Mjesečni horoskop - Srpanj 2018.

U srpnju imamo puno napetih astroloških aspekata, jer planete aktiviraju sve fiksne znakove; Uran u Biku, Venera (do 10. srpnja), Merkur, Sunce (od 23. srpnja) i Sjeverni Čvor u Lavu, Jupiter u Škorpionu, retrogradan Mars i Južni Čvor u Vodenjaku.

Uslijed ovakvog astrološkog sklopa možemo očekivati mogućnost manifestacije u dva smjera: s jedne strane mogli bi se suočiti s tvrdoglavosti, nefleksibilnosti i pretjeranom potrebom za sigurnosti, dok s druge strane postaje jasno da nam treba promjena. U kombinaciji, ova dva smjera mogu voditi u sukobe. Svatko bi mogao zasebno voditi svoju bitku, pa će svakodnevno dolaziti do sudaranja snage volje i ega. Ovo je slika događanja tijekom srpnja, općenito.

Puno je retrogradnih planeta: Mars, Saturn, Pluton, Jupiter (do 10. srpnja) i Merkur (do 26. srpnja). Zbog osjećaja da je sve stalo, da nema napretka ili dobre organizacije, može doći do frustracija. Stvari neće teći smjerom kojim želimo.

S druge strane, ovo je povoljan period za procjenu, preoblikovanja i reorganizaciju na privatnom i profesionalnom planu. Razmislite o odnosima s drugima u svom životu, bilo da se radi o prijateljskim, ljubavnim ili poslovnim vezama.

Kvadrat koji pravi Merkur, smješten u Lavu, s Uranom i Jupiterom i Merkur - Mars opozicija imaju snažan utjecaj kroz prvu dekadu srpnja 2018. godine. Može se činiti da ono što se govori i što se radi nema veze jedno s drugim, a vrlo lako može doći do agresivnih ispada u kojima se prelazi granica. Neki mogu biti nemarni, a drugi previše opterećeni. Sarkazam i razdražljivost će biti česta pojava, najčešće proizašli iz očajničke potrebe da se stekne veća sigurnost, bilo da se radi o novčanim ili emotivnim pitanjima.

Pregovori neće teći glatko. Prije bilo kakvog koraka naprijed morat će se vratiti korak, dva nazad i dobro sve razmotriti i promisliti o odlukama koje su bile donesene. Jeste li se zbog određenih odluka našli baš u ovakvoj situaciji? Ovo je vrijeme za analizu.

Na sreću, harmoničan aspekt kojeg pravi Sunce s Jupiterom i Neptunom (obje planete smještene su u vodenim znakovima), daje emotivnu stabilnost i jača intuiciju koja će biti potrebna za snalaženje u raznim neočekivanim preokretima događaja i sukobima. U svemu što radite budite strpljivi, pažljivi i uporni.

Na širem planu gnjev može doseći kritičnu točku 13. srpnja 2018. godine. Ekonomska i društvena nestabilnost i nesigurnost probudit će nemire, što će se odraziti na sve upravljačke sektore.

Jupiter kreće direktnim hodom kroz Škorpiona 10. srpnja 2018. godine. Venera ulazi u Djevicu i pravi harmoničan aspekt s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. Osvrt na okolinu bit će brižniji, ali neće izostati kritike. Više ćemo analizirati, kako i koliko zarađujemo, koliko se trudimo i koliko trošimo, kakve odnose u životu imamo s drugima. Ta potreba za preciznom analizom katkad može dovesti u krizne situacije kada se radi o novcu i odnosima s drugima, može ograničiti našu kreativnost i donijeti jake dvojbe. Ali, ako djelujemo pošteno i iskreno, drugi dio srpnja 2018. godine može donijeti puno zadovoljstva.

Nakon 23. srpnja 2018. godine Sunce je u Lavu, u napetim aspektima s Uranom i Marsom, pa možemo očekivati puno frustracije. Pomrčina Mjeseca 27. srpnja 2018. godine može donijeti zbrku i krizu i na osobnom i na kolektivnom planu.  Razotkrivene tajne mogu biti veliko iznenađenje. Neočekivanih promjena može biti i kroz novčane dogovore i pitanja sa značajnim utjecajem okoline ili na okolinu. Unatoč poteškoćama i stresu, dobra stvar je ta da ćemo razotkriti istinu i što imamo priliku stati i razmotriti sve do sada, što će nam pomoći da razradimo bolje planove i strategije za budućnost.

Nemojmo zaboraviti da je Merkur retrogradan u Lavu, od 23. srpnja do 20. kolovoza. Strastveno i često pretjerano dramatično izražavanje izazvat će slične reakcije. Želja da se drugima nametne vlastito mišljenje može biti dosta snažna. U verbalnom izražavanju čak može biti agresivnosti. S druge strane, ovo je prilika da se aktivira više kreativnosti i da se pokrenu zaboravljeni individualni projekti. U ovom periodu pazite što potpisujete, kako se izražavate i razgovarate s voljenom osobom i djecom.

OVANBIKBLIZANCIRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT