Dnevni horoskop 24.07.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sunce - Mjesec trigon donosi jake osjećaje, ali i veću osjetljivost. imati ćete jaku potrebu za ostvarenjem promjena u vašem privatnom životu.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas razmislite o planovima za godišnji odmor i put na kojem možete spojiti zadovoljstvo i posao. Dobro će vam doći promjena lokacije. Razmislite i o mogućnostima bolje zarade ili o privatnom projektu.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas sve ovisi o tome koliko dobro ćete se slagati sa drugima. Možete ostvariti odličan dogovor, ali pripazite da nekog ne izostavite. Budite otvoreni i iskreni čak iako netko pokušava raditi vam iza leđa.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Nemojte dopustiti da vas osjećaji spriječe pri donošenju prave odluke. Uzmite dovoljno vremena kako bi dovršili sve što ste započeli. Dobri odnosi sa radnim kolegama omogućiti će vam da dobijete pola bitke. Stariji rođak dati će vam dobar savjet.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Promjena je dobra i samo krenite naprijed. Otkriti ćete novu stranu sebe. Više novca možete zaraditi, promjene u karijeri donose i razvoj novih društvenih veza. Spremni ste za promjenu izgleda i za novi način života.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Željni ste opuštanja i zabave, ali ako zanemarite svoje obaveze, sve će vas dočekati kasno navečer. Pokažite razumijevanje prema potrebama drugih. Ako se ponašate ljubazno, više ćete postići.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Sve ovisi o tome kako reagirate na druge. možete stvoriti dugotrajno partnerstvo koje će vam pomoći da krenete u novom smjeru. Nemojte dopustiti da vas uspore emotivni problemi kod kuće.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Razgovarajte sa drugima, surađujte i iskoristite svoju kreativnost kako bi ostvarili napredak. Nova ideja pogurati će vas korak naprijed. Promjena može biti uzrujavajuća, ali biti ćete na dobitku u konačnici.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Previše i predugo ste žonglirali. Određeni teret prepustite nekom drugom. Iskreno recite kako se osjećate i moći ćete više vremena uložiti u nešto što vam uistinu znači i što vam može donijeti dobit.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte se uznemiriti zato što vam netko priča iza leđa. Ako ne podignete prašinu, što ste uopće napravili? Izbacite to iz sebe. Progovorite i recite što mislite bez obzira na to želi li vas netko čuti ili ne.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Nastavite dalje sa planovima i predložite prijedloge. Ako vam se nitko ne želi pridružiti, nastavite dalje sami i sami ćete pobrati zasluge. Putovanje donosi zanimljive informacije koje će vam pomoći pri donošenju važnih odluka.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte ništa poduzimati na polju financija. Čuvajte novac, ono što imate i dokumente na sigurnom mjestu. Nije povoljno vrijeme da bilo što poduzimate pa čak ni za donacije ili za posudbu novca prijatelju.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Netko tko vam može pomoći u napretku pričati će iza vaših leđa. Budite otvoreni o onom što radite. Najvažniji događaji danas povezani su sa financijskim pitanjima. Komunikacija je, isto tako, važna.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT