Dnevni horoskop 23.07.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mlad Mjesec i Sunce - Mjesec konjukcija označavaju početak novog životnog ciklusa. Povoljan je period za novi početak na bilo kojem polju. Optimizam koji donosi može vas potaknuti da djelujete na način na koji inače ne bi. Svoje tajne planove sada možete početi ostvarivati.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ako imate nerazriješene nesporazume sa prijateljem ili prijateljicom, danas ćete to rasčistiti. Danas vam neće biti lako doći do logičkih zaključaka zbog utjecaja planeta na vaš znak. Donošenje važnih odluka odgodite za neki drugi dan. Mogli bi primiti novac ili dar iz neočekivanog izvora. Što se tiče ljubavne veze, ovo je dan zagonetki koje ćete morati riješiti. Neće vam biti jasni potezi i motivi voljene osobe.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas ćete morati imati povjerenja u drugu osobu. Ta osoba može biti netko vama blizak iz obiteljskog ili prijateljskog kruga. On ili ona pomoći će vam oko važnog zadatka koji će značajno utjecati na vašu budućnost, ali ključ uspjeha kroz to je povjerenje koje ćete morati imati u tu osobu. U ljubavnom životu zvijezde će vam pomoći da nađete osobu svojih snova. On ili ona ima pustolovan duh i smisao za humor.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete privlačiti poglede. Biti ćete u centru pažnje, a to može izazvati ljubomoru nekog tko bi želio biti na vašem mjestu. Kada uhvatite malo vremena razmislite o svojoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i dobiti ćete odgovore na mnoga vaša pitanja. Isto tako, mogli bi naći rješenja za dosta vaših problema.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Dan će biti neobičan. Ono za što pomišljate da vam se nikada ne bi moglo dogoditi, dogoditi će se danas. Važno je da prepoznate ovaj utjecaj planeta i njihove energije i da shvatite kamo vas žele pogurati. Otkrivanje pravog puta donosi snažne promjene. Netko u vašoj blizini želi više od prijateljstva. Budite otvoreni i iskreni sa tom osobom, ali prvo razmislite o svojoj odluci, jer je ta osoba izvor ljubavi i strasti za vas.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Dan će biti dosta zbunjujuć zbog razilaženja u mišljenjima i raznih mogućnosti koje će se pojavljivati sa svih strana. Osoba koja je u vašoj blizini duže vremena i koju do sada niste primjećivali odjednom će okupirati vaše misli. Ne radi se samo o zaljubljivanju. To je susret umova i duše, to je nešto što će vas u potpunosti preplaviti. Naviknite se na tu ideju, jer će ta osoba ostati u vašem životu.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Planirali ste nešto važno prethodnih dana. Danas će vam postati jasno što ste preuzeli i to će utjecati na vašu svakodnevnicu. Ne možete se vratiti u prošlost. Sljedeće korake morati ćete napraviti samopouzdano i postati će vam jasno da je težak zadatak zapravo još teži nego što ste mislili, ali to ne znači da je nemoguće naći riješenje. U ljubavi će vam postati jasno da vas flert više ne zanima, želite ozbiljno nešto.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ljubavni život danas će biti aktivan. Ako vas je partner ignorirao u zadnje vrijeme, sada će se jako potruditi da to nadoknadi. Danas bi mogli ostvariti važan dogovor, ali morate biti jasno u vezi vaših ciljeva. Nemojte djelovati impulzivno. Večernje sate posvetiti ćete intelektualnim interesima ili umjetnosti ili kakvom hobiju.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nadređene osobe nešto će odgoditi što je povezano s vašim radom i poslom. Zbog toga bi se mogli dosta brinuti, jer to neće utjecati samo na vašu sadašnjost, nego i na budućnost. Za sada se posvetite obiteljskom životu i uživajte sa najdražima, to će vam donijeti optimizam. Pravo je vrijeme za ljubav. Pokažite partneru da vaš odnos ne uzimate zdravo za gotovo.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Netko na poslu u tišini radi protiv vas. Možda ste sumnjali na neke, ali danas će se ta osoba razotkriti sama. Ne žurite u sučeljavanje. U velikoj ste prednosti onda kada saznate o kome se zapravo radi. Iskoristite tu prednost. Sa voljenom osobom ćete se morati posvađati kako bi ju zaustavili zbog njenog dobra. Morate ju uvjeriti u to da je vaš pogled na situaciju za nju bolji. Do kraja dana voljenoj osobi će sve postati jasnije.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ovo je sjajan dan za vas. Puno ljudi ponuditi će vam svoju pomoć i izaći ćete iz neugodne situacije u kojoj ste se našli. Tu ste završili zbog nekog drugog, ne svojom krivnjom i jednostavno izbjegavajte tako opasne ljude drugi puta! U ljubavnom životu proći ćete kroz test. Snaga ljubavi i povjerenje biti će testirano.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Odličnog ste raspoloženja i optimistični! Širite ljubav i dobro raspoloženje na druge i to će vam biti uzvraćeno. U svoj crno - bijeli radni svijet dodajte boje. Odlazak na izlet sa radnim kolegama sjajna je ideja. Netko iz druge zemlje i druge kulture mogao bi vas privući. Prema toj osobi osjećati ćete jaku privlačnost i strast. Sve drugo će izblijediti kada ste u kontaktu s tom osobom.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Kreativni ste i iskoristite to kroz posao. Pustite mašti na volju. To će vam donijeti sreću i zadovoljstvo. Sa voljenom osobom može doći do nesporazuma. Imate dobre namjere, ali propustili ste možda nešto važno i zato voljena osoba sve shvaća drugačije. Trebati će vam puno strpljenja da rasčistite nastalu situaciju, ali uspjeti ćete.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT