Dnevni horoskop 28.06.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Merkur - Neptun trigon voli plemenito ponašanje, lijepe geste, poštovanje prema suprotnom spolu i zanimanje za njegu tijela i ljepotu. Ovo je odličan dan za sve senzibilne ljude, ne samo za žene.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Mogli bi upoznati osobu koja će vam postati posebna, koja će osvojiti vaše srce i promjeniti vaš život. Možda ćete vikend provesti zajedno. U profesionalnim i poslovnim aktivnostima koristite intuiciju. Razmislite o savjetu koji ćete dobiti od starije osobe. Mlađi član obitelji donosi vam dobre vijesti, a možda i dar.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Suočiti ćete se sa poteškoćama na poslu, jer se nećete moći dobro koncentrirati na zadatke. Poslijepodne ćete slučajno naletjeti na dragu osobu koja će vas pozvati na zabavu. Nemojte propustiti priliku da se družite sa starim prijateljima. Ipak, budite umjereni.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Prijepodne ćete provesti u društvu prijatelja i dragih osoba. Poslijepodne ćete se pripremati za kraće putovanje. Nemate puno energije, zato dobro raspodjelite poslove. Trebali bi se dobro odmoriti i pobrinite se više za svoje zdravlje.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Željni ste promjena i voljenoj osobi i članovima obitelji svidjeti će se vaši prijedlozi. Iskoristite današnje povoljne okolnosti. Moći ćete dvršiti važan projekt koji ste započeli prije nekog vremena. Financijska situacija je dosta dobra.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Zabrinuti ste zbog privatnih poteškoća i mogli bi zbog toga zanemariti ljubavni život. Planirate pokrenuti veće promjene, ali trebali bi odgoditi to za neki drugi dan. Savjetujemo da sa voljenom osobom odete na kraći put ili izlet. Pokušajte zaboraviti dnevne brige i opustite se.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Uspješno ćete obaviti sve kućne poslove. Odnosi sa prijateljima i sa članovima obitelji biti će odlični. Dobrog ste raspoloženja i sjajnih komunikacijskih sposobnosti i pomoći ćete bliskim osobama da nađu riješenja za svoje probleme. Tokom večernjih sati posvetite se voljenoj osobi, pohvalite ju, dajte joj kompliment ili dar.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Sresti ćete osobu koju dugo vremena niste vidjeli i biti će vam drago radi toga. Dovršiti ćete poslove kod kuće koje ste pokrenuli prije nekog vremena. Povoljan je dan za druženje sa prijateljima. Razmislite o savjetima koje ćete dobiti, jer vam mogu pomoći u riješavanju financijskih pitanja.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Situacija će se neočekivano zakomplicirati i moratio ćete raditi prekovremeno. Ostanite smireni. kasnije bi mogli kupiti vrijedan predmet za kuću s čime ćete razveseliti članove obitelji. Večernje sate provesti ćete u druženju sa članovima obitelji i razgovarati ćete o zajedničkom putovanju ili izletu.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nije povoljan dan za financijske transakcije i za poslovne planove. Sa druge strane, u ljubavnom životu očekuju vas posebni trenuci. Izbjegavajte riskantne poslovne aktivnosti. Nemojte izazivati sreću i pokušati zaraditi novac na lak i brz način. Mogli bi izgubiti novac, a čak imati i problema sa zakonom.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

U dobroj ste formi i imati ćete uspjeha u poslovnim pothvatima. Povoljan je dan za putovanja. Ljubavni život je sjajan i osjećati ćete se kao kralj. Poslijepodne ćete moći dogovoriti dodatni posao. Ne žurite i ispitajte sve uvijete.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete napraviti važan korak u vašem životu. Budite smireni i ne brinite se! Tokom poslijepodneva blizak prijatelj ponuditi će vam financijsku pomoć. Nemojte zanemariti obaveze na poslu!

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Pozitivne promjene su pred vama. Imate odlične komunikacijske sposobnosti koje će vam pomoći pri sklapanju novih prijateljstva. Ako su nova prijateljstva iskrena, dugo će trajati. Izbjegavajte bilo kakve špekulacije.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT