Dnevni horoskop 18.02.2019.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Venere i Saturna povećava pozornost koju pridajemo emotivnim pitanjima. Za neke će to biti dobro pa će se konačno usmjeriti poboljšanju odnosa dok bi drugi mogli pretjerati i stvoriti veće probleme. Pokušajte kontrolirati vlastite emocije i nemojte dozvoliti da vas obuzme ljubomora.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Bit ćete relativno loše volje što bi vas moglo dovesti u nezgodne situacije, posebno kod kuće. Pokušajte ostati smireni, usmjerite se poslu i dovršite one tekuće obaveze. Izbjegavajte kontroverzne teme prilikom razgovora sa kolegama ali i sa voljenom osobom. Pokušajte se držati ležernih tema i okrenite se humoru.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Kroz jutro ćete se morati pozabaviti rješavanjem privatnih obaveza. Bit ćete osjetljiviji nego inače pa tako skloni pretjerivati. Pokušajte držati pod kontrolom vlastiti ponos i nemojte biti tvrdoglavi jer vas u suprotnom očekuje veća svađa sa voljenom osobom. Više odmarajte i nemojte istovremeno raditi nekoliko stvari.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bit ćete puni energije i imati nove ideje. Danas možete očekivati dobru radnu atmosferu u kojoj će vas cijeniti i kolege i nadređeni. Pokušajte kontrolirati vlastiti entuzijazam kako bi izbjegli pretjerivanje a klonite se i kontroverznih tema. Poslijepodne su mogući ljubavni problemi ali imajte na umu da nije sve kako se čini.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas možete ostvariti dodatnu zaradu ali samo uz uvjet da ste oprezni i da izbjegavate pretjerana nagađanja. Ako vam nešto nije jasno, odmah pitajte. Poslijepodne su moguće napetosti u odnosu sa voljenom osobom, osobito ukoliko otkažete nešto što ste skupa planirali dulje vremena. Budite oprezni kako bi izbjegli svađu.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas vam u prilog idu poslovni razgovori te općenito pregovori i značajniji sastanci. Očekuje vas i ugodan razgovor sa nekim iz obitelji, ta vam osoba želi pomoći a već dulje vremena pokrenuti nekoliko tema. Poslijepodne ćete riješiti problem koji vas je mučio dulje vremena. Imate razloga biti na sebe ponosni.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Suočit ćete se sa manjim poteškoćama povezanim uz obitelj i dom ali ćete ih isto tako uz malo strpljenja već u toku dana riješiti. Napetu atmosferu možete popraviti uz pomoć ljubaznosti i nekoliko lijepih riječi. Poslijepodne ćete biti jako dobre volje pa se pokušajte posvetiti prijateljima ili izađite van sa simpatijom.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete dosta razmišljati o davnoj prošlosti ali ćete biti skloni veličati jednu osobu koja to nije zaslužila. Ukoliko ste samo imali svađu sa voljenom osobom, radije se usmjerite razmišljanjima o budućnosti i pokušajte popraviti odnos što prije. Ostanite smireni i nemojte impulzivno reagirati jer će se netko uvrijediti.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Suočit ćete se sa emotivnim problemima radi kojih ćete većinu dana biti zbunjeni i nesigurni. Slobodno se oslonite na prijatelje i prihvatite svu pomoć koju vam nude jer ćete se jedino tako moći nositi sa svim obavezama. Razmislite o tome da zatražite savjet od starije ženske osobe jer će tako sve biti puno jasnije.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Očekujte goste iz druge države. Koliko god imali obaveza, pokušajte im se posvetiti i provedite vrijeme u ležernim razgovorima jer ćete tako saznati važne informacije koje vam mogu donijeti novac. Starija vam osoba iz kruga obitelji može pružiti jako dobar savjet povezan uz nekretnine. Nemojte nikoga raditi ljubomornim.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Današnji dan nije povoljan za putovanja niti za bavljenje investicijama. Bit ćete dosta apatični i vrlo subjektivni što vas može dovesti do neuspjeha i razočaranja. Pokušajte se što jasnije izražavati kako ne bi došlo do nesporazuma na radnom mjestu. Odnos će sa voljenom osobom biti jako dobar i pun potpore.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas bi vas netko iz uže obitelji mogao zamoliti da mu/joj posudite novac. Ukoliko se radi o pitanju zdravlja i možete si to trenutno priuštiti, obavezno pomozite. Poslijepodne ćete saznati jako zanimljivu vijest koja će vas dovesti do dubljih razmišljanja o vlastitoj poslovnoj budućnosti. Ostanite smireni i vjerujte svojoj intuiciji.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Današnji je dan povoljan za učenje. Imat ćete odlične komunikacijske vještine i jako dobre šanse za bilo kakve pothvate koji podrazumijevaju prodaju ili kupnju. Mnogi će od vas danas donijeti odluku o privatnom putovanju ali bi vas ljubomora voljene osobe mogla spriječiti u realizaciji. Nemojte previše naglo reagirati, razmislite.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT