Dnevni horoskop 26.07.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Neptun - Mjesec opozicija donosi romantično raspoloženje i osjećajnost, ali isto tako, može donijeti zbunjenost i smanjen smisao za stvarnost. Usmjerite se na pitanja srca i na osjećaje više nego na materijalnu stranu života. Donošenje važnih odluka odgodite za neki drugi dan.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ne govorite nikome ništa, budite tajnoviti danas, jer jedino tako dan može proći mirnije, bez upadanja u nevolje. Nemojte slušati druge, niti komentirati ono što čujete. Odvojite vrijeme za sebe i poradite malo na svom izgledu.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte se okupirati nesigurnosti i sumnjama u partnerstvo, jer ćete propustiti nešto važno, može se raditi o važnom sastanku. Koncentrirajte se na svoje planove i profesionalne ciljeve. Odvojite vrijeme za razradu strategije.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Osjećati ćete se izdano od nekog za koga ste mislili da je na vašoj strani. Ako se osjećate nesigurno u vezi vaše budućnosti ili sadašnjeg posla, provedite vrijeme u istraživanju drugih mogućnosti kao što su studiranje ili tečaj.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas će vam se ukazati puno novih prilika i sve što trebate je odabrati ono što je najbolje za vas. Odnos sa voljenom osobom biti će sjajan. Moći ćete ostvariti promjene na privatnom i profesionalnom polju.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Možda ćete biti nesigurni uslijed promjena koje vam se događaju, ali možete biti sigurni da će rezultati tih promjena biti odlični. Osoba s kojom ste bliski može se razočarati u vas ako ne ispunite svoje obaveze.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ljubav, romantika, putovanje i stvari koje će vas inspirirati dio su slike i zato nemojte samo sjediti i vrtiti prste. Ako se nalazite u očajnoj situaciji, privatno, sada je vrijeme da uskočite na svoj brod. Povedite se za osjećajima.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Družite se, razgovarajte sa osobama koje imaju slične interese i stvoriti će se prilika da napravite nešto što ste dugo vremena željeli. Ako ste nemarni ili pretjerujete u nečemu, vaše zdravlje će trpiti.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Vaš natjecateljski duh je u punoj snazi. Aktivnosti sa djecom ili prijateljima biti će vam izazov. Pomozite osobi koja je pod pritiskom duže vremena. Promjene kod kuće biti će pozitivne.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Poštediti ćete sami sebe od žalosti ili razočaranja ako svoje misli zadržite za sebe. Uložite trud i vrijeme u zaradu novca ili u dobro ulaganje. Pregledajte imanja ili nekretnine koje vas zanimaju.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Imati ćete dobar osjećaj za vrijeme kada morate napraviti korak na privatnom, poslovnom i financijskom polju. Netko će se pokušati umješati u trenutku kada će odabirati novi smjer kojim želite dalje.Saslušajte tu osobu, ali vjerujte sebi.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Novo partnerstvo moći će se oformiti. Ključ sklapanja ovog partnerskog odnosa biti će u iskrenosti. Ako ste se umorili načinom na koji ste do sada zarađivali za život, sada je vrijeme da razmotrite druge mogućnosti.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Odustanite od bilo koje vrste ucjenjivanja ako želite sačuvati dobre odnose sa voljenom osobom i članovima obitelji. Vaši osjećaji više nisu isti i to vodi prema promjenama u načinu života. Drastične promjene nisu nužno potrebne.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT