Dnevni horoskop 24.10.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Uran - Mjesec trigon donosi zanimljive i neobične događaje u vaš život. Nemojte se iznenaditi zbog neobičnih događaja. Rješenja za stara pitanja sada mogu biti nađena.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Nakon dužeg nezadovoljavajućeg perioda u vašem ljubavnom životu, danas očekujte poboljšanje. Događaji će vam ići u korist. Svoje mišljenje nemojte nametati drugima. Prijatelji bi se mogli razočarati. Poslijepodne ćete morati ići na poslovni put.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Biti ćete u odličnoj intelektualnoj formi. Impresionirati ćete partnera preuzimanjem inicijative. Imati ćete sreće na svim poljima i priliku da dosta novca zaradite. Savjetujemo da sve detaljno isplanirate kako ne bi gubili energiju. Razmislite o mišljenju voljene osobe.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Doći će do većih promjena kroz društvene i poslovne odnose. Naći ćete jeldinstvena rješenja što će radni kolege i nadređena osoba cijeniti. Poslijepodne vam u posjetu dolaze prijatelji. Savjetujemo da budete umjereni kako ne bi došlo do zdravstvenih poteškoća. Više se posvetite voljenoj osobi i problemima koje proživljava.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Prijepodne ćete doznati da vam projekt koji nije djelovao profitabilno donosi dobit. Prilika za ulazak u novo partnerstvo je pred vama. Razmišljati ćete o ponudi, ali vjerovatno ćete ju odbiti, jer bi zahtjevala previše vašeg vremena i voljena osoba mogla bi se osjećati zapostavljeno.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Prilika za ulazak u novo poslovno partnerstvo je pred vama ii će vam biti ponuđen novi posao. Konačnu odluku nemojte odmah donositi, nego razmislite o svim prednostima i nedostacima. Razmislite i o savjetu starije i iskusne osobe. Poslijepodne ćete donijeti odluku, vezano za vaš dom, koja će sve oduševiti.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Sastanak sa važnim osobama biti će uspješan. Cijeniti će vaše ideje. Povoljan je dan za poboljšanje starih odnosa i za nova poznanstva. Savjetujemo da pažljivo slušate mišljenja drugih ljudi, jer će se kasnije ispostaviti da vam neka mogu pomoći.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ujutro ćete morati potrošiti novac neočekivano, ali članovi obitelji će se složiti sa vama. Poslijepodne ćete mjenjati planove u zadnji trenutak. Nekome ćete morati pomoći oko zdravstvenog pitanja. Kako bi se mogli nositi sa svim problemima, morate se naoružati strpljenjem.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako vam se ukaže prilika za novo poslovno partnerstvo, pristanite bez oklijevanja, jer vam može donijeti veće promjene u vašem životu. Velike su šanse da ćete ubrzo popraviti vaše financijsko stanje. U poslu ćete biti uspješni. Imati ćete priliku za dodatnu zaradu, ali izbjegavajte bilo kakva nagađanja.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Zbog neočekivanih događaja, koji će se dogoditi ujutro, morati ćete mjenjati planove. U posjetu vam stiže rodbina. Savjetujemo da budete smireni i da se pokažete kao ljubazan domaćin. Poslijepodne ćete dobiti koristan savjet od osobe koja ima iskustva.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Prjepodne ćete puno toga postići. Ovo je definitivno sretan dan za vas. Pred vama je prilika za pokretanje novog profitabilnog posla. Kako bi bili sigurniji, tražite pomoć i podršku prijatelja. Odnos sa voljenom osobom biti će sjajan. Savjetujemo da se ne upuštate u rasprave sa članovima obitelji!

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Možda ste na točki preokreta trenutno u svom životu. Pred vama su posebna zadovoljstva. Uz odlične društvene i intelektualne vještine ostvariti ćete uspjeh na društvenom i profesionalnom polju. Savjetujemo da se oslonite na intuiciju, posebno poslijepodne kada ćete donositi važnu odluku.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Biti ćete izuizetno uspješni na društvenom i financijskom polju. Iskoristite prilike koje će vam se pojaviti i ne izazivajte sreću! Poslijepodne ćete otići na poslovni put koji nije bio u vašim planovima, ali donijeti će vam značajnu dobit. Pazite na dokumente!

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT