Dnevni horoskop 20.08.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Uz današnji planetarni aspekt, Uran - Sunce trigon , većina toga što se dogodi biti će neobično. Nemojte se iznenaditi ako vidite neobične događaje ili se oko vas mogu događati neobične promjene. Sa druge strane, vaše vlastite ideje mogu vas iznenaditi.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Svoju kreativnost i inspiraciju sada primjenite u poslu. Razmislite o savjetu starije osobe. Nemojte prigovarati voljenoj osobi i pokušajte biti strpljiviji sa mlađim članovima obitelji.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas je povoljan dan da ostvarite više kroz društvena događanja i na polju financija. Savjetujemo da u potpunosti iskoristite današnje mogućnosti, jer su veći izgledi da ostvarite profit. Savjetujemo da budete strpljivi i da ne izazivate sreću. Prepustite se događajima.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete biti pod stresom zbog nedostatka novca koji vam treba. Savjetujemo da budete smireni kako bi izbjegli moguće zdravstvene probleme radi stresa. Razmislite o savjetu prijatelja koji će vam pomoći da se oraspoložite.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Osjetiti ćete potrebu da radite nešto posebno. Krenite! Možete ostvariti jako lijepe i uspješne promjene u svom domu. Povoljan je dan i za putovanja. Ne ulažite u nešto prije nego što razgovarate sa voljenom osobom i saslušate savjet koji će vam dati, inače bi mogli posvađati se.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

U karijeri ćete imati priliku da ostvarite važne promjene. Može se raditi o novom poslu ili napredovanju. Voljena osoba neće biti zadovoljna situacijom, jer ćete morati raditi duže. Savjetujemo da ne donosite naglo odluke, jer bi mogli požaliti.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ujutro ćete primiti lošu vijest vezano za blisku osobu i morati ćete mjenjati planove koje ste imali za danas. Možda ćete morati otići na putovanje. Voljena osoba pomoći će vam da se smirite i razbistrite misli. Treba vam više odmora.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Prijepodne ćete biti zbunjeni na poslu i kroz susrete sa prijateljima. Nije dobra ideja da se bavite sa više stvari odjednom. Pripazite što govorite i potrudite se održati obećanja. Izbjegavajte rasprave sa damom iz vašeg okruženja. Poslijepodne ćete provesti u ugodnom druženju sa obitelji.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Blizak prijatelj pozvati će vas na zabavu. Morati ćete potrošiti više nego što si možete priuštiti i trebati će vam pozajmica. Ne brinite se, situacija će se razriješiti lakše nego što mislite. Pokušajte dovršiti zadatke koje ste započeli.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Poslijepodne ćete ići na putovanje koje vam donosi posebno zadovoljstvo kroz druženja i na polju financija. Upoznati ćete osobu koja će vam ponuditi da se udružite u profitabilno partnerstvo. Savjetujemo da prihvatite ponudu. Budite strpljivi i sačekajte da se rezultati vašeg rada počnu pokazivati. možete se osloniti na intuiciju.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Na poslu ćete imati neočekivanih promjena. Netko od radnih kolega će pokazati nezadovoljstvo i pobuniti se protiv nadređenih osoba. Savjetujemo da ostanete smireni i da se ne pridružujete protestu, jer ćete se samo uvaliti u nevolje.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Morati ćete neočekivano potrošiti novac a voljena osoba neće se složiti sa vama. Zbog toga mogli bi se i posvađati. Navečer ćete primiti telefonski poziv zbog kojeg ćete morati mjenjati planove za sutra. Može se raditi o poslovnom putovanju na koje ćete morati ići. Savjetujemo da budete oprezni.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Ujutro ćete biti uznemireni zbog nedavnih vijesti o naslijeđu ili tekovinama. Poslijepodne ćete se sa obitelji pripremati za putovanje. Mogli bi imati poteškoća pri razgovorima sa radnim kolegama i prijateljima. Nemojte žuriti i oslonite se na intuiciju! Koncentrirajte se na najvažnije zadatke.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT