Dnevni horoskop 22.07.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Sekstil Jupitera i Venere donosi suptilne promjene na ljubavnom polju. Ovaj položaj planeta također ide u prilog kreativnosti i povećava mogućnost razumijevanja onih dubljih aspekata života. Današnji je dan idealan za pokazivanje talenata ali i emocija, bez obzira na to kojim se poljem bavili i gdje se nalazili.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Pokazat ćete izuzetnu kreativnost koja će vam otvoriti nova vrata koja vode novom poslovnom projektu ili honorarnom zaposlenju. Danas možete uspjeti u intelektualnim ali i emotivnim osvajanjima, samo budite oprezni ako je osoba koju želite službeno zauzeta. Nemojte zanemarivati vlastitu potrebu za odmorom.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Kroz jutro ćete bit osjetljiviji nego inače a bit će vam prilično teško razgovarati sa ljudima sa kojima se ne poznajete previše dobro. Što god danas radili, budite malo više oprezni kako ne bi napravili pogrešku koja bi mogla biti sitna ali vrlo bitna. Kroz večernje sate odvojite vremena za uređenje doma ili za kakav hobi.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Očekuju vas bitne promjene ali su sve mahom pozitivne i bit ćete iznimno zadovoljni. Bit ćete u prilici danas dosta razmišljati a ukoliko pokažete kreativnost, doći ćete na ideju o vlastitom poslu. Društveni vam život trenutno cvjeta ali nemojte radi toga zanemariti voljenu osobu. Navečer morate donijeti financijsku odluku.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Kroz jutro ćete bit vrlo optimistični i pokazat ćete iznimnu kreativnost. Što god danas radili i kakve god planove smišljali, nemojte pretjerivati jer idući tjedan nećete imati toliko volje niti energije kao danas. Velika je vjerojatnost da ćete upoznati posebnu osobu koja vam može kasnije pomoći. Oprezno, moguć je flert.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Današnji će vam dan bit prepun obaveza unatoč tome što ćete maštati o odmoru. Uz pomoć kreativnosti i mašte možete bez problema riješiti sve sa čim se susretnete. Ne čudi da ćete se kroz večernje sate osjećati dosta izmoreno. Bilo bi dobro da ostanete kod kuće i/ili da provedete mirnu večer sa voljenom osobom.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Nemojte se zamarati sa preprekama koje uočite jer ćete ih bez problema rješavati ali samo u hodu. Ako se prepustite razmišljanju i analizama mogli bi sami sebi zakomplicirati stvari. Dan je odličan za učenje odnosno za bilo kakve intelektualne aktivnosti koje podrazumijevaju savladavanje nečeg novog. U ljubavi očekujte mir.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Oni od vas koji planiraju pokrenuti svoj vlastiti posao, trebaju računati na nepredvidive troškove. Kreativnost i mašta vam mogu ponaći da pronađete rješenje a neće štetiti ni razgovor o tome sa obitelji. Od ideje nemojte odustati nego se pokušajte pripremiti za sve eventualne poteškoće. Izbjegavajte duža odnosno dalja putovanja.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Dan je odličan za stvaranje planova za budućnost i za isticanje u javnosti. Pokušajte što više vremena provesti izvan kuće, osobito ako ste emotivno slobodni i usamljeni. Velike su šanse da ćete upoznati posebnu osobu sa kojom možete u samom početku provesti lijepe trenutke. Nemojte danas previše razmišljati o poslu.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Danas ćete od ranog jutra bit skloni sanjarenju i skloni zanemariti one bitne stvari. Od problema ne možete pobjeći ali se možete uključiti u nove aktivnosti koje će vam dati osjećaj veće vrijednosti i volju za rješavanje pitanja iz prošlosti. Nećete moći donijeti dobre odluke stoga nemojte ni pokušavati, radije samo razmišljajte.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas će svi cijeniti vašu kreativnost. Zapravo je vrijeme da razmislite o tome tko ste i što sve znate odnosno možete jer sve to možete iskoristiti u poslovnom smislu i u kratkom roku doći do bolje plaće odnosno bolje pozicije. Uzmite u obzir savjet rodbine, posebno kada su u pitanju financije ili kupnja nekretnine.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Nećete bit dobre volje i izbjegavat ćete komunikaciju sa drugima. Misli će vam stalno voditi poslu međutim danas je dan za odmor i trebate se više okrenuti zabavi. Nemojte na sebe preuzimati nikakve rizike jer su velike šanse za to da ćete odabrati upravo pogrešno. Morate se opustiti, nije bitno sami ili u većem društvu.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Imate odlične šanse za uspjeh u kućanskim i društvenim aktivnostima a bilo bi idealno da spojite to dvoje i organizirate druženje kod kuće. Kolege na poslu i voljena osoba imaju razumijevanja za vas pa slobodno recite svoje želje i planove. Probleme danas možete riješiti bez problema a isto tako stvoriti i planove za budućnost.

 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT