Dnevni horoskop 26.03.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Uran - Merkur konjukcija je period u kojem su misli jasnije i brže dolazite do zaključaka, što će vam pomoći da nađete rješenja za probleme za koje do sada niste imali odgovore. Mogli bi biti nemirni i nećete moći sjediti na miru. Prebacivati ćete se sa aktivnosti u aktivnost, istim kapacitetom. Nemiran um može vas povesti tamo gdje prije niste bili!

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Propitkivati ćete svoja uvjerenja, odnose sa drugima i smjer kojim idete. Budite iskreni sami sa sobom i naći ćete odgovore. Otvorena uma i srca doći ćete do spoznaje i pravih odluka.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Ovo nije dan u kojem se trebate suzdržavati. Ako vam je nešto u mislima, kažite to i puno lakše ćete krenuti dalje. Pomozite drugima ili volontirajte. Budite oprezni jedino ako netko iz prošlosti traži vašu pomoć.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ako netko traži pozajmicu od vas, nemojte se ustručavati i recite ne. Poduzmite sve što možete kako bi osigurali svoj privatni život i dom. Starija osoba iz obitelji može vam biti teret i uz povuci potegni odnos ipak možete naći zajednički jezik.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Prestanite negativno razmišljati. Ako svoje karte odigrate na pravi način biti ćete u prednosti, naći ćete ljubav, ako ju tražite i sklopiti nova prijateljstva. Na internetu ćete naći zanimljive informacije i dobro ćete se zabaviti.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Ako izađete zabaviti ćete se, ali to se neće svidjeti bliskim osobama. Naletiti ćete na osobu koju nikad niste u potpunosti preboljeli. To može biti uzbudljivo, ali donosi vam nevolje sa sadašnjom vezom.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Koncentrirajte se na ljubav, komunikaciju, a možda i na pustolovinu. Putovanje će vas odvesti podalje od doma i briga s kojima se svakodnevno susrećete. Treba vam malo prostora i vremena kako bi shvatili što točno želite.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ono što želite napraviti morati ćete odgoditi zbog obaveza. Budite kreativni u pronalasku rješenja i imati ćete vremena da se bavite stvarima u kojima uživate. Zbuniti će vas promjena u ponašanju jedne osobe prema vama.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Puno toga ćete danas moći skloniti sa puta. Pustite da vas vodi kreativna energija i razviti će se nešto vrlo zanimljivo. Prilika za veću zaradu je pred vama, kroz dodatni posao ili kroz ponudu proizvoda ili usluge. Odličan je dan za ljubav!

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Netko će vam priskočiti u pomoć, ako ju tražite. Kod kuće ćete napraviti promejne koje donose opuštenu atmosferu i veću udobnost. Nemojte donositi nagle odluke vezano za prijatelja, člana obitelji ili susjeda.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Radite stvari malo drugačije i poboljšati ćete zaradu. Sada je pravo vrijeme da počnete rrealizirati svoje planove. Družite se sa ljudima koji razumiju što želite ostvariti. Nemojte se zanositi praznim obećanjima.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ako ono što radite može povrijediti nečije osjećaje, razmislite o drugim opcijama. Pripazite, nemojte povrijediti nekoga do koga vam je stalo, jer šteta može biti nepopraviljiva. Emotivna zbunjenost je očita i zato nemojte donositi nagle odluke.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Ideja o kojoj duže vremena razmišljate može vam donijeti zaradu. Uložite u sebe i svoje ideje, ne nečije tuđe. Prilika za ulazak u novu ljubavnu vezu je pred vama, ali propitajte prvo svoje motive.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT