Dnevni horoskop 17.10.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Četverokutni položaj Urana i Mjeseca stvara predispozicije za nenadane promjene koje mogu biti bolne te vrlo neugodne. Unatoč tome, nema razloga za brigu jer sve te promjene dugoročno imaju dobro značenje. Mnogi će osjetiti želju za većom slobodom u polju ljubavi. Nemojte zanemariti činjenicu da je žele i drugi.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas nećete imati najbolje komunikacijske vještine što bi se najviše moglo odraziti na odnose sa drugim ljudima, osobito sa voljenom osobom. Prije nego bilo što izgovorite prvo razmislite o tome može li se shvatiti na uvredljiv način. Poslijepodne ćete se osjećati iscrpljeno i nećete imati volje za druženje sa prijateljima.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Oni od vas koji se planiraju uputiti na putovanje danas se o tome trebaju konzultirati sa starijom osobom koja ima više iskustva. Kroz popodnevne će vas sate netko pozvati na druženje ali ćete biti u iskušenju da poziv odbijete. Nemojte se povlačiti, dobro će vam doći neformalni razgovori te druženje sa novim osobama.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas možete uspješno riješiti sve obaveze povezane sa kućanstvom i općenito stanovanjem. Mnogi će od vas biti pozvani na kraće putovanje ali bi bilo bolje da tako nešto odbijete obzirom da ste skloni nezgodama. Nemojte dozvoliti da vas voljena osoba nagovara na nešto što ne smatrate pametnim. Oslonite se na intuiciju.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Ukoliko danas planirate putovanje ili bitniji razgovor, prije nego se uputite, obavezno provjerite je li ta osoba uopće tamo gdje ste krenuli. Kroz popodnevne će se sate oni od vas koji su kronični bolesnici osjećati dosta loše. Nemojte oklijevati i odmah posjetite liječnika. Razloga za brigu nemate ako se odmah posvetite sebi.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Kroz jutro ćete biti vrlo zaposleni a morat ćete riješiti i nekoliko hitnih problema povezanih uz posao. Dajte sve od sebe kako bi ostali smireni, možete riješiti sva tekuća pitanja ali samo ukoliko ste objektivni i ne dozvolite da emocije utječu na odluke koje donosite. Netko stariji će vas zamoliti za pomoć povezanu sa zdravljem.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kroz jutro ćete se suočiti sa zdravstvenim problemom radi kojeg nećete moći u roku završiti sve obaveze. Ono što će vas najviše smetati je činjenica da nećete moći prisustvovati događanju na kojem će biti simpatija. Danas očekujte dobre vijesti povezane sa novcem na koji računate dulje vremena. Ne donosite nagle planove.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Mnogi će od vas danas uspješno dovršiti projekt na kojem radite već dulje. Oni koji nisu zadovoljni trenutnim poslom iznijet će obitelji plan za potragu novog. Očekujte neslaganje i nemir od strane ukućana. Skloni ste općenito previše raditi, morate više pozornosti posvetiti sebi te bliskim osobama jer su to stupovi uspjeha.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Većina će vas biti dosta loše volje a mnogi će se čak i naljutiti nakon što shvate da ne ide sve prema dogovoru koji imate sa nekim od poznanika. Nemojte se iskaljivati nad obitelji nego radije pokušajte otkriti zašto niste uspjeli. Raspoloženje će vam se poboljšati predvečer kad ćete se susresti sa prijateljima, opustite se.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Voljena će vam osoba danas prigovoriti kako ste nemarni i previše usmjereni samima sebi. Trebate više pozornosti obratiti na dom i obitelj ali sa posebnim naglaskom na smiren razgovor o svemu što planirate. Od ljutnje nemate ništa, obrazložite što točno mislite raditi i zašto jer ćete jedino tako dobiti potrebnu podršku.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Mnogi će od vas danas pogrešno za nešto optužiti kolegu sa posla ili poslovnog partnera što će dovesti do veće svađe. Pokušajte ostati smireni i odmah raščistiti nesporazume jer će se u suprotnom odnos jako pokvariti. Kroz popodnevne sate pozovite nekoga od prijatelja kod sebe kući, otvorite dušu i pokušajte skupa naći rješenje.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Dan je povoljan za druženje. Osim što ćete se opustiti, istovremeno možete riješiti nesuglasice iz prošlosti, posebno jer ćete danas biti smireni i vrlo objektivni prilikom bilo kakvih razgovora. Kroz večernje je sate moguća svađa sa voljenom osobom ali samo ako dozvolite da vas on ili ona iznervira i potakne na ljutnju.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte za danas planirati nikakve veće zadatke jer su velike šanse za to da ćete se naći pred neočekivanim dešavanjima sa kojima ćete se morati pozabaviti odmah. Očekujte dosta loše vijesti od strane starijeg člana obitelji radi kojih ćete morati na putovanje. Ako vas muči novac, slobodno nekog od prijatelja pitajte za pozajmicu.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT