Dnevni horoskop 26.09.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Neptun kvadrat donosi više fizičke i psihičke energije. Ipak, loša raspoloženja, zbunjenost i neugodnosti mogu biti prisutne. Mogli bi biti razdražljivi i zato se pokušajte kontrolirati i izbjegavajte donošenje važnih odluka.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Na odnose sa prijateljima utjecati će vaše stanje zbunjenosti i pretjerane osjetljivosti. Sve ćete shvaćati previše osobno i krivo ćete shvatiti druge. Odgodite važne sastanke koji mogu utjecati na vašu karijeru. Razmislite o savjetu bliske osobe, jer vam intuicija danas nije jača strana.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Važan zadatak neće uspjeti onako kako ste zamislili i smatrati ćete ga neuspješnim i uzrujati se. Nemojte ništa nastavljati, ostavite za neki drugi dan, jer će vam nove ideje donijeti i rješenje, a danas nemate smisla za praktično. Iscrpljeni ste i dekoncentrirani i to je glavni razlog neuspjeha. Opustite se u društvu voljene osobe.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Odnos sa voljenom osobom biti će sjajan i imati ćete priliku da zajedno povedete romantičnu večer. Možda ćete ići na izlet ili kraće putovanje. Mogli bi kupiti i vrijedan predmet za vaš dom. Danas se nemojte baviti osjetljivim pitanjima, jer je izgledno da nećete postići željene rezultate.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Od jutra ćete biti pretjerano osjetljivi i nećete se na ništa moći koncentrirati, te odluke koje donesete neće biti najbolje za vas. Izbjegavajte danas investiranje, kupovinu i poslovne sastanke. Pokušajte se više odmarati i više pažnje posvetite ljubavnom životu.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Brinuti ćete zbog financijske situacije i stanje nije sjajno. Nije pravo vrijeme za donošenje bilo kakvih odluka. Izbjegavajte sastanke sa prijateljima i sa poslovnim suradnicima. Niste u najboljoj formi. Pokušajte ostati smireni i ne upuštajte se u svađe sa članovima obitelji!

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Tokom prijepodneva biti ćete zbunjeni i to će utjecati na odnose sa drugima. Ako vam se ukaže prilika da se udružite u poslu kao partner, nemojte žuriti s donošenjem odluke i sve pažljivo razmotrite. Razgovarajte sa osobom koja ima više iskustva u polju koje vas zanima i sa voljenom osobom.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ne upuštajte se u rizik danas! Niste u najboljoj formi psihički, ni fizički. Nemojte se svađati sa starijom osobom koja u najboljoj namjeri želi utjecati na vaše poslovne odluke. Naoružajte se strpljenjem.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Tokom prijepodneva će neočekivani događaji spriječiti vas da ostvarite sve što ste imali u planu za danas. Upoznati ćete osobu koja vam kasnije može pomoći oko poslovnog napredovanja.Ne donosite nagle odluke. Večernje sate provesti ćete u poslovnim razgovorima sa tom osobom.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Zbog iscrpljenosti bi mogli imati zdravstvenih tegoba. Trebali bi manje raditi i više odmarati za svoju dobrobit. Tokom večernjih sati će vas blizak prijatelj pozvati na zabavu. Zabavite se, ali nemojte pretjerivati u jelu i piću.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Sa bliskim prijateljem doći će do nesporazuma. Bolje je da to spriječite kako se ne bi udaljili. Suzdržite se od reakcija koje mogu pogoršati stvari! Poslijepodne ćete biti boljeg raspoloženja i dobri su izgledi da provedete romantičnu večer sa voljenom osobom.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Činiti će vam se da vam ništa ne polazi za rukom. Jednostavno vam danas nedostaje osjećaj za stvarnost i smisao za praktično. Ništa danas ne pokušavajte pomaknuti s mjesta. Najbolje što možete napraviti je opustiti se i odmarati. Ako ste u mogućnosti da odete na izlet sa članovima obitelji, učinite to!

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Imate sjajne planove i namjeravate se upustiti u aktivnost o kojoj dugo vremena razmišljate. Vaš se raspored iznenada može promijeniti, zbog poziva. Možda ćete morati ići na put ili obaviti nešto što se ne može odgađati. Pažljivo provjerite dokumentaciju, kako vam važne stvari ne bi promaknule.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT