Dnevni horoskop 19.10.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Novi Mjesec ovog tjedna mijenja svoj položaj i prelazi u Vagu. Položaj Novog Mjeseca govori nam da je dobro vrijeme za pokretanje novih stvari u bilo kojem životnom polju stoga iskoristite priliku i pokrenite radikalne, veće promjene koje planirate. Postavite ciljeve, utvrdite točne korake i djelujte.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Dan je dobar za poslovne početke poput otvaranja poduzeća ili preuzimanja novih poslovnih obaveza. Sve što je dugoročno danas će vam biti naklonjeno. Ljudi će cijeniti svaki vaš trud a vi trebate samo ostati strpljivi i sačekati da se rezultati vašeg rada počnu pokazivati. Izbjegavajte špekulacije.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Oni pripadnici znaka koji danas sretnu nekoga od starih prijatelja trebaju biti oprezni. Ponudi li vam ta osoba poslovni prijedlog, činit će vam se da se isplati pokušati ali se raspitajte više o tome i izvažite rizike. Danas u svakom smislu pokušajte održati ravnotežu i budite umjereni, posebno u hrani.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Život vam je dobar. Bit ćete u jako dobroj formi i odlično se osjećati stoga iskoristite sve što dan pruža. Posao i putovanje su vam naklonjeni, posebno ukoliko se tiču vašeg vlastitog cilja. U ljubavi ste stabilni. Mnogi od vas razmišljaju o honorarnom poslu ali strahuju da neće uspjeti. Vi to možete.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Uključite se u obiteljske aktivnosti. Djeca i mlađe osobe će od vas učiti a istovremeno naučiti vas mnogo toga. Dan će biti pun informacija a većina će se stvari dešavati na polju obitelji i ljubavnih veza. Intuicija vas može dovesti do uočavanja poslovne prilike koja može poboljšati financije.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Uključite se u bilo kakav rad sa mladima ili pomozite starijim osobama u zajednici. Stvorit ćete interesantna nova prijateljstva a ujedno impresionirati svakoga koga znate. Promjena koju ćete time ostvariti izgradit će vam samopouzdanje ali vas i maknuti iz svakodnevice.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ne možete očekivati da će svi biti na vašoj strani pa tako čak ni one osobe koje su vam najbliže jer će danas dovoditi u pitanje sve što radite. Držanje stvari u tajnosti sigurno neće popraviti stvari. Zbunjenost je kod vas očita stoga nemojte donositi brze odluke i uzmite u obzir očekivanja partnera/ice.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ovo je za vas pogodan period u svim aspektima i imate najbolje šanse riješiti bitne stvari. Toliko bitne i velike da će mnogi donijeti odluku za kupnju kuće ili razmjenu nekretnine. Svakako trebate uzeti u obzir savjet starije osobe i ne gledati na sve preozbiljno. Pokušajte naći vremena za zabavu i druženje.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Netko tko vam je blizak ne govori vam sve što zna. Najviše zato da vas ne uznemirava ali činjenica je da ne možete riješiti problem ili bilo što promijeniti ukoliko uopće ne znate da problem postoji. Istražite tko što misli i zaključite sami kako se možete zaštititi od gubitka.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Zaštitite se od tuđeg iskorištavanja, posebno onog na radnom mjestu gdje će vas netko željeti iskoristiti kako bi stekao vlastitu prednost. Ne padajte na slatkorječivost i komplimente. Bit ćete dosta usmjereni na materijalni aspekt života i skloni zanemariti voljenu osobu stoga očekujte kritike. 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Jarčevi se bave razmišljanjem o novcu stoga ne čudi da će vam većina misli biti usmjerena na pokretanje vlastitog posla. Prije svega morate biti realni i uzeti u obzir sve što je potrebno da projekt uopće započnete. Netko iz kruga prijatelja će vam u večernjim satima reći dobre vijesti.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Razmislite o onom što radite, o tome tko ste i sa kim se družite ali posebno o tome kojim putem idete dalje. Većina se vodenjaka neće osjećati zadovoljno kada je u pitanju vlastiti život, posebno oni koji žive laž. Progovorite o prošlosti i budite iskreni, riješite se tereta da bi mogli nastaviti dalje.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Ako pokušate danas nekoga iskoristiti sve će izaći na vidjelo i prije nego od toga dobijete ikakvu korist. Odlučite li se ipak držati onog što je ispravno, svi će biti na vašoj strani i sami ponuditi pomoć. Bilo kakvo odstupanje od načina na koji se stvari trebaju napraviti može samo donijeti loše posljedice.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT