Dnevni horoskop 23.03.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mars - Mjesec konjukcija predispozicija je za komunikacijske poteškoće i razdražljivost. Najbolje što možete je da budete smireni, imajte razumjevanja i pokušajte pozitivno razmišljati.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Kroz iskustvo koje steknete danas, ako idete na put ili se posvetite novom hobiju, steći ćete novo znanje koje će vam pomoći u budućnosti. Odsoba sa više iskustva pokazati će vam nove načinei sisteme obavljanja posla i općenito pogleda na stvari. Potencijal za bolju zaradu biti će veći.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Posvetite svom izgledu, poradite na boljoj formi, hranite se zdravo i imati ćete više energije. Više ćete napraviti. Nemojte se zavaravati, netko će se ponašati previše prijateljski prema vama, zbog sakrivenog interesa.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Netko će napraviti prijateljsku gestu, ali nemojte se zavaravati tom gestom. Ta osoba nije iskrena prema vama. Emotivna situacija će eskalirati ako previdite neke stvari. Nemojte ni pomišljati na osvetu.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Volite raditi oko kuće, danas se zabavite i poradite na promjenama u svom domu koje želite napraviti. Napravite svoj dom udobnijim i otvorite svoja vrata članovima šire obitelji i prijateljima.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte padati na nečiju ideju koja je pala ni od kuda. Ako ste vi odgovorni i realni, možete povećati svoju zaradu. Ako planirate putovanje ili zabavu, to će vas koštati više nego što mislite. Ne slušajte tračeve. Za sada se oslonite na svoj instinkt.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Vrijeme je da propitate koliko je vaš pogled na situaciju realan. Mogli bi biti skloni donošenju naglih odluka koje donose promjene u vašem privatnom životu zbog kojih bi kasnije mogli požaliti. Biti ćete zbunjeni oko dogovora i pravnih ili novčanih stvari.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ne budite lijeni i potrudite se realizirati vaše ideje. Ako samo čekate da netko drugi napravi nešto umjesto vas, ništa neće biti dovršeno. Odvažite se na put, sastanite se sa osobama koje vam mogu pomoći, isplatiti će vam se.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Eksperimentirajte s novim idejama ili konceptu koji imate. Potrudite se, pokažite svoje talente i ono na čemu ste naporno radili. Mogli bi ostvariti bolju zaradu. Pred vama je novii početak, zakoračite samopouzdano!

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Misli zapišite na papir i poradite na planovima za budućnost. Imate odlične ideje i zato poradite na njima, počnite ih ostvarivati. Budite jednostavni. Danas ćete uspješno riješiti i određene ljubavne probleme.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas je novi dan i pred vama je nova prilika za zaradu. Mislima vam lete zanimljive ideje koje bi mogli unovčiti. Ako imate razgovor vezano za imovinska pitanja, dobro će proći. Odličan je dan za ljubav, posvetite se voljenoj osobi.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete biti u svijetu snova, no ima li bolji način da se provede dan? Ideje koje danas smislite donose vam dobit kroz budućnost. Potražite osobe kojima se divite i zatražite savjet i dobiti ćete pomoć koja vam je potrebna za napredak.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas će osjećaji biti izmješani. Nemojte se iznenaditi ako se netko iz vaše prošlosti pojavi u vašem životu. Zbunjenost je prisutna i zato nemojte donositi nagle odluke zbog kojih bi kasnije mogli požaliti. Nemojte pasti pod iskušenje.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT