Dnevni horoskop 23.07.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Saturn kvadrat donosi svađe, predomišljanje i nestrpljenje. Može se dogoditi da donesete krive izbore. Opasnost od nezgoda veća je nego inače. Zato budite smireni i oprezni!

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Imati ćete dobru priliku za zaradu novca, za sklapanje ugovora i za rješavanje poslovnih pitanja. Netko iz vaše prošlosti utjecati će na donošenje jedne odluke. Pouzdana osoba i sada će vas podržati i pomoći vam.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Neće biti lako posložiti sve kockice. Netko neće biti dostupan ili će biti na distanci što će vam otežati rješavanje pitanja koja vas opterećuju. Koncentrirajte se na posao. Razmislite o investiciji koja će vam donijeti duplu zaradu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Privatni problemi samo će vas usporiti. Potrudite se ostvariti što bolje odnose sa radnim kolegama, tako da možete biti mirni pri poduzimanju sljedećeg koraka. Problem sa starijom osobom može vas zbuniti.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Razmotrite mogućnosti koje imate i nemojte se bojati napraviti sljedeći korak. Promjena je dobra i donosi vam nagrade u konačnici. Odvojite vrijeme za ljubav, romansu i za odlazak na društveni događaj.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Izbjegavajte drame kod kuće i u vašem privatnom životu. Nećete ništa postići ako pokušavate smiriti nekoga s kim živite ili s kime ste u vezi. Imati ćete želju da prekinete taj odnos i da krenete dalje.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Promjena je pozitivna, posebno kada se radi o vezama. Putovanje vam donosi nova saznanja i mogućnost novog smjera. S nekim kod kuće teško ćete se moći složiti. Ta osoba se ne želi prilagoditi. Budite na distanci.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Moći ćete zaraditi više novca ako se pokrenete i uložite energiju u nešto u što vjerujete. Nemojte dopustiti da vas netko pesimističan pokuša odgovoriti. Sami razmislite što je moguće a što ne, inače će vam proletjeti vrijeme i prilika.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Uložite novac u ono što mislite i krenite dalje. Neće vam svi kod kuće dati dobar savjet. Imajte na umu da ona ili on daju savjet iz svoje perspektive i interesa i zato sami donesite zaključke i odluku.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Skloni ste pretjerivanju i to donosi nezadovoljstvo i depresivnost. Put vam donosi jasniju viziju i udaljiti ćete se od izvora vatre. Danas izbjegavajte susrete sa rodbinom i sa susjedima. Nešto se krije i doći će do tračeva, glasina i niza problema.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Dovršite što ste započeli sa samopouzdanjem. Sve ste posložili i doveli u red i nećete ništa pogriješiti ili doživjeti neuspjeh ako nastavite dalje onako kako ste isplanirali. Nova vizija starog cilja razviti će se u nešto doista sjajno.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Držite se onog što vam je poznato i u čemu ste najbolji. Ako pokušavate biti stručnjak na području za koje nemate kvalifikacije, naći ćete se u debelim problemima. Morati ćete se prilagoditi kako bi sve teklo uredno.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte se upuštati u beskorisne rasprave koje će vam skrenuti misli s onog na što se trebate koncentrirati. Posvetite se novčanim pitanjima i sređivanju nekih pitanja. Za put se odlučite jedino ako je iz poslovnih razloga.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT