Dnevni horoskop 24.08.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Duhovni rast je tema dana, dok se Mjesec kreće kroz Vagu. Važna su partnerstva i duhovne veze. Uživati ćete u romantičnim događajima i vremenu provedenom sa članovima obitelji. Retrogradan Merkur se približava Suncu u Djevici trenutno. I dalje je puno vatre i kreativne energije u zraku.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Prvo na popisu će vam biti druženje sa prijateljem ili prijateljicom. Možda ćete vi morati nešto poduzeti kako bi do susreta došlo. Netko će vam izjaviti ljubav i to će biti potpuno neočekivano. Glavni fokus biti će ljubavni život. Crvena je vaša sretna boja danas.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Stiže vam duhovna pomoć. Teme razgovora biti će služenje, požrtvovnost, iskrenost i ono što istinski želite. Mirni i ugodni razgovori donose i takve okolnosti. Zelena je vaša sretna boja danas.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

S nekim osjećate snažnu povezanost danas. U toj osobi vidite izvor svjetla i pozitivnih osjećaja. Cijenite prisustvo voljenih osoba danas i budite iskreni sa njima. Oni će vas podupirati i inspirirati. Krenite sa provedbom svojih planova. Žuta je vaša sretna boja danas.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Previše se promjena odjednom događa. Nije vrijeme da sjedite sa strane. Sada se morate prilagoditi novim stvarima. Neki novi ljudi ulaze u vašu stvarnost. Krugovi se šire, sviđalo vam se to ili ne. To je sada neizbježno. Ljubičasta je vaša sretna boja danas.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Sjajni ste i drugi to vide u vama. To je iza vašeg ega. Odanost i veličanstvenost podigli ste na viši nivo. Sada se možete povezati sa novim izvorima. Crvena je vaša sretna boja danas.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Biti ćete dio projekta koji je dobar za vaš ugled i za vaš novčanik. Drugi bi vrlo rado htjeli imati vaše vještine. Imate puno toga za napraviti, ali uživajte u poslu koji vam je dodjeljen. Roza je vaša sretna boja danas.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Imate nježniju stranu koju mnogi ne vide. Neki vas optužuju da ste perfekcionist, ali imate pravo na to kada radite na vama važnom poslu. Trenutno je vaš perfekcionizam jako naglašen. Vaš partner će vam danas pomoći da održite ravnotežu. Nijanse crvene i ljubičaste danas vam donose sreću.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ovo bi mogao biti opušten i vedar dan. Danas obnovite snagu i posvetite se više sebi. Priuštite si dobar obrok i ispunite svoje potrebe. Vaša sretna boja danas je narančasta.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Posvetite se karijeri i životnoj svrsi i poduzmite sve što morate kako bi odmakli korak dalje. Možda trebate savjet iskusnije osobe ili nove informacije. Pokrenite se! Ovo je period razvoja i rasta za vas. Sanjate o mnogim stvarima i vrijeme je da poradite na ostvarenju snova.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Zlatno kamenje neće vam pasti na dlanove i to oduvijek znate. Ponekad ste malo opsesivni kada se radi o poslu, pa tako i danas, ali mješati ćete posao i zabavu. Vaša sretna boja je žuta.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ljubav je u zraku, možete pozdraviti nekog sa punim srcem! Osjećati ćete se kao nova osoba, a osobe oko sebe ćete vidjeti kao da su dio vas. Tražite srodnu dušu i ako ne osjećate tu potpunost, netko je na putu prema vama.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Osvježenje današnjeg dana oduševiti će vas. Osjećati ćete više kolektivnu svijest i da ste dio cjeline, kao kap u moru. Danas boravite u prirodi i provedite neko vrijeme u samoći. Zelena je vaša sretna boja danas.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT