Dnevni horoskop 23.10.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Venera - Mjesec trigon donosi više kreativne energije. Sada svoje ideje i želje možete izraziti kreativno. Snažni osjećaji utjecati će na odnose sa drugima. Prevladavati će ljubaznost i lijepo ponašanje. Osjećati ćete se sigurno i samopouzdano u prisustvu drugih. Ako ste sami, nemojte propustiti priliku da započnete novu vezu.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Biti ćete okupirani određenim financijskim pitanjem. Članovi obitelji odlučiti će kupiti nešto što puno košta, ali na raspolaganju nećete imati ni upola toliko. Razmišljati ćete o nekoliko opcija i na kraju ćete otići u banku i tako pribaviti potreban novac.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas ćete se u potpunosti podrediti željama voljene osobe. Voljena osoba od jutra će imati zahtjeva i vi ćete učiniti sve što ona želi, jer nećete imati snage da se oduprete. Napraviti ćete sve što voljena osoba bude tražila od vas.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete obavljati manje zadatke za rođake. Pomoći ćete im da dovrše sve sitne poslove oko kuće. Njima će puno značiti vaša pomoć. Navečer će vas pozvati da zajedno proslavite dobro obavljene poslove.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Pokušati ćete poboljšati situaciju u vezi ili braku. Krenuti ćete sa sitnicama koje uvijek donesu neslaganja i sukobe. Učiniti ćete sve kako bi omogućili partneru da se dobro odmori i sa puno volje ćete obaviti sve kućne obaveze sami. Voljena osoba cijeniti će to i obećati da će on ili ona učiniti isto za vas sljedeći vikend.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas ćete se prisjetiti nekadašnje idile. Sa bližim rođakom otići ćete u kino ili na koncert i usput svratiti do lanca trgovina gdje ćete kupiti darove za svakog člana obitelji. To će ih razveseliti.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Spoznati ćete neugodnu činjenicu u vezi troškova koje ste prethodni mjesec napravili. Postati će vam jasno da vam sve što ste kupili nije uopće bilo potrebno. Obećati ćete sami sebi da sljedeći mjesec nećete više trošiti na nepotrebne stvari.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Saznati ćete da je blizak rođak ušao u novu vezu. Željeti ćete doznati sve o novoj osobi. Kada otkrijete da ta osoba nema primanja, reći ćete to rođaku, ali on će to ignorirati.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Dan ćete provesti na putu. Puno sati provesti ćete na raznim relacijama kako bi pribavili rođaku ono što mu treba. Svratiti ćete u puno trgovina kako bi našli točno ono što želi i to će vas iscrpiti i oneraspoložiti. Na kraju ćete naći ono što traži i kupiti, ali rođak će reći da ste odabrali krivu boju.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete se suočiti sa određenim poteškoćama. Lako je moguće da vam u posjetu stigne rođak ili rođakinja i nju ili njega morati ćete ugostiti na nekoliko dana. Uspjeti ćete sakriti nezadovoljstvo, ali nećete uspjeti sakriti nervozu.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Biti ćete danas van toka događanja. Jedino čega ćete se sjećati u vezi današnjeg dana je film koji ćete pogledati na TV-u ili događaja o kojem ste čitali na internetu. Nezadovoljni s time, otići ćete u šetnju. Kada se vratite kući gunđati ćete i započeti svađu sa članovima obitelji kako bi se zabavili.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete zaboraviti na svoje principe. Zaboraviti ćete na to da se ne povezujete prirodno sa novim osobama koje upoznate. Kada se pojavi atraktivna i nevjerovatno šarmantna osoba, zaboraviti ćete puno toga. Povezati ćete se nevjerovatno brzo s tom osobom.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Očekuje vas miran i ugodan dan. Udovoljiti ćete željama jednog člana obitelji. Ta osoba se stvarno neće dobro osjećati i zamoliti će vas za pomoć. Uskoro će vam postati jasno da toj osobi niste pomoć nego marioneta.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT