Dnevni horoskop 22.10.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sekstilni položaj Merkura i Plutona ide u prilog hrabrim planovima koji zahtijevaju i povećan rizik. Slobodno danas implementirajte ideje o kojima dulje razmišljate ali za čije ste ostvarenje čekali pravi trenutak. Dan je jako dobar i za započinjanje svih onih aktivnosti koje bi mogle potrajati dva mjeseca.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas će većina vas inicirati poslovni projekt odnosno pronaći honorarni posao koji će vam uskoro donijeti financijsku stabilnost. Kroz popodnevne će vam sate netko od kolega sa posla ponuditi povremeni posao ali dobro razmislite o tome imate li toliko vremena i isplati li vam se to financijski. Ne donosite odluku odmah.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Osoba kojoj ste nekoliko puta pomogli odnosno poduzeće u kojem ste možda nešto radili bez da ste za to bili plaćeni, danas će vam ponuditi priliku za novo radno mjesto. Dan je jako dobar za započinjanje novog obrazovnog projekta, za komunikaciju sa mlađim osobama i za putovanja. U ljubavi se jasnije izražavajte.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Intelektualne bi vam aktivnosti danas mogli poremetiti ljubavni problemi, posebno ukoliko pokušate nešto bitno raspraviti sa voljenom osobom putem poruka. Ako se uspijete koncentrirati na tekuće zadatke i izbjegavate preuzimanje rizika, očekujte poboljšanje financija. Uzmite u obzir savjete obitelji i samo bližih prijatelja.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Odlične će vam komunikacijske vještine pomoći da ostvarite novu poslovnu suradnju. Usmjerite se pregovorima i slobodno danas potpišite bitne ugovore. Uskoro će se početi pokazivati financijski rezultati rada koji ste do sad ulagali pa ćete biti puno zadovoljniji. Prije donošenja bilo kakvih odluka prvo se dogovorite sa obitelji.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Netko će od bliskih prijatelja, tko vam je ujedno i kolega na poslu, danas podržati vaše kreativne ideje. Općenito ćete danas biti vrlo motivirani za rad a istovremeno efikasni pa ćete tako dovršiti nekoliko bitnih zadataka. Očekujte manje financijske poteškoće ali se slobodno oslonite na novčanu potporu ženske osobe.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kad danas shvatite koliko ste uspješno dovršili poslovni projekt, počet ćete razmišljati o dugoročnim investicijama i novim mogućnostima za zaradu. Nemojte žuriti sa donošenjem odluka a sve planove koje imate obavezno prvo raspravite sa voljenom osobom i obitelji. Nije vrijeme za zaključivanje unaprijed ni za rizike.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete biti u odličnoj intelektualnoj formi pa ćete se u najvećoj mjeri posvetiti poslu a istovremeno ćete dati nekoliko odličnih savjeta osobi koja vam danas-sutra može puno pomoći. Najbitnije je da ne dajete obećanja za koja niste sigurni da ih možete ispuniti. Kroz večernje bi sate trebali posjetiti nekog od rodbine.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ako se suočavate sa delikatnim problemima za koje niste sigurni kako ih trebate riješiti, stanite i razmislite jer vam se najbolje osloniti na vlastitu intuiciju. Trebate više pozornosti obratiti na dom i općenito obiteljska pitanja jer je to ono što ste prilično zanemarili u prethodnom periodu. Ne ulazite u prevelike poslovne rizike.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Kroz jutro će se većina vas morati suočiti sa financijskim poteškoćama. Nemojte više odgađati rješavanje problema jer ćete ih samo učiniti većima i dugotrajnijima. Netko će vam od obitelji danas ponuditi mogućnost dodatne zarade. Koliko god vam se nešto činilo potplaćenim, niste u situaciji da odbijate takve ponude.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas ćete se odlično prilagođavati novim situacijama i uspješno ćete riješiti nekoliko obiteljskih problema, posebno nešto što je vezano uz stanovanje i životni stil. Bit ćete vrlo inspirativni a istovremeno ćete pokazati kako jako bistro i pametno razmišljate što će poboljšati ne samo vaš ugled nego i odnos sa nadređenima.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Današnji će vam dan biti u svakom pogledu odličan. Naći ćete se pred prilikom za dodatnu zaradu a ukoliko je prihvatite automatski će vam porasti ugled. Ta jedna vas prilika naravno može odvesti do drugih, još boljih. Očekujte odličan odnos sa voljenom osobom što će vam dati volju za ostala životna polja. Oslonite se na intuiciju.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Imate odličnu šansu za ostvarenje poslovnog uspjeha povezanog uz veći projekt. Samim ćete time doći korak bliže ostvarenju dugoročnog cilja. Kroz popodnevne će sate veći broj vas morati otići na neplanirano putovanje. Nemojte se tome opirati niti prigovarati jer ćete upoznati jako zanimljivu i uspješnu osobu.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT