Dnevni horoskop 21.10.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Mars opozicija donosi više energije. Ovo je vrijeme kada vam je važnija individualnost. Radije ćete raditi sami ili vas situacija može natjerati da se izborite za sebe. Katkada morate izabrati između potreba drugih i onog što vi želite. Djelovanje bez razmišljanja je tipična reakcija za ovaj period.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Tokom dana mogli bi se osjećati snuždeno. Određeni financijski problemi s kojima se trenutno suočavate donose depresivnost. Čak i uz pomoć bliskog prijatelja, nećete moći naći riješenje za taj problem. Nakon dužeg razmišljanja zaključiti ćete da postoji puno zanimljivih stvari u svijetu koje novac ne može kupiti.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Savjetujemo da ne gubite vrijeme na raspravljanje sa drugima. Vaše govorničke vještine neće biti sjajne i zato nećete moći dati dobra objašnjenja. Vrlo lako može doći do neželjenih rasprava. Danas je bolje da samo promatrate sa strane što se oko vas događa, bez uplitanja u razne situacije.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete se suočiti sa nerješivim problemom na poslu. Morati ćete prihvatiti činjenicu da to ne možete sami obaviti i predati projekt nekome s više iskustva. Ovakva situacija navesti će vas na razmišljanje i doći ćete do spoznaje da trebate poraditi na svojoj profesionalnosti.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Razočarati ćete se u dragu osobu. Ispostaviti će se da vam netko kome ste vjerovali nije iskren i da se prijateljstvo temelji na određenom interesu te osobe. Najviše će vas povrijediti glasine i tračevi koje će širiti vama iza leđa.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Na polju financija imati ćete uspjeha. Pristati ćete na primamljivu ponudu nepoznate osobe i već navečer ćete dobiti prvu isplatu zarađenog novca. Ta osoba ponuditi će vam ulogu savjetnika putem interneta. To će biti vaš dodatni posao kojeg ćete obavljati navečer.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Morate biti štedljivi. Moguće je da izgubite trenutno radno mjesto ili zaradu koju ste do sada imali. Ako ne stavite novac na stranu, suočiti ćete se sa većim financijskim problemima.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Prema voljenoj osobi ponašati ćete se hladno i rezervirano. Umoriti ćete se na poslu i kada dođete kući, razmišljati ćete samo o tome da se odmarate na kauču. Nešto kasnije voljena osoba doći će kući oduševljena i pričati će vam o događaju na poslu. Taj monolog vas neće impresionirati i voljena osoba biti će uvrijeđena vašom reakcijom.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Očekujte niz problema zbog kojih nećete uspjeti dovršiti važan poslovni projekt koji vam je nadređena osoba povjerila sa određenim rokom. Kasnije ćete doznati da je osoba s kojom ste željeli romantičnu vezu otišla na godišnji odmor s nekim drugim.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Biti ćete skloni konzervativnom pogledu na vaš ljubavni odnos. Smatrati ćete da je potrebno vremena da se vaš odnos razvije. Partner će gledati drugačije na vašu vezu i neće imati strpljenja. Radije ćete prekinuti takav odnos nego žuriti u nešto za što niste spremni.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Savjetujemo da ne ulazite u rasprave i sukobe sa radnim kolegama. Netko vam neće oprostiti manji incident i zbog toga može doći do žustre rasprave. Potrudite se na sve što se događa na poslu reagirati smireno.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Puno toga danas ćete kupiti. Obilaziti ćete trgovine u društvu osobe koju već duže vremena želite impresionirati. Kupovati ćete sve oko sebe s ciljem da dokažete kako niste financijski ograničeni. Potrošiti ćete više no što si možete priuštiti, ali cilj nećete postići.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Značajno ćete poboljšati svoj profesionalni ugled. Naći ćete rješenje za teži problem s kojim se ostali radni kolege nisu mogli uhvatiti u koštac. Nadređena osoba hvaliti će vas i kasnije vam ponuditi primamljivu ponudu, priliku da prezentirate vašu tvrtku na konferenciji.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT