Dnevni horoskop 16.01.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec će se kroz jutro naći u sekstilnom položaju sa Marsom pa tako donijeti disbalans. Mnogi će imati potrebu unijeti nemir u nečiju svakodnevicu, rijetko će tko moći trpjeti rutinu a sve to vjerojatno će dovesti do brojnih nesporazuma i manjih sukoba. Nemojte previše govoriti o emocijama niti se nametati.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Ako imate nove poglede na svijet ili svakodnevicu, slobodno ih danas podijelite sa drugima jer ćete konačno biti shvaćeni. Mnogi će od vas danas dobiti više pažnje nego inače što će se najviše odraziti na ljubavno polje gdje ćete se osjećati ispunjeno. Uključite se u aktivnosti zajednice i prepustite stjecanju novih poznanstava.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Ako imate bilo kakav problem sa starijom ili mlađom osobom iz poslovnog okruženja, danas ga pokušajte riješiti tako što ćete se prvo posvetiti odnosu i iskreno porazgovarati. Netko će vas danas zatražiti pomoć ali na potpuno pogrešan način. Uspješno ćete otkriti one informacije koje će vam pomoći realizirati financijski cilj.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Pokušajte realizirati stare kreativne ideje jer će vam se ubrzo pokazati kako su isplativije nego u prošlosti. Netko će biti uporan u svojim planovima ali samo zato da bi saznao što planirate za budućnost. Stariji će vam članovi obitelji moći dosta pomoći svojim savjetima ali samo ako prvo pokažete dobru volju i strpljenje.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Već su prijepodne mogući manji nesporazumi unutar obitelji a mnogi se od vas neće osjećati ugodno u kućnoj atmosferi pa su izgledne prepirke i napetost. Ipak, nemojte misliti da će vam sve to pokvariti dan. Fokusirajte se na ono što vam je bitno i posložite prioritete. Prednost ćete steći ukoliko na prvo mjesto stavite novac.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Sve ono što trenutno smatrate zahtjevnim, pa makar se radilo o učenju ili poslu, danas stavite po strani i pokušajte se zabaviti. Opustite se i zaboravite na svakodnevicu odnosno stres. Dan je idealan za fizičke izazove koji će vam dozvoliti da zadovoljite natjecateljski duh. Što god danas novo pokušali, uspjeh neće izostati.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ako ste nekoliko puta čuli da vam nešto može donijeti nagrade povezane uz posao, uložite nešto više rada i truda da bi to i iskoristili. Nemojte se danas baviti privatnim problemima jer će ih biti nemoguće riješiti a situaciju bi samo mogli dodatno otežati. Držite se okruženja u kojem se osjećate ugodno i bezbrižno.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas će se pojaviti nove emocije ali će vam upravo to pomoći da otkrijete neke stvari koje će vam pomoći da riješite stare probleme ili poboljšate budućnost. Putovanje prihvatite samo ako će vam pomoći razviti kreativne vještine ili će vas dovesti do osobe koju mislite da volite. Dan je idealan za stupanje u nove odnose.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pokušajte objediniti sve svoje talente da bi pokazali ljudima koliko ste sposobni. Ukoliko možete, krećite se što više u društvu poznanika sa kojima ste poslovno povezani ili obavljaju posao sličan vašem. Dan je kao stvoren za rast i razvijanje ali nemojte dozvoliti da vas to previše košta. Uvijek razmotrite sve potencijalne opcije.

 

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Oko vas će se danas dešavati puno toga. Odvojite nešto vremena za susret i neformalne razgovore sa osobom koju smatrate posebnom jer će to odnos dovesti na jednu bolju razinu. Putovanje vam danas neće biti u najboljem interesu ali ćete ostvariti cilj ukoliko vas netko posjeti kod kuće. Večernje sate posvetite sebi.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Sjetite se problema koje ste imali kroz prošlost, posebno ako sa nečim trenutno niste zadovoljni. Ako nekoga iz prošlosti nakon svađe niste vidjeli u četiri oka a odnos je bio u najmanju ruku napet, udaljite se od te osobe odmah nakon što vam se danas javi. Nemojte gubiti vrijeme tako što ćete raditi nešto što vam ne odgovara.

 

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete imati nekoliko zanimljivih prilika za zaraditi novac, jedna će od njih sigurno donijeti brze rezultate ali imajte na umu kako ne bi trebali odabrati onu koja uključuje osobe prema kojima imate sumnje. Općenito, kada je novac u pitanju, stavite ga sa strane i nemojte ga olako davati drugima. Razmislite o budućnosti.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Ako vam netko nudi poslovno partnerski odnos, danas u miru o tome razmislite ali nemojte se fokusirati samo na to nego usput razmotrite ostale mogućnosti. Bez obzira oko čega se odlučili potruditi, bolje ćete proći ako sa nekim udružite snage. U ljubavi su mogući nesporazumi i zamjerke ako nenadano promijenite mišljenje.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com