Dnevni horoskop 16.01.2019.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Trigon Sunca i Mjeseca ide u prilog snažnim emocijama. Danas ćemo svi biti pojačano osjetljivi ali i skloni obratiti više pažnje na druge ljude. Mnogi će biti spremni na veće promjene u privatnom životu ali ako niste o tome ranije razmišljali, nemojte danas donositi odluku niti raditi ozbiljnije poteze.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas ćete imati odlične komunikacijske vještine a uz pomoć njih sami sebi možete olakšati i obaveze i ozbiljnije razgovore sa kolegama na poslu ili nadređenima. Bit ćete vrlo uspješni po pitanju svega povezanog uz društvo ali i kućanske aktivnosti. Slobodno isplanirajte neke stvari vezane uz ljubavnu budućnost i uz brak.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Prijepodne saslušajte stariju osobu iz kruga obitelji jer možete puno naučiti ali i dobiti potrebnu pomoć. Konačno ćete riješiti financijski problem koji vas muči dulje vremena a netko će vam od prijatelja ponuditi poslovnu suradnju na projektu ili honorarni posao. Pravo je vrijeme za poraditi na odnosu sa prijateljima.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Imat ćete dojam kako imate previše obaveza a premalo vremena za njihovo rješavanje. Ono što će vas doista brinuti i utjecati na sva ostala polja, zapravo je povezano sa financijama. Nemate realnih razloga za brigu ali bi trebali svakako sjesti i razmisliti o tome koliko trošite na ono neophodno. Bit ćete odlučni i imati energije.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Neće vam biti problem rješavati današnje obaveze ali se nemojte upuštati u nagađanja kada su u pitanju financije. Posložite vlastite prioritete jer ćete jedino tako sve stići. Mnogi će od vas donijeti odluku povezanu uz dom ali se sa njom neće slagati svi ukućani. Nemojte drugima nametati svoje mišljenje, prvo saslušajte.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas imate jako dobre šanse za uspjeh. U prilog vam ide polaganje ispita, učenje te bilo kakve intelektualne aktivnosti. Ukoliko planirate značajniji projekt ili mislite otvarati vlastito poduzeće, danas trebate istražiti tržište i saznati koje uvjete morate ispuniti. U ljubavi očekujte dobru atmosferu ali i nešto napetosti.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Netko će vam od prijatelja usput dati savjet koji ćete shvatiti kao nešto o čemu morate razmisliti. Ukoliko se savjet veže uz novac, doista trebate razmisliti o tome koliko vremena ulažete u posao a koliko u odnose sa drugima. Nemojte ići za novcem pod svaku cijenu. Više vremena trebate posvetiti učenju ali i partneru/ici.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

U dobroj ste fazi za započinjanje vlastitog posla ali bi se trebali osloniti i na pomoć osobe kojoj vjerujete, naprosto zato što će vam samostalno otići previše vremena. Netko od prijatelja će vam danas ponuditi priliku za zaradu, ne morate odmah donijeti odluku, radije razmislite o tome koliko vam se uopće isplati prihvatiti.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ulazite u potpuno novo razdoblje za društveni i ljubavni život a istovremeno ćete danas imati novu poslovnu priliku. Ukoliko planirate otvarati vlastito poduzeće, prikupite potrebnu dokumentaciju ali i napravite detaljan plan troškova te predviđenih prihoda. Imat ćete odlične komunikacijske vještine a dan je dobar i za putovanje.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Današnji je dan jako dobar za susrete sa prijateljima. Nemojte zanemariti niti članove obitelji jer se nakupilo dosta manjih problema koji bi mogli eskalirati i dovesti do velikih svađa ako to ne preduhitrite smirenim razgovorom. Poslovna ideja koju imate postaje iz dana u dan sve jasnija, nemojte imati previše dvojbi.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Dobar će dio vas danas dobiti zanimljiv poklon. To će vas sigurno razveseliti ali vam i dokazati kako je nekome doista do vas stalo. Nemojte previše sanjariti nego se okrenite poslu, očekuje vas dosta velika odluka o kojoj morate već sad razmisliti. Navečer se zabavite sa prijateljima ali nemojte pretjerivati u jelu i piću.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Bit ćete spremni porazgovarati sa drugima o svojim idejama, željama i planovima. Voljena će osoba ali i prijatelji cijeniti sve što predložite. Kako bi ostvarili ciljeve koje imate morate bolje razraditi planove, posložiti prioritete te procijeniti koliko vam je vremena potrebno za pojedini zadatak. Ne posuđujte novac.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete vrlo odlučni te skloni sudjelovati u obiteljskim raspravama, to se posebno odnosi na one od vas koji su se do sad pokušavali držati po strani. U prilog vam idu međuljudski odnosi stoga ne trebate očekivati negativne komentare niti svađe. Kada je u pitanju posao, slobodno danas sastavite ili potpišite ugovore i pregovarajte.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT