Dnevni horoskop 22.01.2017.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sunce - Mjesec sekstil je vrijeme povoljno za dom i obitelj i možete popraviti situaciju, ako postoji bilo kakav problem. Iskoristite maštu i talente. Danas nemojte donositi važne odluke, posebno vezano za financije.

 

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Ako imate priliku za putovanje, iskoristite tu priliku. Bez obzira koliko daleko putujete, nova iskustva donose nove spoznaje i usmjeriti će vas u novom smjeru. Iznenaditi će vas zainteresiranost osobe za vas, u ljubavnom smislu. Neće sve biti jasno, pa malo istražite.

 

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Upoznati ćete osobu koja će vam pomoći da uvedete ravnotežu u svoj život i da živite zdravije. Vrijeme je za promjene. Što prije se prilagodite, to brže krećete u smjeru boljih promjena za vas.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Budite kreativni, ali ne dopustite da vas aktivnosti koštaju emotivno, psihički ili financijski. Ako netko na vama pokušava zaraditi, krenite dalje sami. Promjena jednog odnosa ili vezano za grupu ljudi dogoditi će se naglo.

 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Razmislite o budućim aktivnostima, pripremite se. Možete ostvariti pozitivne promjene u svom životu. Nemojte sjediti kod kuće i razmišljati o tome što možete napraviti, nego se aktivirajte, družite i upoznajte nove ljude. Nove prilike će vam se otvoriti.

 

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Uživajte, ali nemojte pretjerati s trošenjem. Zabavni ste i zanimljivi okolini i to će vas dovesti do pozicije moći. Razmislite o planovima koji uključuju vama sve drage osobe. Isplanirajte danas druženje sa voljenom osobom, može to biti romantična šetnja.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Vrijeme je da mijenjate način života. Razmislite što možete poduzeti i promjeniti kako bi vama bilo bolje.Promjen3e u privatnom životu biti će stresne, alinapravite što morate, bez obzira što to bilo, čak iako to značilo da neke osobe moraju van iz vašeg života.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Vaše je srce na mjestu, ali netko će vas ipak rastužiti. Nemojte se priklanjati mišljenju drugih kako bi im ugodili, zadržite svoj stav. Radije se družite s osobama koje vas neće kritizirati i u čijem se društvu odlično osjećate.

 

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Razmislite o partnerskim problemima. Puno toga možete riješiti razgovorom. Kada razjasnite bolje svoje razloge i drugi će vas bolje razumjeti i podržati. Kod kuće možete ostvariti pozitivne promjene.

 

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nije povoljan period za putovanja i zato ne odlazite daleko od kuće.Usmjerite se na posao i financijsku situaciju. U ljubavnoj vezi doći će do promjena i morati ćete mijenjati način na koji radite stvari ili na koji živite.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Posvetite se aktivnostima i obavezama kod kuće. Ne samo da ćete popraviti neke stvari, srediti dom, nego i stvoriti odličnu kućnu atmosferu. Dogovor o kojem ste razgovarali sada će kroz obavljanje poslova biti zaključen.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Nemojte puno govoriti i sačuvati ćete se od nevolja s nekim tko traži odgovore od vas. Danas se posvetite dobrotvornom radu, volontirajte ili ponudite nekome svoju pomoć. Naići ćete na osobu koja će vam na neki način pomoći da ostvarite svoje planove.

 

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas bolje slušajte druge i nećete odati informacije koje ne biste trebali. Morati ćete razmisliti o načinu na koji obavljate stvari. U romantičnoj vezi moguć je nagli preokret. Razmislite o svom ponašanju i o onome što želite ostvariti.

 

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT