Dnevni horoskop 23.05.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec prolazi kroz kuću Ovna. Ovnovi su poznati po odlučnosti, entuzijazmu i hrabrosti, ali to može navesti pripadnike ovog znaka da pokušaju sve raditi na svoj način. Ako nešto volite raditi i tome se posvetite sa strašću, ostvariti ćete zavidne rezultate. Ipak, pazite da previše samopouzdanja ne donese probleme u komunikaciji.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Vrlo lako može doći do poteškoća u komunikaciji. Iako radije radite sami onako kako želite, jer tako imate kontrolu nad svojim projektima, danas to neće biti moguće. Nemojte gubiti glavu i potrudite se biti timski igrač. Ako ne znate kako, tražite savjet od osobe u znaku Jarca.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Neće svi biti iskreni sa vama. Kada možete, izbjegavate komunikaciju, tako da će to danas biti vaš način izbjegavanja i mogućih nesporazuma. Djeca i starije osobe mogli bi vas rastužiti danas. Posvetite ćete se poslu, izbjeći ćete privatne probleme i imati ćete uspjeha u onom što radite.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Previše obaveza stvoriti će pritisak i nećete moći biti svuda istovremeno, ali ne brinite se! Željeti ćete društvo i dobar razgovor, ali vam se neće svidjeti ideja da sa radnim kolegama razgovarate o poslu. Iskoristite svoj šarm i ne samo da će biti po vašem, nego ćete uspjeti navesti druge da obave neke stvari za vas.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas se pokušajte više otvoriti. Iskoristite priliku i privući ćete zanimljive ljude. Cijenite veze, komunikaciju i suranju. Ali, oni koji imaju naviku tajiti stvari kako bi probleme riješili sami naći će se u situaciji da zaista i moraju sve napraviti sami. Posvetite se igri s djecom i doći ćete do sjajnih zamisli.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas ćete biti glasniji i više ćete pričati nego inače. Ponekad je bolje reći manje riječi. Osoba na koju ste mislili da možete računati iznevjeriti će vas ili vas neće podržati u onom što želite napraviti. Izađite navečer sa prijateljima, druženje će vam dobro doći, ali nemojte u ničemu pretjerivati.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas ćete se suočiti sa poteškoćama kroz posao. Inače volite neovisnost u poslu, ali čak i da radite specijaliziranu vrstu posla, opet se morate uklopiti u cjelinu. Iako vama neće smetati to što ne komunicirate s drugima i radije šutite, drugima oko vas će to smetati.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas bi bilo najbolje da šutite i razmislite kako vaše riječi djeluju na druge. Volite znati što se događa oko vas i mješati se u živote drugih, jer smatrate da svijet neće postojati bez vas ako tako ne postupite. Svi vole savjet s vremena na vrijeme, ali svijet neće nestati onda kada se posvetite svojim poslovima.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas bi bilo najbolje da se malo primirite i pritajite. Često znate pretjerati s reakcijama na ono što drugi kažu ili naprave i kada je svijet tiši, izdvojen Škorpion zna biti poprilično glasan. Za sve bi bilo bolje da samo spuste glave.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ovo je lagodan dan za vas. Dok većina vas dragi Strijelci nema problema sa društvenim životom i komunikacijom i često puta uživate u tišini ili samoći, drugi su nervozni ili usamljeni. Strijelci mogu uživati slušajući otkucaje sata.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas se pokušajte opustiti. Možete računati na osobe koje su na boljem polažaju i na njihovu pomoć i podršku. Vidite stvari na jedinstven način i nećete pogriješiti u odabiru. Budite pomalo tajnoviti kada se radi o vašim idejama ili strategiji.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Iako ste inače društveni, danas vam neće smetati miran i tih dan. Volite raspravljati o svojim idejama, ali ponekad se umorite od neslaganja sa drugima. Razmislite što možete napraviti da bi vam bilo bolje. Promjena je pred vama. Ostavite prošlost iza sebe ili nikad nećete moći napredovati.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas pokušajte ostati svoji. Biti ćete puni energije i željeti ćete napraviti puno, ali mnogi oko vas biti će promjenjiva raspoloženja, a vi ste inače skloni upiti poput spužve osjećaje drugih ako niste oprezni. Netko će napraviti nešto neočekivano, pripremite se i ne reagirajte automatski.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT