Dnevni horoskop 20.02.2020. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Danas će se dogoditi moćne promjene koje će izmijeniti strukturu života mnogih znakova te tako od nas zatražiti više prostora za novi rast. Izgledne su ozbiljnije poslovne mogućnosti te situacije koje će zahtijevati veću koncentraciju i zrelost. Držite se podalje situacija i ljudi koji vas mentalno iscrpljuju.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Ako smatrate da bi mogli iz toga izvući materijalnu, poslovnu ili privatnu korist, onda svakako putujte ili napravite potez o kojem razmišljate dulje vremena. Dan je povoljan za romantiku, dajte sve od sebe kako bi poboljšali trenutni odnos ili se povezali sa osobom iz prošlosti. Oni slobodni će danas otkriti nove interese.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte vjerovati onom što vam drugi govore, budite kritični i sve stvari istražite samostalno. Slijedite svoj osjećaj, ako smatrate da je nešto za vas dobro ili da nešto možete, onda nemojte dozvoliti da vas okolina od toga odgovori. Djeca i stariji članovi obitelji mogli bi vas navesti na pogrešne zaključke, gledajte svoj interes.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Oni od vas koji se nalaze na nadređenoj poziciji danas bi trebali uvesti nova pravila ili najaviti izmjene za koje smatrate kako će svima olakšati život ili donijeti bolje rezultate. Dan je povoljan za poslove povezane uz nekretnine kao i za planiranje preseljenja. Ideja koju ste nedavno imali zaslužuje da o njoj opet razmislite.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete se morati baviti sa različitim tipovima osoba a imat ćete dojam kako vas dio njih namjerno ograničava ili sabotira u radu. Ako smatrate da vam netko ne daje dovoljno informacija ili vam se čini da nešto nije u redu, samostalno istražite situaciju. Oni od vas koji imaju dilemu trebaju se obratiti starijem prijatelju.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Pred vama je vrlo uspješan dan. Bit ćete strastveni u svemu što radite a istovremeno ćete razmišljati na jako kreativan način tako da ćete sigurno uživati ne samo u privatnom životu nego i na poslu. Posvetite se projektima koji imaju najkraće rokove i nemojte dozvoliti da vas oneraspoloži netko tko razmišlja negativno.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Netko će od vas tajiti stvari koje vam mogu utjecati na budućnost. Ako znate da puno toga riskirate onda nemojte uzimati pauzu niti usporiti tempo, sad je vrijeme da se iskažete i sav trud uložite u ostvarenje cilja. Usmjerite se svim aktivnostima koje će vam pomoći da osigurate svoju poziciju ili sebi olakšate život.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Taman kad pomislite da ste saznali sve što vas je zanimalo i što trebate znati, doći ćete u iskušenje zbog nečeg što druga osoba ima ili radi. Nemojte previše oklijevati, postavite sebi nove ciljeve i odmah im se posvetite. Ukoliko danas mijenjate okolinu, obavezno budite pristupačni i sa osmijehom, šarm je sve što će biti potrebno.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pripremite se na dosta težak dan. Netko će vam stati na put ili ćete nehotice odabrati onaj put koji je najduži što se tiče realizacije. Pojednostavite stvari i imajte na umu da ne možete previše utjecati na stvari koje su izvan vašeg djelokruga. Na kraju dana ćete ostvariti sve što ste naumili ali uz uvjet da se strpite i smirite.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Većina će vas danas biti nemirnog duha. Privlačit će vas putovanja i novi izazovi a ukoliko situacija ne dozvoljava da radite ono što vam odgovara, osjećat ćete se zarobljeno i frustrirano. Nemojte pretjerivati po pitanju situacija i svojih mogućnosti jer ćete izgubiti previše energije i sami sebi stvoriti kaos. Opustite se.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Vrijeme je da malo promijenite neke od odnosa koji su vam bitni. Vrijeme je da razmislite o tome tko zaslužuje vašu pozornost i vrijeme te da prestanete neke stvari raditi za one koji vam nikad ništa nisu dali zauzvrat. Da bi mogli napredovati u poslovnom smislu, morat ćete promijeniti svoju rutinu kao i dio stavova.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Vrijeme je za čišćenje, u doslovnom ali i prenesenom značenju. Riješite se svega što više ne koristite i udaljite se od osoba koje vam stvaraju pritisak ili unose nemir u vaš život. Vrijeme je da stvorite sebi prostor za više znanja i za prave prijatelje, jedino ćete tako rasti i prosperirati. U ljubavi budite spremni na odricanja.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Svoju energiju uložite u stvari koje su bitne i koje se računaju, nemojte je trošiti na usputne stvari. Posao i novac vam trebaju biti prioritet. Dan je povoljan za odlazak na razgovor za posao, za slanje molbi ili za razgovor sa nadređenima o povišici ili projektu koji želite pokrenuti. Budite aktivni i pokažite da ste uporni.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
 
 
sretnitarot.com