Dnevni horoskop 21.01.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec - Venera trigon u prvi plan donosi ljubav, osjećaje, ljubaznost. Voljenim osobama s lakoćom ćete govoriti o onome što osjećate. Odnosi sa bliskim osobama sada mogu postati harmoničniji. Odličan je period za tretmane ljepote i uljepšanje doma.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

U ljubavnom životu sada možete ostvariti promjene na bolje. Od drage osobe dobiti ćete poklon koji će vas razveseliti. Prijatelji će vas pozvati na zabavu navečer. Dobro promatrajte što se oko vas događa kako bi došli do onog što želite.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Jaka želja za promjenama vodi vas u nešto novo. Osjećate se dobro, ali pripazite, netko će željeti spriječiti vas u ostvarenju vaših planova. Sada kada ste upozoreni možete se pripremiti za takve situacije. Ne trebate se brinuti, ali budite na oprezu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Razmišljate o poboljšanju financijske situacije i spremni ste za rizik, ali to nije najbolja ideja. Prijatelj će vam pomoći da situaciju sagledate malo drugačije. Ništa nije tako vrijedno kao vrijeme provedeno sa obitelji i sa prijateljima. Zato nemojte svo vrijeme posvetiti stjecanju novca.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

U ljubavnom i društvenom životu očekujte zanimljive promjene. Puno zadovoljstva donijeti će vam razgovori sa mlađim osobama, druženje i putovanje sa voljenom osobom. Pravo je vrijeme za pokretanje novog projekta ili posla. Savjet za vas je da budete umjereni s trošenjem novca.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Neće vam biti lako, jer ćete morati izabrati između onog što želite napraviti i onog što morate napraviti. Ne gubite previše vremena na razmišljanje. Napravite što morate i ostavite ono što želite za drugi dan. U ljubavi očekujte posebne trenutke.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Budite spremni poduzeti sve što morate kako bi dobili što želite. Povoljan je dan za društvene odnose. U ljubavi očekujte pozitivnu promjenu. Poslijepodne ćete biti pozvani na zabavu i mjenjati ćete planove. Ne zaboravite da vam treba više odmora.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Pomaganje drugima donosi nagrade danas. Zato dajte sve od sebe kako bi pomogli drugima. Riješiti ćete obiteljski problem koji ste odgađali. Zbog toga ćete morati obići nekoliko mjesta. Organizirajte se i sve ćete stići obaviti. Pripazite na novčanik.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Namjeravate se upustiti u nešto novo. Povoljan je dan za intelektualne aktivnosti. Istaknuti ćete se u društvu. Posebno ćete se svidjeti osobi suprotnog spola, ali savjetujemo da budete oprezni.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

U ljubavnom životu očekujte pozitivne promjene. Biti ćete društveniji nego inače i upoznati ćete posebnu osobu s kojom bi mogli ući u vezu koja ima potencijala za brak. Poslijepodne su moguće manje zdravstvene poteškoće. Ne brinite se, ujutro ćete biti kao novi.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ujutro ćete se osjećati iscrpljeno. Savjetujemo da danas ne donosite važne odluke, posebno one poslovne. Izbjegavajte upuštanje u nove aktivnosti i bavite se rutinskim poslovima. U večernjim satima biti ćete u društvu drage osobe i vaše raspoloženje će se popraviti.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Novo poznanstvo neočekivano vam donosi i poslovnu priliku koju nećete odbiti. Ipak, savjetujemo da se ne upuštate u veće investicije. Nije povoljan dan niti za duža putovanja. Večer ćete provesti sa voljenom osobom. Iznenadite voljenu osobu i potrudite se da ovo bude većer za pamćenje.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Imate dovoljno energije da dovršite sve poslove. Budite uporni i sve prepreke ćete riješiti. Nemojte si dopustiti da letite s jedne stvari na drugu, nego budite odlučni i koncentrirajte se na ono što radite u određenom trenutku. Posvetite se voljenoj osobi.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT