Dnevni horoskop 23.02.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Merkur - Saturn sekstil donosi želju da se riješe obaveze i da se dotjera kućni prostor. Isplanirajte dan i imati ćete više vremena za sve. Inspirirati će vas osobe sa visokim znanjem i imati ćete želju povećati svoje znanje ili naučiti nešto novo.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ako niste dali sve od sebe da napravite stvari kako treba, morati ćete objašnjavati zašto imate propuste. U tom slučaju morati ćete se potruditi da ispravite pogreške. Netko iz vaše prošlosti utjecati će na vašu budućnost.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Netko koga upoznate pomoći će vam da napredujete na poslu. Na prvu ćete se uvrijediti zbog dobivenih savjeta, ali kada zastanete i razmislite što vam je rečeno, shvatiti ćete da vrijedi saslušati tu osobu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Netko će vam otežati dan. Ako smatrate da vas netko iskorištava, pokrenite raspravu ili se u potpunosti udaljite od te osobe. Goditi će vam susret sa osobama koje razmišljaju na isti način kao i vi.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Savršen je dan za okupljanje obitelji i za druženje. Ako vam je draže, možete pozvati prijatelje ili poraditi na projektu koji imate u planu sa osobama koje bi voljeli uključiti u taj projekt. Pokrenuti ćete pozitivne promjene u svom životu.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Isprobajte nešto malo drugačije. Egzotična destinacija ili aktivnosti koje vam donose nove spoznaje trebali bi danas imati u planu. Ono što danas naučite puno će vam pomoći u oblikovanju vaše stvarnosti u željenom smjeru.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Emotivni problemi isplivati će na površinu, sviđalo se to vama ili ne, zato se suočite s njima i krenite dalje. Netko može pretjerivati, ali to je ok. Na taj način vi ćete imati priliku da krenete dalje i znati ćete da radite pravu stvar.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte gubiti vrijeme razmišljajući o stvarima koje bi željeli napraviti, nego se pokrenite. Podijelite ideje sa prijateljima, a na internetu potražite odgovore koje tražite. Fizičke aktivnosti će vas zamarati, ali isplatiti će se.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Morati ćete se osloniti na osobu kojoj vjerujete kako bi napravili ono što imate u planu. Nemojte potrošiti novac na nepotrebne stvari samo kako bi ostavili dojam. Skriveni motivi biti će očiti.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako ostanete kod kuće ili se družite sa članovima uže ili šire obitelji samo ćete razmišljati o brigama. Posvetite se aktivnostima u kojima uživate i druženju sa prijateljima. Nemojte dopustiti da vam netko iz prošlosti pokvari dan.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Dovedite u red račune i papire, organizirajte sve, jer ćete tako znati na čemu ste i lakše dalje planirati. Doći ćete do novih ideja i ostvarenjem tih ideja otvoriti će vam se potencijalne prilike za poboljšanje zarade.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Zbog ljubavnih problema imati ćete osjećaj kao da ste razvučeni na sto strana. Pokušajte zaći u srž stvari prije nego izmaknu kontroli. Morati ćete biti potpuno iskreni ako želite rasčistiti zrak i popraviti situaciju.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Budite otvoreni i iskreni u vezi onog kako se osjećate. Teško ćete kontrolirati osjećaje. Najbolje bi bilo da što više vremena provedete kod kuće i tako izbjegnete neugodnosti koje mogu utjecati na vaš posao ili ugled.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT