Dnevni horoskop 22.02.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Mjesec u Jarcu usmjerava pažnju na realnost i praktičnost. Jarac je znak sa puno zadivljujućih kvaliteta, sposoban, produktivan, temeljit i spreman na naporan rad, ali Mjesec je opadajuć i slab i može donijeti negativnu stranu, strah i glad za moći. Strah vas može držati na oprezu, ali nemojte dopustiti da vas spriječi u postizanju ciljeva.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Utjecaj opadajućeg Mjeseca u Jarcu na vaš znak je pozitivan i samo će regulirati vašu urođenu hrabrost i entuzijazam. Ako često pravite greške, danas ćete imati sreće, jer ćete biti oprezniji nego inače. Ako vam inače treba trenutak da promislite o svom djelovanju, danas se nećete pomaknuti s mjesta.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Na vas opadajući Mjesec u Jarcu neće djelovati danas, jer imate, kao i inače, uhodanu rutinu i rijetko isprobavate nove stvari. Neki će doživjeti malo paranoje, ali to neće utjecati na život i učinkovitost na poslu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas vam neće biti lako. Volite razgovarati i družiti se sa drugima, ali danas su moguće neugodnosti zbog sumnji i osjećaja nepovjerenja prema drugima. Možete proći kroz to sve ili se izolirati od svijeta. Imajte na umu da je to prolazno.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Rakovi ne reagiraju dobro na strah i napraviti ćete danas sve što trebate kako bi zadržali svoj mir. Biti će vam teško boriti se sa impuzivnosti, ali nemojte dopustiti da zbog toga zanemarite obaveze koje imate.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Nesigurnost opadajućeg Mjeseca u Jarcu kod Lavova će se manifestirati na slici o sebi. Zbog toga bi danas mogli izbjegavati druge, a razgovore koje ne možete izbjeći svesti ćete na formalnost i diskreciju.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Biti ćete zabrinuti za svoje zdravlje ili za svoju budućnost. Najviše nesigurnosti osjećati ćete kada su u pitanju radne obaveze i sve ono što morate obaviti u nadolazećim danima.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas se nećete suočiti sa unutarnjim borbama kao neki drugi znakovi. Ipak, mogli bi propitkivati svoja uvjerenja i odluke. Zato savjetujemo da vjerujete u sebe i svoje izbore.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete biti opasni, jer opadajući Mjesec u Jarcu na vas će utjecati i zauzeti ćete obrambeni stav. Pokušajte napraviti što manje štete pri obrani sebe. Povrijediti ćete neke znakove, dok će neki uzvratiti istom mjerom.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Razmislite o tome da se posve udaljite od osoba koje djeluju stresno na vas. Iako ste smireniji znak, opadajući Mjesec u Jarcu ipak će i na vas djelovati i vjerovatno će dan biti dosta stresan. Na sreću, mentalno ste dobro naoružani i lako ćete se razvedriti i sutra se vratiti svježi.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Dosta ćete brinuti o poslu i vašoj poziciji na poslu. Povjerite se kolegama u koje imate povjerenja i koji vam mogu pomoći i vratiti vas na pravi put, ali ne spominjite zabrinutost u vezi svoje pozicije na poslu. Ionako je to samo tako u vašim mislima.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Najvjerovatnije ćete iskoristiti pojavu straha na jedinstven način, jer je strah za vas retoričko pitanje. Razmislite o tome kako želite unaprijediti svoje ideje i tko je voljan saslušati vas danas.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Na vas će opadajući Mjesec u Jarcu dosta utjecati i to čak dvostruko. Neki pripadnici znakova će svoj strah reflektirati na vas. Bilo bi mudro da danas obavljate samo manje zadatke i poslove.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT