Dnevni horoskop 23.05.2019. ❤️❤️❤️

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Mjeseca i Saturna povećava potrebu za sigurnošću unutar doma ali i u odnosu sa najbližima. Za mnoge ovo zapravo predstavlja podsvjestan način odupiranja promjenama tako što će težiti onom poznatom. Razloga za brigu nema, čak i ako se nađete u neugodnoj situaciji, ona će brzo proći.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Danas nećete biti dobro raspoloženi a posebno će vas smetati osobe iz okruženja. Bit ćete dosta nervozni pa bi bilo dobro izbjegavati značajnije sastanke i diskusije. Ipak, nemojte se potpuno izolirati i pokušajte se družiti sa onima u čijem se društvu osjećate ugodno i prihvaćeno. Problemi koji vas muče nisu baš tako ozbiljni.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Dan nije povoljan za putovanje na kojem namjeravate zaraditi novac. U razgovorima ćete biti dosta pasivni i pretjerano neutralni pa bi se tako mogli razočarati poslovnim sastankom. U ljubavi je situacija dobra ali nemojte zanemarivati voljenu osobu niti neke stvari uzimati zdravo za gotovo, svi vole pažnju i ljubaznost.

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Danas nećete biti najbolje raspoloženi niti ćete imati najbolje komunikacijske vještine pa bi tako moglo doći do nesporazuma, osobito ukoliko nekoga krenete kritizirati sa dobrom namjerom. Dan nije dobar za izlaske sa prijateljima niti za sastanke koje smatrate bitnima. Izbjegavajte investicije i kupnju vrijednijih stvari.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Kroz jutro ćete biti dosta apatični ali će okolina primijetiti kako nešto nije u redu te vam pokušati pomoći sve to prebroditi. Vjerojatno se samo radi o iscrpljenosti ili stresu uzrokovanom financijskim problemima. Nemojte samostalno donositi značajne odluke a trebali bi odgoditi i sve one aktivnosti koje traže posebnu koncentraciju.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Dan nije povoljan za druženje sa prijateljima. Bit ćete prilično letargični i nećete se moći jasno izražavati. Nemojte se upuštati u investicije niti u kupnju bilo kakve opreme, posebno one potrebne za posao. Budite oprezni prilikom rada sa brojevima jer je povećana mogućnost pogrešaka. Odmorite se i pokušajte opustiti.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Imat ćete snažnu potrebu za promjenama pa će se tako mnogi danas upustiti u nešto novo. Nemojte nastupati previše samouvjereno, osobito ukoliko ste dobili posao u poduzeću koje se bavi nečim sa čim do sad niste imali nikakav doticaj. Vaše ideje danas neće naići na dobar odaziv, radije sačekajte još koji dan, isplatit će se. 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Kroz jutro vas očekuje poneki problem ali ćete biti dobro raspoloženi, puni energijie pa tako i spremni nositi se sa svim izazovima. Ukoliko danas nešto kupujete ili idete samo pogledati, mogući su neplanirani troškovi pa tako pokušajte uz sebe imati više novca nego smatrate da je potrebno. Ne potpisujte ugovore ni izvještaje.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Vrijeme je da malo usporite sa poslom i da više pozornosti obratite na ljubavni život. Premoreni ste i previše subjektivni po pitanju poslovnih aktivnosti, pokušajte se kloniti dogovora i pregovora jer bi mogli izgubiti značajniju svotu novca odnosno proći puno lošije nego ste realno mogli. Držite se rutine i odmorite se.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Mnogi će se prijepodne naći pred zanimljivom poslovnom prilikom. Nemojte žuriti, uzmite sebi vremena za razmišljanje i prespavajte prije donošenja bilo kakve odluke. Danas ćete se lijepo zabaviti i biti dosta društveni. Neformalne sastanke shvatite kao nešto što vas vodi novoj prilici, nastupite opušteno ali i poslovno.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas ćete se dobro osjećati ali nećete imati najbolje komunikacijske ni mentalne vještine. Bit će vam se jako teško koncentrirati a istovremeno ćete bit skloni raditi na više različitih stvari. Mogući su problemi sa voljenom osobom i sa nekim iz kruga prijatelja. Nemojte se upuštati u nove projekte, čak i ako je ponuda primamljiva.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Bit ćete u odličnoj intelektualnoj formi. Možete ostvariti značajan uspjeh ali uz uvjet da niste previše skromni i nesigurni. Vrijeme je da posložite vlastite prioritete, osobito ukoliko niste zadovoljni trenutnom situacijom i želite nešto bolje. Postavite sebi nove ciljeve. Nemojte ignorirati probleme koje ističe voljena osoba.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Mnogi će od vas danas imati jaku potrebu za razgovorom. Tako će većina bit spremna tajnom partneru/ici reći točno što osjećaju i što im je na duši. Budite oprezni, nemojte odmah očekivati direktan odgovor i oduševljenje. Ukoliko se osjetite zanemarenima, napravite odmak. Nemojte se prepuštati melankoliji.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com