STRIJELAC - horoskop 2019.

strijelac godisnjiHOROSKOP STRIJELAC 2019.

 

2019. godina je za vas odlična. Prevladat će pozitivnost, dobrota i sreća. Bit će perioda dosade ali oni neće trajati dugo i na njih gledajte kao na poligon za  prikupljanje energije za ono što vam život nosi u idućim fazama. Do sad ste imali određene zabrane i u nekim stvarima zavezane ruke, to vam je kočilo razvoj i stalno vas psihički zamaralo a upravo toga više neće biti. Rast ćete u privatnom ali i poslovnom smislu. Čitavu ćete godinu imati povoljna dešavanja koja će nositi financijske pogodnosti a jedine poteškoće koje možete očekivati povezane su uz manje zdravstvene tegobe.

 


LJUBAV I BRAK

Očekuje vas spektakularna godina, bez obzira na to jeste li sami ili zauzeti. Bit će više intime ali i više emocija. Bolje ćete razumjeti partnera/icu odnosno simpatiju što će omogućiti odabir prave strategije i ojačati odnos. Sredina godine donosi obnovu. Na neki način to znači ulazak u novu fazu odnosa, naravno onu bolju ali isto tako ukoliko ste odnos prekinuli, tad ga možete doslovno obnoviti i to uz relativno malo truda. Kroz godinu očekujte radikalnije promjene od strane voljene osobe, neke će vam se činiti negativne i previše nagle ali su sve redom pozitivne. Što god radili i kakva god bila situacija, slijedite vlastitu savjest i nemojte nikoga osuđivati. Nemojte se baš uvijek prepuštati vlastitim željama jer bi moglo doći do flerta koji će druga strana pogrešno protumačiti pa vam krajem godine stvoriti probleme sa službenim partnerom/icom.

 

KARIJERA

Kada su u pitanju planovi za karijeru, očekujte stalno periode kaosa. Imat ćete dojam da radite korak naprijed pa dva unazad ali je to subjektivno i nemojte se na to obazirati. Nastavite dalje i uspjeh neće izostati. Oni od vas koji su imali nešto lošije odnose sa kolegama na poslu ili nadređenima, imat će više prilika za popraviti ih, njih obavezno prihvatite. Nemojte se inatiti jer time nećete dobiti ništa, bitnije je osigurati ugodnu radnu atmosferu. Neke poteškoće i prepreke nećete moći savladati a tada se trebate usredotočiti na vlastite poteze da bi usmjerili trud nečem novom, drugačijem i puno boljem. Ukoliko ste zaposleni u većem poduzeću, sredina godine nosi reorganizaciju koja će za vas završiti povoljno. Izbjegavajte glasine i tračeve, nemojte se bojati za vlastitu poziciju jer ne da nećete dobiti otkaz nego ćete najvjerojatnije napredovati. Kada dođe do pitanja napredovanja, nemojte nastupati previše direktno nego sjednite za stol i krenite pregovarati sa onima koji imaju moć. Sredina godine gotovo svima nosi promaknuće i/ili povećanje plaće. Do kraja godine odredite sebi nove poslovne ciljeve.

FINANCIJE

Očekujte sreću i blagostanje. Kroz godinu će vam novac stalno pristizati pa ćete tako biti stabilni i osjećati se sigurno. Očekuje vas samo jedan period financijskog kaosa a njegovo vrijeme ovisi o vašem stilu života te potezima koje ste poduzimali kroz nekoliko mjeseci. Novac nosi moć a moć zahtijeva samokontrolu i mudrost. Koliko god ga imali, nemojte pretjerano trošiti niti davati do znanja drugima kako ste dobrostojeći jer će se odmah pojaviti oni koji će moliti pozajmicu i pomoć. Okrenite se rješavanju dugova i kredita, vodite se idejom napretka i težite onom psihičkom miru koji je moguć samo ukoliko nikom niste dužni. Kraj godine vam nosi priliku za dugoročno ulaganje a neki će od vas upravo tada kupiti vlastitu nekretninu.

ZDRAVLJE

Početak godine garantira zdrav duh u zdravom tijelu. Imat ćete energije i to trebate iskoristiti do ožujka kad dolazite do prvog njenog pada. Padova će energije biti više ali ti periodi neće dugo trajati. Nemojte je zato rasipati nego se uvijek usmjerite onom pozitivnom i onom što se tiče samo vas. Sredina godine nosi nešto više stresa i mentalnog naprezanja. Držite se dobrih zdravstvenih navika, klonite se pretjeranog pića i sve će biti u redu. Bilo bi dobro usmjeriti energiju na dobrotvorni rad ili volontiranje jer ćete se tu osjećati ispunjeno i zadovoljno a to će vam dati i motivaciju koje će ponekad nedostajati. U ovoj godini ne trebate očekivati nikakve veće zdravstvene probleme.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Pred vama su putovanja, ono što najviše volite. Bit će ih nekoliko a sva će redom donijeti željeni uspjeh. Neki će se pripadnici znaka odseliti u inozemstvo i to zbog novog posla što je dobra odluka ukoliko o njoj razmišljate već neko vrijeme. Međutim ako ste to naglo odlučili, radije preseljenje odgodite i provjerite prilike koje su nešto bliže. Očekujte obiteljsku stabilnost, mala zadovoljstva i zanimljiva događanja. Kako će godina odmicati, tako ćete morati manevrirati između privatnog i poslovnog života što će dovesti do svađa i zamjeranja od strane prijatelja ali i članova obitelji. Nemojte se previše suprotstavljati, u svakom trenutku budite spremni strpljivo objasniti što radite i zašto nešto želite. Ne smijete dozvoliti da drugi mijenjaju vaše odluke. Kraj godine će biti puno stabilniji po tom pitanju pa tad možete odahnuti i očekivati potpunu podršku.


 

Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Neke će vas se osobe pribojavati. Previše ćete biti znatiželjni a u komunikaciji nastupati vrlo direktno.

Veljača 2019. - Bit će vam teško zadnjih par dana u mjesecu. Sve do tad ćete imati dovoljno energije, strpljenja ali i sreće.

Ožujak 2019. - Nemojte ni u čemu pretjerivati. Lako ćete šarmirati ljude oko sebe. Ostanite fokusirani na vlastite ciljeve.

Travanj 2019. - Netko prilično zgodan i zanimljiv ulazi u vaš život. Nemojte se bojati novih početaka. Ako već niste, vrijeme je da zaboravite ljubav iz prošlosti.

Svibanj 2019.- Nervirat će vas sitnice. Ojačat ćete odnos koji vam je bitan. U pravo ćete vrijeme reći prave stvari.

Lipanj 2019. - Bit će manjih poteškoća koje možete prebroditi samo ako se suzdržite od komentara i kritika. Počnite razmišljati o planovima  za putovanje.

Srpanj 2019. - Život će vam bit smiren. Najviše ćete vremena provoditi sa obitelji i voljenom osobom. Opustite se i odmorite.

Kolovoz 2019. - Imat ćete jaku potrebu za slobodom. Odskakat ćete od društvenih okvira ali to nije ništa negativno. Birajte sebi ravne.

Rujan 2019. - Bunit ćete se za svoja prava ali nećete biti sigurni što točno radite ni zašto. Stres vas može dovesti do pogrešaka i zanemarivanja obiteljskih dužnosti.

Listopad 2019. - Bit ćete željni razgovora. Razmišljat ćete objektivno i razumno. Dajte sve od sebe kako ne bi naljutili nekog od nadređenih.

Studeni 2019. - Ljudi će vas smatrati zanimljivom i svestranom osobom. Moguća je promjena radnog mjesta.

Prosinac 2019. - Pomalo bizarna dešavanja i velike šanse za to da ćete stupiti u intimne odnose sa nekim od nadređenih.


 

ZAKLJUČAK

Imat ćete sreće. Očekuje vas više promjena a sve su redom pozitivne. Morate biti ozbiljniji kada je u pitanju novac. Ostvarit ćete većinu svojih ciljeva i kraj godine dočekati potpuno zadovoljni.


 

 

 

 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
samsung, apple, toshiba, mobiteli, laptopi
posao
 
 
 
tarotkala
 
romansa
 
tarot8
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT