Dnevni horoskop 19.05.2022.❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Danas ćemo svi biti kreativniji nego inače, a i intuicija će biti na zavidnoj razini. Ipak, kada se Merkur nađe u konjunkciji sa Plutonom, emocije bi se mogle pomiješati i dovesti do pretjeranih ili nepotrebnih reakcija. Budite oprezni i nemojte dozvoliti da na vas utječu komentari osoba koje i ne poznajete.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Slobodno za danas isplanirajte aktivnosti koje zahtijevaju povećanu koncentraciju i više truda. Bit ćete vrlo mentalno jaki i sposobni procijeniti situacije. Mnogi će se od vas danas povezati sa osobom koja vam može koristiti po pitanju uključivanja u projekt koji priželjkujete dulje vremena. Dijeljenje će dovesti do uspjeha.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Pobrinite se za hitne poslove i odgovornosti a onda završite sa poslom i pokušajte se odmoriti. Trebali bi više vremena provesti u zabavi i udaljiti se od svakodnevnih problema tako što ćete dozvoliti sebi da se stavite na prvo mjesto. Pažljivo birajte svoje bitke, netko bi vas lako mogao staviti pred izazov koji vas se uopće ne tiče.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Očekujte jako dobru atmosferu i pozitivna dešavanja. Sve će vam ići od ruke uz uvjet da ne dozvolite da vas netko uvuče u svoje probleme. Koliko god se netko nametao, jasno dajte do znanja da imate svoje interese i ciljeve od kojih nećete odustati. Ako sami stvorite nešto što vas zanima, sigurno ćete to moći kasnije unovčiti.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Puno će toga ovisiti o tome kako se danas izražavate. Budite spremni stati iza svojih uvjerenja i otvoreno reći svoje mišljenje, čak i ako se potpuno razlikuje od mišljenja okoline. Ljudi će vas primjetiti ako pokažete odlučnost i ažurnost a netko će vas sigurno uzeti u obzir kao glavnog kandidata za svoje buduće poslove.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte pokazati drugima da ste previše samouvjereni jer bi se lako moglo dogoditi da vam promakne nešto jako bitno. Prihvatite pozive za kavu i više se družite sa kolegama jer će to biti bitno za vašu budućnost a usput ćete prikupiti zanimljive informacije. U ljubavi pripazite na one male komentare koji će vam olakšati odluku.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas nećete moći vidjeti što se sve oko vas događa niti ćete moći procijeniti situacije, posebno one koje su povezane uz posao a niste se sa njima ranije susreli. Budite oprezni kada su u pitanju radni kolege, netko će vam potajno raditi iza leđa da bi preuzeo zasluge. Nemojte pretjerivati, više ćete dobiti ako manje govorite.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte bježati od neformalnih razgovora jer će vam upravo oni dati nove ideje i otvoriti oči za opcije kojih ranije niste bili svjesni. Na poslu je moguće da će netko pretjerivati, pokušajte se držati vlastitih ciljeva ali isto tako saslušajte kritike i prijedloge da bi izvukli informacije koje mogu voditi povećanju stalnih prihoda.

 

MJESEČNI HOROSKOP

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Čvrsto držite svoju poziciju tako što nećete dozvoliti da vam se netko miješa u posao ili se nameće kroz previše prijateljski stav i puno sumnjivih pitanja. Pripazite na sve one osobe koje su naglo promijenile svoje ponašanje jer bi vas mogao iskoristiti netko kome ste vjerovali ili ga niste smatrali prijetnjom. Izvažite ono što govorite.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete dosta nemirni i skloni impulzivno reagirati. Kontrolirajte se kako ne bi ostavili pogrešan dojam na osobe koje vam samo pokušavaju pomoći ili se sa vama zbližiti. Mnogi će se od vas naći pred novom prilikom za zaradu novca ali se ipak nemojte upuštati u one financijske dogovore koji podrazumijevaju više partnera.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Možete očekivati neočekivano, posebno kada su u pitanju pregovori i dogovori na kojima radite dulje vremena. Zgrabite svaku priliku koja vam dozvoljava da naplatite stare dugove, bez obzira na eventualne negativne posljedice koje će ona ostaviti na prijateljski odnos. Bolje je imati novac nego osobu koja vas podcjenjuje.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Bit ćete skloni raditi previše stvari istovremeno a to bi danas moglo ostaviti katastrofalne posljedice. Usporite i pažljivo odaberite čime ćete se baviti, prije svega posložite prioritete i isplanirajte dan. Slijedite onaj put koji vam može donijeti najveću korist a ostalim se poslovima bavite samo ako vam ostane dovoljno vremena.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Netko iz kruga kolega ili nadređenih osoba danas neće biti prema vama iskren i vjerojatno će od vas sakriti dobar dio informacija. Svoje misli zadržite za sebe, radije promatrajte situaciju a onda napravite potez samo kad sami otkrijete ono što vas zanima. Nemojte se oslanjati na druge, kupite nešto vremena i radite potiho.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
internet, tv, telefon, terrakom
 
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
 
egarner.hr, otkup mobitela
 
 
web statistics