Dnevni horoskop 24.09.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Dan je idealan za razvoj karijere i nove poslovne dogovore. Neki će zaraditi dodatan novac ili će igrom slučaja realizirati planove za koje su mislili da su nemogući. Unatoč svemu, nemojte dozvoliti da vas ambicije udalje od svakodnevice i rutinskih poslova, budite pažljivi i precizni te se oko svega potrudite.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nemojte dozvoliti da vas netko ušutka prije nego što uopće progovorite ili da vas zaustavi prije nego što ste nešto započeli. Danas će vam se dosta ljudi protiviti i rijetko će se tko složiti sa idejama koje imate ali ukoliko smatrate da ste u pravu i da za sebe radite ono najbolje, nemojte odustajati i samo slijedite svoju intuiciju.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Pokušajte se držati poznatog okruženja i osoba u koje imate povjerenje odnosno koje su uvijek cijenile vaš trud. Netko tko vam je u prošlosti stvarao osjećaj krivnje danas bi vas mogao emotivno ucjenjivati. Nemojte se previše žaliti ali isto tako nemojte davati prazna obećanja toj osobi. Izgledna je pozitivna promjena u ljubavi.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas ćete biti vrlo komunikativni i fokusirani na ono što u određenom trenutku radite pa ćete se tako sigurno izvući iz neugodnih situacija, probleme predvidjeti pa ih i izbjeći odnosno ostvariti uspjeh u svemu čemu posvetite dovoljno pažnje. Bit ćete originalni i jedinstveni pa tako sigurno privući pozornost moćnih osoba.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte dozvoliti da vas sitnice izbace iz takta ili da vas povrijede sitnice, posebno ako se nađete u sukobu sa osobom koja je i u prošlosti bila neiskrena. Dan nije povoljan za dogovore povezane uz novac pa bi mogli saznati da ste propustili dobru priliku. Ipak, nemojte to gledati kao gubitak nego radije shvatite kao olakšanje.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Ako se netko prema vama postavi agresivno, možete biti sigurni da vam ta osoba nešto skriva. Ipak, nemojte pretjerivati niti brzati sa povratnim reakcijama, radije kupite nešto vremena i u miru promotrite sve ono što vam se čini sumnjivim. Imat ćete sreće u svemu što je povezano uz novac i nekretnine. Ostanite optimistični.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Kada su u pitanju posao i karijera, pokušajte biti što oprezniji. U kakvoj se god situaciji našli, ostanite sabrani i profesionalni da bi dokazali kako ste sposobni obaviti stvari do kraja i pod najvećim pritiskom. Netko će vas od kolega osuđivati ali bez posebnog razloga, pokažite toj osobi da ste spremni za promjene i da imate ciljeve.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Situacija se polako odvija u vašu korist stoga se nemojte skrivati iza drugih niti se povlačiti u trenucima kad bi trebali reći svoje ideje ili razmišljanja. Oni od vas koji se odluče osamostaliti mogli bi se suočiti sa nečijom ljutnjom ali nemojte dozvoliti da vas to uspori ili odgovori od planova. U ljubavi je moguća nova avantura.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Nemojte ništa uzimati zdravo za gotovo. Ukoliko vam netko ne želi staviti stvari na papir, vjerojatno se radi o praznim obećanjima i dogovoru koji će propasti. Isplatit će vam se sve promjene povezane uz životni stil i zdravlje. Iako se u privatnom životu neke stvari neće svidjeti bliskim osobama, ostanite fokusirani i uporni.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Dan je idealan za planiranje putovanja ali i za upoznavanje novih osoba. Krećite se među ljudima jer bi mogli upoznati zanimljivu osobu koja će vam dati unosnu ideju. Kada je u pitanju posao, dozvolite drugima da se uključe u ono na čemu radite ali im nemojte dati potpunu kontrolu. Agresivnost vas neće odvesti daleko.

 

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Ukoliko niste zadovoljni svojim životom, dobro razmislite o prošlosti a onda definirajte što u sadašnjosti poduzimate da bi vam bilo bolje. Dan je idealan za promjenu smjera ali isto tako nemojte razvijati nove odnose sa osobama koje razmišljaju drugačije od vas. Novac ćete zaraditi samo ako prvo riješite papirologiju.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete vrlo teško moći kontrolirati svoje emocije, posebno ako u posljednje vrijeme pokušavate riješiti probleme sa osobom koju volite. Ključ uspjeha će biti iskrenost ali isto tako budite oprezni kako ne bi otkrili previše te se stavili u ranjivu poziciju. Vrijeme je da napravite mali odmak od svakodnevice ali i od prijatelja.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Dan je idealan za dovršavanje raznih poslova i definiranje detalja. Imat ćete sreće ali samo ako pokažete da ste mudri i ne dozvolite drugima da vas na bilo kakav način iskorištavaju. Ukoliko se u ljubavi nađete pred zanimljivom prilikom, nemojte je gurati pod tepih. Ne trebate se osjećati krivima, udovoljite svojim željama.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com