Dnevni horoskop 23.10.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Opozicija Sunca i Urana donosi neočekivane a pomalo i neugodne događaje. Kada je u pitanju ljubav, većina će nas osjećati potrebu za većom slobodom što bi moglo dovesti do nesporazuma i manje svađe sa voljenom osobom. Nemojte pokretati promjene samo zato što bi nešto željeli promijeniti, imajte cilj.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Oni od vas koji su dovršili projekt koji smatraju bitnim odmah će danas početi razmišljati o novim pothvatima. Nemojte donositi nagle odluke niti činiti nagle poteze, pokušajte malo usporiti i tu i tamo odmoriti. Trebate više pozornosti obratiti na ljude koje volite. Moguća je svađa unutar obitelji, pokušajte to izbjeći.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Oni od vas koji nisu zadovoljni ishodom na radnom mjestu većinu će dana biti nervozni i razdražljivi. Nemojte se iskaljivati na obitelji jer vam je to najveća podrška. Umjesto toga pokušajte sa njima razgovarati kako bi se osjećali lakše ali i shvatili u čemu je bio problem. Voljena će vam osoba danas dati jako dobre savjete.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas će vam se voljena osoba otvoriti ali vam se neće svidjeti sve što čujete. Očekujte kritike povezane uz vašu posvećenost vezi a mnogi će od vas shvatiti kako druga strana misli da ste previše usmjereni poslu. Ne smijete radi financija zanemarivati ljubavni život, morate pronaći mjeru i uskladiti ta dva životna polja.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Budite oprezni na radnom mjestu jer je povećana mogućnost nesporazuma. Ako vas nešto smeta, pokušajte prvo saznati zašto to osoba radi jer ako krenete odmah kritizirati, velike su šanse da će doći do svađe koja će prilično narušiti taj odnos u budućnosti. Lakše ćete riješiti probleme ako provedete poslijepodne u prirodi.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Bit ćete skloni preuzimati nove odgovornosti što vodi do pretrpanog dnevnog rasporeda i naravno umora. Pokušajte se oduprijeti tom porivu, posebno danas kad vas očekuju iznenadna dešavanja i manji problemi kojima ćete se morati odmah pozabaviti. Mnogi će od vas ipak morati potrošiti više novca nego planiraju.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Očekujte manju prepirku sa voljenom osobom. Do veće će svađe doći ukoliko se pokrenu teme povezane uz prošlost ali ta svađa može biti konstruktivna i ukoliko budete oprezni te točno znate što želite postići, konačno ćete raspraviti sve što vas muči a ujedno ćete poboljšati odnos. Večernje sate provedite sa prijateljima. 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete biti prilično loši kada je u pitanju komunikacija a ukoliko odlučite obaviti bitan razgovor, pokušajte prilikom njega biti što jasniji jer je povećana mogućnost nesporazuma. Osjećat ćete se dosta iscrpljeno i nećete imati volje za druženje sa prijateljima ali bi trebali razmisliti o izlasku ili šetnji sa voljenom osobom.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ukoliko planirate kraće putovanje, vrijeme je da se počnete pripremati. Razmislite o tome možete li na tom putu dogovoriti nešto povezano uz posao. Obavezno uzmite u obzir savjet starije osobe jer vas ista ta osoba priprema na stvari koje su pozitivne ali za koje niste svjesni da vas očekuju. Prihvatite poziv za druženje.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete biti uspješni u svim vrstama kućanskih aktivnosti. Ako vas netko pozove na putovanje, najbolje bi bilo odbiti ga jer je povećana mogućnost nezgoda a isto tako bi vam to mogla zamjeriti voljena osoba. Kada je u pitanju karijera, oslonite se na vlastitu intuiciju i nemojte pridavati veći značaj tome što drugi govore.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Bez obzira na to što vam se poboljšala financijska situacija nemojte trošiti novac na skuplje stvari niti smanjivati tempo rada. Pokušajte sami sebi odrediti financijske ciljeve i staviti nešto novca sa strane. Ako planirate posjetu, obavezno prvo provjerite je li ta osoba kod kuće. Očekujte i manje zdravstvene poteškoće.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Do podneva ćete imati dosta obaveza a morat ćete se pozabaviti i rješavanjem hitnog problema. Ako smatrate da vam je sve to preveliko opterećenje, obratite se za pomoć nekom iz obitelji. Nemate na raspolaganju puno vremena pa bi trebali, bez obzira na to koliko se čini primamljivim, odbiti ponudu koju će vam danas netko dati.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Osjećat ćete se umorno i bezvoljno pa će vam biti teško i koncentrirati se na zahtjevnije radne zadatke. Ono što će vas najviše mučiti zapravo je činjenica da ne možete doći do osobe koju smatrate jako bitnom. Kroz popodnevne sate možete očekivati pozitivne vijesti povezane uz pitanje nekretnina, poreza ili sudskog spora.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT