Dnevni horoskop 16.09.2015.horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Uran - Mjesec opozicija može donijeti značajne promjene, protivljenje prema propisima i institucijama. Ovakvi osjećaji dolaze od utjecaja Mjeseca, ali ovakva situacija neće dugo potrajati.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Privatni problemi uzrujati će vas i mogu vam pokvariti dan. Koncentrirajte se na dom, novac i odnose. Biti ćete u iskušenju da uvučete nekoga u svoje dvojbe. Budite jednostavni i riješenje će postati očito.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Morate posegnuti malo dalje da bi uhvatili divne prilike i istaknuli se. Možete oformiti partnerstvo ili surađivati s nekime i to će ispasti dobro. Možda ćete morati preuzeti brigu i odgovornost za nekog starijeg tko nije u stanju brinuti se sam za sebe.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Dobiti ćete svu potrebnu podršku od ljudi od kojih to ne očekujete, zato nastavite hrabro i ostvariti ćete što ste željeli. Netko bi vas mogao naljutiti, ali ako dopustite da vas mali incident okupira i pri tom zaboravite na svoj cilj, kasnije nećete nikoga moći kriviti za to, osim sebe.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Korijen problema sa voljenom osobom ili sa djetetom biti će nerazumjevanje. Slušajte pažljivo što vam se govori, promatrajte i razmislite, sagledajte sve iz kuta pogleda drugih i lakše ćete se nositi sa situacijama s kojima ćete se danas susretati.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Vaš ozbiljan stav prepasti će druge. Obuzdajte svoju velikoduštnost i pretjerivanje s troškovima. Daleko veći dar pokloniti ćete drugima ako pomognete ili ako date savjet. Odlučniji ste nego ikad prije da ostvarite ono u što vjerujete da zaslužujete.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Što ste pažljiviji i spremniji pomoći drugima, to bolje. Netko koga upoznate ponuditi će vam nešto vrijedno vaše pažnje. Novo partnerstvo mogli bi sklopiti. Odnosi sa drugima biti će centar vaše pažnje, ali isto tako, mogu biti i zbunjujući.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Budite kreativni i ne dopustite nikome da vas sprječava u tim aktivnostima. Prvo se pobrinite za svoj posao. Imati ćete dobru priliku za poboljšanje zarade. Promjena će biti pozitivna i dati vam poleta za dalje.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Neumjerenost vam neće platiti račune. Smirite se i danas sve radite po propisu. Ako ste direktni, danas ćete nadjačati bilo kakvu konkurenciju. Biti ćete zadovoljni uspjehom na društvenom polju.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Vrijeme je za istraživanje preko interneta, proučavanje načina na koji drugi rade nešto što vas zanima i biti ćete u prednosti. Držite se plana, jer ako skačete s jedne stvari na drugu, jako malo ćete postići. Netko koga upoznate zadiviti će vas.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Koncentrirajte se na profesionalna postignuća i na ostvarenje promjena koje će vam pomoći da razriješite privatne emotivne probleme. Nemojte dozvoliti da emotivna pitanja utječu na profesionalne odgovornosti.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Imati ćete sreće kada se radi o ljubavi i novcu i oboje vam dolazi na neuobičajen način. Netko kome je stalo do vas ponuditi će vam nešto neočekivano. Biti ćete skloni dnevnom sanjarenju. Pobrinite se prvo za obaveze koje imate.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Iskoristite svaku priliku koja će se danas pojaviti. Prilika za poboljšanje financija koju ste dugo vremena priželjkivali sada će biti pred vama. Pri rješavanju privatnih, financijskih ili pravnih stvari upoznati ćete osobu u koju ćete se zaljubiti.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT