Dnevni horoskop 02.12.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Mjesec će se danas nalaziti u Raku pa tako staviti naglasak na osjetljivost, emocije i empatiju prema drugima. Dok će nekima nedostajati energije, drugi će dobiti neočekivanu dozu nove inspiracije koja će ih potaknuti na nove pothvate. Ako ste i započeli dan malo sporijim tempom, sve to poslijepodne nadoknadite.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Danas vas očekuje veći broj različitih i vrlo zanimljivih aktivnosti, ali upravo zato trebate biti oprezni. Koliko god će osoba biti na vašoj strani, jednako će ih toliko biti protiv vas. Pažljivo birajte svoje riječi i budite uvijek spremni na kompromis. Odvojite dovoljno vremena za odmor i opuštanje, posebno u večernjim satima.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Danas će se otkriti nekoliko stvari koje su trebale ostati tajna. Da bi spasili situaciju koja do večernjih sati može eskalirati, morat ćete uskladiti poslovni i privatni život te se što prije posvetiti rješavanju tekućih problema. Vrijeme je da bolje zaštitite vlastite interese i da se zapitate tko vas do sada nije nikada razočarao.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Dan je idealan za neformalne razgovore i izražavanje mišljenja. Iako će vam se činiti da možda i prebrzo idete u novom smjeru, krajnji će rezultat biti vrijedan stresa i promjena sa kojima se morate nositi u hodu. Naoružajte se strpljenjem i budite optimistični. Nema potrebe da radite ili govorite ono što paše drugima.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte se toliko fokusirati na sitnice koje vas uvijek izbace iz takta nego se radije okrenite obavljanju tekućih zadataka. Danas ćete se lako koncentrirati i odlično uočavati detalje, vjerojatno ćete nekoliko osoba impresionirati svojom moći zapažanja. Moguća je nesigurnost povezana uz voljenu osobu, budite strpljivi.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Danas ćete biti dosta emotivni i osjetljivi a za druge ćete ljude imati puno više razumijevanja nego inače. Pripremite se na to da ćete biti u centru pažnje ali nemojte dozvoliti da vas zabava spriječi u aktivnostima koje mogu pomoći osobama koje su vam drage. Fokusirajte se na uvođenje reformi povezanih uz posao.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kada su u pitanju bitnije stvari koje su povezane uz karijeru, čuvajte leđa ali isto tako budite spremni na ustupke. Suradnja će vas danas dovesti do uspjeha iako nećete najbolje funkcionirati u timskim zadacima. Moguća je promjena povezana uz privatno polje zbog koje će se mnogi pitati što trebaju sljedeće napraviti.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Možete promijeniti puno toga ali da bi bili zadovoljni ishodom, morat ćete dati sve od sebe da popravite trenutnu situaciju povezanu uz više osoba. Danas ćete biti odličan govornik koji druge ljude može motivirati i oraspoložiti, iskoristite to kako bi otvorili teme povezane uz budućnost karijere ali i riješili emotivne probleme.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte otkrivati drugima na čemu radite i koje ciljeve imate. Danas će se netko jako truditi saznati što više privatnih informacija o vama ili osobi koja vam je draga, udaljite se ukoliko vidite da situacija izmiče kontroli. Kada je u pitanju posao, fokusirajte se na vlastite projekte umjesto da pomažete drugima da ostvare ciljeve.

 

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Teško da će vas itko moći pobijediti ako nastupite samopouzdano. Slobodno danas prihvatite nove izazove. Bit ćete osoba koja privlači pažnju ostalih i to svojom snagom, hrabrošću i načinima reakcije. Kada je u pitanju ljubavni život, budite spremni zgrabiti priliku za promjenom. Nemojte se bojati krenuti prema naprijed.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Pred vama je dosta zahtjevan dan, najviše zahvaljujući tome što ćete stalno vagati između prekida starih odnosa i novih početaka. Izgledna je i nova ponuda povezana uz posao. Prije nego što je oduševljeno prihvatite, razmislite o osobama na koje će to utjecati. Možete puno više zaraditi ako neke stvari odgodite.

 

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete uspješno donijeti nekoliko odličnih odluka pa tako početi stvarati budućnost sa posebnom osobom. Koliko god situacija bila pozitivna a atmosfera romantična, nemojte ni u čemu pretjerivati. Općenito se danas držite činjenica jer ćete tako ostaviti puno bolji dojam. Dan je povoljan i za stjecanje novih iskustava.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Prestanite odugovlačiti i radije se prihvatite posla. Koliko god ćete vremena izgubiti prijepodne, poslijepodne ćete to sve moći nadoknaditi ali samo ako posložite prioritete. Imajte na umu da je budućnost bitnija od prošlosti. Ako se nastavite voditi osvetom, nećete postići ono što želite a mogli bi nekome učiniti i nepravdu.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com