Dnevni horoskop 28.04.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mars - Mjesec konjukcija donosi napetost i tjeskobu. Zbog sklonosti impulzivnim reakcijama vrlo lako može doći do svađa. Savjetujemo da se potrudite oduprijeti impulsima i da ostanete smireni, inače bi mogli požaliti kasnije.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Povoljan je dan za učenje, zaradu i za putovanja. Privatni život pasti će u drugi plan zbog vaše posvećenosti poslu u želji da napredujete, ali to je u redu. Uložite energiju i trud tamo gdje ćete najviše dobiti zauzvrat.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Budite iskreni sa sobom i sa osobama oko sebe ako se ne želite naći u nezgodnoj situaciji koja se odnosi na partnerstva i novac. Neodlučnost će vas zadržavati na mjestu i neće doći do pomaka. Dajte sve od sebe, ali ako vam treba pomoć, tražite je.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Teško ćete se moći suszdržati i kontrolirati emocije. posvetite se vezi, ljubavi i strasti, a ne pokušajima da nekog impresionirate. Razmislite što možete napraviti za druge. Vaša pomoć dobro će im doći. Danas je važno ono što dajete i podjelite sa drugima.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Ako ste neodlučni naći ćete se u nezgodnim situacijama i stvoriti ćete si nepotrebne neprilike. Dobra prilika dolazi preko osobe koju dobro poznajete. Krenite smjerom koji će vam pomoći da nešto novo naučite i da budete u društu iskusnih osoba.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas ćete se u svemu uspješno snaći uz malo samokontrole. Možete pregovarati uspješno i biti u ulozi vođe, ali ako pretjerujete u bilo čemu, biti ćete samo na gubitku. Sada nije vrijeme za bilo kakav rizik, igrajte na sigurno.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Očekujte neočekivano i nećete biti iznenađeni ili zatečeni događajima oko vas. Puno posla i stresnih situacija je pred vama. Iako ste umorni, nemojte se predati! U privatnom životu iskrsnuti će nejasne poteškoće.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Razjasnite situacije, jer imate sposobnost da razgovorom sve riješite. Zanimljiv novi projekt dolazi kao nagrada za strpljenje. Nemojte dopustiti da vas poteškoće u privatnom životu spriječe u onom što želite postići.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nećete primjetiti gotovo ništa oko sebe ako to nema veze sa poslom ili novcem. Morati ćete promjeniti neke stvari u svom životu ako želite da sve sjedne na svoje mjesto i da vam bude bolje.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Držite se onog što kažete i što imate u planu napraviti i nemojte dopustiti da vas drugi zadržavaju. Prilika da dovršite nešto može vam pomoći da pokrenete projekt koji ste dugo vremena željeli.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Potrudite se i napravite više za druge danas. Što više dajete i pomažete, to više ćete primiti zauzvrat. Imajte volje sagledati širu sliku. Mogli bi ostvariti dobar poslovni dogovor.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Razmislite o opcijama koje imate i krenite smjerom koji će vas približiti onom što želite. Nemojte dopustiti da na vas utječe netko promjenjiva raspoloženja i da se predomislite. Donesite odluku i tog se držite.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Razmislite dva puta prije nego što kažete bilo što i uletite u nešto što vam se može obiti o glavu. Nije povoljan trenutak da iznenadite nekoga i da kažete kako se osjećate i što mislite. Pred izazovom ste koji vam donosi pozitivan preokret.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT