Dnevni horoskop 25.10.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Povoljan je dan za romantiku i za iskreno pokazivanje osjećaja. Ali, Neptun - Mjesec opozicija može donijeti zbunjenost i smanjen osjećaj za stvarnost. Savjetujemo da više pažnje danas posvetite osjećajima i ljubavnom životu nego materijalnom. Važne odluke odgodite za neki drugi dan!

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ne upuštajte se u izazove, jer danas nemate osjećaj za stvarnost. Nemojte preuzimati inicijativu na poslu. Vaše odluke mogu se pokazati krivim i nećete uspjeti ostaviti snažan dojam na druge.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Od jutra će vas pratiti osjećaj zbunjenosti i nećete se moći sabrati. Savjetujemo da pokušate sortirati stvari u svojim mislima. Ako imate u planu kupiti skupocjen predmet, nemojte to činiti s namjerom da iznenadite voljenu osobu. Radije se odlučite za zajednički odlazak u trgovinu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Iako ćete se osjećati odlično, nećete puno toga uspjeti obaviti danas. Razlog tome je nerealan pogled na stvari. Nemojte ništa inzistirati, jer će to dovesti do rasprava i svađa.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Razmišljati ćete u što uložiti novac koji ćete danas dobiti. Savjetujemo da ne donosite važne odluke danas zato što vam nedostaje osjećaja za stvarnost. Razgovarajte sa voljenom osobom o tome.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Ujutro ćete se suočiti sa nizom poteškoća zbog nedostatka koncentracije na ono što morate obaviti. Ignorirajte tračeve oko sebe, inače ćete samo započeti svađe. Poslijepodne će se vaše raspoloženje popraviti. Sa voljenom osobom provesti ćete romantičnu večer.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ujutro ćete biti zbunjeni i neraspoloženi. Savjetujemo da se ne upuštate u bilo kakav rizik, jer su male šanse za ostvarenje uspjeha. Iskoristite svaku priliku za odmor, na ovaj ili onaj način.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Imate odlične planove vezano za financije, ali još za sada ne očekujte ohrabrujuće znakove pomaka. Budite strpljivi i svoje vrijeme pažljivo isplanirajte kako bi što više napravili. Ključ uspjeha je u posvećivanju detaljima.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ujutro ćete biti previše osjetljivi i ništa vam neće odgovarati. Ako nešto ne poduzmete kako bi poboljšali stanje, ugroziti ćete odnose sa drugima. Svoje mišljenje nemojte nametati drugima. Navečer ćete čuti dobre vijesti koje će vas oraspoložiti.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nije povoljan dan za posao niti za druženje sa prijateljima. Biti ćete razdražljivi i neraspoloženi za razgovor. Odgodite odlazak u kupovinu i investiranje, jer vaše odluke neće biti dobre. Što se ljubavnog života tiče, sve će biti u redu, samo savjetujemo da se više posvetite voljenoj osobi.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte preuzimati previše obaveza. Danas nećete biti baš uspješni. Na sreću, imati ćete podršku kada vam najviše bude trebala. Večer ćete provesti u ugodnom druženju sa prijateljima i zaboraviti ćete na dnevne brige.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ujutro ćete biti zbunjeni i imati ćete problema u komunikaciji. Ne možete se osloniti niti na intuiciju i zato se ne upuštajte u bilo kakav rizik. Trebali bi napuniti baterije i zato nemojte zanemariti potrebu za odmorom.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Nije pravo vrijeme za veće kupovine i za investicije. Sa druge strane, ljubavni život donosi vam posebno ugodne trenutke i puno zadovoljstva. Ne upuštajte se u bilo kakav rizik u poslu, jer bi mogli imati problema sa zakonom.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT