Dnevni horoskop 19.11.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Kvadratni položaj Marsa i Plutona obično znači loše vijesti. Ovaj aspekt planeta podrazumijeva sklonost konfliktima i donošenju velikih odluka na svim poljima a obično te odluke za sobom povuku traumatične promjene. Za one od vas koji znaju i mogu ostati pozitivni u najtežim situacijama ovaj će položaj stimulirati želju za obnovom i poboljšanjima.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Ako ćete čekati da se stvari same od sebe dogode, ne samo da to nećete dočekati već nećete napraviti ništa ni od onoga što morate. Danas trebate ići za onim što želite ali bez da se zamarate oko toga što rade ili imaju drugi. Netko do koga vam je jako stalo danas će u vama izazvati kajanje i osjećaj krivnje.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Morate početi realnije gledati na stvari, osobito kada se radi o kunama pa čak i lipama. Jedna financijska pogreška dovoljna je da vas uvuče u začarani krug poteškoća iz kojeg se dugo nećete moći izvući. Umjesto da novac povjerite sumnjivoj osobi ili riskantnom ulaganju, razmislite o tome da dio oročite.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ozbiljan i čvrst pristup donijet će vam dodatne bodove u tuđim očima ali vam ujedno i kupiti vrijeme. Imate šansu da razvijete nešto što će biti od pomoći i vama i drugima. Ljubav je zapisana u zvijezdama stoga nemojte zaboraviti ostaviti malo vremena i za onu posebnu osobu.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Ne očekujte danas ni manje ni veće probleme ni na kojem životnom polju ali možete očekivati iznenadne promjene koje će u konačnici dovesti do ishoda koji vam ide u prilog. Prema vama ide veća odgovornost, što znači da se možete u skorije vrijeme nadati unaprijeđenju ali i povišici.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Bit ćete danas skloni nerazumnim odlukama i postupcima za koje ćete misliti da su točno ono što trebate poduzeti. Možda i jesu ali ne sve, stoga prije nego djelujete razmislite o tome koliko ćete malo postići na takav način. Nije vrijeme da se slomite oko nečega što zapravo i nije tako važno.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Imate pravu ideju i vrijeme je povoljno za to da nastavite dalje sa planovima. Nemojte dozvoliti nekome tko nema kontrolu nad vlastitim životom da pokuša preuzeti kontrolu nad vašim. Ta vas osoba može oneraspoložiti ali samo ako joj vi to dozvolite. Idite za onim što želite, nemate vremena napretek.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Odlučite li danas preuzimati rizike više ćete izgubiti nego dobiti. Mnogi od vas imaju brojne zanimljive ideje ali u ovom trenutku nemate ih kako unovčiti. Štoviše, počnete li o njima pričati sa pogrešnim osobama, lako možete ostati bez njih. Slušajte samo one ljude kojima vjerujete u potpunosti.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas će vam svi jesti iz ruke, dan je odličan za društvene susrete i razgovore. Istraživanje koje ste napravili isplatit će se i nitko neće dvojiti oko vaše stručnosti. Uspjet ćete napraviti prikladne promjene koje će vam pomoći da uspješno nastavite sa nečim što već dulje vremena želite raditi.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Budite prije svega oprezni. Taman kad pomislite da je sve u redu, netko ili nešto će vas zaustaviti na tom putu. Morate se istaknuti, pokazati drugima da imate kontrolu nad situacijom i braniti svoj stav ako se želite riješiti pritiska osobe koja vam uporno kontrira. Držite se onih na koje možete računati.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Počnite stvari gledati pozitivno i iznenadit ćete se koliko više toga možete postići. Dokazat će vam se da je  ponekad pozitivan stav sve što je potrebno da se stvari poslože. Pripazite u vezi zdravstvenih poteškoća, sve što traje više od nekoliko dana zahtijeva odlazak liječniku.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Kada je pomoć u pitanju možete se osloniti samo na bliske prijatelje i rodbinu. Pozabavite se danas svim stvarima koje su vezane uz bilo kakvu javnu ustanovu, provjerite rokove i imate li sve papire. Kroz večernje sate očekujte problem, nečija će laž dovesti do previše objašnjavanja i razočaranja. 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas možete sklopiti dogovor koji će vam pomoći da raščistite stare dugove i da zaradite nešto novca. Zanimljiva poslovna ponuda sve je što vam sada treba jer će vas ujedno pokrenuti u potpuno novom, drugačijem smjeru. Vrijeme je da u svakodnevnu rutinu implementirate više preciznosti.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT