Dnevni horoskop 09.05.2021. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Venera se nalazi u Blizancima dok će Mladi Mjesec provesti dan u Biku. Najbitnije je naglasiti kako ćemo danas svi biti nepristrani i neovisni o vlastitim emocijama što znači da ćemo puno lakše moći odrediti što odnosno koga želimo u svome životu. Slobodno donesite važnije odluke i nemojte se bojati posljedica.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Iako ćete imati dojam kako netko stalno testira vaše strpljenje i granice, nije vrijeme za rasprave niti bi trebali stvari primati srcu. Promjene su dobra stvar, ali da bi ih u potpunosti iskoristili, morat ćete se riješiti tereta prošlosti. Slobodno prihvatite avanture koje vam se čine zabavnima, posebno ako su povezane uz ljubav.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Razmotrite sve ono za što mislite da bi vam u budućnosti moglo pomoći u karijeri, ali ovoga puta samostalno i u miru. Drugi će ljudi biti zainteresirani za ono što danas govorite i radite stoga dajte sve od sebe i prikažite se u najboljem svjetlu. Poseban uspjeh možete očekivati u razgovorima povezanim uz privatni i poslovni život.

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Ukoliko ste se u poljednje vrijeme previše bavili poslom, sami sebi danas priuštite odmor ili se nagradite. U privatnom se životu pozabavite tekućim problemima, ali budite oprezni kako ne bi odali tajnu. Oni od vas koji su slobodni sigurno će biti impresionirani novim poznanstvom. Ipak, budite oprezni jer ništa neće biti otvoreno.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Slobodno popustite pred vlastitom intuicijom i porivima te recite ono o čemu razmišljate. Dan je odličan za razgovore u kojima planirate nekome reći koliko ga volite, što točno želite i očekujete od odnosa te kako vidite zajedničku budućnost. Što ćete se više potruditi oko pojedinih osoba, to će one više cijeniti vaše vrijeme i trud.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Oni od vas koji se nadaju novim poslovnim izazovima, trebali bi razmisliti o idejama koje mogu sami pokrenuti. Danas ćete biti vrlo proaktivni, dinamični i intelektualno vješti. Slobodno provedite vrijeme u neformalnom druženju sa kolegama i nadređenima, ali nemojte pritom zanemariti stare prijatelje i drage članove obitelji.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Držite se prijatelja i pokušajte se što više udaljiti od obitelji. Izgledni su nepotrebni sukobi, posebno ako ste vi ili netko iz obitelji u posljednje vrijeme bili nerazumni ili pretjerali u reakcijama. Najveći su problemi upravo mogući sa onim osobama sa kojima imate jako dobar odnos. Budite oprezni kako ne bi nekoga prebrzo osudili.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Danas će vas dosta intrigirati emotivni problemi. Ukoliko se radi o onim vašima, bit ćete zadovoljni i sigurno pronaći zajednički jezik sa osobom koja vam predstavlja teret. Ipak, budite oprezni kako se ne bi umiješali u tuđi život jer će netko smatrati da mu oduzimate slobodu. Putujte samo ako ćete tako ispuniti svoje kreativne potrebe.

 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Bilo kakve poslovne izazove možete riješiti tako što ćete prijepodne odvojiti za zahtjevnije aktivnosti i planiranje nove strategije. Drugi će rado razmotriti ideje koje imate. Umjesto da pitate druge što žele i očekuju, radije ponudite ono što možete inače ćete sve zakomplicirati. Stupite u kontakt sa osobama koje vam mogu pomoći.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete u odličnoj formi. Većini će dan biti obilježen zanimljivim razgovorima, novim saznanjima, ugodnim vijestima i zabavom. Budite oprezni samo ako planirate susret sa nekim od poslovnih partnera ili važnih klijenata. Ako kažete nešto što ne biste smjeli, morat ćete objasniti odakle vam te informacije i koja je vaša uloga u tome.

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Razmislite o novim mogućnostima koje bi vam mogle popraviti financijsku situaciju. Iako će vam se činiti kako se dosadašnji rad nije isplatio, vidjet ćete napredak ako se malo prilagodite i više njegujete odnos sa onima koji donose odluke. Bez obzira na to o kojem se životnom polju radi, nemojte dati da vas drugi obeshrabre.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Osoba koju poštujete danas će vam dati kvalitetne prijedloge. Slobodno se otvorite i razmislite o tome kako zarađujete za život. Ako smatrate kako vaš potencijal nije u potpunosti iskorišten, smislite novu strategiju ili se odlučite za drastičniju promjenu. U svoje odluke pokušajte uključiti osobe koje volite i koje su uvijek uz vas.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Fokusirajte se na ono što možete napraviti za druge, a ne toliko na ono što oni mogu za vas. Putovanja izbjegavajte ili ih svedite na minimum jer ćete naići na neobične probleme koje ćete teško moći riješiti. Što ćete se više okružiti poznatim osobama, to ćete se danas bolje osjećati. Opustite se i pokažite koliko ste zapravo sretni.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Sretni tarot
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com