Dnevni horoskop 10.04.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Svi će se horoskopski znakovi probuditi emotivno svježi i spremni osvojiti svijet. Energija koja će prevladavati idealna je za započinjanje novih projekata. Ako ste do sada neke zadatke odgađali, sad je vrijeme da nadoknadite izgubljeno i da realizirate planove. U ljubavi se čuvajte impulzivnih poteza.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Dan je povoljan za rješavanje svih onih problema koje imate povezano uz djecu i starije članove kućanstva. Razmislite o tome gdje vam ide novac jer ćete jedino tako moći biti sigurni u to što si možete priuštiti. Novac nemojte posuđivati niti ga ulagati. U ljubavi je situacija sve bolja ali nemojte pokušavati impresionirati druge.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Na površinu će izaći neki od skrivenih problema što će mnoge uznemiriti ali i iznervirati nakon što se pokrenu razgovori o škakljivim temama. Možete računati na neočekivanu ponudu za zaradu ili na povrat dugovanja. Oni od vas koji upoznaju novu osobu i osjete privlačnost, ipak bi se trebali kloniti rizičnih razgovora i flerta.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Nemojte se prestati truditi, sad trebate biti proaktivni i vrlo jasni prilikom iznošenja stavova. Moguća je promjena posla odnosno promaknuće. Mnogi će od vas danas doživjeti otvoren razgovor pa se tako zbližiti sa osobom koju prije nisu primjećivali. U ljubavi će vas pratiti sreća a navečer možete očekivati strast i zabavu.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte širiti glasine jer bi vam to moglo previše utjecati na poziciju odnosno odnose sa kolegama i suradnicima. Netko će danas prenositi informacije čiju će važnost umanjivati, razmišljajte kritički i budite spremni na promjene. Kombinacija posla i užitka samo može voditi katastrofama i manjku povjerenja.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Dosta ćete razmišljati o osobi iz prošlosti ali pokušajte biti oprezni, imajte na umu da se jako dugo niste vidjeli i da stvari nisu kao prije. Sjetite se svega što ste skupa prošli a tek onda odlučite hoćete li se javiti ili ćete radije sve to ignorirati. Danas možete očekivati komplimente a neće vam nedostajati ni samopouzdanja.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ukoliko planirate zabavan razgovor ili pokušavate podići atmosferu, budite oprezni kako ne bi nekoga izostavili. Mogući su problemi unutar obitelji odnosno u krugu bliskih prijatelja ali samo ako niste bili potpuno iskreni ili ste otkrili nečije tajne. Kontrolirajte se po pitanju novca, nemojte ni u čemu pretjerivati niti se hvalisati.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete pomalo emotivni. Nemojte dozvoliti da zbog nesigurnosti i promjena raspoloženja kažete odnosno napravite stvari zbog kojih bi se kasnije mogli pokajati. Ako ispravno i jasno prezentirate svoje ideje i stavove, netko će prepoznati talente koje imate ali ako se bojite neuspjeha i stvari tajite, nemojte očekivati uspjeh.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Uključite se u sve one aktivnosti koje vam omogućuju korištenje resursa koje imate a pritom vam daju dozu slobode i kreativnosti. Mogući su zdravstveni problemi ali se ne trebate zbog toga zabrinjavati niti prepustiti panici. Morat ćete nešto bolje tragati za odgovorima, netko vam nije rekao informacije koje trebate znati.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dio vas će danas imati neobičnu ideju, nemojte od nje odustajati jer bi mogla biti značajnija nego što mislite u početku. Razvit ćete bolji odnos sa osobom kojoj vjerujete i u nekoj se mjeri divite. Ako smatrate da morate uvesti određene promjene, obavezno to i napravite. U ljubavi nemojte pribjegavati liniji manjeg otpora.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Očekujte različite poruke od strane prijatelja, rodbine i susjeda. Moguće su proturječne informacije a na vama je da odredite kome možete vjerovati. Držite se kuće i obitelji te pokušajte potražiti digitalne alate koji će vam pomoći lakše obaviti sve zadatke. Osoba koju poštujete danas će vam pojasniti novonastalu situaciju.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Vjerujte u sebe, imate sve što je potrebno za pokrenuti stvari a jedino je bitno da idete malim koracima prema naprijed te da u međuvremenu ne potrošite previše novca. Novac ide prema vama ali bi vas neobične okolnosti mogle zbuniti i navesti na pogrešnu odluku. Strpite se i imajte na umu da će netko činjenice dovesti u pitanje.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Razmislite o tome jeste li se spremni pozabaviti sa emotivnim problemima. Ako niste, zadržite radije svoje misli za sebe, slušajte i samo promatrajte. Vrijeme je na vašoj strani stoga nemojte dozvoliti da drugi na vas vrše pritisak i požuruju vas. Napravite samo one poteze u koje ste sigurni, ne obazirite se na tuđe komentare.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com