Dnevni horoskop 18.11.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Novi Mjesec, što je ujedno i konjunkcija Sunca i Mjeseca, označava početak novog životnog ciklusa i ide u prilog novom početku na bilo kojem životnom polju. Optimizam koji donosi ovaj položaj planeta stimulirat će mnoge od nas na to da poduzmemo korake tamo gdje bi inače mislili da nema smisla. Počnite raditi na ostvarenju onih tajnih planova.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Koliko god se danas trudili suočit ćete se sa ljudima koji će vas pokušavati usporiti. Fokusirajte se na ono što možete naučiti i pokušajte iskoristiti vrijeme za koje znate da će proći u čekanju na način da se pokrenete, izađete među ljude i potražite odgovore. Partnerski odnos vam može donijeti novčanu dobit.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Koliko god vas okolina nervirala i koliko god znali da ste u pravu, ovo nije dan za započinjanje svađa. Najviše ćete postići ukoliko prešutite i radite kako rade i drugi. Nemojte čekati da vas netko pozove da se pridružite, budite aktivni i ponudite svoje usluge i znanja. Sudjelujte, surađujte i sklopiti ćete nova prijateljstva.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Pripremite se na to da ćete danas često mijenjati mišljenje što će vas dovesti u probleme. Proći ćete bolje ako odlučite biti dosljedni i držite se svojih principa. Nemojte sebi dozvoliti da stvari koje su vam ranije predstavljale izazov padnu u zaborav. Izaberite ono što ćete napraviti, posvetite se tome i završite što ste započeli.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Okušajte sreću u nečem novom. Vaša otvorenost i suradnja sa drugima čak i kada za to nemate službeni razlog svakako će doprinijeti vašoj popularnosti ali vam dati i podršku okoline za neke buduće projekte. Na površinu  će izaći emotivni problem, odmah se posvetite njegovu rješavanju i pokrenite razgovor.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Željet ćete nekoga impresionirati i ostaviti dojam da možete sve pa ćete doći u iskušenje da preuzmete na sebe previše obaveza. Bolje bi bilo da radite manje ali da to što radite napravite kvalitetno. Pojavit će se problem sa rokovima, obećali ste pružiti pomoć a nemate puno vremena da ispunite obećanje.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Konačno se kod pripadnika ovoga znaka pojavilo uzbuđenje vezano uz posao i to u mjeri u kojoj će vam pomoći da se prikažete u dobrom svjetlu i da pokažete vlastite talente. Nečemu ili nekome oko čega ste u prošlosti morali biti konzervativni i profesionalni sada možete dodati osobni pristup. Da, odnosi se i na ljubav.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Neće vam puno toga ići danas od ruke niti će se stvari za koje ste sigurni odvijati kako ste planirali ali ako ustrajete i uporno nastavite raditi dalje bez da vas to uznemiri ili skrene sa puta, ostvariti ćete napredak koji želite. Koristit će vam promjena unutar doma. Nemojte prema sebi biti toliko strogi.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Iskoristite sve one male prilike koje su vam pred nosom. Idite korak po korak radije nego da čekate nekakvu veliku, pravu stvar. Do novog ćete projekta doći kroz šansu da se iskušate u nečem potpuno novom i drugačijem. Naravno da ćete na taj način upoznati i nove ljude te stvoriti nove odnose.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte nikome, a posebno rodbini ili prijatelju dozvoliti da vas gurne u situaciju u kojoj ćete se osjećati neugodno i nesigurno. Danas trebate odlučiti koje konstruktivne promjene trebate napraviti unutar doma kako bi više uživali u vlastitom okruženju ali i kako bi si na taj način olakšali život.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Raspitajte se o druženju ili društvenoj aktivnosti koja vas zanima. Ako se možete ikako uključiti u novi projekt nemojte uopće razmišljati već zgrabite priliku. Ono što vam sad treba je bilo kakva promjena a u savršenom ste periodu da se ona dogodi uz vrlo malo vaših napora. Poslovni su vam dogovori danas vrlo naklonjeni.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Varate se ako mislite da zauvijek možete stajati na mjestu i da ćete time zadržati sadašnje pogodnosti. Promjena je pred vama a nije se potrebno boriti samo za novo već i za ono što već imate od ranije. Impresionirat ćete ljude koji vas slabo poznaju ali će se oni sa kojima ste dobri pitati što zapravo radite.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Novčani problemi polako dobivaju konkretan oblik. To znači da ćete ubrzo shvatiti odakle doista dolaze i kako se sa njima pozabaviti. Bilo kakav kreativan projekt danas će vam se isplatiti. Netko sa kim ste oduvijek željeli raditi uskoro dolazi u vašu okolinu. Ili vi u njegovu obzirom da će se otvoriti nova prilika za posao.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT