Dnevni horoskop 07.04.2020. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Naoružajte se strpljenjem jer su danas izgledne različite poteškoće po pitanju posla, financija i privatnog života. Neke će stvari voditi pozitivnim dešavanjima ali ih ne smijete forsirati i trebate o njima dobro razmisliti prije nego nešto poduzmete. Držite se osoba kojima vjerujete i koje vam uvijek daju snagu.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Kada je u pitanju posao, obavezno sudjelujte u svim onim aktivnostima koje vam mogu pomoći ostvariti napredak a nemojte izbjegavati ni one sastanke za koje smatrate da vas se ne tiču u većoj mjeri jer bi se mogli ugodno iznenaditi. Svoje vrijeme provedite sa osobom do koje vam je doista stalo i radeći stvari koje volite.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Možete izbjeći bilo kakve nepotrebne rasprave i svađe samo ako danas govorite vrlo malo a konkretnim djelima ljude oko sebe učinite sretnijima i zadovoljnijima. Mnogi će poslijepodne imati probleme sa starijom ili dosta mlađom osobom iz obitelji, nemojte to shvaćati kao teret nego radije odvojite dovoljno vremena i pomozite.

 

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete se morati baviti sa više različitih stvari istovremeno, od vas će se zahtijevati koncentracija a ako na vrijeme ne uočite detalje mogli bi nehotice napraviti pogrešku koju ćete kasnije teško opravdati. Budite oprezni po pitanju toga kome vjerujete, pogrešan bi vas potez mogao skupo koštati. Sami napravite odabire.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Dok će neki pripadnici znaka danas primjetiti promjene povezane uz životni stil, drugi će se baviti prijateljskim odnosima a treći će shvatiti da je vrijeme da promijene uvjerenja povezana uz djecu. Ako na poslu prezentirate ono što možete napraviti, netko će uočiti vaš talent. Odluku ćete lakše donijeti uz podršku drugih.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Posvetite se svim poslovima koji su povezani uz nekretnine i ulaganje u imovinu. Dan nije loš niti za renovacije ali budite oprezni ukoliko planirate angažirati druge, jasno odredite rokove i nemojte ništa plaćati unaprijed. Ako u ljubavi pretjerate, sigurno ćete platiti previsoku cijenu stoga radije budite skromni i ipak umjereni.

 

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte brzati kada su u pitanju riječi i djela, oprezno birajte svoje bitke kako si ne biste stvorili nove probleme. Netko će na radnom mjestu samo čekati da pogriješite kako bi preuzeo zasluge. Promjene nećete prihvaćati baš najbolje ali imajte na umu da na kraju sve može ispasti kako treba samo ako ste optimistični.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Svoj ćete pravi potencijal lakše uočiti ako se posvetite poslu i svim onim detaljima koji vam čine svakodnevicu. Maknite se od osoba koje vam predstavljaju distrakciju i pokušajte što više toga obaviti samostalno. Možete puno toga naučiti od onih koji su vam uvijek bili potpora. Danas ćete puno toga naučiti od dosta mlađih osoba.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Promatrajte što se događa, slušajte o čemu drugi raspravljaju a tek onda donesite odluku jer će jedino tako ona biti utemeljena na stvarima koje ste iskusili ili vidjeli iz prve ruke. Moguće su promjene povezane uz obitelj i stanovanje koje će vam olakšati život. Netko će od vas skrivati istinu u strahu da ćete se zainatiti.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bez obzira na to o kome se radi, nemojte niti razmišljati o tome da se upustite u tuđe bitke ili tajne afere. Držite se svojih ciljeva i posla kojeg ionako imate i previše. Putovanjem nećete postići gotovo ništa, radije ga odgodite za prikladnije vrijeme. Izgledna je emotivna ucjena, budite pažljivi ako mislite nešto obećati.

 

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Pokušajte se danas što više držati starijih i iskusnijih kolega jer ćete tako doći do zanimljive ideje ali i podrške za njenu realizaciju. Netko promatra sve što radite a ista ta osoba razmatra vas za poziciju koja bi vam dugoročno mogla pomoći, ostanite skromni i nemojte dati do znanja da ste toga svjesni. Ugovore potpišite.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete biti dosta zbunjeni a u nekim trenucima i ljuti, klonite se ideje o rješavanju privatnih problema jer bi samo mogli dodatno narušiti već loše odnose. Odvojite dovoljno vremena za razmišljanje u miru i dozvolite da se neke stvari dogode same od sebe. Ne morate uvijek sve rješavati, radije definirajte tko je iskren.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Umjesto da razmišljate o tome što ne možete poduzeti, okrenite se onim stvarima koje možete i napravite sve što je u vašoj moći da popravite situaciju jer će se tako stvari početi razjašnjavati same od sebe. Ako vas netko pokuša blokirati po pitanju posla, krenite drugim putem. Morat ćete i manipulirati ako želite stvari ubrzati.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com