Dnevni horoskop 23.09.2018


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Mars sekstil naglašava važnost društvenih pitanja, uslijed čega može doći do preuveličavanja. Savjetujemo da više pažnje posvetite društvenim i emotivnim odnosima. Nemojte preuveličavati stvari.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Osjećati ćete se kao da se nigdje ne uklapate i biti ćete razdražljivi. Kontrolirajte se i dajte sve od sebe kako bi spriječili pretjerane reakcije. Bez obzira na sve, nemojte se svađati sa voljenom osobom!

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Kritizirati ćete sve oko sebe i u svemu pretjerivati. Poslijepodne ćete se pripremati za putovanje u osobnom interesu. Posvetite se projektu ili volontirajte kako bi drugima pomogli, to će vam donijeti bolji ugled i podići samopouzdanje.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Tražiti ćete greške kod drugih, a sami ćete raditi greške od jutra. Blizak prijatelj mogao bi se razočarati u vas. Razmisllite o savjetu starije osobe iz obitelji, čak iako vam se savjet ne sviđa.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Biti ćete zabrinuti zbog vaše novčane situacije, kako bilo, nemate stvarnih razloga za brigu. Poslijepodne će vam blizak rođak posuditi poveću svotu novca i ponuditi vam dodatni posao koji će se pokazati profitabilnim. Savjetujemo da budete strpljivi i da se oslonite na intuiciju.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Biti ćete naporni ljudima oko sebe a to bi ih moglo uznemiriti. Nesporazum sa bliskim prijateljem trebao bi vas zabrinuti. Zapitajte se niste li vi ta osoba koja pretjeruje! Savjetujemo da ostanete smireni i da budete oprezni, te da izbjegavate beskorisne prepirke.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pridavati ćete previše pažnje nebitnim stvarima i imati ćete pretjerane reakcije. Vratite se korak nazad i smirite se! Bilo kakva nepotrebna briga može ugoroziti vaše zdravlje. Nađite način da se više opustite. Ako imate priliku da izađete van s voljenom osobom, ne oklijevajte!

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Morati ćete obići više mjesta u poslovnom i privatnom interesu. Voljenoj osobi neće se svidjeti vaša namjera da nešto kupite za poveći novčani iznos. Biti ćete nemirni i skloni pretjeranim reakcijama. Savjetujemo da izbjegavate rasprave i da razmislite o savjetu voljene osobe.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Osjećati ćete se iscrpljeno i nemoćno da se kontrolirate. Ulaziti ćete u sukobe sa osobama oko vas. Suzdržite se inače ćete prijatelje pretvoriti u neprijatelje. Poslijepodne provedite u društvu obitelji i voljene osobe.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Biti ćete skloni pretjeranim reakcijama, što će vas dovesti u nezgodan položaj. Savjetujemo da izbjegavate društvene i poslovne aktivnosti danas, jer imate jako male izglede za uspjeh. Ostanite smireni!

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Imati ćete poteškoća sa koncentracijom. Ne upuštajte se u više aktivnosti odjednom, jer ćete imati neugodnih iznenađenja. Držite se rutinskog posla i prihvatite pomoć koju vam radni kolege nude. Navečer ćete iznenada dobiti goste koji vam i nisu omiljeno društvo.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Blizak prijatelj oraspoložiti će vas ponudom za dodatnu zaradu. Nastojte završiti ono što ste započeli i posvetite se obiteljskim problemima. Poslušajte savjet voljene osobe. Navečer bi mogli imati nesporazum sa susjedom.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Biti ćete skloni pretjeranim reakcijama. Diskusija sa radnim kolegom, oko nevažnih stvari, lako bi se mogla pretvoriti u ozbiljnu svađu. Možete izbjeći sukobe, ako prestanete nametati svoje viđenje drugima. Savjetujemo da odgodite poslovna putovanja i susrete sa prijateljima.

 

 

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT