Dnevni horoskop 07.12.2016.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sunce - Mjesec kvadrat donosi razdražljivost, nervozu i povećana je opasnost od nezgoda. Savjetujemo da u svakoj situaciji pokušate biti smireni. sada kada ste upozoreni, lakše ćete se moći kontrolirati.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Što se više okupirate poslom, to bolje. Mogući su novčani problemi ako vam netko duguje ili vi dugujete nekome novac. Posao ili hobi koji niste uspjeli dovršiti u prošlom periodu trebao bi biti prvi na popisu onog što trebate napraviti.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Iako imate puno posla za obaviti, trebali bi biti oprezni pri donošenju odluka koje mogu utjecati na vaš privatni život. Nije povoljan period za potpisivanje bilo kakvog ugovora ili za promjene boravka.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Osobu koju zanimate mogli bi zbuniti ako se stalno predomišljate. Držite se onog što kažete, to i napravite i vaši motivi neće biti sumnjivi. imate sjajne ideje i promjena na poslovnom polju biti će pozitivna.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas ćete o svemu moći razgovarati i dogovoriti se. Dobri su izgledi za ostvarenje promjena na financijskom polju. Biti ćete u prednosti, ali ne čekajte da vam stvari same dođu. Ako nešto želite, potrudite se da i dođete do toga.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Ljubav, romantika i strast povesti će vas u nekoliko smjerova danas. Jednom kada spoznate gdje stojite, moći ćete odrediti smjer kojim želite ići dalje. Napravite sve što morate kako bi dobili ono što želite.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Ponudite svoju pomoć, ali nemojte dopustiti da vas netko iskoristi. Može doći do emotivnog kraha ako ste u dvojbama između onog što osjećate da bi trebali raditi i onog što mislite da bi trebali raditi. Organizirajte se!

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Nemojte žaliti negativne osobe koje kukaju. Oni će vam samo stati na put prema vašem uspjehu. Probajte napraviti nešto drugačije od onog što i kako inače radite. To će vam donijeti priliku da povećate zaradu.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ne dopustite da vas netko nagovori da potrošite ili donirate novac za nešto o čemu jako malo znate. Umjesto toga, novac uložite u sebe ili u nešto u što vjerujete. Upornošću i predanosti radu pobijediti ćete konkurenciju.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Biti ćete hrabri i osjećati ćete ozbiljnu potrebu da priznate nešto nekome danas, posebno ako su osjećaji upleteni. Prije nego što skočite pred rudo, razmislite o svim drugim opcijama. Možda je mudrije suzdržati se.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte dozvoliti da vas osjećaji povedu krivim putem. Teško ćete balansirati između prijateljstva i ljubavi. Kupnja skupocjenog predmeta neće olakšati napetost i stres koji osjećate.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Učinite što možete kako bi svoj životni prostor učinili udobnijim, bez da potrošite hrpu novca. Očito je da danas nećete najbolje razumjeti ono što vam drugi govore. Na prvi znak zbunjenosti postavite pitanja.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Ako propitate svoju ulogu u vezi, odnos sa voljenom osobom može se promijeniti. Danas ćete moći zaključiti dobar ugovor i zaraditi više novca. Prezentirajte proizvod ili uslugu. Promjene u vašem privatnom životu donose vam razlog za razmišljanje.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT