Dnevni horoskop 23.04.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Današnji položaj zvijezda donosi jasan um i mogućnost zrele prosudbe. Sve ide u prilog iskrenosti. Planovi koje danas smislite imaju odlične šanse za uspjeh sve dok ste iskreni i nastupite pošteno. Izbjegavajte bilo kakve negativne misli o drugima, pokušajte u svemu vidjeti ono najbolje i dobit ćete željenu pozornost.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Popustite li pred osobom ili pred stvari za koju znate da nije ispravna, za vas će ovo biti vrlo emotivan dan. Ne odustajte od vlastitih stavova. Fokusirajte se na novac, obrazovanje i na to kako ćete napredovati u poslu umjesto da razmišljate o privatnim interesima koji su trenutno suprotni onom što želite u budućnosti.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Nećete danas vidjeti previše smisla u onom što rade drugi. Stvari na ljubavnom polju izgledaju odlično a voljena osoba vas počinje promatrati drugim očima. Ako napravite nekoliko promjena po pitanju dnevne rutine svakako ćete uskoro prisustvovati zanimljivom sastanku te se pridružiti kreativnoj skupini ljudi.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Privlačit ćete partnere i u poslovnom ali i u ljubavnom polju. Bez obzira kako postavite stvari, dobit ćete interes za ideje koje imate. Isplanirajte prisustvovanje društvenom događanju na kojem će se nalaziti većina ljudi iz susjedstva. Uskoro će vam biti ponuđena bolja, potpuno nova pozicija u trenutnom poduzeću.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte se svim silama opirati promjeni. Ponekad je to točno ono što vam je potrebno. Porasti će vam interes za osobu koju ste upoznali putem posla što će vas ostaviti u pomalo ranjivoj poziciji. Netko iz kruga prijatelja imat će dobar prijedlog vezan uz potencijalan pomak u karijeri, razmislite o tome jeste li spremni.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Zabavljat ćete ali i iznenaditi ljude koji imaju znanje o onom što želite ali imaju i sposobnost realizirati stvari brže nego vi. Uključite se u ono u čemu dulje želite sudjelovati ali za što do sada niste imali vremena. Netko od susjeda može vam pružiti potrebnu pomoć i spojiti vas sa osobom koja vam može pomoći za malo novca.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Duboko udahnite a onda sami sebi recite da se neke stvari jednostavno moraju odviti svojim tokom. Trošite previše energije na nešto na što ne možete utjecati. Ako se borite za osobu koja ne vidi vaše osnovne potrebe samo ćete na kraju biti još više nesretni. Vrijeme je da se u ljubavi okrenete potpuno novom smjeru.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas morate raditi prema pravilima i po zakonu. Fokusirajte se na to kako možete pomoći drugima te kako se otvoriti novim idejama. Mnogi će od vas zaključiti kako postoji bolji način rađenja stvari međutim razmislite o tome hoće li rezultat biti jednako kvalitetan. Svi kreativni projekti ispast će bolje nego se nadate.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte odustati sad kad vas tek nekoliko koraka dijeli od pobjede. Možete napraviti nekoliko odličnih promjena vezano uz trenutno zanimanje ili uz idući veći projekt. Budite jedinstveni, razmišljajte na inovativan način i nemojte se bojati biti u nečemu prvi. Vrijeme je da se na svim poljima borite za ono što želite.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Sve dok uzimate sve stavke u obzir, postići ćete puno. Pripazite na to da ne preuzimate na sebe previše obaveza ili odgovornosti jer će se početi pričati kako dajete obećanja koja ne možete ispuniti. Veću ćete slobodu dobiti samo ako radite u tišini. Nemojte okolini previše odavati jer bi vam drugi mogli postaviti ograničenja.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Mnogi će se od vas danas pitati što točno rade i to osobito kada su u pitanju prijateljstva i životni stil. Udaljite se od osoba za koje shvaćate da vas negativno mijenjaju kao osobu. Nemojte nikad živjeti onako kako netko drugi smatra da trebate. Malo se trgnite, pogledajte druge mogućnosti i shvatit ćete što sve možete sami.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Ne možete i nikako ne smijete odbiti priliku koja će vam se ponuditi. Imate sposobnost vidjeti stvari onakvima kakve jesu a to jako može koristiti osobi koja pokušava pokrenuti nešto novo. Novac će vam doći ukoliko se posvetite ponuđenom projektu na način da razmišljate kao da je to vaš vlastiti posao. U ljubavi se povucite.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Doći ćete u iskušenje da stupite u ljubavni odnos sa osobom koja je izvan vaših granica, bilo da se radi o zauzetoj osobi ili o nekome tko je doista previše udaljen. Razmislite o tome da bi, ako napravite pogrešan odabir, mogla patiti i druga strana. Odvojite privatan život od poslovnih aktivnosti jer bi moglo biti problema.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT