Dnevni horoskop 27.05.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Saturn opozicija može donijeti razne prepreke, odgode, kašnjenja, frustracije, poteškoće i otežati posao. Danas se ne upuštajte u nove aktivnosti. Ako se ne bojite svega navedenog, otkriti ćete da i nije tako teško suočiti se sa time. Ovo je prilika da naučite lekciju hrabrosti.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Pripazite na ono što se oko vas događa. Ako se uspetljate oko onog što trebate napraviti, nećete uočiti što netko potajno pokušava progurati mimo vas. Budite oprezni. Danas bi mogli poboljšati vaše financijsko stanje kroz investicije, sniženja ili kakav dobitak.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas se morate posvetiti partnerskom odnosu. Iskreno kažite što osjećate i što biste voljeli ostvariti u budućnosti. Ako pretjerate s reakcijama pokvariti ćete atmosferu i stvoriti dugotrajne probleme, najviše sebi.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Novi poznanik ili poznanica ugađati će vam i podržavati vas, ali bliske osobe pitati će se što pokušavate ostvariti. Druženje s djecom pomoći će vam da na posve drugačiji način sagledate vašu trenutnu situaciju.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Pogledajte malo bolje što se oko vas događa. Ne dopustite da vam bliske osobe zamagle viziju koju imate. Putovanje ili istraživanje o drugačijem načinu života donijeti će vam odgovore i rješenja koja tražite.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Istražite nova mjesta, upoznajte nove ljude, sudjelujte u onom što vas privlači i otkriti ćete što želite raditi ostatak života. Možda ćete morati upotpuniti svoje znanje. Najteže je pokrenuti se, ali kada krenete, jedno će voditi prema drugom.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ne tražite pomoć kada posao možete sami obaviti. Put na koji ćete ići potaknuti će stara ugodna sjećanja i probuditi osjećaje. Ponovno ćete stupiti u kontakt sa nekim posebnim iz prošlosti.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ako uložite truda u nešto što vam jako znači, biti ćete jako zadovoljni rezultatima. Druženje sa djecom donosi vam nove ideje koje ćete moći realizirati. Intuicija će vam reći kojim putem trebate ići.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Netko brine o vama i trebali bi poslušati savjete te osobe koja je uz vas u zbunjujućim i kriznim situacijama. Razmislite o problemima i iskoristite svoju bujnu maštu i doći ćete do rješenja.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Sami provjerite stvari radije nego da vjerujete nekome na riječ. Nije povoljan dan za putovanje. Problema u komunikaciji bi mogli imati sa prijateljima, susjedima i rođacima. Slušajte, promatrajte i čekajte.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Imate dobre ideje i iskoristite ih u poslu.Koncentrirajte se na zaradu. Putovanje može biti uzbudljivo, ali neće donijeti željene rezultate. Ako želite ostaviti odličan dojam na utjecajne osobe, tada se posvetite praktičnom dijelu.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Malo više se potrudite i otkriti ćete svoju stranu za koju niste znali da postoji. Goditi će vam promjena u stilu odijevanja ili promjenom nekih sitnih detalja. Razmislite o proširenju svog znanja, možda o nekom tečaju.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Sve će doći na svoje mjesto ako poštujete pravila. Koncentrirajte se na ono što radite i neće doći do većih pogrešaka. Vrijeme je da izađete i da se družite. Upoznati ćete osobe koje vam mogu pomoći u budućem periodu.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT