Mjesečni horoskop - Listopad 2017.

Značajan događaj u listopadu 2017. godine je ulazak Jupitera u Škorpiona. Jupiter je poznat pod nazivom Velika Sreća. Lako je uočljiv na nebu i sjajan gotovo kao Venera, jutarnja zvijezda. Stoljećima vesele ljude i donose nadu.

U astrologiji Jupiter je planeta optimizma, dobiti, samopouzdanja, širenja i sjaja. Povezan je sa zaštitnicima, slobodom, novim iskustvima, širenjem horizonta (na fizičkom i mentalnom nivou), dugim putovanjima, poveznicama s inozemstvom. Na širem planu, Jupiter upravlja pravdom, administracijom, vjerom, kulturom, višim obrazovanjem, lovom i sportom.

Škorpion nije prilagodljiv znak. Bilo koja planeta smještena u Škorpionu postaje napetija i kompliciranija. Ali, ako je podržana, može iskoristiti Škorpionove karakteristike kao što su upornost, snaga koncentracije i sposobnost da se naprave veliki koraci.

Nakon što 10. listopada 2017. godine Jupiter uđe u Škorpiona, ima podršku sporih planeta (Pluton, Neptun i kasnije Saturn). Važno je napomenuti da Jupiter više nije u napetom odnosu sa sporim planetima. Ironično, možemo se nadati boljem sada, kada je u Škorpionu, nego kada je boravio u Vagi od rujna 2016. godine sve do sada, jer je tada bio žrtva napetog odnosa između Urana i Plutona.

 

Jupiterov ulazak u Škorpiona uskoro će popratiti dvije konjunkcije:
Jupiter - Merkur, 18. listopada 2017. godine
Jupiter - Sunce, 26. listopada 2017. godine

Na širem planu Sunce - Jupiter konjunkcija povoljna je za predstavnike vlasti, nadređene osobe, autoritete, više predstavnike pravnog sustava i vjerskog, za slavne umjetnike: glumce, slikare, glazbenike, modne dizajnere i slično.

Na privatnom planu Merkur - Jupiter konjunkcija usmjerava prema iskrenosti, odanosti, časti, dobročinstvu i pravdi. Povoljna je za intelektualni rad i potiče interes za duhovno. Odlična je za pregovore, komercijalu, putovanja i komunikaciju.

 

U drugom djelu listopada 2017. godine uživat ćemo u vedroj, optimističnoj i konstruktivnoj atmosferi, dok je prvi dio pod utjecajem Mars - Saturn kvadrata koji se formira 11. listopada.

Mars - Saturn kvadrat može donijeti probleme u politici, opasnost od nasilja, rivalstva i napade terorista. Predsjednici država i predstavnici vlasti, vojske i zakona prolazit će kroz napete situacije. Može se povećati broj nesreća (padovi, sudari), mogu izbiti požari i može doći do eksplozija.

I Neptun se uključuje kroz posredništva i razne afere, šireći kaos i zbunjenost.

Povrh svega, opozicije brzih planeta, koje prolaze kroz Vagu, s Uranom mogu donijeti preokrete događaja i neočekivane situacije.

Zbog svega navedenog budite oprezni u prvom djelu listopada 2017. godine. Zato ćete u drugom djelu listopada napredovati i uživati u opuštenijoj atmosferi.

 

 

OVANBIKRAKLAVDJEVICAVAGAŠKORPIONSTRIJELACJARACVODENJAKRIBE

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
Aloe Vera
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT