Godišnji horoskop za 2019.

2019. godina donosi nove nade, snove i težnje. Svi će se horoskopski znakovi tako naći pred prilikom za postizanje većeg zadovoljstva na svim životnim poljima te biti više fokusirani na vlastite ciljeve pa tako i promijeniti vlastitu sudbinu. Najviše će sreće imati  Bikovi, Rakovi, Vage, Škorpioni i Strijelci.


Ove godine glavnu riječ ima Saturn koji će se smjestiti upravo u Jarcu, znaku kojim vlada. Saturn je usmjeren na postignuća i uspjeh pa će nas tako sve voditi prema ostvarenju ciljeva. Obavezno ih postavite ali i odredite plan koji ćete potom slijediti. Ova će nas planeta ujedno staviti pred izazove i time potaknuti na to da iz sebe ali i okolnosti izvučemo ono najbolje.

 


Moćni će nam Mars pomoći da dođemo tamo gdje želimo i to što prije. Kako Mars ovu godinu započinje u energetičnom i ambicioznom Ovnu, tako ćemo svi moći već u siječnju prekrižiti neke stvari sa liste obaveza i ciljeva. Mars u Ovnu također doprinosi osjećaju za postignućima pa ćemo tako biti skloni natjecateljskom duhu i borbi sa konkurencijom u poslovnom ali i privatnom životu.


Kozmička godina nije kompletna bez da spomenemo tri perioda retrogradnog Merkura. Na njih pripazite u ožujku, srpnju i studenom. Sva će se tri ciklusa dogoditi u vodenim znakovima koji su poznati po emotivnosti pa će tako glavno obilježje biti borba sa emocijama, tuđim ili vlastitim. Kako bi ove periode što lakše prebrodili, slijedite vlastitu intuiciju. Ako imate osjećaj da je nešto dobro, vjerojatno i je, bez obzira na opće prihvaćeno mišljenje i stavove okoline.


Pluton, mala ali značajna planeta, ove će godine posjetiti marljivog Jarca. Pluton će postati retrogradan negdje krajem travnja i takav ostati sve do početka listopada kad će završiti godinu na direktan način. Ovo za sve horoskopske znakove znači gradnju iz temelja, novi početak. Svi ćemo se voditi stavom da je sve moguće ako radimo dovoljno marljivo i trudimo se.


2019. godina nosi onu pravu dozu ozbiljnosti i za sve znakove velike mogućnosti za ostvarenje ciljeva. Svi ćemo biti više objektivni i usmjereni radu a iz sebe i vanjskih okolnosti izvući ono najbolje!

 

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) su inače motivirani uzbuđenjima i izazovima što se neće promijeniti ni ove godine. Jupiter će se sve do početka prosinca nalaziti u Strijelcu koji je poznat po svojoj otvorenosti i druželjubivosti pa ćete tako svi biti društveni i uživati u mješavini zabave i avanture. Što više putujte i učite od drugih, posebno onih osoba koje se ne uklapaju u društvene okvire. Ljubavna božica Venera ove godine ne prolazi retrogradne periode a donosi dosta strastveno ali i agresivno raspoloženje upravo u periodima kad će se smjestiti u vatrenim znakovima (Ovan krajem travnja, Lav krajem srpnja i Strijelac početkom studenog). Ukratko, neće vam nedostajati strasti niti uzbuđenja u ljubavnom životu.

 

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) uvijek koriste više logike nego ostali a upravo se ove godine Saturn smješta u Jarcu, prizemljenom i praktičnom znaku. Radi se o jednoj vrlo objektivnoj i realnoj energiji sa kojom ćete se svi povezati a koja garantira posvećenost detaljima. Saturn će biti retrogradan od kraja travnja pa sve do sredine rujna a imajte na umu da ćete u tom periodu osjetiti zastoje na više životnih polja, koji će privremeno usporiti vaš napredak. Početkom ćete prosinca svi biti usmjereni učenju jer tada Jupiter ulazi u Jarca koji je također usmjeren činjenicama. Svoj ćete život dovesti na potpuno drugačiju, bolju razinu i to uz pomoć istraživanja, obrazovanja, pisanja i čitanja.

 

 


Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) će ove godine osjetiti premještanje Urana, koji inače vlada Vodenjakom a čija je energija spora, iz neustrašivog Ovna u sporijeg Bika. Ova će se tranzicija dogoditi početkom ožujka a donosi neusklađenu energiju (Uran voli eksperimentirati dok Bikovi uvijek radije biraju provjerene puteve i načine). Zbog toga svi možete očekivati sporiji napredak i dulje čekanje na rezultate rada. Venera se, planeta koja je usmjerena na novac, premješta u Blizance početkom lipnja pa ćete tako svi imati dovoljno prilika za zaradu novca. Budite praktični, nemojte vrludati i imajte oči na onom što smatrate glavnom nagradom.


Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) su ove godine domaćini retrogradnog Merkura. Ovo je velika vijest a Merkur će biti retrogradan tri puta (ožujak u Ribama, srpanj u Raku i studeni u Škorpionu). Onog trenutka kad osjetite da ste došli pred zid, uz pomoć intuicije sve možete raspetljati i pronaći izlaz. Neptun će bit retrogradan u Ribama od kraja lipnja pa sve do kraja studenog pa će vam tako dotadašnje sanjerenje biti privremeno prekinuto. Ukoliko ste živjeli u poricanju, ovo će biti vrlo bezobrazno i naglo buđenje. Ipak, onog trenutka kad prihvatite glas razuma, postat ćete uspješniji a ova će godina ispasti boljom nego ste se nadali.


Numerološki gledano, 2019 je broj 3, broj koji se smatra simbolom trilogije a koji donosi dobru sreću. Ova godina tako daje inspiraciju i ohrabruje sve znakove na darežljivost i pozitivno razmišljanje. Broj 3 daje i više moći, imat ćemo snagu i hrabrost za slobodno izražavanje vlastitih ideja a ujedno ćemo se boriti protiv onih osoba koje iskorištavaju svoju moć na negativan način. Bit ćemo dorasli svim izazovima i sposobni prebroditi sve prepreke. Ukratko, ova je godina stvorena za nove prilike, zgrabite ih i iskoristite najbolje što možete.

 

Ovan 2019 Bik 2019 Blizanci 2019 Rak 2019 Lav 2019 Djevica 2019 Vaga 2019 Skorpion 2019 Strijelac 2019 Jarac 2019 Vodenjak 2019 Ribe 2019
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com