DNEVNI horoskop 08.12.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Venera sekstil povoljan je za društvene i ljubavne odnose. Lijep dan je pred Vama, bez sukoba i sa uzajamnim poštovanjem. S osobama koje danas upoznate sklopiti ćete dugotrajna prijateljstva i partnerstva.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ljubavni problemi izaći će na površinu. Sagledajte to kao priliku da zađete u srž problema i konačno da se suočite s njim i riješite. Danas se partnerski odnosi mogu preokrenuti u pozitivnom smjeru. U društvu ćete biti rado viđeni.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte dopustiti da zbog nesigurnosti ne iskažete svoje ideje i zamisli. Biti ćete jako iznenađeni pozitivnom reakcijom okoline. Problemi sa osobama s kojima živite vrlo brzo i lako će se razriješiti danas.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Iznenaditi će vas smjer razvoja odnosa sa osobom koju ćete danas upoznati, ali nemojte zbog osjećaja zaboraviti slušati što vam govori. Novi partnerski odnos donosi sjajne mogućnosti. Odličan je dan za ljubav.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Promjene raspoloženja zbuniti će sve koji će danas stupiti u kontakt sa vama. Suzdržite se prije nego razmislite koje namjere imate i smislite što točno želite reći. Nemojte nekog zavaravati ako su se vaši osjećaji prema toj osobi promjenili.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Moći ćete povećati zaradu, ako ste sigurni da ulažete svoje vrijeme, rad i novac u pravu stvar. Dogovori oko imovine i ulaganje u vlastite talente biti će isplativo. Pripremite se na suočavanje sa konkurencijom ili neodobravanjem okoline na poslu i kod kuće.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas možete ostvariti pozitivne promjene na profesionalnom polju. Potrudite se primjeniti malo drugačiji pristup i taktiku od drugih. Radi se o jedinstvenosti, pokažite da ste drugačiji i oduševiti ćete one koje trebate.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Otvorena ste uma i danas ćete spoznati i naučiti nešto izuzetno. Iskoristite svoje znanje. Nagla i neočekivana promjena iznenaditi će vas, ali razvoj situacije biti će sjajan.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Zbog skrivenih stvari o kojima niste željeli razgovarati postati ćete nesigurni. Ako budete jasni i direktni, moći ćete povećati zaradu. Netko kome ste privlačni napraviti će prvi korak. Prisutni su skriveni motivi.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Iskoristite svoj šarm i intelekt da bi dobili što želite. Pokažite svoje talente i govorite o svojim idejama i steći ćete obožavatelje. Mogli bi upoznati novu ljubav ili obnoviti strasti u postojećoj vezi.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ne mješajte posao i užitak. Ako pokažete interes prema nekome s kime radite, izgubiti ćete poštovanje drugih kolega. Netko na poslu vas promatra. Odolite iskušenju.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Posvetite se kućnim poslovima, promjene koje ostvarite donose vam zadovoljstvo, kao i ostalim ukućanima. Netko iz prošlosti pokušati će vas u nečemu kočiti. Ono što danas naučite pomoći će vam da odaberete bolji put u budućnosti za sebe.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas očekujte sreću, dobar kontakt ili dobre vijesti. Netko iz prošlosti želi obnoviti vezu sa vama, dva puta razmislite. Najbolje će vam odgovarati partnerstvo s nekim tko razmišlja na isti način kao i vi.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT