Dnevni horoskop 26.03.2019.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Mjeseca i Jupitera garantira uspješan dan. Slobodno se posvetite novim projektima i pokušajte uvesti željene promjene u sva ona polja kojima niste zadovoljni. Dan je povoljan za započinjanje bilo kakvih značajnih aktivnosti, osobito kratkoročnih. Pokušajte biti opušteni i uživati u životu.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Bit ćete puni originalnih i kreativnih ideja. Mnogi će od vas odlučiti pokrenuti vlastiti poslovni projekt ali će odmah stati sa svime nakon što shvate kako nemaju dovoljno financijskih sredstava. Pokušajte zamoliti nekoga iz obitelji da vam pomogne jer imate dobre šanse za uspjeh. Pažljivo planirajte ovotjedne troškove.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Ukoliko ste u potrazi za novim radnim mjestom, imat ćete razloga biti optimistični. Danas će vam pomoći starija osoba koja ima utjecaj u poduzeću gdje ćete se kasnije dobro snaći. Ubrzo ćete biti u potpunosti zadovoljni poslovnom situacijom ali pokušajte biti strpljivi. U večernjim je satima moguća posjeta prijatelja.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Netko će vam od rodbine neočekivano ponuditi svoju financijsku pomoć. Nemojte oklijevati niti biti previše skromni. Ukoliko vam je potrebno više novca, slobodno zamolite za pomoć i nekoga od prijatelja, posebno ukoliko su vam sredstva potrebna za ulaganje u posao. Nemojte odmah očekivati dobit, budite strpljivi.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete imati zanimljiv razgovor sa osobom koja ima više poslovnog iskustva od vas. Ista će vam ta osoba kroz neformalne teme dati nekoliko vrlo vrijednih poslovnih savjeta. Moguć je i značajan sastanak koji će se svesti na pregovore, ozbiljno shvatite svoje odgovornosti ali i ograničenja, nemojte obećati nešto neostvarivo.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Očekuje vas povećan broj obaveza ali i brojni problemi koje ćete morati rješavati u hodu. Mnogi će se od vas polako pripremati za putovanje, imajte na umu pritom ciljeve koje želite ostvariti jer ćete neformalnim putem doći do nove prilike za razvoj karijere. Kada je u pitanju ljubav, morate biti umjereniji ali i pokazati emocije.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pred vama je važan dan, osobito što se tiče ljubavnog polja. Oni od vas koji se dulje nalaze u ljubavnoj vezi, mogli bi upravo danas donijeti odluku o sklapanju braka. Slobodni će upoznati jako zanimljivu osobu koja će na prvi pogled ostaviti snažan dojam. Nemojte biti previše zabrinuti radi financija, situacija postaje sve bolja.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete vrlo odlučni i spremni započeti novu fazu života. Za mnoge će to značiti poslovne promjene, osobito za one koji dulje vremena misle napustiti trenutno radno mjesto zbog loših uvjeta ili međuljudskih odnosa. Kakva god prilika danas došla, pokušajte što prije sve staviti na papir kako bi se osjećali sigurnije. Više odmarajte.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Kroz jutro nećete biti dobro raspoloženi i nedostajat će vam motivacije za nove pothvate. Pokušajte se držati rutine i obavljati samo ono što je nužno odnosno hitno. Poslijepodne će veći dio vas dobiti poveću svotu novca, vjerojatno je riječ o novcu od ostavinske rasprave ili prodaje nekretnine. Nemojte žuriti sa trošenjem.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ukoliko planirate kupnju nekretnine ili preseljenje, danas je pravi dan za donošenje odluke. Bez obzira na to koliko ćete danas biti odlučni na radnom mjestu, nemojte nagliti jer bi mogli nehotice napraviti veće pogreške. Uzmite u obzir savjete voljene osobe, najbitnije je saslušati i pokazati kako držite do tuđeg mišljenja.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Imate jako dobre šanse za postizanje poslovnog uspjeha. Okolina će cijeniti vaš način razmišljanja ali i proaktivnost. Mnogi će vas danas zatražiti savjet, nemojte nastupati nervozno niti odbijati ljude zbog gužve na poslu, isplatit će vam se svaki trenutak koji uložite u pomaganje drugima. U ljubavi se pokušajte pritajiti.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete primiti povoljnu vijest koja će utjecati na način na koji gledate materijalne aspekte života. Ta će vas vijest na prvu šokirati ali ćete radi nje shvatiti kako ste spremni i željni promjena. Unatoč svim problemima koje mislite da imate, šanse za uspjeh su vam odlične, nemojte gledati prošlost, okrenite se budućnosti.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete dosta zabrinuti po pitanju ljubavnog života i polako početi razmišljati o vlastitim potrebama te tome koliko ih druga strana može ispuniti. Mnogi će upravo danas imati priliku upoznati zanimljivu osobu sa kojom je kasnije moguća dulja i ozbiljnija veza. Nemojte se prepuštati negativnosti i melankoliji, budite optimistični.

 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
tarot8
 
romansa
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT