Dnevni horoskop 22.10.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Dozvolite da vas danas vodi moć ljubavi. Ulazimo u period Škorpiona a već će poslijepodne Sunce ući u taj horoskopski znak da bi sve ostale potaknulo na trud, potragu za informacijama i razmišljanje o konkretnim ciljevima za budućnost. Prevladavat će vrlo snažna i pozitivna energija stoga se nemojte skrivati i povlačiti.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Stvari će se odvijati vrlo brzo, baš onako kako će vam danas odgovarati. Iskoristite sve što možete i što vam se čini kao dobra prilika, bez da pritom previše razmišljate o drugima ili tome kako ćete prilagoditi privatni život novostima na poslovnom polju. Druge ćete impresionirati svojom motivacijom, stavovima i brzim reakcijama.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Dan je idealan za formuliranje i sklapanje dogovora, odlazak na razgovor za posao ili promociju neke od starih ideja. Mnogi će tako, uz uvjet da se ne prepuste distrakcijama, ostvariti poslovni i financijski napredak. Nemojte dozvoliti da zbog bilo koga dovodite u pitanje svoje sposobnosti, odluke ili način na koji živite.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Pripazite na ono što govorite i radite. Netko će promatrati svaki vaš korak ali ne zato da vam napakosti nego da provjeri može li se na vas osloniti odnosno radite li stvari na ispravan način ili sukladno pravilima. Do čvrste ćete pozicije doći samo ako se dobro informirate i pripremite za nove izazove. Oslonite se na intuiciju.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Koliko god vas netko nagovarao, danas nemojte pristajati na putovanja a isto tako nemojte previše olako davati obećanja. Najbolje ćete funkcionirati u okolini u kojoj nema previše ljudi, buke i stresa a idealno bi bilo ukoliko možete raditi od kuće jer ćete tu biti najproduktivniji. Prihvatite priliku za gradnju boljeg odnosa.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Mnogi će od vas danas dovesti u pitanje svoju poziciju i trenutni smjer karijere. Nemojte se bojati dati sugestije ili implementirati ideje koje su drugačije od tuđih. Moći ćete uspješno povezati ljude različitih karaktera i pronaći poveznicu između potpuno drugačijih projekata. Financijska će vam promjena koristiti.

 

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima, najveći ćete uspjeh ostvariti ako pokažete da ste spremni isprobati nove stvari. Moguće je da ćete se iznenaditi nakon što primjetite da osoba koju poštujete razmišlja na potpuno drugačiji način. Nemojte se povlačiti samo zato što bi se toj osobi voljeli svidjeti. Pokažite da imate stavove.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Iako će vam se to možda činiti kao gubitak vremena, posvetite se razgovorima sa djecom, mlađim poznanicima i osobama sa kojima niste poslovno povezani. Naime, potreban vam je odmak a upravo ćete na taj način bolje razumjeti situaciju u kojoj se nalazite. Ljubav će danas pobijediti sve i pomoći vam da ispravno odaberete.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Na prvo mjesto stavite pomaganje drugima. Iako će vas stariji pojedinac stalno ograničavati ili vas kritizirati, posebno ako se radi o nekom od nadređenih, pokažite da ne namjeravate odustati na prvi znak problema. Dajte sve od sebe da bi implementirali one ideje i uveli reforme koje smatrate nužnima za bolju radnu efikasnost.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Suzdržite se od nepotrebnih troškova ali i komentara. Iako ćete se danas suočiti sa kritikama, slušajte što vam drugi govore i uzmite u obzir njihove sugestije. Ne morate sve prihvatiti ali je bitno da ne reagirate previše burno jer će vam netko dati zanimljiv savjet koji vas može poštedjeti budućih problema i osjećaja krivnje.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Ponovno razmislite o financijskoj situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Imate puno opcija ali ćete ipak morati stvari detaljnije istražiti i porazgovarati sa više različitih osoba. Uzmite u obzir ono što vas pokreće, svoje nade, snove i želje ali i namjere koje imate da bi donijeli ispravnu odluku i na kraju krenuli u boljem smjeru.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Budite iskreni prvenstveno prema sebi. Još jednom razmislite o onom što vas motivira a onda preusmjerite energiju koju imate te pokušajte poraditi na svojim navikama i dnevnoj rutini. Nećete ostvariti napredak niti na jednom životnom polju ako odlučite pretjerati sa reakcijama ili preuzmete na sebe nešto što je neizvedivo.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Koliko god imali poslovnih obaveza i planova za danas, pripremite se na kaos i pokušajte odgoditi sve što možete. Naime, nećete imati vremena na miru sjesti i raditi ono što ste zamislili jer će vas stalno netko ometati, tražiti vašu pomoć i savjete ili vam nametati nove obaveze. Naoružajte se strpljenjem i ljubaznošću.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com