Dnevni horoskop 17.01.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Novi Mjesec vrlo je povoljan za sve događaje i poteze koji zahtijevaju diskreciju. Dan je tako odličan i za bavljenje poslovima ili projektima koje još ne želite podijeliti sa okolinom. Isto tako, ako namjeravate prestati pušiti, ako se spremate krenuti na dijetu ili želite okončati tajnu ljubavnu vezu, sad je pravo vrijeme da to učinite.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Dan isplanirajte tako da radite i nešto što volite i u čemu uživate. Obratite više pozornosti na detalje i fokusirajte se na to da budete najbolji u svemu što trenutno radite. Osim što ćete tako postići rast samopouzdanja i primiti pohvale od strane okoline, to će vas dovesti i do većeg uspjeha.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Imate priliku za zaraditi nešto dodatnog novca ali samo ako ste dovoljno brzi i zgrabite šansu koju imate. Isplatit će vam se ako uložite par dodatnih sati rada, posvetite se finesama posla i završite sve kako spada. Ljubavni odnos vapi za razgovorom o planovima za budućnost ili za definiranjem odnosa ako je u početku.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Shvatit ćete da vas privlači osoba sa kojom trenutno radite. Budite oprezni i nemojte stupiti na nesiguran ljubavni teritorij koji vas može poremetiti na profesionalnom polju. Ako ikako možete ovu povezanost zadržati u obliku prijateljstva, pokušajte to tako i učiniti jer ćete time, dugoročno gledano, više dobiti.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Držite se podalje od svih osoba koje vas pokušavaju uvjeriti u to da potrošite novce na nešto što doista ne trebate u životu. Fokusirajte se na to kako novac zaraditi umjesto što razmišljate kako trošiti. Imate priliku okušati se u nečem potpuno novom, nemojte se puno dvoumiti jer vas to može dovesti do novog posla.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Isplatit će vam se promjene koje uvodite u vlastiti dom. Bilo bi poželjno i da provodite više vremena sa osobom sa kojom želite poslovni odnos ili sa osobom sa kojom želite ostvariti intimni odnos. Ne morate previše potrošiti da bi nekoga impresionirali, dovoljno je da budete svoji. Zato neka vam novac ne bude kočnica.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Iako ste vrlo organizirani danas je jedan od onih dana kada vam većina stvari neće polaziti za rukom. Na površinu će izaći i problemi koji su prisutni na privatnom polju a ako se pokušate umiješati ili čak manipulirati situacijom, to će vam se vrlo brzo obiti o glavu. Sad se usmjerite na napredak u polju posla.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Imat ćete danas problema sa vlastitom neodlučnosti. U vama se stvorila vrsta konfuzije koja ide ruku pod ruku sa emotivnim usponima i padovima. Posjetite osobu koja vam okupira misli ali se držite podalje od svih onih osoba koje u vama stvaraju nervozu, izazivaju ljubomoru ili su naprosto negativne. Potražite svoj mir.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Jedini način da saznate o čemu se točno radi je da postavljate pitanja. Osoba sa kojom ste bliski pokušat će od vas prikriti neke informacije samo zato što misli da će vas prava istina uznemiriti ili da ćete naglo reagirati pa tako odati tko vam je rekao istinu. U kreativnom ste ciklusu stoga je pred vama nekoliko odličnih odluka.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Pomoć definitivno stiže samo pazite na to da previše ne iskorištavate osobu koja vam je pokazala dobru volju. Uvijek postoji cijena koju morate platiti za neke stvari pa tako nemojte trčati i brzati već prvo pitajte što se traži zauzvrat. Ne radi sebe već radi toga da vam druga osoba ne bi kasnije prenapuhala stvari.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Napravite sve što je u vašoj moći kako bi uveli promjene koje smatrate da su potrebne unutar obitelji. Sad ste u periodu u kojem možete zadovoljiti one koje volite, pa tako možete i uz vrlo malo truda smiriti nastale tenzije. Nešto u čemu smatrate da ste jako dobri lako možete pretvoriti u izvor stalnih prihoda.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Počnite više razmišljati i doći ćete do boljih ideja za zaradu. Budite više štedljivi i shvatit ćete kako novac brzo stvara novi novac. U okolini postoji osoba koja već dulje ima prema vama interes, osvrnite se oko sebe i kad shvatite o kome se radi ili dajte toj osobi priliku ili je odbijte ali na potpuno jasan i pristojan način.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Nemojte donositi nagle odluke. Otkrit ćete da oni ljudi za koje ste mislili da su vam veliki prijatelji, zapravo nisu u svemu onakvi kakvima se čine. Sad imate sposobnost stvari sagledati točno onakvima kakve one jesu ali isto tako imate želju raditi po svome pa pripazite na to da sami sebe ne sabotirate. Odlučite se samo za jedno.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT