Dnevni horoskop 26.10.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Danas je vrijeme pobjeda na svim životnim poljima. Jupiter - Venera sekstil donosi pozitivne promjene u ljubavnom životu. Imati ćete visok nivo energije što znači da neće biti te prepreke koju nećete moći riješiti.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

U vezu ili brak uspjeti ćete vratiti mir i harmoniju. Prestati ćete gnjaviti voljenu osobu s ljubomorom i nevažnim sitnicama. Voljena osoba će se, isto tako, potruditi da vam uljepša dan.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Na polju financija imati ćete uspjeha. Vaš kapital početi će rasti, iako će taj rast biti malo manji od očekivanog. Ali, ipak ćete zaključiti da je ovo relativno dobro stanje s obzirom na krizni period. Proslaviti ćete uspjeh večerom u restooranu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete starijem radnom kolegi biti moralna podrška. On će biti potišten i jednostavno ćete morati ispitati koji su razlozi za njegov pesimizam. Otvoriti će vam se i reći vam sve što ga opterećuje.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Od hobija ćete uspjeti ostvariti zaradu. Na internetu ćete otkriti da je trenutno potraga za vještinama koje imate. Odlučiti ćete napraviti profil o sebi i onim s čime se bavite i navečer ćete imati prvog kupca.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Obavljati ćete manje popravke kod kuće danas. Spoznati ćete da sami možete obaviti većinu stvari, bez profesionalne pomoći. Blizak član obitelji ponuditi će vam pomoć, ali zapričati ćete se o aktualnim događanjima i kraj dana će doći bez obavljenih popravaka.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nastojati ćete se zbližiti sa osobom koja vam je značajna u poslovnom svijetu. Tražiti ćete prikladan dar, pripremiti govor i nakon toga ući u ured te osobe. Poklon koji ste našli imati će potreban efekt i vaša molba biti će uzeta u obzir.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete se suprostaviti starijim članovima šire obitelji. Doći će k vama u posjetu i uvrijediti se što niste spremni za tako važan posjet. Reagirati ćete ravnodušno i nećete kriti činjenicu da imate važnih stvari za obaviti.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Danas ćete morati trpiti autoritativnu osobu. Zajedno ćete raditi na važnom projektu i morati ćete napraviti sve što vam kaže kao ultimatum. Morati ćete trpiti tu osobu zato što se neuspjeh tog projekta može odraziti na vašu karijeru.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Možete očekivati manje poteškoće danas. Na putu do posla može se pokvariti auto ili bi mogli imati drugih poteškoća s prijevozom. Puno vremena potrošiti ćete na prijevoz. Kasniti ćete na posao. kasnije ćete i na poslu imati kvarova, moguće sa uređajem koji vam je potreban za posao.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Pažljivo ćete razmotriti informacije koje ste čuli o bliskom prijatelju ili prijateljici. Rastužiti će vas što širi glasine vama iza leđa i što se ta osoba samo pretvara da vam je prijatelj. Navečer ćete se javiti toj osobi i tražiti da vam se ispriča.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Biti ćete nezadovoljni ponašanjem mlađeg člana obitelji. Od učiteljice ćete čuti da vaše dijete ne želi surađivati na satu. Navečer ćete pokušati natjerati dijete da uči. Dijete će vam reći da ne uči zato što je učiteljica nepravedna. Odlučiti ćete potražiti novu školu.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Stupiti ćete u kontakt sa opsesivnom i nepromišljenom osobom. Najgore od svega je što ćete s tom osobom morati raditi na nekakvom projektu i morati ćete slušati naporne priče te osobe satima.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT