Dnevni horoskop 20.01.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sekstil Merkura i Neptuna svakako će nas natjerati na to da se prisjetimo svih onih lijepih i ugodnih uspomena što će izazvati nostalgiju. Ovaj položaj planeta pomoći će nam i da istaknemo vlastite talente. Sa druge strane, vrijeme nije povoljno za posao stoga odgodite sve veće projekte i donošenje ključnih odluka.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Prođite kroz papire koje imate da bi stekli bolju sliku o trenutnom vlastitom financijskom stanju. Morate prvo zauzeti matematički pristup, posebno ako namjeravate kupiti nešto što je veći izdatak. Kroz popodnevne će vam sate dolaziti ideje o putovanju ali budite racionalni. Neke stvari, za vaše dobro, moraju ostati u prošlosti.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Osoba koju jako poštujete danas će pokušati iskoristiti vašu dobru narav i dobru volju. Nemojte prestati biti na oprezu čak ni kad vam sve izgleda sigurno, jer doista ne trebate ni na koji način ugroziti svoju poziciju samo da bi nekoga impresionirali pa to pokušajte tako i gledati. Pojavit će se manji financijski problem.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Suočit ćete se danas sa obavezama koje nećete željeti ispoštovati. Nemojte dozvoliti da netko daje obećanja u vaše ime. Dopustite li to sada, to će postati uobičajena stvar. Razmislite o dilemama koje imate, o papirologiji ili o poslu ali što god radili, radite to za sebe. Nemojte preuzimati tuđi posao jer ćete si samo stvoriti stres.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Sad je vrijeme da se okušate u nečem što ste odavno željeli raditi. U povoljnom ste financijskom razdoblju stoga bi to mogli uskoro pretvoriti i u sekundarni izvor prihoda ili u najgorem slučaju, u nešto čime smanjujete anksioznost i stres. Sve vezano uz djecu i mlađe članove obitelji će ispasti bolje nego očekujete.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Vi možda mislite da ste glavni i da ste u najboljem razdoblju ali će vam jedna osoba dokazati da to nije tako. Ako niste pokrili ono osnovno i niste stvari istražili, suočit ćete se sa pitanjima na koje ne znate odgovor. Prije nego nešto prezentirate ili ponudite, prvo se vratite u onu početnu fazu razmišljanja kad ste bili puno detaljniji. 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Morali bi danas izbjeći pitanja koje će vam postaviti bliske osobe, a da bi to mogli, pokušajte se baviti isključivo poznanicima ili kolegama sa posla. Kad uspijete druge uvjeriti i zainteresirati ih za vlastite ideje, moći ćete konačno biti mirni jer će oni koji vide vaše poteze obećavajućim, obaviti teži dio posla.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Budite jedinstveni i zauzmite drugačiji pristup stvarima. Sad je najbitnije kako ćete se pozicionirati, a ako razmišljate drugačije od ostalih, vrlo ćete brzo dobiti pažnju onih koji imaju novac i sredstva za rad. Ako vam plaća stalno kasni, što još tu tražite? U ljubavi morate biti blaži, nemojte zaključivati unaprijed ni osuđivati.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Preuzmite inicijativu i dozvolite si slobodu u kojoj ćete moći ići za vlastitim snovima. Imate jedinstvenu ideju koju sad možete polako pokretati. Ljudi koji su vas u prošlosti podcjenjivali ili vas jednostavno nisu primjećivali, sad će biti oni koji će stati uz vas i podržati vas u onom što radite i što mislite.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte dozvoliti da radi emocija donesete nekoliko kobnih pogrešaka. Imat ćete problema sa prosuđivanjem i bit ćete skloni govoriti stvari zbog kojih ćete kasnije požaliti. Poslovni ili privatni odnos svakako će proći kroz turbulencije, posebno ukoliko ste sa voljenom osobom povezani i poslom. Povucite se.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte donirati vlastito vrijeme ili novac, posebno ako nemate ni sami za sebe dovoljno. Trebate davati tamo gdje je najbitnije a trenutno vam je to obitelj, dom i vaša budućnost. Sad je važno da sve uložite u sebe kako bi stvorili ili zadržali onu sigurnost i stabilnost koja svakako čini osnovu za sve što planirate dalje.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Suprotnosti će prevladati. Bit ćete suočeni sa različitim mišljenjima i ako izgubite kontrolu, izgubit ćete i temelje nečeg što vam je bitno. Nemojte davati nagle izjave i nemojte donositi velike odluke. Strpljenje je ključ svega stoga slušajte, koncentrirajte se i dajte si šansu da se prvo slegnu sve nove informacije.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Nećete danas vidjeti stvari baš najjasnije. Ne bi bilo loše da zatražite drugo mišljenje ili da se u najmanju ruku povučete i odgodite neke veće stvari. Ljubavni će vam odnos polako stvarati probleme a napetost ćete izbjeći samo ako ste do sada bili potpuno iskreni prema voljenoj osobi po pitanju vlastite prošlosti.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT