Dnevni horoskop 19.11.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Trigon Merkura i Mjeseca ide u prilog donošenju odluka. U odnosima sa okolinom će prevladati zdrav razum te ljubaznost. Dan je odličan za komunikaciju, razmjenu ideja te donošenje razumnih i čvrstih odluka. Slobodno se upustite u nove poslovne ali i emotivne pothvate jer su šanse za uspjeh vrlo velike.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas imate odlične šanse za uspjeh ali ako ga želite ostvariti, morat ćete istovremeno obavljati više stvari. Nije potrebno uvijek obraćati pozornost na najmanje detalje. Starija će osoba cijeniti vaše poštenje te vam ponuditi svoju pomoć. Poslijepodne očekujte probleme sa voljenom osobom, ostanite smireni i hladniji.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Netko bi vas od susjeda danas mogao pozvati na druženje i zabavu. Ukoliko imate vremena, poziv prihvatite, posebno jer ćete tamo upoznati novu, zanimljivu osobu koja će iskazati interes za vas. Bez obzira bili slobodni ili zauzeti, dobro ćete se osjećati nakon malo flerta. Oslonite se slobodno na vlastitu intuiciju u poslu.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bit ćete prilično zabrinuti zbog hitnog privatnog problema. Unatoč tome, trebali bi posvetiti pažnju voljenoj osobi te sa njim/njom podijeliti svoju zabrinutost i općenito misli. Potporu ćete dobiti ali samo ukoliko je zatražite, ne smijete se previše zatvarati u sebe. Kraće vam putovanje može pomoći pri stjecanju objektivnosti.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Bit ćete danas u odličnoj intelektualnoj formi a naći ćete se i pred prilikom za rješavanje financijskog problema u obitelji. Bez obzira na to što ćete se baviti većim poslovnim zadacima, trebali bi nešto vremena odvojiti za zaostatke koje imate jer ih danas možete riješiti uz vrlo malo truda i vremena ali samostalno.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas će vas netko iz obitelji jako razveseliti i to kad vam ponudi nešto što ćete smatrati poklonom. Jasno pokažite kako vam to imponira. Imat ćete odlične komunikacijske vještine a uz pomoć njih možete riješiti financijski problem. Poslijepodne očekujte poziv na večernje druženje. Budite umjereni u jelu i piću.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kroz jutro ćete stalno razmišljati o tome da morate donijeti bitnu odluku. Bit ćete nemirni ali ako ste sigurni u ono što želite postići, nemojte odugovlačiti nego čitav dnevni raspored prilagodite tome. Mnogi će od vas danas početi organizaciju bitnog događanja iz kruga prijatelja ili obitelji. Dan je odličan za plaćanje dugova.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Imat ćete odlične komunikacijske vještine što će se jako pozitivno odraziti na odnos sa okolinom. Usmjerite se rješavanju emotivnih problema te trzavica sa prijateljima. Oni od vas koji planiraju putovanje, trebaju razmisliti o financijama. Izvedivo je ali samo ako ćete se odreći nečega što objektivno predstavlja luksuz.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Poslovno će se putovanje pokazati kao vrlo uspješno. Budite danas strpljivi i izbjegavajte bilo kakve rasprave sa voljenom osobom jer je povećana mogućnost nesporazuma. Poslijepodne ćete, htjeli vi to ili ne, morati riješiti emotivni problem iz prošlosti. Budite sabrani i smireni, vrijeme je da pronađete odgovore na stara pitanja.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete biti prisiljeni donijeti odluku povezanu uz ljubavni život. Kroz jutro ćete se istovremeno baviti sa više stvari ali možete uspjeti u svemu što naumite, sve dok ste organizirani i usmjereni. Prijatelji će vam svakako dati svoju podršku. Možete financijski profitirati ali samo uz uvjet da ne zaključujete ništa unaprijed.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Dan je odličan za komunikaciju i pregovore. Imate odlične šanse za uspjeh u onom u što ste uložili značajniju svotu novca i svoje vrijeme. Izbjegavajte svađu sa starijom osobom, ako primijetite kako vas netko uporno navodi na pogrešan put i pokušava obeshrabriti, radije se udaljite. Nadmudrivanjem nećete postići baš ništa.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Današnji je dan odličan za komunikaciju i kraća putovanja povezana uz posao. Možete zaraditi novac ali da bi sve bilo kako očekujete, pokažite kako imate stav i odmah definirajte sve uvjete. Većina će vas danas donijeti odluku povezanu uz ljubavni život. Ono što odlučite neka bude fiksno, nemojte mijenjati stavove i ponašanje.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Ako vas danas netko pozove na kraće putovanje ili neformalno druženje a znate da ste u gužvi što se tiče posla, odbijte ali odmah predložite susret za neki drugi dan. Morate rješavati tekuće zadatke kako vam se ne bi nakupili zaostaci. Poslijepodne vas očekuje veća odluka povezana uz ljubavni život, budite razumni i strpljivi.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT