Dnevni horoskop 26.04.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sunce - Mjesec konjukcija i Mlad Mjesec označavaju početak novog životnog ciklusa. Ovaj period povoljan je za nove aktivnosti. Ako ste planirali pokrenuti novi projekt, sada je pravo vrijeme za to. Krenite! Što god danas radili, biti će uspješno.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas nemojte potpisivati nikakve dokumente, jer nije povoljan dan za to. Okolina neće spoznati potencijal vaših ideja danas, ali to neće utjecati na vaš optimizam i želju za promjenom. Odličan je period za ljubavni život i za druženje sa članovima obitelji.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Povoljan je period za sve vrste odnosa. Tokom prijepodneva ćete sresti poznanika ili poznanicu i dobro ćete se zabaviti. Pravo je vrijeme za riješavanje obiteljskih problema koje ste odgađali. Razmislite o potrebama svih članova obitelji.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Uzrujati ćete se radi poteškoća na poslu. Ne brinite se! Situacija će se vrlo brzo razjasniti, a imati ćete i pomoć od radnih kolega. Tokom prijapodneva ćete ostvariti promjene kod kuće. To će se svidjeti članovima obitelji i zato će vas podržati.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Ovo je sretan period za vaš ljubavni život, a imati ćete i sreće sa financijama. Ipak, budite realni kada se radi o financijama. U svemu što danas radite imati ćete uspjeha. Sa voljenom osobom odlično ćete se slagati.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Uživati ćete u harmoničnoj atmosferi kod kuće i biti ćete uspješni kroz sve obiteljske aktivnosti. Vaše komunikacijske sposobnosti su odlične i to će vam pomoći pri rješavanju bilo kojeg problema. Pravi je trenutak da razmislite o budućim planovima. Razmislite o savjetu starije osobe.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Planove ćete mijenjati nekoliko puta danas. Prijepodne ćete morati obići nekoliko mjesta kako bi riješili obiteljska pitanja. Povoljno je vrijeme za riiješavanje financijskih poteškoća. Pri donošenju važnih odluka oslonite se na intuiciju.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

U ljubavnom i društvenom životu otvoriti će vam se vrata novih mogućnosti. Na zabavi ili okupljanju upoznati ćete nekog posebnog, nekog tko će osvojiti vaše srce na prvi pogled. Dugotrajno prijateljstvo može započeti danas. Navečer bi mogli imati neočekivane goste.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako možete, odgodite poslovne sastanke koje ste imali danas u planu. Mogli bi imati poteškoća u komunikaciji. Više pažnje posvetite članovima obitelji. Poslijepodne ćete razgovarati o obiteljskom putovanju.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

U poslovnim i privatnim aktivnostima biti ćete uspješni. Poslovnim partnerima svidjeti će se vaše ideje i uspješno ćete se dogovoriti oko promjena koje ste planirali ostvariti, ali razmislite i o njihovim prijedlozima. Prijepodne ćete imati puno posla i upustiti ćete se u više aktivnosti odjkednom. Pitanje je što ćete dovršiti od toga.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Povoljan je dan za partnerske odnose. Zbog zbunjenosti koja vlada u vašoj okolini i napete atmosfere na poslu napraviti ćete nekoliko pogrešaka. Ne ulazite u rasprave i nemojte nametati svoje mišljenje drugima. Što više vremena posvetite kvalitetnom odmoru i opuštanju, to bolje.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ako imate u planu posjetiti rodbinu, radije posjet odgodite. Iznenaditi će vas situacija, atmosfera će biti napeta i zbog sitnica može doći do nesporazuma. Poslijepodne bi mogli dobiti poslovnu ponudu za dodatnu zaradu. Ipak, ta ponuda možda neće biti kakvom se čini.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Trebali bi se više odmarati, bez obzira na količinu obaveza koje bi trebali obaviti. Ujutro bi mogli potrošiti veću svotu novca. Pazite! Ovo nije povoljan period za trošenje i veću kupovinu. Promjene oje kod kuće napravite oduševiti će ukućane.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT