi vrlo brzo. 

Zdravlje i moral

Listopad 2014 će biti povoljan mjesec za važne odluke u vezi sa zdravstvenim problemima kojima su se Rakovi zapostavljali baviti do sada. Na primjer, to bi sada bilo pravo vrijeme za one inicijative koje zahtijevaju više hrabrosti kao što su stomatološki ili kirurški zahvati.To će također biti dobar mjesec za donošenje čvrste odluke u vezi vaše fizičke kondicije i životnog stila

Savjet

Budite spremni za neke promjene u vašoj karijeri! Štoviše, pokrenite ih sami.

 


 

lav(22.07. - 22.08.) LAV

Ljubav & veze

Listopad 2014 odlikuje se neodoljivom seksualnom silom, žarkom željom i sklonosti avanturama. S Jupiterom koji se nalazi upravo u Lavu i Marsom u Lavovoj kući erotike, strast može naglo nastupiti i to će biti teško, ako ne i nemoguće, za kontrolirati. Intelekt će također biti uključen, jer ćete biti privučeni ljudima brzog razmišljanja koji će vas potaknuti intelektualno, s kojima možete imati razgovore i razmjenu ideja i mišljenja, ali nije vrlo vjerojatno da će vaš razum biti u mogućnosti kontrolirati vaše strastvene impulse. Čuvajte se nepromišljenosti! Romantična dopisivanja, izlasci u paru i putovanja s emocionalnom notom  će biti dio ljubavnog života Lava u listopadu 2014. U nekim slučajevima, može se raditi o nekome iz daleka ili nekome tko dolazi iz kulturnog, sveučilišnog, duhovnog ili zakonodavnog okruženja. 

Karijera & novac

Veliki Trigon formiran između Jupitera (koji se nalazi u Lavu) s Uranom i Marsom će gurnuti Lavove naprijed i biti će nositelj entuzijazma i napretka. Vi ćete biti privučeni u velike projekte i pod dojmom da svi ciljevi mogu biti postignuti. U mnogim slučajevima to će biti istina, a mnogi Lavovi će imati koristi od posebne prilike u listopadu 2014. Bez obzira koliko je visoko vaš cilj, važno je držati noge na zemlji, procijeniti rizike i ostati daleko od velikih akcija, osim ako imate neosporni dokaz da imate potrebne resurse. Bolje imati plan B u slučaju da se situacija razvija u nepredvidivom smjeru. To je zato jer će Venera, vladar Lavove kuće karijere, imati veze s obje pomrčine (i Sunca i Mjeseca) u listopadu 2014. 

Zdravlje & moral

Vi ćete biti u odličnoj formi. Tijekom listopada 2014 vi ćete uživati u vitalnosti, stalno ćete biti u pokretu, nećete osjećati umor, i imati ćete apsolutnu vjeru u vlastite sposobnosti i svoju sudbinu. Bit će, međutim, izrazita tendencija Lavova prema ekscesima, sklonost ka nepažnji ili nedostatku koncentracije, i rizik od incidenata tijekom putovanja. Razboritost i umjerenost! 

Savjet

Izrazite se kreativno i intelektualno! Imate oštar um i veliku snagu izražaja.

  

djevica(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Ljubav & veze

Za Djevice listopad 2014 nagovješćuje prilično miran i pomalo rutinski mjesec u području odnosa. Neće biti nekih prevelikih romantičnih manifestacija, Vaše emocionalno ponašanje će uglavnom biti diskretno i rezervirano. Zapravo, čini se da ćete staviti naglasak na praktične aspekte života, a ne na one romantične. U listopadu 2014 u partnerskim odnosima razgovori Djevice će prvenstveno biti usmjereni na novac ili posao, na partnerove dužnosti ili čak njihovo zdravlje. Inicijative i napori biti će vezani s domom i obitelji. Možda ćete pospremati zajedno, uređivati ili graditi, preseliti se ili unajmiti, pokušati pomoći rođaku ili doživjeti određene kućne turbulencije. Neke Djevice mogle bi osjetiti da im partner ne daje dovoljno pažnje ili imati osjećaj da će im skliznuti kroz prste. 

Karijera & novac

Zanimljiv mjesec što se tiče novca. U listopadu 2014 financijska os Djevice će biti u znaku pomrčine Mjeseca, važnih tranzita (Sunca, koje naglašava i Venere, planete s konotacijama u vezi s novcem), konjunkcija i opozicija, pa čak i od strane retrogradnog kretanja Merkura. Možete očekivati ​​puno uzbuđenja, iznenađujućih zbivanja, promjene stanja, stresa. Srećom, ovaj nemir može se kompenzirati Marsom i Jupiterom, planetima akcije i inicijative, koja će, nadamo se okrenuti kotač sreće u vašu korist. U svakom slučaju, u listopadu 2014 preporučamo vam oprez s upravljanjem novcem i izbjegavanje rizika i špekulacija. Retrogradan Merkur bi vas mogao natjerati da analizirate i preispitate učinkovitost i profitabilnost svog profesionalnog rada. 

Zdravlje & moral

U listopadu 2014 Djevice neće biti u najboljem fizičkom stanju. Stoga, bolje je koristiti svoje resurse pametno, a ne gubiti energiju. Tjelesne aktivnosti će biti dobrodošle, ali pokušajte organizirati svoj život, što je više moguće, tako da ne trošite energiju na nepotrebne ili izrazito stresne aktivnosti. Vrijeme je da se njegujete svoje strpljenje i disciplinu, odmorite se i izbjegavate dugotrajnu živčanu napetost. 

Savjet

Budite oprezni s odlukama, dokumentima, izračunima i svime što zahtjeva koncentraciju!

 


 

vaga(23.09.-22.10.) VAGA

Ljubav & veze

Neočekivani događaji uvijek vas mogu snaći - to bi bio moto za Vage u listopadu 2014. Venera, planet ljubavi, bit će u Vagi, pojačavajući svoje afektivne potrebe i svoju sposobnost da privlači, što će na partnerski i ljubavni život staviti poseban naglasak. Postoje znakovi koji sugeriraju eventualne promjene, iznenađujuće događaje, značajne događaje: pomrčina Mjeseca, koja će se održati u Vaginoj kući parova, ali i nekoliko vrlo revolucionarnih opozicija na Vaginoj osi odnosa. Istovremeno, Mars, vladar Vagine kuće parova, formirati će Veliki Trigon s Jupiterom i Uranom, što je povoljno za vas. Dakle, listopad 2014 će donijeti Vagama ispunjen emocionalni život, čak i nemiran, kojeg će novi, izazovni elementi ometati; emocionalni život koji će na kraju pronaći pravi put, unatoč činjenici da će doživjeli određeni nedostatak ravnoteže. 

Karijera & novac

Listopad 2014 će biti mjesec bogat aktivnostima i kontaktima, koji će vas držati aktivnim. Mars će učvrstiti duh i um Vage, obdariti ju s kapacitetom da bude uvjerljiva i vrlo snažnim duhom inicijative. Zajedno s Jupiterom i Uranom, Mars će vas natjerati da planirate akcije u kojima ćete mobilizirati i druge, a koje će vam donijeti zadovoljstvo iako će biti vrlo iscrpljujuće. Ne očekujte da stvari uvijek ispadnu onako kako ste ih planirali! Pomrčine u listopadu 2014 (Sunca i Mjeseca) za Vage najavljuju neobične događaje i u karijeri i u financijskom polju. Neuobičajena zbivanja također se mogu pojaviti u suradnjama za Vage. U listopadu 2014 sve će biti dinamično, mijenjati se, izmjenjivati, a ponekad će se to događati vrlo naglo. Naučite kako se prilagođavati usput, kako prilagoditi svoju strategiju i biti ćete uspješni!

Zdravlje & moral

Neće vam nedostati energije, ali će vam nedostajati harmonije i to može potaknuti nevolje u nekim fiziološkim mehanizmima. Listopad 2014 će donijeti Vagama puno stresa, i može dovesti do grčeva, aritmije, iritacije, nesanice, itd. Čak i do nesreća koje se mogu dogoditi zbog žurbe ili nepažnje. Preporučeno vam je da se koncentrirate na ono što je važno i da se opustite što je češće moguće kada osjećate da vam je opuštanje i domor potreban. 

Savjet

Budite mirni bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite, odvagnite svoje riječi i odluke pažljivo!

 


 

 

škorpion(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Ljubav & veze

Vjerojatno ste imali sretnija vremenima od ovih i vjerojatno ćete ih imati opet. Za sada, listopad 2014. ne obećava Škorpionima puno sreće na polju odnosa. Venera, planet ljubavi i vladar Škorpionove kuće parova, neće biti vrlo velikodušan s uslugama. Smješten u mraku dvanaeste kuće, Venera nagovješćuje osamljenost, razočaranja, konfuzne situacije ili, u najboljem slučaju, neaktivne tjedne u kojima se ništa ne ističe i ne događa. Večer 23. listopada 2014. ipak će donijeti neobičnu pojavu: pomrčina Sunca će se održati u Škorpionu, u uskoj suradnji s Venerom koja je upravo stigla u Škorpiona. To je konfiguracija koja najavljuje vrlo uzbudljiv kraj mjeseca, obilježen strašću, impulzivnim stavovima i iznenađenjima.

Karijera & novac

Listopad 2014. će biti izvanredan mjesec što se prilika u karijeri, koje će biti ponuđene Škorpionima, tiče. Skladan aspekt između Jupitera i Urana, koji se oboje nalaze u Škorpionovim strukovnim kućama, bit će pojačan Marsom, koji se nalazi u Škorpionovoj kući novca, te će formirati prekrasan Vatreni Trigon s Jupiterom i Uranom, nositeljem sreće, razvoja i financijskog uspjeha. Očekujte da vas sudbina iznenadi i da zajedno sa srećom dođe, kada i gdje to najmanje očekujete! Uglavnom, možete imati koristi od povoljnih astralnih uvjeta u listopadu ali morat ćete biti hrabri i pozdraviti promjene. 

Zdravlje & moral

Uz pomrčinu Mjeseca u Škorpionovoj kući bolesti i pomrčinom Sunca upravo u Škorpionu, u listopadu 2014 ne bi se trebali igrati sa zdravljem. Poštedite sebe i ako znate da patite od bilo koje bolesti ili nemoći, ili ako primijetite nešto krivo s načinom na koji vaše tijelo funkcionira, preporučuje vam se da posjetite liječnika vrlo brzo i slijedite zadane tretmane točno. Čuvajte se jer vas također mogu snaći neobične ili iznenadne komplikacije! 

Savjet

Slijedite svoje ambicije hrabro! Možete ih ispuniti.

 


 

 

strijelac(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Ljubav & veze

Merkur, vladar Strijelčeve kuće parova, bit će u retrogradnom kretanju, tako da partnerski život Strijelaca u listopadu 2014 neće biti baš lak. U listopadu je moguće da se fokus vrati nekim starim situacijama koje niste rješili u pravo vrijeme, da morate analizirati problem u detalje iznova i iznova, s oklijevanjem i promjenom mišljenja, ili da naiđete na male probleme, nedostatak sinkronizacije ili pogrešnu procjenu. U svakom slučaju, imat ćete moć da velikodušno prijeđete preko neugodnosti koje ćete riješiti prijateljskim, toplim i optimističnim stavom. Bilo bi šteta da to učinite na neki drugi način, jer listopad je ipak dobro razdoblje da se zabavite zajedno s partnerom, da sudjelujete u zajedničkim društvenim aktivnostima i napravite planove za budućnost zajedno. 

Karijera & novac

Vrijeme je za akciju! Mars će biti u Strijelcu dajući vam više dinamičnosti i više inicijative. U listopadu 2014. trebat će vam više nego ikada da se očitujete energično, da se borite za nešto, da dokažete svoje kvalitete, nametnete svoj ​​stav, koordinirate, da vladate. Budući da će Mars formirati prekrasan Trigon s Jupiterom, vladarom Strijelca, a uz naelektrizirani Uran, energija će biti dobro kanalizirana, napori će imati lijepe rezultate, a novi horizonti će se otvoriti za vas, spremni da budu istraženi i osvojeni. U listopadu 2014. pojaviti će se novi izazovi, ali moguće je da će se stari projekti vratiti u centar pozornost također, projekti koji su nekoć bili prekinuti ili napušteni. Financijski, vi ćete imati koristi od određene udobnosti, ali se ne preporučuje da riskirate. 

Zdravlje & moral

S Marsom u Strijelcu ćete biti u top formi, puni snage, neumorni i vrlo aktivni, tim više što će vas Jupiter u Lavu i Uran u Ovnu također napuniti energijom. Za dobru fizičku i psihičku ravnotežu, u listopadu vam se preporučuje da vježbate više nego obično. Zdravlje kod Strijelaca će se morati pobliže pratiti u posljednjoj dekadi listopada 2014. 

Savjet

U akciju krenite strateški, mirno i bez žurbe!

 


 

 

jarac(22.12.-20.01.) JARAC

Ljubav & veze

Položaj Venere, planeta ljubavi, u Jarčevoj desetoj kući, masivno će istaknuti vaš ​​šarm, s prednostima i na emocionalnoj razini i na onoj društvenoj. U listopadu 2014 možete imati koristi od popularnosti zbog partnerskog odnosa ili vam partner može vam pomoći da se istaknete ili unaprijedite hijerarhijski. Također je moguće da će vas privlačiti ljudi s dobrim imidžom koji imaju moć i prestiž. Emocionalna afera nastala iz profesionalne interakcije neće biti isključena. S druge strane, pomrčina Mjeseca u listopadu nagovješćuje neobične događaje koji su u vezi s odnosom, obitelji ili domom kod Jaraca. Nagla promjena će biti moguća ili iznenadna odluka o suživotu ili zajedničkom upravljanju novcem. 

Karijera & novac

Jarčeva karijera bit će obilježena vezama tijekom cijelog listopada 2014: suradnja će dobiti veću važnost, društveni kontakti mogu pomoći kada pokušavate riješiti neke probleme pa čak i oni mogu doprinijeti uspjehu, poduzeti ćete neke profesionalne odluke na temelju nekih emocionalnih poriva ili, naprotiv, učiniti emocionalne izbore prema profesionalnim ciljevima. Inače, listopad 2014 može donijeti Jarcima neočekivane prilike, od neobičnih događanja, novosti i promjena. To će biti zbog Venere, vladarice Jarčeve kuće karijere, koja će imati veze s obje pomrčine u listopadu (Mjeseca i Sunca) te je uključena u aspektima koji donose iznenađenja i preustroj. U listopadu 2014 novac će Jarcima dolaziti kroz druge (partnere, suradnike, zaštitnike, obitelj) i od diskretnih / tajnih akcija. 

Zdravlje & moral

Postoji ozbiljna količina stresa u spremištu za vas, zbog karijere, smještaja, obitelji, roditelja, nekretnina. Mars, koji se nalazi u vašoj kući subverzivnih opasnosti, će vas izlagati nesrećama i slabijem imunitetu, s rizicima od infekcija, upala i sličnog. U svom prijelazu, Merkur, vladar Jarčeve kuće bolesti, započet će svoj ​​retrogradni pokret. Dakle, u listopadu 2014. se preporučuje da se poštedite i brinete o sebi, da ponovno procijenite svoje zdravlje i način života. 

Savjet

Nemojte se oslanjati na druge previše! Ljudi ponekad promijene svoje mišljenje ili zaborave ono što su obećali.

 


 

vodenjak(21.01.-19.02.) VODENJAK

Ljubav & veze

Vodenjakovi odnosi će procvjetati u listopadu 2014. Radi se o odnosima u cjelini: družiti ćete se puno, upoznati nove ljude i započeti nova prijateljstva. Osjećat ćete potrebu, struju koja će vas privući drugima - i druge vama. Ista tendencija će biti i za partnerske odnose Vodenjaka također, koji će proći kroz dinamično, konstruktivno razdoblje, od suradnje u svojim praktičnim aspektima, ali i mentalnog i duhovnog zajedništva. Listopad će biti dobro vrijeme za napraviti planove i udružiti snage s partnerom, s ciljem provođenja zajedničkog projekta. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, možete upoznati nekoga vizijom identičnom vašoj, istog orginalnog uma. Na strastvenoj i seksualnoj razini, mogli bi imati dilemu, tražiti neke odgovore ili se vratiti na neke stare probleme. 

Karijera & novac

Mars, vladar Vodenjakove kuće karijere, će biti u sretnoj kući i formirati će divan Vatreni Trigon s Jupiterom i Uranom. Kombinacija će proizvesti puno energije te će omogućiti ostvarivanje nekih velikih i važnih stvari. Međutim, listopad ne favorizira nezavisni razvoj Vodenjaka, već samo kao dio tima. Drugi će biti glavni igrači, i samo uz njih ćete napredovati. Kad kažemo drugi mislimo na suradnike, kolege, zaštitnike, obožavatelje, klijente, publiku, itd. Za očekivati ​​je da se novi ugovori pojave, a također je moguće da se uključite vrlo aktivno ili čak igrate ulogu vođe u grupi ili organizaciji. U listopadu 2014. dobit ćete novac, dosta novca, ali također bi moglo biti nekih problema u odnosu s bankama, osiguravajućim društvima, poreznim upravama ili drugim financijskim institucijama. 

Zdravlje & moral

Vi ćete biti u dobroj fizičkoj formi, imati izvrstan moral tijekom cijelog listopada 2014. Vi ćete biti uključeni, kontinuirano animirani, a um će raditi vrlo oštro. Doživjet ćete nekako previše uzbuđeno stanje i možda pretjerivati u nekom pogledu. Izbjegavajte pretjerivanja jer vam mogu naškoditi! Budite oprezni pogotovo kad ste na putovanju! Pomrčina Mjeseca može donijeti Vodenjacima neke rizike od nezgoda i nesreća. 

Savjet

Podržavajte svoja uvjerenja umjereno i ne govorite ono zbog čeg bi mogli požaliti!

 


 

ribe(20.02.-20.03.) RIBE

Ljubav & veze

Merkur, vladar Ribine kuće parova, počinje svoj ​​retrogradni pokret 4. listopada u Ribinoj devetoj kući, a 10. listopada ponovno će ući u Ribinu osmu kuću (u retrogradnom kretanju), gdje se nalazi i Venera, planet ljubavi. Moguće je da ćete se suočiti s nekim nevoljama koje imaju veze s nekim ili nečim iz daleka ili s novcem, ili da ćete saznati o nečem skrivenom što vas smeta. Također je moguće da ćete biti u preopterećenom stanju uma, da ćete biti opsjednuti s nečim iz prošlosti ili jednostavno biti u "stand-by" fazi, zainteresirani za druge stvari, a da se ništa posebno neće događati. Novac čini se da je važno pitanje u partnerskom životu Riba u listopadu 2014. čini se također i povezan s smještajem, obitelji, roditeljima. 

Karijera & novac

Za Ribe listopad 2014. će biti mjesec s velikim potencijalom za uspjeh. Poduzetni Mars će biti u Ribinoj kući karijere, a od tamo će lansirati skladne aspekte prema Jupiteru, koji se nalazi u Ribinoj kući posla, i prema Uranu, koji se nalazi u Ribinoj kući novca. To će biti aktivan i ambiciozan mjesec, u kojem ćete učiniti velike napore kako bi dokazali što možete, afirmirati se, unaprijediti. Vaši projekti će dobiti oblik i vaš rad će se ubrzati i postati učinkovitiji i vaš fokus će biti na ciljeve. Listopad 2014 će imati snažnu financijsku notu. Na Ribinoj osi novca održat će se pomrčina Mjeseca i nekoliko važnih opozicija, a i retrogradni Merkur će također biti tamo negdje. Postoje znakovi važnih događaja, ali možda i neočekivanih i naglih i atipičnih razvoja. Čuvajte se! 

Zdravlje & moral

Vi ćete imati bolju sposobnost za rad i da se nosite sa trudom kada postavite svoj ​​um na nešto vrlo dobro definirano, pogotovo ako je to ono o čemu vaš imidž ovisi. Međutim, fizička forma Riba neće biti u svom najboljem izdanju u listopadu 2014. i stanje uma neće biti odlično, pa je potrebno da koristite svoju snagu mudro. Nije isključeno da ćete brinuti o svom zdravlju ili zdravlju vašeg partnera. Opreznost je preporučena. 

Savjet

Pristupajte financijskim problemima racionalno, organizirano, s rezervom i oprezom!

 


 

 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
 

Mjesečni horoskop

Horoskop

Mjesečni horoskop

Mjesečni horoskop - 2014.


 

horoskop mjesečniASTRO PREGLED

U listopadu 2014. odnosi će ponovno biti iznimno osjetljivo pitanje bez obzira radi li se o ljubavnim odnosima, prijateljskim, poslovnim ili odnosima suradnje i bez obzira utječu li na osobne odnose , političke saveze ili međunarodnu suradnju. Odnosi će biti napeti a sukobi i tenzije mogu se pojaviti veoma brzo i iz ničeg.

S druge strane ovo može biti odličan mjesec za one s velikim planovima zbog formacije Velikog Trigona u vatrenim znakovima - Mars (koji se nalazi u Strijelcu) s Jupiterom (u Lavu) i Uranom (u Ovnu) - koji će oploditi čitav svijet sa produktivnim i osvježavajućim entuzijazmom.

Ukratko, listopad će biti mjesec koji može donijeti velike uspjehe no istovremeno može biti obilježen razdvajanjem i sukobima. U središtu radnje biti će Vage, Ovnovi, Strijelci i Lavovi, kao i svi oni koji imaju podznak ili neki drugi važan čimbenik usvoje natalne karte u tim znakovima!


ovan

 

(21.03. - 19.04.) OVAN

Ljubav & veze

Do 23. listopada u Ovnovoj kući parova biti će Sunce koje će zračiti i energizirati, zajedno sa Venerom, planetom ljubavi, koja je za Ovnove vladarica njihove kuće parova. Pod tim dvostrukim utjecajem, ljubav, brak ili partner predstavljati će jezgru oko koje će gotovo sve misli i djela Ovnova gravitirati. Na prvi pogled, prisutnost Sunca i Venere u vašoj kući parova obećava sklad i ispunjenje. S druge strane, Merkur će biti retrogradan, Venera će imati napete odnose s Plutonom i Uranom, a 8. listopada čeka nas i pomrčina Mjeseca. Dakle, to ne isključuje iznenađenja koja se mogu dogoditi i da se stvari odjednom počnu razvijati u neočekivanim smjerovima. Budite spremni za nove izazove - ili za neke stare koji će se ponovno aktivirati.  

 

Karijera & novac

Za Ovnove, listopad 2014 će biti ambiciozan period koji će pogodovati razvoju i novinama. Mars, Ovnov vladar, zajedno s Jupiterom i Uranom, tvoriti će Veliki Trigon u vatrenim znakovima koji vam donosi energiju, entuzijazam i akciju. Vi ćete imati velike planove, pune odvažnosti i originalnosti, lako ćete prepoznati prilike i istražiti ih brzo uz dobivanje maksimalnog učinka. Listopad 2014 će biti povoljan za promjene i nove inicijative. Suradnje, savezništva i ugovori će biti vrlo važni i mogli bi donijeti Ovnovima mnogo zadovoljstva, ali u isto vrijeme oni mogu uzrokovati neočekivane probleme. Preporučuje vam se da pristupate odnosima s oprezom, posebno tamo gdje su materijalni interesi u pitanju jer situacija će biti nestabilna. Važna financijska poslovanja neće biti preporučena.

Zdravlje & moral

Vladar Ovnove kuće bolesti, Merkur, će biti retrogradan u listopadu što ukazuje na razdoblje koje zahtijeva dodatnu pažnju. Vi ćete imati puno fizičke energije, ali to nije problem. 

Savjet

Pokušajte kontrolirati svoje emocije i djelovati što racionalnije!

 

 


 

bik(20.04. - 20.05.) BIK

Ljubav & veze

Ne očekujte da će listopad 2014 biti mjesec u kojem će sve ići prema planu! Mars, vladar Bikove kuće parova, ima velike planove: želi promijeniti ili donijeti nešto novo u vašu kućnu ili privatnu sferu i, uz pomoć Jupitera i Urana, može pobijediti konzervativizam Saturna koji se nalazi upravo u Bikovoj kući parova. Merkur će biti retrogradan u Bikovoj kući parova također od druge dekade listopada 2014. Očekuje nas i pomrčina Sunca 23. listopada, u vrlo značajnoj suradnji s Venerom, planetom ljubavi. Možete očekivati posebne događaje s utjecajem na partnerske odnose ili na život vašeg partnera, čiji će razvoj biti neočekivan, dinamičan, impulzivan. Neočekivani razvoj također može obuhvatiti i vaše financije ili karijeru. 

Karijera & novac

Prolaskom Sunca, Bikova kuća posla će biti u središtu pozornosti u listopadu 2014. A budući da će biti obilježen neobičnim događajima (Merkur je retrogradan, Venera-Uran opozicija, Venera-Južni Čvor konjunkcija, učinci Mjesečeve pomrčine) nagovješćuje neobičan razvoj. Svi ovi astrološki događaji mogli bi dovesti stara pitanja natrag na scenu i prisiliti na promjenu koja, iako neće biti poželjna u početku, na kraju će ipak biti na vašu korist. Bikovi odnosi će imati važnu riječ u listopadu 2014., bez obzira radi li se o emocionalnim ili profesionalnim odnosima. Listopad će biti aktivan mjesec na financijskoj razini, u kojem ćete se baviti biznisom, kupnjom, ulaganjima ili drugim aktivnostima koje se odnose na banke, osiguranja, poreze. Međutim, neke od inicijativa mogle bi biti podložne promjenama mišljenja, nevoljama, kašnjenju. 

Zdravlje & moral

Bikova kuća zdravlja biti će uznemirena dvjema opozicijama (Sunce-Uran i Venera-Uran) te pomrčinom Mjeseca 8. listopada. Bikovi su jaki i otporni pa će za mnoge od njih ova konfiguracija završiti sa samo malo pojačanim stresom koji se odnosi na svakodnevne dužnosti. No, prolazit ćete minskim  poljem pa je ipak potreban oprez!

Savjet

Organizirajte svoj posao pažljivo i ne pristajte na dodatna opterećenja!

 


 

 

blizanci(21.05 - 20.06.) BLIZANCI

Ljubav & veze

Karakteristika emocionalnog života Blizanaca u listopadu će biti dinamika.Mars, planet energije, akcije i strasti, prolazit će Blizančevom kućom parova. To će vas učiniti uzbuđenim, izazvati vas, probuditi vaše interese i želje - i potaknuti događanja. Srećom, Mars će biti dobro podržan od strane Venere, Jupitera i Urana, tako da bi događaji koje će donijeti trebali biti pozitivni, konstruktivni, sretni. U nekim slučajevima to se može odnositi na zajedničke napore dvaju članova para koji će dovesti do uspješnosti i ispunjenja. U drugim slučajevima o postignućima Blizanačeva partnera. No isto tako ova konfiguracija može donijeti Blizancima iznenadnu ljubav, može olakšati akcije osvajanja ili može djelovati kao katalizator za raskid neprimjerenog odnosa. 

Karijera & novac

U listopadu 2014 profesionalni uspjeh Blizanaca biti će potaknut grupnim partnerstvima i projektima, ali će biti i obilježen huškanjem, rivalstvom i natjecanjem. Biti će dosta ideja i inicijativa, moguće i brojnih putovanja, puno zanimljivih susreta i razgovora. Steći ćete nova poznanstva, dogovoriti nove ugovore, planirati nove suradnje. Merkurova retrogradna kretanja u Blizančevoj kući posla može izazvati neke neugodnosti u prvoj dekadi listopada ili izvući stare probleme na površinu koji će zahtijevati rješenja sada. Pomrčina Sunca, koji će se također dogoditi u Blizančevoj kući posla, najavljuje iznenađenja ili neočekivani razvoj u drugoj polovici listopada 2014. Što se tiče pomrčine Mjeseca, to bi moglo utjecati na financije kod Blizanaca, i to ne nužno pozitivno, tako da ste preporuča djelovati uz oprez pogotovo u prvoj polovici listopada 2014. 

Zdravlje & moral

Zdravlje će Blizanci morati pomno pratiti u listopadu 2014. Vladar Blizanaca, Merkur, će biti retrogradan u Blizančevoj kući bolesti, gdje će se pomrčina Sunca 23. listopada održati. Biti će vam potreban organizirani život s dovoljno odmora. Harmonija, sukobi i odnosi općenito mogu utjecati na zdravstveno stanje Blizanaca.

Savjet

Pokušajte mobilizirati druge za zajednički projekt! Imati ćete velike šanse za uspjeh.

 

 


 

rak(21.06. - 21.07.) RAK

Ljubav & veze

Listopad 2014 će donijeti Rakovima veću potrebu za privatnošću, toplinom i nježnosti. Ovaj mjesec ne čini se vrlo ekspanzivnim, nije obilježen nekom strašću ili požudom za avanturom, nego je orijentiran na miran život, dom, obitelj i kućanske poslove. Privatnost ne isključuje socijalizaciju. U listopadu 2014 vi i vaš partner ćete imati priliku da ugostite drage goste i susretnete se s ljudima koji su vam bliski, organizirate obiteljska okupljanja i slično. Moguće je da ćete biti zaokupljeni uređenjem svog doma da bi ga učinili ljepšim i udobnijim. Mogli bi razmišljati i o kupnji ili iznajmljivanju novog mjesta za život. Možda ćete odlučiti da počnete živjeti zajedno ako sada živite odvojeno. U listopadu 2014 roditelji, rodbina ili djeca će utjecati na partnerski život Rakova na ovaj ili onaj način. A seksualnost će i dalje imati puno toga za reći. 

Karijera & novac

U listopadu 2014 Rakovi će imati koristi od odličnog razdoblja! Sve će raditi u vašu korist i ako znate što želite učiniti, vidjet ćete da ćete stići gdje god želite, bez obzira koliko daleko to bilo. Veliki Trigon u vatrenim znakovima formiran između Marsa, Jupitera i Urana će ispuniti Rakove strukovne kuće sa snagom i entuzijazmom: kuću statusa i slave, kuću posla i dužnosti, i na kraju, ali ne i najmanje važnu kuću novca! Drugim riječima, imati ćete visoke šanse za uspjeh, primati pljesak i pohvale, ali i povećati prihode. Sunce će vam pomoći, ali ćete se i vi morati potruditi. A u listopadu 2014 ćete se morati truditi, jer prisutnost Marsa u Rakovoj kući posla neće vam dati puno vremena za odmor. Stvari će se razvijati brzo, biti će i izvanrednih stanja, odluke će se donositi vrlo brzo. 

Zdravlje i moral

Listopad 2014 će biti povoljan mjesec za važne odluke u vezi sa zdravstvenim problemima kojima su se Rakovi zapostavljali baviti do sada. Na primjer, to bi sada bilo pravo vrijeme za one inicijative koje zahtijevaju više hrabrosti kao što su stomatološki ili kirurški zahvati.To će također biti dobar mjesec za donošenje čvrste odluke u vezi vaše fizičke kondicije i životnog stila

Savjet

Budite spremni za neke promjene u vašoj karijeri! Štoviše, pokrenite ih sami.

 


 

lav(22.07. - 22.08.) LAV

Ljubav & veze

Listopad 2014 odlikuje se neodoljivom seksualnom silom, žarkom željom i sklonosti avanturama. S Jupiterom koji se nalazi upravo u Lavu i Marsom u Lavovoj kući erotike, strast može naglo nastupiti i to će biti teško, ako ne i nemoguće, za kontrolirati. Intelekt će također biti uključen, jer ćete biti privučeni ljudima brzog razmišljanja koji će vas potaknuti intelektualno, s kojima možete imati razgovore i razmjenu ideja i mišljenja, ali nije vrlo vjerojatno da će vaš razum biti u mogućnosti kontrolirati vaše strastvene impulse. Čuvajte se nepromišljenosti! Romantična dopisivanja, izlasci u paru i putovanja s emocionalnom notom  će biti dio ljubavnog života Lava u listopadu 2014. U nekim slučajevima, može se raditi o nekome iz daleka ili nekome tko dolazi iz kulturnog, sveučilišnog, duhovnog ili zakonodavnog okruženja. 

Karijera & novac

Veliki Trigon formiran između Jupitera (koji se nalazi u Lavu) s Uranom i Marsom će gurnuti Lavove naprijed i biti će nositelj entuzijazma i napretka. Vi ćete biti privučeni u velike projekte i pod dojmom da svi ciljevi mogu biti postignuti. U mnogim slučajevima to će biti istina, a mnogi Lavovi će imati koristi od posebne prilike u listopadu 2014. Bez obzira koliko je visoko vaš cilj, važno je držati noge na zemlji, procijeniti rizike i ostati daleko od velikih akcija, osim ako imate neosporni dokaz da imate potrebne resurse. Bolje imati plan B u slučaju da se situacija razvija u nepredvidivom smjeru. To je zato jer će Venera, vladar Lavove kuće karijere, imati veze s obje pomrčine (i Sunca i Mjeseca) u listopadu 2014. 

Zdravlje & moral

Vi ćete biti u odličnoj formi. Tijekom listopada 2014 vi ćete uživati u vitalnosti, stalno ćete biti u pokretu, nećete osjećati umor, i imati ćete apsolutnu vjeru u vlastite sposobnosti i svoju sudbinu. Bit će, međutim, izrazita tendencija Lavova prema ekscesima, sklonost ka nepažnji ili nedostatku koncentracije, i rizik od incidenata tijekom putovanja. Razboritost i umjerenost! 

Savjet

Izrazite se kreativno i intelektualno! Imate oštar um i veliku snagu izražaja.

  

djevica(23.08.- 22.09.) DJEVICA

Ljubav & veze

Za Djevice listopad 2014 nagovješćuje prilično miran i pomalo rutinski mjesec u području odnosa. Neće biti nekih prevelikih romantičnih manifestacija, Vaše emocionalno ponašanje će uglavnom biti diskretno i rezervirano. Zapravo, čini se da ćete staviti naglasak na praktične aspekte života, a ne na one romantične. U listopadu 2014 u partnerskim odnosima razgovori Djevice će prvenstveno biti usmjereni na novac ili posao, na partnerove dužnosti ili čak njihovo zdravlje. Inicijative i napori biti će vezani s domom i obitelji. Možda ćete pospremati zajedno, uređivati ili graditi, preseliti se ili unajmiti, pokušati pomoći rođaku ili doživjeti određene kućne turbulencije. Neke Djevice mogle bi osjetiti da im partner ne daje dovoljno pažnje ili imati osjećaj da će im skliznuti kroz prste. 

Karijera & novac

Zanimljiv mjesec što se tiče novca. U listopadu 2014 financijska os Djevice će biti u znaku pomrčine Mjeseca, važnih tranzita (Sunca, koje naglašava i Venere, planete s konotacijama u vezi s novcem), konjunkcija i opozicija, pa čak i od strane retrogradnog kretanja Merkura. Možete očekivati ​​puno uzbuđenja, iznenađujućih zbivanja, promjene stanja, stresa. Srećom, ovaj nemir može se kompenzirati Marsom i Jupiterom, planetima akcije i inicijative, koja će, nadamo se okrenuti kotač sreće u vašu korist. U svakom slučaju, u listopadu 2014 preporučamo vam oprez s upravljanjem novcem i izbjegavanje rizika i špekulacija. Retrogradan Merkur bi vas mogao natjerati da analizirate i preispitate učinkovitost i profitabilnost svog profesionalnog rada. 

Zdravlje & moral

U listopadu 2014 Djevice neće biti u najboljem fizičkom stanju. Stoga, bolje je koristiti svoje resurse pametno, a ne gubiti energiju. Tjelesne aktivnosti će biti dobrodošle, ali pokušajte organizirati svoj život, što je više moguće, tako da ne trošite energiju na nepotrebne ili izrazito stresne aktivnosti. Vrijeme je da se njegujete svoje strpljenje i disciplinu, odmorite se i izbjegavate dugotrajnu živčanu napetost. 

Savjet

Budite oprezni s odlukama, dokumentima, izračunima i svime što zahtjeva koncentraciju!

 


 

vaga(23.09.-22.10.) VAGA

Ljubav & veze

Neočekivani događaji uvijek vas mogu snaći - to bi bio moto za Vage u listopadu 2014. Venera, planet ljubavi, bit će u Vagi, pojačavajući svoje afektivne potrebe i svoju sposobnost da privlači, što će na partnerski i ljubavni život staviti poseban naglasak. Postoje znakovi koji sugeriraju eventualne promjene, iznenađujuće događaje, značajne događaje: pomrčina Mjeseca, koja će se održati u Vaginoj kući parova, ali i nekoliko vrlo revolucionarnih opozicija na Vaginoj osi odnosa. Istovremeno, Mars, vladar Vagine kuće parova, formirati će Veliki Trigon s Jupiterom i Uranom, što je povoljno za vas. Dakle, listopad 2014 će donijeti Vagama ispunjen emocionalni život, čak i nemiran, kojeg će novi, izazovni elementi ometati; emocionalni život koji će na kraju pronaći pravi put, unatoč činjenici da će doživjeli određeni nedostatak ravnoteže. 

Karijera & novac

Listopad 2014 će biti mjesec bogat aktivnostima i kontaktima, koji će vas držati aktivnim. Mars će učvrstiti duh i um Vage, obdariti ju s kapacitetom da bude uvjerljiva i vrlo snažnim duhom inicijative. Zajedno s Jupiterom i Uranom, Mars će vas natjerati da planirate akcije u kojima ćete mobilizirati i druge, a koje će vam donijeti zadovoljstvo iako će biti vrlo iscrpljujuće. Ne očekujte da stvari uvijek ispadnu onako kako ste ih planirali! Pomrčine u listopadu 2014 (Sunca i Mjeseca) za Vage najavljuju neobične događaje i u karijeri i u financijskom polju. Neuobičajena zbivanja također se mogu pojaviti u suradnjama za Vage. U listopadu 2014 sve će biti dinamično, mijenjati se, izmjenjivati, a ponekad će se to događati vrlo naglo. Naučite kako se prilagođavati usput, kako prilagoditi svoju strategiju i biti ćete uspješni!

Zdravlje & moral

Neće vam nedostati energije, ali će vam nedostajati harmonije i to može potaknuti nevolje u nekim fiziološkim mehanizmima. Listopad 2014 će donijeti Vagama puno stresa, i može dovesti do grčeva, aritmije, iritacije, nesanice, itd. Čak i do nesreća koje se mogu dogoditi zbog žurbe ili nepažnje. Preporučeno vam je da se koncentrirate na ono što je važno i da se opustite što je češće moguće kada osjećate da vam je opuštanje i domor potreban. 

Savjet

Budite mirni bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite, odvagnite svoje riječi i odluke pažljivo!

 


 

 

škorpion(23.10.-21.11.) ŠKORPION

Ljubav & veze

Vjerojatno ste imali sretnija vremenima od ovih i vjerojatno ćete ih imati opet. Za sada, listopad 2014. ne obećava Škorpionima puno sreće na polju odnosa. Venera, planet ljubavi i vladar Škorpionove kuće parova, neće biti vrlo velikodušan s uslugama. Smješten u mraku dvanaeste kuće, Venera nagovješćuje osamljenost, razočaranja, konfuzne situacije ili, u najboljem slučaju, neaktivne tjedne u kojima se ništa ne ističe i ne događa. Večer 23. listopada 2014. ipak će donijeti neobičnu pojavu: pomrčina Sunca će se održati u Škorpionu, u uskoj suradnji s Venerom koja je upravo stigla u Škorpiona. To je konfiguracija koja najavljuje vrlo uzbudljiv kraj mjeseca, obilježen strašću, impulzivnim stavovima i iznenađenjima.

Karijera & novac

Listopad 2014. će biti izvanredan mjesec što se prilika u karijeri, koje će biti ponuđene Škorpionima, tiče. Skladan aspekt između Jupitera i Urana, koji se oboje nalaze u Škorpionovim strukovnim kućama, bit će pojačan Marsom, koji se nalazi u Škorpionovoj kući novca, te će formirati prekrasan Vatreni Trigon s Jupiterom i Uranom, nositeljem sreće, razvoja i financijskog uspjeha. Očekujte da vas sudbina iznenadi i da zajedno sa srećom dođe, kada i gdje to najmanje očekujete! Uglavnom, možete imati koristi od povoljnih astralnih uvjeta u listopadu ali morat ćete biti hrabri i pozdraviti promjene. 

Zdravlje & moral

Uz pomrčinu Mjeseca u Škorpionovoj kući bolesti i pomrčinom Sunca upravo u Škorpionu, u listopadu 2014 ne bi se trebali igrati sa zdravljem. Poštedite sebe i ako znate da patite od bilo koje bolesti ili nemoći, ili ako primijetite nešto krivo s načinom na koji vaše tijelo funkcionira, preporučuje vam se da posjetite liječnika vrlo brzo i slijedite zadane tretmane točno. Čuvajte se jer vas također mogu snaći neobične ili iznenadne komplikacije! 

Savjet

Slijedite svoje ambicije hrabro! Možete ih ispuniti.

 


 

 

strijelac(22.11.-21.12.) STRIJELAC

Ljubav & veze

Merkur, vladar Strijelčeve kuće parova, bit će u retrogradnom kretanju, tako da partnerski život Strijelaca u listopadu 2014 neće biti baš lak. U listopadu je moguće da se fokus vrati nekim starim situacijama koje niste rješili u pravo vrijeme, da morate analizirati problem u detalje iznova i iznova, s oklijevanjem i promjenom mišljenja, ili da naiđete na male probleme, nedostatak sinkronizacije ili pogrešnu procjenu. U svakom slučaju, imat ćete moć da velikodušno prijeđete preko neugodnosti koje ćete riješiti prijateljskim, toplim i optimističnim stavom. Bilo bi šteta da to učinite na neki drugi način, jer listopad je ipak dobro razdoblje da se zabavite zajedno s partnerom, da sudjelujete u zajedničkim društvenim aktivnostima i napravite planove za budućnost zajedno. 

Karijera & novac

Vrijeme je za akciju! Mars će biti u Strijelcu dajući vam više dinamičnosti i više inicijative. U listopadu 2014. trebat će vam više nego ikada da se očitujete energično, da se borite za nešto, da dokažete svoje kvalitete, nametnete svoj ​​stav, koordinirate, da vladate. Budući da će Mars formirati prekrasan Trigon s Jupiterom, vladarom Strijelca, a uz naelektrizirani Uran, energija će biti dobro kanalizirana, napori će imati lijepe rezultate, a novi horizonti će se otvoriti za vas, spremni da budu istraženi i osvojeni. U listopadu 2014. pojaviti će se novi izazovi, ali moguće je da će se stari projekti vratiti u centar pozornost također, projekti koji su nekoć bili prekinuti ili napušteni. Financijski, vi ćete imati koristi od određene udobnosti, ali se ne preporučuje da riskirate. 

Zdravlje & moral

S Marsom u Strijelcu ćete biti u top formi, puni snage, neumorni i vrlo aktivni, tim više što će vas Jupiter u Lavu i Uran u Ovnu također napuniti energijom. Za dobru fizičku i psihičku ravnotežu, u listopadu vam se preporučuje da vježbate više nego obično. Zdravlje kod Strijelaca će se morati pobliže pratiti u posljednjoj dekadi listopada 2014. 

Savjet

U akciju krenite strateški, mirno i bez žurbe!

 


 

 

jarac(22.12.-20.01.) JARAC

Ljubav & veze

Položaj Venere, planeta ljubavi, u Jarčevoj desetoj kući, masivno će istaknuti vaš ​​šarm, s prednostima i na emocionalnoj razini i na onoj društvenoj. U listopadu 2014 možete imati koristi od popularnosti zbog partnerskog odnosa ili vam partner može vam pomoći da se istaknete ili unaprijedite hijerarhijski. Također je moguće da će vas privlačiti ljudi s dobrim imidžom koji imaju moć i prestiž. Emocionalna afera nastala iz profesionalne interakcije neće biti isključena. S druge strane, pomrčina Mjeseca u listopadu nagovješćuje neobične događaje koji su u vezi s odnosom, obitelji ili domom kod Jaraca. Nagla promjena će biti moguća ili iznenadna odluka o suživotu ili zajedničkom upravljanju novcem. 

Karijera & novac

Jarčeva karijera bit će obilježena vezama tijekom cijelog listopada 2014: suradnja će dobiti veću važnost, društveni kontakti mogu pomoći kada pokušavate riješiti neke probleme pa čak i oni mogu doprinijeti uspjehu, poduzeti ćete neke profesionalne odluke na temelju nekih emocionalnih poriva ili, naprotiv, učiniti emocionalne izbore prema profesionalnim ciljevima. Inače, listopad 2014 može donijeti Jarcima neočekivane prilike, od neobičnih događanja, novosti i promjena. To će biti zbog Venere, vladarice Jarčeve kuće karijere, koja će imati veze s obje pomrčine u listopadu (Mjeseca i Sunca) te je uključena u aspektima koji donose iznenađenja i preustroj. U listopadu 2014 novac će Jarcima dolaziti kroz druge (partnere, suradnike, zaštitnike, obitelj) i od diskretnih / tajnih akcija. 

Zdravlje & moral

Postoji ozbiljna količina stresa u spremištu za vas, zbog karijere, smještaja, obitelji, roditelja, nekretnina. Mars, koji se nalazi u vašoj kući subverzivnih opasnosti, će vas izlagati nesrećama i slabijem imunitetu, s rizicima od infekcija, upala i sličnog. U svom prijelazu, Merkur, vladar Jarčeve kuće bolesti, započet će svoj ​​retrogradni pokret. Dakle, u listopadu 2014. se preporučuje da se poštedite i brinete o sebi, da ponovno procijenite svoje zdravlje i način života. 

Savjet

Nemojte se oslanjati na druge previše! Ljudi ponekad promijene svoje mišljenje ili zaborave ono što su obećali.

 


 

vodenjak(21.01.-19.02.) VODENJAK

Ljubav & veze

Vodenjakovi odnosi će procvjetati u listopadu 2014. Radi se o odnosima u cjelini: družiti ćete se puno, upoznati nove ljude i započeti nova prijateljstva. Osjećat ćete potrebu, struju koja će vas privući drugima - i druge vama. Ista tendencija će biti i za partnerske odnose Vodenjaka također, koji će proći kroz dinamično, konstruktivno razdoblje, od suradnje u svojim praktičnim aspektima, ali i mentalnog i duhovnog zajedništva. Listopad će biti dobro vrijeme za napraviti planove i udružiti snage s partnerom, s ciljem provođenja zajedničkog projekta. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, možete upoznati nekoga vizijom identičnom vašoj, istog orginalnog uma. Na strastvenoj i seksualnoj razini, mogli bi imati dilemu, tražiti neke odgovore ili se vratiti na neke stare probleme. 

Karijera & novac

Mars, vladar Vodenjakove kuće karijere, će biti u sretnoj kući i formirati će divan Vatreni Trigon s Jupiterom i Uranom. Kombinacija će proizvesti puno energije te će omogućiti ostvarivanje nekih velikih i važnih stvari. Međutim, listopad ne favorizira nezavisni razvoj Vodenjaka, već samo kao dio tima. Drugi će biti glavni igrači, i samo uz njih ćete napredovati. Kad kažemo drugi mislimo na suradnike, kolege, zaštitnike, obožavatelje, klijente, publiku, itd. Za očekivati ​​je da se novi ugovori pojave, a također je moguće da se uključite vrlo aktivno ili čak igrate ulogu vođe u grupi ili organizaciji. U listopadu 2014. dobit ćete novac, dosta novca, ali također bi moglo biti nekih problema u odnosu s bankama, osiguravajućim društvima, poreznim upravama ili drugim financijskim institucijama. 

Zdravlje & moral

Vi ćete biti u dobroj fizičkoj formi, imati izvrstan moral tijekom cijelog listopada 2014. Vi ćete biti uključeni, kontinuirano animirani, a um će raditi vrlo oštro. Doživjet ćete nekako previše uzbuđeno stanje i možda pretjerivati u nekom pogledu. Izbjegavajte pretjerivanja jer vam mogu naškoditi! Budite oprezni pogotovo kad ste na putovanju! Pomrčina Mjeseca može donijeti Vodenjacima neke rizike od nezgoda i nesreća. 

Savjet

Podržavajte svoja uvjerenja umjereno i ne govorite ono zbog čeg bi mogli požaliti!

 


 

ribe(20.02.-20.03.) RIBE

Ljubav & veze

Merkur, vladar Ribine kuće parova, počinje svoj ​​retrogradni pokret 4. listopada u Ribinoj devetoj kući, a 10. listopada ponovno će ući u Ribinu osmu kuću (u retrogradnom kretanju), gdje se nalazi i Venera, planet ljubavi. Moguće je da ćete se suočiti s nekim nevoljama koje imaju veze s nekim ili nečim iz daleka ili s novcem, ili da ćete saznati o nečem skrivenom što vas smeta. Također je moguće da ćete biti u preopterećenom stanju uma, da ćete biti opsjednuti s nečim iz prošlosti ili jednostavno biti u "stand-by" fazi, zainteresirani za druge stvari, a da se ništa posebno neće događati. Novac čini se da je važno pitanje u partnerskom životu Riba u listopadu 2014. čini se također i povezan s smještajem, obitelji, roditeljima. 

Karijera & novac

Za Ribe listopad 2014. će biti mjesec s velikim potencijalom za uspjeh. Poduzetni Mars će biti u Ribinoj kući karijere, a od tamo će lansirati skladne aspekte prema Jupiteru, koji se nalazi u Ribinoj kući posla, i prema Uranu, koji se nalazi u Ribinoj kući novca. To će biti aktivan i ambiciozan mjesec, u kojem ćete učiniti velike napore kako bi dokazali što možete, afirmirati se, unaprijediti. Vaši projekti će dobiti oblik i vaš rad će se ubrzati i postati učinkovitiji i vaš fokus će biti na ciljeve. Listopad 2014 će imati snažnu financijsku notu. Na Ribinoj osi novca održat će se pomrčina Mjeseca i nekoliko važnih opozicija, a i retrogradni Merkur će također biti tamo negdje. Postoje znakovi važnih događaja, ali možda i neočekivanih i naglih i atipičnih razvoja. Čuvajte se! 

Zdravlje & moral

Vi ćete imati bolju sposobnost za rad i da se nosite sa trudom kada postavite svoj ​​um na nešto vrlo dobro definirano, pogotovo ako je to ono o čemu vaš imidž ovisi. Međutim, fizička forma Riba neće biti u svom najboljem izdanju u listopadu 2014. i stanje uma neće biti odlično, pa je potrebno da koristite svoju snagu mudro. Nije isključeno da ćete brinuti o svom zdravlju ili zdravlju vašeg partnera. Opreznost je preporučena. 

Savjet

Pristupajte financijskim problemima racionalno, organizirano, s rezervom i oprezom!