Dnevni horoskop 05.12.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Mars konjukcija donosi nagle i neugodne promjene. Svađe oko manjih problema mogu vrlo lako eskalirati. Ovaj planetarni aspekt može donijeti dosta nervoze i može doći do raznih nezgoda. Savjetujemo da budete smireni i da ne ulazite u rasprave.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Netko iz obitelji neće održati dano obećanje, vezano za novac. Ne žurite s prigovorima! Razlozi mogu biti objektivni. Savjetujemo da se danas potrudite prilagoditi drugima, posebno članovima obitelji i prijateljima.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Trud koji ste uložili u posao u prethodnom periodu donijeti će vam zavidne rezultate. Sa druge strane, obiteljska atmosfera bi mogla biti dosta napeta. Savjetujemo da odgodite sastanke sa prijateljima i vožnju, jer ste skloni nezgodama.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Voljena osoba prigovarati će vam, bez opravdanih razloga, zbog sitnica. Budite smireni i izbjegavajte rasprave. Više pažnje posvetite članovima obitelji, posebno voljenoj osobi. Ne podižite glas pri razgovoru sa starijom osobom iz obitelji.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Starija osoba iz vašeg okruženja širiti će glasine i mogli bi biti uvučeni u neugodnu situaciju. Ne uzvraćajte i ne upuštajte se u rasprave! Uskoro se sve vraća u normalu. Poslijepodne ćete primiti neočekivanu svotu novca.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas izbjegavajte vožnju, osim ako zaista morate voziti! Skloni ste nezgodama i mogući su kvarovi. Provjerite stanje vašeg auta i vozite oprezno. Izbjegavajte financijska nagađanja.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Puno posla danas vas čeka i problema koje ćete morati riješiti. Radni kolege neće vam biti od pomoći. Suzdržite se, jer bi mogli reći nešto što uistinu ne mislite i zbog čega ćete kasnije požaliti.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Zbog nesporazuma sa nadređenom osobom biti ćete nervozni i impulzivni. Pazite što govorite! Suzdržite se i kada razgovarate sa voljenom osobom, jer bi vrlo lako mogli pokvariti obiteljsku atmosferu.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Prijepodne ćete primiti vijest o putovanju na koje želite ići duže vremena. Voljenoj osobi neće odgovarati vrijeme predviđeno za put. nakon svađe sa voljenom osobom odlučiti ćete odgoditi putovanje ili ćete ga otkazati.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Zbog nakupljenog stresa i iscrpljenosti biti ćete razdražljivi. Nemojte se upuštati u rasprave! Moguće su manje zdravstvene poteškoće i nezgode. Poslovne sastanke i duža putovanja odgodite.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete se suočiti sa ozbiljnijim problemima vezano za suradnju sa radnim kolegom. Razlog može biti neslaganje oko većeg ulaganja. Savjetujemo da izbjegavate svađe i da date sve od sebe kako bi se postigao dogovor. Ako uspijete izbjeći svađu, poslovni projekt će biti uspješan.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Zbog nepredviđenih događaja neće ići sve po planu. Ne očekujte puno od posla koji ste nedavno pokrenuli, jer bi se mogli razočarati. Savjetujemo da važne odluke odgodite. O svemu razmislite i nemojte impulzivno reagirati.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Pokrenuti ćete novu aktivnost koja će vam donijeti materijalnu dobit. Nemojte kritizirati druge! Budite prilagodljiviji i pokažite više razumjevanja drugima, posebno voljenoj osobi. Rasprava se vrlo lako može preokrenuti u svađu. Obiteljski prijatelj dolazi poslijepodne i donosi vam poseban dar.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT