Dnevni horoskop 21.03.2019.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Pun Mjesec stvara predispozicije za nervozu. Povećana je i mogućnost različitih nezgoda. Budite svjesni svega ovoga jer smo mi sami gospodari vlastite sudbine. Ukoliko ste na oprezu i razmišljate pritom pozitivno ali realno, izbjeći ćete bilo kakve negativne efekte i preokrenuti situaciju u svoju korist.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Budite oprezni prilikom bilo kakve komunikacije jer bi mogli nehotice povrijediti nekoga od prijatelja. Bit ćete skloni impulzivnim reakcijama pa bi vas tako netko iz poslovne okoline mogao pogrešno procijeniti kao tvrdoglavu i nerazumnu osobu. Večernje sate provedite u društvu voljene osobe. Budite umjereni u svemu.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas nećete biti u najboljoj formi. Nemojte se upuštati ni u kakve rizike a budite posebno oprezni prilikom preuzimanja na sebe novih obaveza. Pokušajte rasporediti vrijeme kojim raspolažete kako bi izbjegli premorenost ali i pogreške u radu. Moguće je depresivno raspoloženje ali i poteškoće sa glavoboljom.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Pred vama je dan prepun obaveza ali će vas u njihovom obavljanju stalno ometati neočekivani problemi, najvećim dijelom oni tuđi. Pokušajte pronaći balans, nemojte ništa obećavati ako znate da su male šanse da ćete to sve stići. Kontrolirajte poriv za svađom, vjerojatna je rasprava u obitelji koja može naglo eskalirati.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Kroz jutro ćete biti odlično raspoloženi a istovremeno motivirani za rješavanje poslovnih zaostataka i općenito problema koje odgađate dulje vremena. Budite oprezni jer ćete čitav dan biti nestrpljivi pa bi tako mogli zauzeti pogrešan stav prema onima koji vam mogu puno pomoći. Nemojte zanemarivati obitelj i prijatelje.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Nećete biti dobre volje kad shvatite da ćete teško moći ostvariti sve današnje planove. Smirite se jer bi samo mogli još izazvati svađu sa nekim iz radne okoline a ukoliko probleme sa posla ponesete sa sobom kući, moguć je i sukob sa voljenom osobom. Fokusirajte se na hitne obaveze, oslonite se na intuiciju i provjerene informacije.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Bit ćete odlučni u namjeri da dovršite bitan poslovni projekt ali ukoliko niste sigurni da ste baš sve isplanirali kako treba, radije to odgodite za sutra. Slobodno se oslonite na savjete voljene osobe, posebno ukoliko kod kuće imate goste. Poslijepodne su mogući manji zdravstveni problemi, proći će ukoliko više odmarate.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete dosta nezadovoljni dešavanjima u okolini pa ćete tako kritizirati one koje smatrate za to krivima. Moguće su svađe i sukobi a sve se može izbjeći ukoliko pripazite na ton glasa i ako pažljivije birate riječi. Trebate više pozornosti obratiti na obitelj i voljenu osobu. Danas možete riješiti bitan financijski problem.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pojavit će se financijski problem koji će vas prilično zabrinuti ali se pokušajte koncentrirati na tekuće obaveze i ostanite optimistični. Poslijepodne će netko nagraditi vaše strpljenje i ponuditi vam mogućnost dodatne zarade. Budite oprezni prilikom vožnje i fizičkog rada jer su moguće različite nezgode ali i novčane kazne.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete optimistični i doista imate dobre šanse za postizanje uspjeha u svemu što radite ali pokušajte imati na umu kako je većina ljudi danas nervozna i nespremna saslušati tuđe ideje. Ukoliko vam je potreban novac, razmislite o tome kako do njega možete doći vlastitim radom. Uspješno ćete riješiti problem voljene osobe.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Kroz jutro ćete se suočiti sa poslovnim problemom koji će uzrokovati stres i potaknuti vas na razmišljanje o promjeni radnog mjesta. Koliko god se osjećali ljutima, nemojte raditi nagle poteze nego se usmjerite pronalasku rješenja jer ćete uz trud i rad sve to uspješno prebroditi. Nemojte zanemariti vlastitu djecu.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas nećete imati puno slobodnog vremena ali će vam se isplatiti svaki trud koji uložite u ono što radite. Posvetite prijepodne poslu a ukoliko je potrebno, ostanite i prekovremeno. Ukoliko vam netko od prijatelja predloži kraće putovanje, obavezno prihvatite jer vam je potreban odmor ali i promjena okruženja.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Nakon prilično nepovoljnih dešavanja u smislu društvenog i ljubavnog života, situacija se potpuno mijenja. Zato danas nemojte postavljati suvišna pitanja nego se pokušajte opustiti i zabaviti. Ukoliko vas dulje vremena muče zdravstvene poteškoće, nemojte ih ignorirati. Jedino će vam liječnik reći što točno radite pogrešno. 

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
tarot8
 
romansa
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT