Dnevni horoskop 28.02.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Iako će svi horoskopski znakovi biti osjetljivi, u isto ćemo vrijeme moći kontrolirati svoje emocije što će doprinijeti stvaranju odlične atmosfere i dobrih međuljudskih odnosa. Pod utjecajem Plutona, mnogi bi mogli upoznati utjecajnu osobu ili se približiti nekome tko može snažno utjecati na njihovu budućnost.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Saslušajte što vam drugi govore jer će netko sa vama podijeliti vrijedne informacije koje vam mogu pomoći da se predomislite u vezi nečega što razmatrate dulje vremena. Ako imate dojam da nešto trebate promijeniti, krenite od sitnica u privatnom životu ili razmislite o promjenama fizičkog izgleda koje će vas oraspoložiti.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Na trenutak zastanite da bi kratko razmislili o svemu što ste prošli u prošlosti. Jedino ćete tako na vrijeme shvatiti činite li ponovno neku od pogrešaka ili ovoga puta radite nešto pametnije. Nemojte se ljutiti u vezi stvari koje ne možete promijeniti. Mlađe bi vam osobe iz kruga obitelji mogle stvarati brige, postavite se.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Vrlo ćete teško realizirati svoje ideje i pokrenuti nove stvari ako odlučite čekati na tuđu pomoć. Nemojte detalje dijeliti sa drugima niti olako shvaćati obećanja poznanika. Preuzmite kontrolu nad situacijom jer ćete jedino tako sve ono što se do sada razvijalo sporo pretvoriti u nešto impresivno što će mnoge zaintrigirati.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Dozvolite da vas putovanje koje ste odabrali, ono u doslovnom ili prenesenom značenju, dovede do novog teritorija. Nemojte odbijati izazove. Možda vam se promjene u prvi mah i neće svidjeti ali će vam koristiti to što ćete stvari sagledati iz jedne drugačije perspektive. Imat ćete o čemu razmišljati nakon ugodne debate.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Pred izazov će vas dovesti upravo ona osoba od koje to ne očekujete a koju jako poštujete. Da bi dobili pomoć koja vam je potrebna ili dokazali da ste u pravu, najbitnije se dobro pripremiti stoga dan iskoristite za smislena istraživanja. U ljubavi očekujte nove situacije stoga obavezno ostavite dovoljno vremena za flert i romantiku.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Netko bitan će vam vjerojatno danas saopćiti kako se predomislio ili će vam stvarati dodatne probleme povezane uz ionako kompliciranu situaciju. Nemojte dozvoliti da vam drugi staju na put, posebno ako ste sigurni u ono što radite i znate da ne postoji alternativa. Ako ne ispoštujete obećanje, riskirat ćete ugled.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Što ćete više vremena provesti u razvijanju nečega što volite, to ćete kasnije biti uspješniji i zadovoljniji. Povežite se sa osobama koje dijele vaše interese ili se bave poslovima koje ste uvijek idealizirali. U ljubavi ćete imati zanimljivu priliku za popraviti stari ili se upustiti u novi odnos, prihvatite je ali sa dozom opreza.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Kada su u pitanju dom i privatan život, danas ćete biti prilično zbunjeni a istovremeno skloni razmišljati samo o tome. Ako ne možete udaljiti misli od onoga što vas muči, onda barem sagledajte problem sa više točaka gledišta inače bi mogli donijeti pogrešnu odluku. U ljubavi ćete vrlo brzo i spontano shvatiti što se očekuje.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Morate preuzeti odgovornost za sve ono što ste napravili u prošlosti. Mnogi će uspješno stabilizirati svoju financijsku budućnost, barem onu kratkoročnu, ali to ne znači da se trebate opustiti. Da bi došli do trajnijeg rješenja, morat ćete se više potruditi, promijeniti krug ljudi u kojem se krećete ali i pustiti mašti na volju.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Ako smatrate da ste dobili odličnu poslovnu priliku, nemojte dozvoliti da vas razne sitnice i privatni razlozi spriječe u tome da je istražite. Vrijeme je da ponovno razmotrite trenutnu poziciju jer su se neke stvari promijenile. Tek nakon toga ćete moći donijeti ispravnu odluku koja će se temeljiti na onom što vam treba.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Situacija je sve bolja, ali ako popustite pred tuđim hirevima, dozvolite da prevladaju emocije ili pretjerano reagirate na nečije kritike, mogli bi izgubiti tlo pod nogama. Saslušajte savjete koje vam daju osobe koje imaju veće znanje ili više iskustva. Tek kada shvatite što realno možete napraviti a što ne, moći ćete ići naprijed.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Imat ćete dojam da se stalno vrtite u krug i da nikako, zbog drugih, ne možete ostvariti ono što želite. Nemojte se toliko zamarati onim što vam govore osobe sa kojima niste bliski i radije se fokusirajte na sve ono što možete odmah napraviti i nalazi vam se na dohvat ruke. Mogući su veći zastoji samo zbog nadređenih osoba.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com