Dnevni horoskop 22.09.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Merkur - Pluton trigon povoljan je za intelektualne aktivnosti i preuzimanje inicijative. Pravo je vrijeme da započnete akcije koje zahtjevaju dugoročni trud, posebno one koje zahtjevaju intelektualne napore.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Pravo je vrijeme da se koncentrirate na obiteljske obaveze i da odbijete pozive za izlaske i druženja sa prijateljima. Možete se osloniti na intuiciju pri riješavanju težih pitanja, ali isto tako, razmislite o savjetu voljene osobe. Blizak prijatelj trebati će vašu pomoć oko zdravstvenih pitanja.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

U odličnoj ste intelektualnoj formi. Biti ćete voljni saslušati probleme drugih ljudi i dati im dobre savjete. Nemojte davati obećanja ako niste sigurni da ih možete ostvariti. Poslijepodne će vas rodbina pozvati na proslavu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Moći ćete pokrenuti novi poslovni projekt i posvetiti se dugoročnim invsticijskim planovima. Dobro će vam doći pomoć prijatelja i voljene osobe. Izbjegavajte bilo kakva nagađanja. Budite strpljivi. Rezultati vaših napora uskoro će se početi pokazivati.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Voljena osoba cjeniti će vaše orginalne ideje. Biti ćete vrlo uspješni danas i dovršiti ćete sve što započnete. Jedino se sa manjim poteškoćama financijske prirode danas možete suočiti. Ne trebate se brinuti, jer ćete imati podršku starije osobe iz obitelji.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Odličan je dan da započnete nove aktivnosti, posebno kod kuće. Prije svega dovršite ono što ste započeli. Danas ćete se s lakoćom izražavati i sklopiti ćete nova prijateljstva. Nije povoljno vrijeme da sami donosite važne odluke.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Suočiti ćete se sa problemima kroz partnerstva što će vas iscrpiti. Ako se uspijete koncentrirati na posao, ostvariti ćete manju financijsku dobit. Savjetujemo da budete na oprezu i da saslušate savjete drugih ljudi.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas je dobar dan za ostvarenje značajnih promjena. Imati ćete priliku istaknuti se u društvu. Povoljno je vrijeme za putovanje i za stjecanje novih znanja. Svoje mišljenje jasno izrazite kako bi izbjegli nesporazume.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Uz dobar osjećaj za praktično pokrenuti ćete novi poslovni projekt. Blizak prijatelj mogao bi vam ponuditi da se udružite s njim u dugoročnom projektu. Uz oprez razmislite o toj ponudi, bez obzira na to koliko privlačno djelovalo. Ako naglo donesete odluku mogli bi kasnije požaliti.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Imati ćete uspjeha kroz društvene aktivnosti i na polju financija. Iskoristite ove povoljne aspekte! Mogla bi vam se pružiti prilika da odete na putovanje. Nemjte oklijevati, jer će se dokazati korisno za vašu karijeru.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas je povoljan dan za vas na svim poljima. Istaknuti ćete se u društvu i ostvariti neočekivano financijsku dobit. Ljubavni život je ispunjen a odnos sa voljenom osobom odličan. Odlično ćete se osjećati,ali svjetujemo da budete umjereni.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Biti ćete u odličnoj formi i uspjeti ćete se prilagoditi novim okolnostima. Moći ćete riješiti privatni problem koji ste odgađali dugo vremena. Inspirirati ćete ljude oko sebe. Povoljan je dan za razgovore sa prijateljima i sa obitelji. Pripazite, nemojte pretjerivati!

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Riješiti ćete probleme koje ste odgađali u zadnje vrijeme. Poslijepodne će vam se pružiti prilika za udruženje u profitabilnom poslu. Savjetujemo da prihvatite ponudu, jer će to znatno popraviti vašu financijsku situaciju.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT