Mjesečni horoskop - Siječanj 2019.

Nova Godina 2019. donosi nove nade, snove i ciljeve. Ovo je intenzivan mjesec sa pomrčinom Sunca i Mjeseca, plus dva važna aspekta. Imamo i šest konjunkcija, od kojih su četiri u Jarcu.

Već na samom početku 2019. godine, 1. siječnja imamo važan događaj. Mars ulazi u Ovna i pojačava našu energiju.

Pomrčina Sunca događa se 5. siječnja 2019. godine u Jarcu. Budući da je u dodiru s fiksnom zvijezdom Vega, utjecaj je pozitivan; optimizam, velikodušnost, kreativnost i poezija. Konjunkcija sa Saturnom donosi ozbiljnost i konzervativnost, ali to olakšava aspekt s Neptunom. Ovakav sklop planeta povoljan je za nove poslove ili za razvoj posla.

 

Zatim, 6. siječnja 2019. godine Uran završava retrogradno kretanje i cijenit ćemo slobodu više nego ikada.

Jupiter i Neptun 8. siječnja prave kvadrat. Pozitivan utjecaj planeta je neutraliziran i ovo može biti teži period u kojem su ciljevi teže dosežni. Dolazi do raznih napetosti.

Kvadrat Jupitera i Neptuna 13. siječnja 2019. godine veliki je test za ono u što vjerujete. Mogli bi se suočiti s razočaranjem ili gubitkom. U ljubavi ste možda imali previše povjerenja i gradili vašu ljubavnu priču na krilima iluzije. Ovo je onaj lošiji dio mjeseca u kojem bi mogli biti previše optimistični. Rizik samozavaravanja i samoobmane je prevelik. Zapravo, izvori neće biti ni najmanje sigurni koliko se pomišlja.

Krajem mjeseca Sunce (20. siječnja) i Merkur (24. siječnja) ulaze u Vodenjaka. Vodenjak voli slobodu i neovisnost. Merkur pozdravlja originalan način razmišljanja i podsjeća nas da su pravila stvorena kako bi se kršila.

Pun Mjesec u ponedjeljak 21. siječnja 2019. godine događa se u znaku Lava i najviše je pod utjecajem Urana. Kvadrat koji pravi donosi nestabilnost, ali i nove prilike. Neočekivani događaji i noviteti mogu stvoriti nervozu i nemir u pogledu budućnosti. Život je brži, nepredvidiv i kaotičan. Možete očekivati i nagle promjene raspoloženja. Neki će se dosađivati zbog monotonije i pažnju će im odvući bilo što novo i sjajno. Možda se nećete moći opustiti zbog zbrke unutar vas. Strpljenje, samokontrola i otvoren um donose prednost u ovakvom periodu, te prepoznavanje novih prilika. Ovo će najviše potresti emocije i imat će najviše utjecaja na privatni život.

 

Sunce i Mjesec su u opoziciji i moći ćete objektivno sagledati bliske odnose. Bit ćete u snažnijem dodiru sa svojom unutrašnjosti, željama, potrebama i namjerama, pa ćete jasnije vidjeti nedostatke i propuste u odnosima. Vrijeme je da budete ono što jeste i da pokažete svoju originalnost i kreativnost.

Može doći do udaljavanja u do sada snažnim prijateljstvima, uglavnom zbog nesporazuma

Trigon Marsa i Jupitera 25. siječnja 2019. godine pojačava želju za osvajanjem i natjecateljski duh. Sve što u ovom periodu poduzmete bit će uspješno. Ovo je najbolji aspekt za ostvarenje uspjeha kroz akciju. Uspjeh u sportu, osvajanju ili poslu sada vam je nadomak ruke. Dobra sreća dolazi iz snažnog uvjerenja u pobjedu i dobrih namjera.

31. siječnja 2019. godine sekstil Saturna i Neptuna donosi materijalnu dobit, ali i težnju ka duhovnim ciljevima. Sada, uz naporan rad i osjećajan, realističan pristup stvarima, možete ostvariti svoje snove. Spoznati ćete svoja ograničenja, ali bit ćete istovremeno vrlo optimistični. Najvjerojatnije ćete postati svjesni svojih duhovnih ciljeva i kako se uklapaju u veću sliku ovaj mjesec. Bit ćete strpljivi i disciplinirani bez potrebe da se žrtvujete.

 

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT