Dnevni horoskop 17.08.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Venera - Jupiter kvadrat predispozicija je sebičnom ponašanju, financijskim gubicima i problemima kroz putovanja. Zbog toga ne preporučujemo da danas idete na putovanje. Izbjegavajte bilo kakve planove vezano za novac, jer bi mogli biti na gubitku.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ujutro je moguć nesporazum sa starijim članom obitelji. Savjetujemo da odgodite susrete sa prijateljima i sa rodbinom. Biti ćete razdražljivi i vrlo lako može doći do nesporazuma. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja, jer bi mogli biti na gubitku!

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Nezadovoljni ste i željeli bi ostvariti određene promjene. Vaše raspoloženje će se popraviti tokom dana. Ako morate pozajmiti određenu svotu novca, teško ćete to uspjeti danas. Budite smireni i strpljivi krouz komunikaciju sa drugima, inače lako može doći do nesporazuma i svađa.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Zbog financijskih poteškoća mogli bi se posvađati sa voljenom osobom. Ako ste posudili od nekog novac, nećete biti u mogućnosti vratiti novac na vrijeme. Na sreću, netko od prijatelja će vam pomoći. Savjetujemo da se više odmarate.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Zbog loše financijske situacije moguća je obiteljska svađa. Savjetujemo da razmislite o potrebama svih članova obitelji. Izbjegavajte putovanja i nemojte pokušavati postići više nego što možete. Treba vam više odmora i opuštanja.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Danas su misli nejasne pa izostaje i smisao za praktično. Zbog toga savjetujemo da odgodite poslovne sastanke, ali i putovanja. Vaš ljubavni život može biti odličan ako više pažnje posvetite voljenoj osobi i obiteljskim pitanjima. Budite spremni na otvorenu komunikaciju.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Uzrujati će vas odgoda obiteljskog putovanja. Savjetujemo da ostanete kod kuće, ionako su mogući nepredviđeni problemi vezano za putovanje. Niste zadovoljni financijskom situacijom, ali to se neće odraziti na vaš ljubavni život.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Naljutiti ćete se na poslovnog partnera. Došlo je do nesporazuma oko važnog poslovnog pitanja i novčanih ulaganja. Savjetujemo da se suzdržite od naglih i nepromišljenih reakcija. Najbolje što možete učiniti u ovoj situaciji je da ostanete smireni i da se pokušate opustiti.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Neočekivani događaj u potpunosti će utjecati na promjenu vaših planova za danas. Savjetujemo da ne očekujete previše od posla, jer bi se mogli razočarati. Ostanite smireni! Sutra je novi i bolji dan za vas.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Željeti ćete napraviti neke promjene kod kuće zbog čega bi mogli potrošiti veću svotu novca. savjetujemo da budete oprezni, jer danas nije povoljan dan za veće kupovine i financijska ulaganja. Ne možete se osloniti na intuiciju. Razgovarajte sa voljenom osobom i tražite njen savjet.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Savjetujemo da više pažnje posvetite potrebama bliskih osoba. Voljena osoba mogla bi vam prigovarati da ste nemarni. na poslu dajte sve od sebe kako bi dovršili započete zadatke i izbjegli sukobe sa radnim kolegama. Budite oprezni, posebno kada se radi o financijskim pitanjima.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Nije povoljno vrijeme da pokrenete novi projekt ili novu aktivnost. Ne preporučujemo niti odlazak na put. Ujutro ćete morati obići više mjesta zbog poslovnih obaveza. Savjetujemo da danas izbjegavate aktivnosti koje zahtjevaju koncentraciju i bavljenje detaljima.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Od jutra ćete biti razdražljivi. čak bi mogli započeti svađu. Pokušajte se suzdržati, inače ćete prijatelje pretvoriti u neprijatelje! Savjetujemo da se bavite samo rutinskim poslovima i da se odmarate više. Čini se da ste iscrpljeni.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT