Dnevni horoskop 11.05.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Danas nas očekuje Mladi Mjesec u Biku. Emocije će biti dosta intenzivne, ali ćemo se istovremeno moći osloniti na vlastitu intuiciju. Fokus će biti na odnosima sa drugim ljudima, novcu i vlastitoj dobrobiti. Da bi mogli donijeti ispravne odluke, morat ćete prvo razmisliti o tome kako se vidite u budućnosti.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Pokušajte se što više udaljiti od rutine i poznatog okruženja. Najbolje ćete se osjećati u ugodnom društvu sa osobama koje ste tek nedavno upoznali. Ukoliko baš morate sudjelovati u zahtjevnijim aktivnostima, pokušajte se ne isticati. U privatnom ćete životu odabrati ono najbolje ako se prvo konzultirate sa osobom od povjerenja.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Budite oprezni po pitanju rješavanja situacija koje bi vam u budućnosti mogle stvoriti ograničenja. Možete očekivati pozitivnu situaciju u privatnom životu, ali imajte na umu kako će vam se netko dosta mlađi ili stariji pokušati nametnuti. Ukoliko u skorije vrijeme planirate slavlje, gledajte u planiranje uključiti sve zainteresirane.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bit ćete dosta osjetljivi pa ćete sigurno snažnije nego inače izražavati svoje emocije. Očekuje vas dan za pamćenje koji će započeti i završiti na zanimljiv način. Možete očekivati čudne i neobične situacije u kojima će sve ovisiti o tome kako se postavite. Uz pozitivan stav i smisao za humor, sigurno ćete ostvariti dnevne ciljeve.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Budite oprezni ukoliko planirate iznenađenje jer bi ga netko mogao nehotice pokvariti. Ukoliko se to i dogodi, nemojte se nervirati nego nastavite dalje i prilagodite se situaciji. Srce će vam danas biti na pravome mjestu stoga slobodno donesite odluke povezane uz privatnu budućnost. Što ćete biti jednostavniji, to ćete biti zadovoljniji.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas ćete se odlično zabaviti i većinu dana biti u centru pažnje. Ipak, budite oprezni kako ne bi pretjerali sa druženjima i zabavom te zanemarili obaveze. Koliko god vas netko intrigirao i navodio na uzbudljive odluke, pokušajte razmišljati svojom glavom. Odvojite nešto vremena i za rješavanje tuđih te svojih obiteljskih problema.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Bilo kakve rasprave neće vam donijeti kvalitetne rezultate, posebno ako uključuju osobe za koje znate da su težeg karaktera ili ste u prošlosti sa njima već imali sukob. Pokušajte što manje otkrivati buduće planove, fokusirajte se na kratkoročne ciljeve i stara obećanja. U ljubavi je vrijeme da se malo ozbiljnije postavite.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Pokušajte se baviti onim aktivnostima koje nisu zahtjevne i za koje ste sigurni da vas ne mogu dovesti do nevolja. Ako se imate potrebu nekome povjeriti, porazgovarajte sa bliskim prijateljima. Članovi vas obitelji danas neće podržavati niti će biti zadovoljni sa vašim odabirima. Pokušajte večernje sate provesti u društvu drage osobe.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte toliko razmišljati o novcu i poslu, pokušajte barem malo uživati u trenutku. Osoba koju danas upoznate dat će vam nekoliko zanimljivih ideja. Iako neće sve biti realne, neke će od njih imati veliki potencijal ukoliko ih razradite i prilagodite svojim planovima. Razmislite o svemu što morate napraviti da bi lakše krenuli naprijed.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete spremni na zabavu, ali će vam netko vjerojatno pokvariti dan. Poslušajte savjete koje vam daje osoba koja je starija ili ima puno više iskustva od vas. Ako vjerujete da radite pravu stvar, nemojte odustajati od svojih planova  jer će vas u suprotnom pratiti osjećaj kajanja. U ljubavi se fokusirajte na one osnovne vrijednosti.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Razmislite o proteklim danima jer ćete jedino tako shvatiti što točno morate napraviti da bi mogli ispuniti svoje potrebe. Ako shvatite da su vam ambicije prevelike, nemojte odustajati od svega nego se radije pokušajte prilagoditi. Nemojte dozvoliti da vas drugi odgovore od nečega na čemu dugo radite ili u što ste puno uložili.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Koliko god se danas željeli zabaviti, vjerojatno ćete radni dio dana provesti u rutinskim poslovima. Poslijepodne odvojite za aktivnosti koje vas opuštaju ili vesele, ali pripazite na to da ne pretjerate sa jelom i pićem. Sve dok posao držite pod kontrolom, nećete nikoga naljutiti i na kraju ćete imati dovoljno vremena za sve što planirate.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas ćete biti dosta nepredvidivi pa tako upasti u nevolje, posebno ako dozvolite da se situacija izmakne kontroli. Prije nego što se odlučite iskaliti ili otvoreno reći sve što mislite o pojedinoj osobi ili poslu, dobro razmislite o tome hoćete li se osramotiti. Napravite nešto lijepo za prijatelje, drage kolege ili članove obitelji.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com