Dnevni horoskop 18.06.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Sekstil Sunca i Mjeseca pogoduje kreativnosti i jača maštu. Ovo je pravi dan za iskoristiti vlastite umjetničke talente. Okrenite se veselijoj strani života, radite ono što vas raduje i pokušajte ugoditi prvenstveno sebi. Klonite se donošenja bilo kakvih većih odluka, osobito povezanih sa financijama.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Već ćete od jutra imati glavu pomalo u oblacima pa radi toga zanemariti veće zadatke koje bi danas trebali obaviti. Nije pravo vrijeme za započinjanje novih projekata, odluke koje danas donesete neće biti baš najbolje. Radije se usmjerite pomaganju drugima. Imajte na umu da oni koji najviše trebaju pomoć, u pravilu je ne traže. 

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Okolina će danas cijeniti vašu sklonost umjetničkom odnosno kreativnom izražavanju ali i ležerniji pristup problemima. Svoj smisao za humor i dobru volju koje vam danas neće nedostajati iskoristite za to da dovršite poslovne zadatke. Financijske ćete nevolje izbjeći jedino ako odlučite ovaj put prihvatiti savjet starije osobe.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Nećete bit raspoloženi za dulje razgovore pa bi bilo dobro da izbjegavate sve aktivnosti koje zahtijevaju dublje razgovore i zadržavanje na jednom mjestu duže od sat vremena. Morate se skoncentrirati na ciljeve koje imate a to nećete moći ako bilo kome dozvolite da vas emotivno ucjenjuje. Pomoći će vam mlađa osoba.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Promjene koje ste naumili trebate napraviti bez obzira na to što se netko tko vam je bitan ne slaže sa vašom odlukom. Danas bi na sebe mogli preuzeti previše obaveza. Pokušajte pronaći mjeru. Budite oprezni, jako je bitno da dovršite sve u zadanim rokovima i da održite svoja obećanja inače ćete ispasti neorganizirani.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Ako tragate za malo uzbuđenja i zabave, nemate potrebe odlaziti na putovanje, posebno ako se trenutno nalazite u lošijoj financijskoj situaciji. Napravite planove koji će vam omogućiti da nađete izazove kakve tražite a da pritom ne potrošite previše novca. Umijeće je od ničega napraviti nešto, danas upravo to pokušajte.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Imat ćete osjećaj da vam svi govore kako trebate raditi stvari u kojima ste inače dobri i vjerojatno ćete biti u pravu. Neki su od prijedloga vrijedni i trebate ih saslušati ali ako netko pokuša upotrijebiti silu i uporno na vas vrši pritisak, vrijeme je da pronađete drugu osobu koja je manje agresivna i ima više razumijevanja.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Odlučite li se riskirati i okušati u nečem potpuno novom, otvorit će vam se puno bolje mogućnosti od trenutnih. Kratko putovanje će vam se isplatiti ali ne u materijalnom smislu već tako što ćete upoznati jednu novu osobu i od njega/nje otkriti značajne informacije. Vrijeme je da se uozbiljite po pitanju vlastitih životnih ciljeva.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Osoba sa kojom ste bliski neće vam otkriti sve informacije koje su vam potrebne da bi donijeli objektivnu emotivnu odnosno privatnu odluku. Mnogi će od vas upravo danas uočiti priliku za novu ljubavnu vezu što će vam dati dozu optimizma po pitanju budućnosti. Nemojte se predati i popustiti pred osobom koja vrši pritisak.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte se dati zavarati onim što čujete. Glasine i tračevi vas samo mogu odvesti na potpuno pogrešan put. Imate priliku za promjenu smjera karijere ali je nemojte prihvatiti ako vam je bilo što sumnjivo i nakon što ste se dobro raspitali. Danas ste u poziciji da ostvarite značajniji financijski uspjeh. Čuvajte se stresa.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Imate jako dobre šanse za to da uspijete u svemu što danas radite. Dan je posebno dobar za polaganje ispita i za umjetničke performanse. Odnosi su sa voljenom osobom vrlo dobri što ne znači da mu/joj sad trebate posvećivati manje pažnje. Na poslu bi radi emocija mogli napraviti pogrešku koju ćete teško popraviti.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Trebali biste razmišljati o novcu. Imat ćete odličnu ideju koju, ako je uspijete realizirati u manjim gabaritima, možete uspješno unovčiti. Ne bi bilo loše ni sa nekim se udružiti ali samo ako imate osobu od povjerenja za koju već sad znate kako može doprinijeti. Kroz popodnevne ćete sate shvatiti što je to ljubavna iluzija.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Dan je odličan za stvaranje planova za budućnost te za uključivanje u nove društvene aktivnosti. Odnosi sa prijateljima i sa voljenom osobom su stabilni ali će se neke stvari odvijati dalje od vaših očiju pa bi se mogli u trenucima osjećati isključeno. Pokušajte kupiti nešto vremena i promatrajte što drugi rade a onda donesite odluku.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT