Dnevni horoskop 18.08.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Sekstilni položaj Merkura i Venere donosi u naše živote interesantne i uzbudljive promjene, uglavnom u pozitivnom kontekstu i najčešće povezano uz ljubavni život. Neočekivana će događanja rastjerati monotoniju a mogla bi neke od nas staviti u sam centar tajnog ljubavnog odnosa, koliko god bili protiv toga.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Oni od vas koji planiraju uvesti poneku promjenu povezanu uz stanovanje, mogu očekivati oduševljenje mlađih ukućana. Danas ćete u poslu biti prilično uspješni i velike su šanse za zaradu veće svote novca. Nemojte se istovremeno upuštati u više aktivnosti jer biste na kraju mogli ne dovršiti niti jednu. Očekujte poklon.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Nakon prilično nepovoljnog perioda, danas će vam se drastično popraviti ljubavni život. Kroz popodnevne ćete sate dobiti priliku za to da si poboljšate ugled ali pripazite na to da ne pretjerate jer bi mogli postići suprotan efekt i nekoga iznevirati. Budite svoji i opušteni, nemojte samo razmišljati o ciljevima povezanim uz posao.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Nećete uspjeti obaviti neke stari u roku ali nemate razloga za zabrinutost jer će sve promjene ići vama u prilog. Ujutro bi dobar dio vas mogao saznati kako će početkom jeseni otići na putovanje, moguće i zbog rada u inozemstvu. Popodne očekujte posjetu osoba sa kojima niste baš oduševljeni. Postavite se diplomatski.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Željet ćete organizirati zabavu ali bi vas same pripreme mogle dovesti do nervoze i stvoriti vam previše stresa. Nemojte odustati od te ideje ali se pokušajte smiriti i nemojte se upuštati u rasprave sa voljenom osobom. Vrijeme je da počnete bolje slušati ono što vam drugi govore o svom životu, osobito o privatnim problemima.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Kroz jutarnje ćete sate morati obaviti nekoliko stvari umjesto člana obitelji. Budite optimistični jer ćete polako vidjeti kako stvari idu vama u prilog, bez obzira koliko smatrate teškom atmosferu na poslu i bojite se za vlastitu poziciju. Nemojte danas pretjerivati jer bi time mogli razljutiti starijeg člana ili članicu obitelji.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Namjeravat ćete provesti nešto više vremena sa vlastitom obitelji ali bi vam se mogao javiti netko vrlo drag i dovesti vas u iskušenje da odete sa njim/njom na piće i da ostavite sve ostalo. Danas možete upoznati važnu osobu koja bi vas uskoro mogla savjetovati u poslovnom smislu. Nemojte se svađati sa jednim od roditelja.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Očekujte javljanje osobe iz prošlosti a željeli vi to ili ne, ta će se osoba na neki način vratiti u vaš život, barem privremeno. Ukoliko vam je stalo do toga da održite taj odnos, uložite u njega malo truda ali dozirajte oprezno kako se ne bi razočarali. Uz trud je potreban i razgovor o prošlosti, dobro razmislite jeste li spremni oprostiti.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Bit ćete emotivni ali nećete biti jedini, očekujte sličnu situaciju kod osobe sa kojom niste u dobrim odnosima a koja će vam se danas obratiti. Pokušajte ostati smireni i nemojte dozvoliti da vas obuzme osjećaj ljubomore. Ako želite taj odnos popraviti, to možete danas ali ako ne, radije se usmjerite ljubavnom polju ili izađite van.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dan je odličan za planiranje budućnosti. Razmišljat ćete jako bistro i objektivno, sa dovoljnom pažnjom za detalje. Imajte na umu kako ćete danas morati inicirati neke stvari povezane uz društvo pa se nemojte iznenaditi ako vam netko dodijeli ulogu organizatora većeg događanja. Nemojte donositi nagle odluke.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Očekuje vas prilično obaveza ali morate naučiti neke stvari ignorirati i jednostavno se bolje pobrinuti za sebe. Vrijeme je da se odmorite i da razmislite o tome koje promjene možete uvesti u vlastiti dom a koje će povoljno utjecati na odnos sa voljenom osobom. Budite više sebični i slobodno si danas kupite nešto skuplje.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Taman ste u fazi pokušaja da se bolje organizirate i da efikasnije raspolažete vremenom. Nemojte se obeshrabriti kad shvatite da danas nećete ništa od toga uspjeti. Očekuje vas naime rješavanje zaostataka a mnogi će od vas neočekivano morati potrošiti više novca na obitelj. Voljena će osoba cijeniti vašu inicijativu.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Bez obzira na to koliko vas brine vlastita karijera, danas se trebate usmjeriti obiteljskim problemima. Slobodno se oslonite na intuiciju ali ako vam je nešto jako bitno i uz to ste emotivno vezani, pokušajte potražiti i savjet nekoga od prijatelja ili od voljene osobe. Kroz večernje će vas sate netko stariji zamoliti za manju uslugu.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT