Dnevni horoskop 12.12.2018.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Današnji položaj planeta garantira više optimizma i dobre međuljudske odnose. Povećane su šanse za uspjeh svim horoskopskim znakovima i to sa posebnim naglaskom na posao i karijeru. Dan je odličan za putovanja, druženja, obrazovanje i polaganje ispita te za različite vrste prezentacija i razgovore za posao.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Današnji vam je dan posebno naklonjen za obrazovanje, poslovno putovanje i za komunikaciju sa bitnim osobama. Nemojte nastupati previše samouvjereno, sve je ostalo dozvoljeno. Imat ćete dovoljno motivacije i energije kako bi prebrodili poteškoće koje dolaze u ljubavnom polju. Bit ćete društveni stoga se zabavite.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Bit ćete u nedoumici povezanoj uz posao. Definitivno se možete osloniti na vlastitu intuiciju, čak i ako mislite da ne bi trebali odluku donositi tako brzo. Očekujte značajniju svotu novca, najvjerojatnije od člana obitelji koji zna u kakvoj ste situaciji. Obratite više pažnje na poslovne zadatke kako ne bi nakupili previše zaostataka.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Kroz jutro ćete imati dosta posla, prikupljat ćete papire potrebne za realizaciju jednog od životnih ciljeva. Ukoliko planirate kupnju nekretnine, možete očekivati manje poteškoće sa utvrđivanjem vlasništva ali budite uporni i sve će se raščistiti vrlo brzo. Očekuje vas i veći trošak ali vam ne nedostaje financijske potpore.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Dan je odličan za polaganje ispita. Sreća će biti na vašoj strani u svim životnim poljima pa slobodno inicirajte što namjeravate ili krenite u popravljanje odnosa. U prilog vam idu putovanja te donošenje bitnih odluka. Ako poslijepodne idete na putovanje ili na sastanak sa poslovnim partnerom, ponesite sa sobom sve bitne papire.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Na poslu ćete dobiti značajniju svotu novca što će vam svakako pomoći odrediti novi kućni budžet. Držite se balansa, nemojte ni u čemu pretjerivati pa će i sreća biti uvijek na vašoj strani. Dobro je vrijeme za planiranje privatnog putovanja te za dugoročne investicije. Navečer očekujte druženje sa prijateljima, budite umjereni.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Uz pomoć člana obitelji konačno možete kupiti nešto vrijednije čemu težite dulje vremena. Prilikom kupnje ćete biti dosta uzbuđeni i sretni pa time i dekoncentrirani stoga pripazite na greške proizvoda, sitna slova u ugovoru i jamstvene uvjete. Na poslu ćete riješiti problem koji nitko drugi nije mogao, bit ćete nagrađeni.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete biti vrlo odlučni pa ćete uspjeti riješiti aktivnosti i projekte koje se provlače dulje vremena i koje odgađate. Uskoro očekujte prve rezultate svog rada a ako ste nedavno promijenili radno mjesto stižu vam prve pohvale. Financijsko se stanje popravlja a isto tako i odnosi sa prijateljima. Obratite pažnju na voljenu osobu.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Uspjeh kod kuće ali i na radnom mjestu možete postići samo ako ste dovoljno odlučni i uporni. Nemojte se priklanjati tuđem mišljenju, budite svoji i ne odstupajte od stava koji imate. Bit ćete vrlo uspješni u svim zadacima a dan je odličan za upisivanje tečaja ili nastavak obrazovanja. Budite strpljivi i imajte takta sa drugima.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete biti vrlo uspješni u poslu a pred vama je i prilika za novi poslovni projekt. Prihvatite je, bez obzira na to imate li iskustva iz prošlosti. Ponekad morate riskirati kako bi došli do željenog cilja. Uz pomoć intuicije možete riješiti financijske poteškoće. Dan je odličan za ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom ili simpatijom.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Dosta će vas brinuti financijska situacija ali se možete sa njom uspješno nositi ako zauzmete optimističan stav. Prerano je za očekivati profit od tek osnovanog poduzeća. Počnite se pripremati za obiteljsko putovanje jer su velike šanse za to da kasnije nećete imati dovoljno vremena. Nemojte ništa ostavljati za zadnji trenutak. 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas vam u prilog idu poslovno-partnerski odnosi. Sve što danas pokrenete ili potpišete imati će odličan uspjeh i donijeti vam povećanje financija. Dan je odličan za investicije i poslovne aktivnosti, usmjerite se rješavanju financijskih poteškoća. Večernje sate provedite sa obitelji i prijateljima, morate se i opustiti.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Nekoliko ćete puta danas mijenjati dnevni raspored ali se nemojte oko toga zamarati. Jednostavno se radi o prilagodbama koje su nužne radi vanjskih okolnosti. Upoznat ćete jako zanimljivu osobu zbog koje ćete odlučiti promijeniti posao. Ista ta osoba vam može ponuditi novu priliku. Nemojte zaključivati ništa unaprijed.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT