Dnevni horoskop 28.05.2020. ❤️❤️❤️


dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Prijepodne će se Mjesec u Lavu naći u sekstilnom položaju sa retrogradnom Venerom u Blizancima. U prvom će planu biti strast i romantični razgovori a većina će nas shvatiti neke stvari povezane uz ljubavni odnos ili financije nakon što tek poslijepodne uvaže drugu stranu priče. Budite otvoreni i uvijek direktni.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nemojte pristajati na ono što vam drugi nude nego radije nastavite tražiti i istraživati sve dok ne pronađete točno ono što želite. Budite oprezni kada su u pitanju očekivanja od drugih, osoba koju ste za nešto zamolili vjerojatno će vas danas razočarati. Dan je idealan za obnoviti kontakte sa osobama koje želite u svom životu.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Situacija će biti sve bolja i osjetit ćete promjene u okolini ali nemojte odmah povjerovati osobi koja obeća umjesto vas napraviti neke stvari povezane uz posao. Da bi stvari bile napravljene točno po vašim specifikacijama, morat ćete ipak samostalno obaviti veći dio posla. Svi će noviteti ispasti bolje nego se nadate.

 

 

blizanci

 

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bez obzira na to što planirate, zauzmite jedinstven pristup i nemojte sami sebe ograničavati. Moći ćete ostvariti zavidan uspjeh i dobiti brojne pohvale ali ako ne dozvolite da vam se emocije i privatni problemi umiješaju u poslovne aktivnosti. U ljubavi ćete pretjerano reagirati na sitnice i na utemeljene kritike.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete puno toga nesvjesno riskirati, budite svjesni činjenice da nije sve onakvo kakvim se čini i radije sve dva puta provjerite prije nego što donesete odluku ili iznesete svoje kritike na poslovnom sastanku. Budite oprezni po pitanju odnosa sa poznanicima, ako date do znanja da imate novca netko će vas htjeti iskoristiti.

 

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Dio će vas danas otkriti kako pojedine osobe nisu bile iskrene dok će drugi dio biti uhvaćen u laži ili kompromitirajućoj poziciji. Kako bilo, vjerojatno ćete se iznervirati i biti dosta nemirni. Svoje ćete interese najbolje zaštititi ako se držite podalje od onih osoba koje vam mogu zakomplicirati život. Budite romantični.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Okrenite se zajedničkim aktivnostima sa djecom, voljenom osobom, simpatijom ili osobom sa kojom ste u tajnoj vezi. Dan je idealan za poraditi na međuljudskim odnosima a moći ćete uz malo truda i vremena popraviti eventualne ružne situacije iz nedavne prošlosti. Nemojte dozvoliti da vas u poslu netko zavlači.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Ako netko uporno pokušava od vas dobiti odgovore, vrijeme je da otkrijete sve što znate i pritom budete iskreni. Oni od vas koji danas planiraju potpisati ugovor sa nekim od klijenata ili poslovnih partnera, trebali bi iznijeti i nove ideje. U ljubavi očekujte ugodna iznenađenja stoga ostavite dovoljno vremena za uživanje.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas će vam ići od ruke gotovo sve što nije povezano uz obitelj i stanovanje. Dan je tako povoljan za putovanja, prisustvovanje seminaru ili sastancima te za razgovore sa kolegama i nadređenima. Moći ćete riješiti i financijske probleme ali će oni zahtijevati nešto više vremena. Ostanite aktivni i pazite na prehranu.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Problem će vam predstavljati sve što je povezano uz putovanja i komunikaciju. Očekujte odgode ali i različite nesporazume pa bi bilo najpametnije sve što vam je bitno odmah zapisati. Manji će dio vas, oni koji planiraju prezentirati staru ideju na novi način, ostvariti uspjeh povezan uz karijeru. Budite vjerni svojim stavovima.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Ispravne ćete promjene moći implementirati tek nakon što posložite sve životne faktore, shvatite čime točno raspolažete po pitanju resursa te kome možete vjerovati. Oni od vas koji se nalaze u poslovno partnerskom odnosu, danas će biti skloni nervoznim ispadima. Ako niste sigurni kako stojite obavezno odmah pitajte.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas nećete imati previše prostora za pogreške, uglavnom zato što će vam nedostajati vremena a stvari ćete jedva stići u zadanim rokovima. Nemojte gubiti vrijeme na promjene jer ih nećete moći implementirati, radije napravite posao najbolje što trenutno možete. Slobodno se upustite u nova poslovna ili financijska osvajanja.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Bez obzira na to što će vam se činiti da neke stvari nisu sa vama povezane, pažljivo pratite što drugi rade i govore. Oni od vas koji nisu zadovoljni ljubavnom situacijom danas će biti skloni upustiti se u novu aferu. Prije nego što se potpuno opustite, razmislite o tome je li malo zabave vrijedno vašeg kasnijeg osjećaja krivnje.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com