Dnevni horoskop 28.01.2022.❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Sunce će danas biti u Vodenjaku pa su popodnevni i večernji sati idealni za ozdravljenje i rješavanje starih problema, osobito onih koji su utjecali na naš ego ili nam drastično smanjili motivaciju. Pokušajte jednom za sva vremena okrenuti leđa svima onima i svemu onome što vam je do sada stvaralo traume.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Postoji puno toga što vam je dostupno ali da bi to u potpunosti shvatili, morat ćete obratiti nešto više pozornosti na svakodnevicu i stalno okruženje. Ne morate pristati na prvu ponudu koju dobijete, razmotrite svoje opcije. Iako ste u idealnom periodu za sklapanje dogovora i ugovora, on je kao stvoren i za pregovore.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Iako će vam dan biti ispunjen dobrim vijestima, ugodnim dešavanjima i razgovorima sa simpatičnim osobama, ipak budite na oprezu jer će netko iz poslovne okoline raditi protiv vas. Zaštitite se i prije nego što pokrenete određene teme, prvo provjerite jeste li u toku. U ljubavi, da bi ostvarili uspjeh, budite direktni i iskreni.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete biti u svakom smislu u punoj formi stoga nemojte gubiti vrijeme na besmislene razgovore i detalje nego se radije fokusirajte na stvari koje su vam značajnije. Nije dovoljno to što znate za što ste sve sposobni, vrijeme je da to kažete drugima stoga nemojte biti skromni i povučeni. U ljubavi očekujte odličnu atmosferu.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Ako želite izbjeći rasprave sa konkurencijom i osobama koje vam stvaraju nervozu, nemojte otkrivati ono što mislite ili planirate napraviti kroz idućih nekoliko dana. Neke će od vas ponovno sa nogu oboriti osoba iz prošlosti. Budite oprezni jer bi vam opet mogla izazvati one stare privatne probleme i sigurno vas zbuniti.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Većinu ćete dana biti u odličnoj poziciji ali, ukoliko odlučite previše glasno izreći svoje mišljenje, mogli bi izgubiti tlo pod nogama. Nemojte poticati druge na buntovno ponašanje niti ogovarati osobe koje vam nisu drage. Mogući su problemi u privatnom životu, vjerojatno povezani uz fizičku distancu i nedostatak povjerenja.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas ćete se naći pred nekoliko opcija stoga ne čudi to što ćete teško donositi odluke i većinu se vremena osjećati zbunjeno. Nemojte biti kratkovidni, mudro posložite prioritete i krenite korak po korak u realizaciju ciljeva. Ako vas netko zamoli za nešto što vam se ne čini pametnim, odmah odbijte inače ćete izgubiti novac.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Vjerujte u sebe umjesto u ono što vam drugi govore. Nemojte primati srcu kritike kolega ili nadređenih, vjerojatno se netko od njih osjeća ugroženo vašim znanjem ili željom za napretkom. Kroz dan ćete sve bolje razumjeti svoju ulogu u okolini pa tako moći donijeti dobre odluke povezane uz karijeru, obitelj i financije.

 

MJESEČNI HOROSKOP

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Bit ćete iznimno kreativni a danas vas neće iznevjeriti ni intuicija. Vjerujte u svoje ideje, budite samouvjereni i slobodno pred svima recite ako se sa nečim ili nekim ne slažete. Mnogi će stati na vašu stranu ali tek nakon što dokažete da stojite iza svojih riječi. U privatnom životu budite spremni na ispriku kao i na kompromis.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako postoji nešto što oduvijek želite ili o čemu sanjate čitav život, sada je vrijeme da odvojite nešto vremena i date sve od sebe da se to pokrene. Razmotrite stare ideje jer ćete stvari gledati na jedan drugačiji način pa tako uočiti tržišnu nišu koja može donijeti solidnu zaradu. U ljubavi se pripremite na strast i romantiku.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Slobodno danas radite ono što vam se čini kao najpametnije ali imajte na umu kako ćete se, ukoliko prijeđete granice, suočiti sa ozbiljnijim problemima. Izbjegavajte poslove koji su na rubu zakona ili podrazumijevaju suradnju sa labilnim osobama. Poslijepodne su mogući problemi sa osobama od autoriteta ali i kolegama.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Bit ćete dosta emotivni što će pojedine osobe shvatiti kao labilno ponašanje. Ipak, danas ćete moći riješiti brojne probleme kao i pokrenuti ideje koje imate ali se klonite dodatnih obaveza i tuđih odgovornosti. U ljubavi očekujte pozitivnu atmosferu, iskoristite je kako bi raspravili zajedničku budućnost i nove planove.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Bit ćete spremni pomoći drugima i otvoreno reći svoje mišljenje koje je utemeljeno na prošlim iskustvima. Iako toga vjerojatno nećete biti svjesni, upravo ćete time pomoći osobi koja upravo prolazi kroz takve probleme. Ponudite svoje iskustvo i vrijeme onima koji vas to mole ali odmah dajte do znanja kako ne možete dati novac.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela