Godišnji horoskop za 2019.

2019. godina donosi nove nade, snove i težnje. Svi će se horoskopski znakovi tako naći pred prilikom za postizanje većeg zadovoljstva na svim životnim poljima te biti više fokusirani na vlastite ciljeve pa tako i promijeniti vlastitu sudbinu. Najviše će sreće imati  Bikovi, Rakovi, Vage, Škorpioni i Strijelci.


Ove godine glavnu riječ ima Saturn koji će se smjestiti upravo u Jarcu, znaku kojim vlada. Saturn je usmjeren na postignuća i uspjeh pa će nas tako sve voditi prema ostvarenju ciljeva. Obavezno ih postavite ali i odredite plan koji ćete potom slijediti. Ova će nas planeta ujedno staviti pred izazove i time potaknuti na to da iz sebe ali i okolnosti izvučemo ono najbolje.

 


Moćni će nam Mars pomoći da dođemo tamo gdje želimo i to što prije. Kako Mars ovu godinu započinje u energetičnom i ambicioznom Ovnu, tako ćemo svi moći već u siječnju prekrižiti neke stvari sa liste obaveza i ciljeva. Mars u Ovnu također doprinosi osjećaju za postignućima pa ćemo tako biti skloni natjecateljskom duhu i borbi sa konkurencijom u poslovnom ali i privatnom životu.


Kozmička godina nije kompletna bez da spomenemo tri perioda retrogradnog Merkura. Na njih pripazite u ožujku, srpnju i studenom. Sva će se tri ciklusa dogoditi u vodenim znakovima koji su poznati po emotivnosti pa će tako glavno obilježje biti borba sa emocijama, tuđim ili vlastitim. Kako bi ove periode što lakše prebrodili, slijedite vlastitu intuiciju. Ako imate osjećaj da je nešto dobro, vjerojatno i je, bez obzira na opće prihvaćeno mišljenje i stavove okoline.


Pluton, mala ali značajna planeta, ove će godine posjetiti marljivog Jarca. Pluton će postati retrogradan negdje krajem travnja i takav ostati sve do početka listopada kad će završiti godinu na direktan način. Ovo za sve horoskopske znakove znači gradnju iz temelja, novi početak. Svi ćemo se voditi stavom da je sve moguće ako radimo dovoljno marljivo i trudimo se.


2019. godina nosi onu pravu dozu ozbiljnosti i za sve znakove velike mogućnosti za ostvarenje ciljeva. Svi ćemo biti više objektivni i usmjereni radu a iz sebe i vanjskih okolnosti izvući ono najbolje!

 

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac) su inače motivirani uzbuđenjima i izazovima što se neće promijeniti ni ove godine. Jupiter će se sve do početka prosinca nalaziti u Strijelcu koji je poznat po svojoj otvorenosti i druželjubivosti pa ćete tako svi biti društveni i uživati u mješavini zabave i avanture. Što više putujte i učite od drugih, posebno onih osoba koje se ne uklapaju u društvene okvire. Ljubavna božica Venera ove godine ne prolazi retrogradne periode a donosi dosta strastveno ali i agresivno raspoloženje upravo u periodima kad će se smjestiti u vatrenim znakovima (Ovan krajem travnja, Lav krajem srpnja i Strijelac početkom studenog). Ukratko, neće vam nedostajati strasti niti uzbuđenja u ljubavnom životu.

 

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac) uvijek koriste više logike nego ostali a upravo se ove godine Saturn smješta u Jarcu, prizemljenom i praktičnom znaku. Radi se o jednoj vrlo objektivnoj i realnoj energiji sa kojom ćete se svi povezati a koja garantira posvećenost detaljima. Saturn će biti retrogradan od kraja travnja pa sve do sredine rujna a imajte na umu da ćete u tom periodu osjetiti zastoje na više životnih polja, koji će privremeno usporiti vaš napredak. Početkom ćete prosinca svi biti usmjereni učenju jer tada Jupiter ulazi u Jarca koji je također usmjeren činjenicama. Svoj ćete život dovesti na potpuno drugačiju, bolju razinu i to uz pomoć istraživanja, obrazovanja, pisanja i čitanja.

 

 


Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak) će ove godine osjetiti premještanje Urana, koji inače vlada Vodenjakom a čija je energija spora, iz neustrašivog Ovna u sporijeg Bika. Ova će se tranzicija dogoditi početkom ožujka a donosi neusklađenu energiju (Uran voli eksperimentirati dok Bikovi uvijek radije biraju provjerene puteve i načine). Zbog toga svi možete očekivati sporiji napredak i dulje čekanje na rezultate rada. Venera se, planeta koja je usmjerena na novac, premješta u Blizance početkom lipnja pa ćete tako svi imati dovoljno prilika za zaradu novca. Budite praktični, nemojte vrludati i imajte oči na onom što smatrate glavnom nagradom.


Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe) su ove godine domaćini retrogradnog Merkura. Ovo je velika vijest a Merkur će biti retrogradan tri puta (ožujak u Ribama, srpanj u Raku i studeni u Škorpionu). Onog trenutka kad osjetite da ste došli pred zid, uz pomoć intuicije sve možete raspetljati i pronaći izlaz. Neptun će bit retrogradan u Ribama od kraja lipnja pa sve do kraja studenog pa će vam tako dotadašnje sanjerenje biti privremeno prekinuto. Ukoliko ste živjeli u poricanju, ovo će biti vrlo bezobrazno i naglo buđenje. Ipak, onog trenutka kad prihvatite glas razuma, postat ćete uspješniji a ova će godina ispasti boljom nego ste se nadali.


Numerološki gledano, 2019 je broj 3, broj koji se smatra simbolom trilogije a koji donosi dobru sreću. Ova godina tako daje inspiraciju i ohrabruje sve znakove na darežljivost i pozitivno razmišljanje. Broj 3 daje i više moći, imat ćemo snagu i hrabrost za slobodno izražavanje vlastitih ideja a ujedno ćemo se boriti protiv onih osoba koje iskorištavaju svoju moć na negativan način. Bit ćemo dorasli svim izazovima i sposobni prebroditi sve prepreke. Ukratko, ova je godina stvorena za nove prilike, zgrabite ih i iskoristite najbolje što možete.

 

Ovan 2019 Bik 2019 Blizanci 2019 Rak 2019 Lav 2019 Djevica 2019 Vaga 2019 Skorpion 2019 Strijelac 2019 Jarac 2019 Vodenjak 2019 Ribe 2019

OVAN - horoskop 2019.

ovan godisnji

HOROSKOP OVAN 2019.

Bez obzira na okruženje i pojedine situacije te osobe, ove ćete godine hrabro kročiti naprijed. Bit ćete sposobni nametnuti se bolje i snažnije nego ikad prije. Upravo vam 2019. nosi periode zabave i opuštanja što je odlično jer su vas dosta dugo u prethodnoj godini mučile brige i frustracije. Pravo je vrijeme za promjene životnog stila. Ambicije koje imate dulje vremena i po pitanju kojih ste se dosta suzdržavali, ove će godine uzeti maha i pretvoriti se u nešto opipljivo ali i materijalno.

 


LJUBAV I BRAK

Očekuje vas jedna vrlo jasna godina u kojoj neće biti pretjeranih sumnji i nedoumica. Ukoliko ste slobodni, vrijeme je da odmah u siječnju poradite na sebi kako bi privukli točno one osobe kakve priželjkujete. Oni od vas koji su zauzeti moraju staviti po strani svoju agresivniju prirodu i saslušati što partner/ica ima za reći. Posvetite se voljenoj osobi bez ikakvih primisli i bez oklijevanja. Nemojte se bojati reći svoje osjećaje. Pojedini će prijateljski odnosi postati ljubavni pa bi na kraju godine mogli rezultirati brakom i to vrlo uspješnim koji će se zasnivati na čvrstim temeljima, na strasti ali i pravim emocijama. Bez obzira na to u kakvom se odnosu nalazili, ove godine izbjegavajte impulzivne reakcije. U svakom trenutku možete sjesti sa partnerom/icom, porazgovarati i donijeti nove planove. Ukratko, ove vas godine očekuje veliko zadovoljstvo i to sa naglaskom na emotivnu stabilnost.

 

KARIJERA

Planete vam idu u prilog. Upravo ove godine možete pokrenuti novi posao ili se upustiti u potpuno novo područje rada u kojem nemate prethodnog iskustva. Vaše će vještine i kreativnost biti bogato nagrađeni. U pojedinim trenucima kad vam ideje i trud neće biti adekvatno prihvaćeni nemojte oklijevati, odmah recite što vas smeta i tražite svoja prava. Kroz godinu će dobar dio vas promijeniti nekoliko poslova da bi se krajem godine smirili i bili u potpunosti zadovoljni. Ono što je najbitnije je da budete svoji, nemojte se prilagođavati mišljenju većine. Čitavu vas godinu očekuje dosta dinamike i prilika za dodatnu zaradu ali i dosta novih poznanstava te informacija. Pred vama je period u kojem ne možete puno toga postići sami pa poradite na odnosu sa kolegama i nadređenima. Tako ćete izbjeći potencijalne probleme ali i steći veći krug prijatelja. Ženskim pripadnicama znaka ove godine posebno u prilog ide sklapanje ugovora.

FINANCIJE

Godina će započeti pomalo burno. Pokušajte imati sve opcije otvorene i nemojte prihvaćati ono što vam se prvo nudi jer bi mogli propustiti nešto bolje i veće. Budite svjesni situacije u kojoj se nalazite, odredite si realan budžet i držite ga se. Bit će vam ponekad vrlo teško pratiti vlastite financijske odrednice ali ako popustite sami pred sobom, usporit ćete napredak na ostalim poljima. Kako bi učvrstili financijsku poziciju, morat ćete mijenjati obrasce trošenja. Nemojte novac olako davati u svakodnevnim situacijama, radije stavite nešto sa strane da bi potom uložili. Općenito je godina usmjerena na dugoročne financijske poteze a posebno je naklonjena onim pripadnicima znaka koji su zaposleni u financijskom sektoru.

ZDRAVLJE

2019. godina nosi dobro zdravstveno stanje i vitalnost. Sunce će se nalaziti u vašem znaku sve do travnja pa ćete tako imati pregršt energije. Okruživat će vas optimizam pa ćete i sami biti takvi. Nakon razgovora sa prijateljima, prihvatit ćete neke životne navike koje oni imaju pa se tako početi baviti sportom ili uvesti promjene u način prehrane. Imat ćete jako puno hrabrosti i volje za sve ali se nemojte previše forsirati kako ne bi imali periode premorenosti. Bitan je balans. Kroz čitavu godinu izbjegavajte alkohol i previše masnu hranu. Stresa se možete riješiti uz pomoć „uradi-sam“ projekata a svi ćete ove godine više boraviti u prirodi.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Izbjegavajte samoću i ostanite uz obitelj i prijatelje u dobru i zlu. Pred vama je odlična godina, stalno ćete imati osjećaj da ste sretna osoba koja ima podršku drugih. Vaši će osjećaji i stav biti na neki način zarazni pa pokušajte pokazati uvijek dobru volju i razumijevanje. Ono što date, dobit ćete zauzvrat ali u nešto većoj mjeri. Kada su u pitanju obiteljski odnosi, nemojte donositi prerane odluke. Iskušenja bi vas mogla dovesti na pogrešan put, klonite ih se jer bi vas onda mogle zadesiti brige i tjeskoba. Kroz godinu će neke stvari ići sporije nego se nadate ali pokušajte biti strpljivi, ovakvi periodi neće trajati dugo. Očekuje vas i nekoliko putovanja koja će se dugoročno isplatiti a velika je šansa za preseljenje zbog posla.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Očekuje vas drastična ali nužna promjena koja vodi boljem životu. Pozabavit ćete se problemima i konačno neke stvari ostaviti u prošlosti.

Veljača 2019.  - Bavit ćete se obiteljskim pitanjima i poslovnim obavezama pa zanemariti društveni život. Moguća je ljubavna veza sa dosta starijom osobom i/ili nekim od nadređenih.

Ožujak 2019.  - Neki će se boriti za novo radno mjesto dok će se drugi upustiti u beznačajnu ljubavnu avanturu. Nedostajat će vam objektivnosti.

Travanj 2019.   - Imat ćete dosta sreće u svemu što radite i planirate. Ideja vam neće nedostajati a pronaći ćete i nove izvore motivacije. Čuvajte se pretjeranog sanjarenja.

Svibanj 2019.  - Uobičajen i smiren mjesec iako će biti trenutaka kad ćete se nametnuti u okolini i prihvatiti jedan drugačiji tempo života. Ako vam netko stane na put, bit ćete pomalo i agresivni.

Lipanj 2019.  - Očekuju vas usponi ali i padovi. Imat ćete bujnu maštu, osobito u drugoj polovini mjeseca. Uživat ćete u društvu a sredina mjeseca nosi posebnu vrstu romantike.

Srpanj 2019.  - Bit ćete samouvjereni i komunikacijski jaki. Vrijeme je da kažete svoje ideje i otkrijete ciljeve. Probleme možete riješiti uz pomoć mašte.

Kolovoz 2019.  -  Očekuju vas odlični međuljudski odnosi iako će neki od vas u pojedinim trenucima izgubiti kontrolu te nastupiti previše agresivno.

 

Rujan 2019.   - Previše ćete naglašavati emocije i nećete držati za sebe detalje privatnog života. Ako prolazite kroz period rastave braka, morate pregovarati.

Listopad 2019.  - Moći ćete neke stvari promijeniti ali ne bez preuzimanja većeg rizika. Nagle reakcije ne vode ničem, smirite se, razmislite i onda napravite plan.

Studeni 2019.  - Bit će manjih poteškoća sa okolinom ali sve možete riješiti uz pomoć dobre volje i smirenog razgovora. Očekuju vas ozbiljniji obiteljski razgovori.

Prosinac 2019.  - Bit ćete jako dobre volje ali i bahati u nastupu prema drugima, posebno onim osobama koje su vam bitne. Imate velike šanse za uspjeh.

 


 

ZAKLJUČAK

Pred vama je dinamična godina koja nosi preokrete u bitnim životnim poljima. Naći ćete svoje mjesto pod suncem i ostaviti odličan dojam na sve koje sretnete na putu do uspjeha.

 

 


 

BIK - horoskop 2019.

bik godisnji

 

HOROSKOP BIK 2019.

2019. godina vam ide svakako u prilog. Bit ćete sposobni dovršiti pojedine privatne ali i poslovne zadatke koje ste kroz prethodnu godinu odgađali. Obavezno sebi odredite prioritete, postavite nove ciljeve i ozbiljno krenite prema njihovom ostvarivanju. Ove godine možete očekivati dobru radnu atmosferu što automatski uklanja napetosti i sukobe na radnom mjestu. Slijedite svoje instinkte i držite se ostvarivih ciljeva. Ove se godine usmjerite realnosti i nemojte težiti lažnim prilikama.

 

 


LJUBAV I BRAK

Ljubavni će vam život kroz čitavu godinu bit prepun strasti i emocija. Upravo će radi tih emocija neki od vas malo skrenuti sa puta i uživati u tajnim odnosima i svemu onom što može biti problematično. Budite oprezni jer se pojedini poslovni odnosi mogu pretvoriti u ljubavne. Nemojte biti impulzivni nego uvijek prvo razmislite o tome što partner/ica od vas očekuje. U prvoj četvrtini godine očekujte sumnje povezane uz brak i vezu. Njih možete riješiti zahvaljujući optimističnom pristupu koji ćete imati kroz čitav taj period. Nemojte dozvoliti da vas preuzme osjećaj krivnje, umjesto toga potražite realne smjernice za poboljšanje. Kroz godinu ćete naučiti dosta ljubavnih lekcija, neke nažalost na teži način. Sredina godine nosi izazove i povećanu strast. Kako će godina prolaziti tako će muški pripadnici znaka dosta napredovati - težit ćete novim ljubavnim ciljevima, primjerice ukoliko se ranije niste htjeli ozbiljnije vezati sad ćete željeti upravo to. Vrijeme je na vašoj strani, nastavite ići naprijed i držite se podalje ljubavnih zabluda.

KARIJERA

Imat ćete pregršt poslovnih prilika. Između ostalog, moći ćete se vratiti poslu koji ste radili u prošlosti ili planu koji ste imali za otvaranje vlastitog poduzeća a od kojeg ste ranije odustali. U prilog vam posebno ide suradnja sa drugima te poslovno – partnerski odnosi. Vrijeme je da se nametnete u smislu karijere što znači da ćete moći osnažiti svoj ugled te dobiti više moći, dakle višu poziciju i veću plaću. Iskoristite svoje vještine i znanja na pozitivan način, pomozite drugima jer ćete tako doprinijeti radnoj atmosferi i zajedništvu. Imat ćete i poneke nove ideale a upravo će vam oni biti motivacija. Držite se praktičnih poteza i onih umjerenih rizika, nemojte previše računati na faktor sreće.

FINANCIJE

Generalno vas očekuje solidna godina. Moći ćete podmiriti dobar dio dugovanja iz prošlosti a sredinom ćete godine financijski ojačati što znaći da ćete više zarađivati. Ono što će vam biti teško je držati se vlastitog budžeta. Veće financijske probleme možete izbjeći samo ukoliko se u pojedinim situacijama pritajite i općenito počnete živjeti malo skromnije. Prije nego se odlučite upustiti u bilo kakvu investiciju, dobro istražite činjenice i potražite savjet iskusnijih od sebe. Krajem godine vas očekuju veća obiteljska dešavanja koja će više i koštati pa se pokušajte za to pripremiti. Troškovi koje ćete ove godine imati utjecat će na vaše raspoloženje i ponašanje stoga je vrlo bitno da se držite svojih mogućnosti.

 

ZDRAVLJE

Muški pripadnici znaka ove godine neće biti u najboljoj fizičkoj formi ali će imati dovoljno energije. Bez obzira na spol, ove godine morate uvesti pojedine promjene životnog stila kako bi zadržali dobro zdravstveno stanje. Loše vas navike mogu dovesti do ozbiljnijih posljedica stoga ozbiljno razmislite o prekidu pušenja, zdravijoj prehrani i/ili tjelovježbi. U drugoj polovini godine obavezno provedite slobodno vrijeme baveći se sportom ili fizičkim radom. Kad god imate priliku, odmorite se i napunite baterije. To ćete najbolje napraviti tako što ćete malo razmaziti svoje tijelo a samim time i dušu.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

2019. godina nosi obiteljske probleme. Upravo će se u ovoj godini prekinuti pojedini odnosi koje ste smatrali bitnima a novi će biti čvrsto uspostavljeni negdje krajem godine. Prihvatite ljude oko sebe, nemojte dozvoliti da se itko iz obitelji ili kruga prijatelja ove godine osjeća zanemareno. Upravo vi možete pozitivno utjecati na psihičko stanje onih najbližih. Što se tiče pravnih pitanja, u 2019. godini možete riješiti neke vrlo bitne stvari. Nemojte donositi nagle odluke, sjetite se uvijek onoga što ste prošli kroz prethodne godine i automatski ćete steći prednost te znati točno koji potez morate povući. Kroz čitavu ćete godinu biti komunikacijski jaki pa ćete tako uz minimalno truda moći riješiti nesporazume i objasniti drugima ono što želite. Godina je odlična za putovanja ali se trebate koncentrirati više na ona kraća, povremena.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Pokazat ćete svijetu svoju jedinstvenost. Željet ćete više osobne slobode što bi moglo dovesti do svađe, nemojte pretjerivati.

Veljača 2019. - Očekujte dobre vijesti. Velike su šanse za napredovanje na poslu ali i za novo poznanstvo sa starijom osobom koja je pomalo bizarna. Pripazite na emocije.

Ožujak 2019. - Smiren i dobar mjesec. Imat ćete sreće a većinu trenutaka željeti provesti sami u ugodnoj atmosferi.

Travanj 2019. - Nedostajat će vam energije i volje za bilo kakva druženja. Neki će se od vas samosažalijevati. Ako i razmišljate o prošlosti, nemojte zanemariti faktor budućnosti.

Svibanj 2019. - Razmišljat ćete o osobama koje su dio vašeg života a od pojedinih se odlučiti udaljiti. Ako se radi o nekom od nadređenih, vrijeme je za promjenu radnog mjesta.

Lipanj 2019. - Uživajte u uspjehu ali i malim stvarima. Odlično ćete komunicirati pa se usmjerite poboljšanju odnosa sa onima koji su vam bitni.

Srpanj 2019. - Željet ćete promjenu izgleda ali nemojte raditi drastične poteze. Steći ćete prednost koja će vam pomoći u poslu.

Kolovoz 2019. - Napredak u karijeri možete ostvariti uz pomoć muške osobe koja ima moć. Očekuju vas manje financijske poteškoće.

Rujan 2019. - Iznenadit ćete se kad shvatite tko vam pomaže ostvariti jedan od ciljeva. Saznat ćete zanimljivu tajnu.

Listopad 2019. - Nemojte previše toga otkrivati drugima. Budite tajanstveni i ostvarit ćete željeni cilj. Sredina mjeseca nosi obiteljske poteškoće.

Studeni 2019. - Očekuju vas problemi sa najmanje jednom osobom koja vam je bitna. Ako odaberete suočavanje naljutit ćete potpuno drugu osobu.

Prosinac 2019. - Dosta nestabilan mjesec. Očekujte poteškoće sa voljenom osobom i scenu sa nekim tko je dosta stariji. Nemojte govoriti ništa što bi kasnije mogli požaliti.

 


 

ZAKLJUČAK


Većinu ćete vremena biti u centru pozornosti. Bez obzira gdje bili i što radili, ostavit ćete neizbrisiv trag. Bit ćete svoji i sposobni uvesti prave promjene.

 


 

 

BLIZANCI - horoskop 2019.

blizanci godisnji

HOROSKOP BLIZANCI 2019.

2019. je godina u kojoj ćete se nametnuti i zasjati. Radi se o tome da ćete učvrstiti svoju poziciju ali i povećati ugled koji imate u široj okolini. Bit ćete izrazito uspješni u komunikaciji i međuljudskim odnosima stoga slobodno u svakom trenutku recite svoje mišljenje. Dugoročne ćete planove konačno moći formulirati kroz više manjih a upravo ćete manje ostvarivati bez problema. Ponekad će vas oni najbliži pokušati obeshrabriti ali se nemojte time zamarati, budite samouvjereni i na kraju ćete godine nositi titulu uspješnog osvajača.

 

 


LJUBAV I BRAK 

Pred vama je vrlo sentimentalna i emotivna godina. Imat ćete nekoliko prilika za poboljšanje odnosa sa partnerom/icom. Očekuju vas periodi nezadovoljstva i pokoje razočaranje ali ukoliko uspijete doći do kompromisa, možete spasiti vezu odnosno brak, naravno ako to želite. Prilagodite se pa ćete se bolje zbližiti sa voljenom osobom. Po prirodi imate crtu tvrdoglavosti ali unatoč njoj se možete pomiriti nakon svake svađe što će ujedno ojačati odnos. Sredinom godine očekujte više novih poznanstava. Prije nego se sa nekim upustite u dublju raspravu, provjerite kakva je doista osoba. Ukratko, očekuju vas usponi i padovi. Sa problemima se pokušajte suočiti što prije i to na jedan opušteniji način, nemojte dozvoliti da prevlada vaš ego.

 

KARIJERA 

U poslu ćete biti vrlo jaki kroz čitavu godinu. Moći ćete raditi sami i donositi mudre odluke ali ćete najbolje i najviše zaraditi ukoliko se okrenete timskom radu. Odluka je na vama, u svakoj situaciji prvenstveno odredite je li vam najbitniji novac ili ono nematerijalno poput primanja zasluga koje pripadaju samo vama. Bit ćete brzi u reakcijama pa tako vrlo uspješno riješiti krizne situacije na radnom mjestu. Dosta ćete razgovarati sa drugima ali i pokretati rasprave koje vam nose nevolje. Ukoliko to radite, nemojte iz vida izgubiti ciljeve i ambicije koje imate. Planete će vas spontano voditi prema uspjehu a vi morate znati što je za vas taj uspjeh. Jedino ako ste svjesni sebe i ciljeva, na kraju godine možete biti jedinstvena osoba koja je ostvarila sve svoje želje i planove.

FINANCIJE

Očekujte prve rezultate dugoročnih investicija. 2019. godina nosi brojne prilike za zaradu a kako ćete koju prihvaćati, tako će vam rasti i optimizam. Budite oprezni i nemojte previše trošiti na užitke jer ćete tako vrlo brzo izgubiti financijsku prednost. Upravo vam je ta prednost potrebna kako bi mogli u svakom trenutku imati zaleđe u novcu radi kojeg ćete imati dovoljno samopouzdanja u drugoj polovini godine. Godina je jako dobra za investicije, osobito za poslove povezane sa nekretninama. Budite oprezni jer bi vas oni najbliži mogli početi više financijski iskorištavati. Sredinom ćete godine morati donijeti bitnu odluku povezanu uz financijsku budućnost. Izbor će se svoditi na privremeno, kratkoročno zadovoljstvo i na nešto dugoročno, konstruktivno. U drugoj će se polovini godine smanjiti novčani tokovi pa očekujte nešto nesigurniju situaciju ali sve u svemu, novca vam neće nedostajati, on vam i tada dolazi samo iz više različitih izvora.

ZDRAVLJE

2019. godina vam nosi odlično psihičko i mentalno zdravlje. Bit ćete svjesni sebe te uspješno brinuti ne samo o zdravlju nego i o navikama koje imate, pronaći ćete onaj pravi balans. Po prirodi ste osjetljivi ali se znate i nametnuti što bi moglo stvarati povremene zdravstvene poteškoće pa tako možete očekivati periode povećanog umora ali i osjećaja monotonije. Kako bi izbjegli nepotrebne komplikacije, pokušajte ostati smireni u svakom trenutku te poduzmite pozitivne mjere za rješavanje stresa. Koliko god radili, u fazama se morate udaljiti od posla i koncentrirati samo na sebe. Energiju usmjerite svemu onom što je pozitivno i konstruktivno a kad god možete, napunite baterije. Tako ćete sačuvati vlastiti potencijal i ojačati sami sebe. Nemojte se fizički previše naprezati jer bi se jedna nezgoda mogla pretvoriti u ozbiljniji problem, osobito ako se na vrijeme za nju ne pobrinete.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Očekujte uspone i padove kroz čitavu godinu. Kako bi izbjegli probleme u privatnom životu, morat ćete naučiti izmaknuti se i na dulje periode suzdržati od rasprava. Bit ćete vrlo emotivni i skloni promjenama ponašanja što će utjecati na odnose sa najbližima ali ne trebate očekivati trajno narušavanje odnosa. Kada je u pitanju obitelj, nemojte impulzivno donositi zaključke. Prije nego se naljutite i nekoga za nešto optužite, sakupite činjenice i zauzmite realan stav. Budite se spremni pomiriti što prije sa pojedinim osobama jer ćete jedino tako zadržati mir u obitelji. Slijedite svoju intuiciju kako bi osvojili srca onih koji su vam bitni. Ove su vam godine posebno naklonjena dulja putovanja povezana uz posao. Dobro je vrijeme i za obrazovanje u inozemstvu.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Imat ćete svježe i nove ideje povezane uz posao. Neće ih svi prihvatiti ali nemojte odustajati niti se prikloniti stavu većine.

 

Veljača 2019. - Smiren i stabilan mjesec, povoljan za romantična druženja. Posvetite se rješavanju financijskih poteškoća.

Ožujak 2019. - Imat ćete dosta obaveza. Bit ćete šarmantni pa to iskoristite kako bi se pomirili sa osobama koje ste nedavno razljutili.

Travanj 2019. - Odskakat ćete od okoline. Nemojte se bojati ideja koje imate. Bit ćete pomalo umišljeni što bi moglo utjecati na odnos sa voljenom osobom ili simpatijom.

Svibanj 2019. - Bit ćete direktni prema nadređenima pa bi tako mogli svjesno reći ono što ne mislite. Odlično ćete komunicirati i biti dobre volje.

Lipanj 2019. - Razmislite o prethodnim godinama i onom što ste postigli. Budite strpljivi i ostvarit ćete dugo priželjkivano postignuće.

Srpanj 2019. - Mjesec zabave. Bit ćete skloni pretjerivanju. Obratite pozornost na karijeru jer je moguće napredovanje.

Kolovoz 2019. - Bit ćete buntovni što će donijeti dosta problema, osobito ako ste ženska osoba. Pronađite balans između odgovornosti koje imate i potrebe za slobodom.

Rujan 2019. - Ako ne pripazite na ono što govorite mogli bi naljutiti pogrešnu osobu. Mnogi će od vas raditi prekovremeno ili honorarno.

Listopad 2019. - Bit ćete šarmantni, jaki na riječima i simpatični drugima. Kraj mjeseca nosi nešto nervoze ali to nije ništa što bi vas trebalo zabrinjavati.

Studeni 2019. - Vezat ćete se uz stariju osobu ili osobu koja ima autoritet. Bit ćete šarmantni i vrlo uspješni u svim vrstama pregovora.

Prosinac 2019. - Mjesec prepun dešavanja. Bit će svađa, ljubomornih ispada i problema na radnom mjestu. Naoružajte se strpljenjem.


ZAKLJUČAK

Financije konačno postaju stabilnije. Bolje ćete se izražavati a očekuju vas i prilike koje će vam pomoći u osobnom rastu. Zapamtite, ako se nešto u poslu čini predobrim da bi bilo istinito, vjerojatno onda i je.


 

 

 

RAK - horoskop 2019.

rak godisnjiHOROSKOP RAK 2019.

 

2019. godina je odlična za duhovni razvoj i razvoj osobnosti. Pred vama je jedna mirna i tiha godina, osobito pred pripadnicima znaka koji su muškog spola. Inače ste skloni multi-taskingu i u njemu uspješni ali ćete ove godine upravo na taj način olakšati stvari ne samo sebi nego i drugima. Kroz čitavu godinu očekujte potporu obitelji i prijatelja. Kako bi mogli zauzeti čvršći stav i postići uspjeh u onom što želite, morat ćete se kloniti diskrecija i tajni. Ukoliko ne napravite pojedine prilagodbe, nećete moći zadržati voljenu osobu.

 

 


LJUBAV I BRAK 

Ove će se godine muški pripadnici znaka ozbiljnije obvezati te posvetiti domu i obiteljskim pitanjima. Bez obzira na spol, bit ćete vrlo emotivno osjetljivi. Povremeno možete očekivati prepreke u ljubavnom polju ali ih možete uspješno prebroditi ukoliko ispravno percipirate pojedinu situaciju. Da bi to mogli, ne smijete gledati negativno niti zaključivati bez činjenica. Nemojte naglašavati mane voljene osobe, umjesto toga se koncentirajte na sve one pozitivne strane. U pojedinim ćete se situacijama ove godine nametati što vas može dovesti do problema pa i prekida odnosa. Dajte voljenoj osobi dovoljno prostora, najgore što možete napraviti je previše nekoga gušiti svojom pažnjom. Sredinom godine u ljubavi očekujte više dinamike, tad ćete moći nastupiti puno otvorenije i emotivnije. Nemojte dominirati u ljubavnim odnosima, radije se usmjerite moći uvjeravanja kako bi od voljene osobe dobili ono što želite. Tek krajem godine možete očekivati željenu stabilnost a upravo će tada većina vas razgovarati o vjenčanju i/ili prinovi. Bez obzira na sve prepreke, emotivno ćete rasti u pozitivnom smislu.

KARIJERA

Ukoliko ste skloni unaprjeđenju i želite veću plaću, morat ćete prvo napraviti veće promjene u svom odnosu prema radu ali i prema svima onima koji čine radnu okolinu. Kroz godinu nećete moći imati jedinstvene stavove i ciljeve nego ćete ih morati mijenjati kako se mijenjaju vanjske okolnosti. Nemojte se bojati sebe, slijedite vlastitu intuiciju i kad god možete, pokažite nadređenima i kolegama tko ste i što sve možete napraviti. Samo nemojte previše naglašavati svoje motive za to jer bi upravo tako mogli usporiti napredak. Prva polovina godine svakako nosi promjenu kojoj se dulje vremena nadate a upravo tada trebate razmisliti o dugoročnim planovima za karijeru. Druga polovina godine nosi promjene u vašem načinu rada te u pristupu poslu. Ključ uspjeha će uvijek biti praktičnost. Kako bi ove godine uspjeli u pravom smislu, koncentrirajte se više na radnu etiku a manje na privatan život.

FINANCIJE

Kroz 2019. godinu možete očekivati generalno dobru financijsku situaciju. Kako će godina odmicati tako ćete imati pojedine pritiske i povećanje troškova ali to nije ništa što ne možete riješiti uz pomoć nešto odricanja ili uz dodatan izvor zarade. Ove se godine trebate striktno držati budžeta, ne smijete sebi dozvoliti prevelika ugađanja i obavezno morate štedjeti. Imat ćete više prilika za zaradu ali se prvenstveno raspitajte o tome što je legalno odnosno hoćete li sa jedne strane nešto zaraditi a sa druge izgubiti ono što vam je bitno. Sredinom godine očekujte obiteljska dešavanja i/ili ulaganja radi kojih ćete morati potrošiti značajniju svotu novca. Šire gledano, druga polovina godine vam nosi povoljniju financijsku situaciju, tada trebate potpisivati ugovore te stupati u dugoročne investicije. Kraj godine je dobar za kupnju nekretnine ili novog vozila i općenito za ulaganje u imovinu.

 

ZDRAVLJE

Godina započinje sa brigama ali kako će ona odmicati tako će vam zdravstveno stanje biti sve bolje i stabilnije. Držite se pravilne prehrane i klonite bilo kakvih štetnih navika. Maknite se od onih osoba koje vam stvaraju nervozu jer ćete jedino tako zadržati svoj mir ali i ostati objektivni. Slušajte svoje tijelo i svoju dušu pa ćete točno znati što nije u redu te što vam odgovara od prehrane i aktivnosti a što ne. Kako bi ostali u dobroj formi, počnite se baviti sa fizičkim aktivnostima ili meditacijom. Primjetit ćete periode kad će vam nedostajati energije ali oni neće dugo trajati, tada se pritajite i klonite pojačanih aktivnosti.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

2019. godina djeluje vrlo obećavajuće. Kao i do sada, ove će vam godine najsigurnije utočište predstavljati vlastiti dom. Ono što je bitno je da ne vjerujete previše drugima koji će vam davati pogrešne informacije o bliskim osobama i da se oduprete neželjenim pritiscima unutar obitelji. Zadržite svoju privatnost i obavezno uzmite vremena za sebe. Ponekad će vam upravo dešavanja kod kuće biti distrakcija pa se radi njih nećete moći koncentirati na posao i zaradu. Budite oprezni jer bi radi toga mogli propustiti nekoliko dobrih prilika. Sredinom će godine neke stvari kod kuće biti jasnije. Upravo u to vrijeme trebate uvesti reda ali nikako kroz impulzivne razgovore. Ukoliko osjetite da netko od prijatelja previše dominira nad vama, odmah sjednite i o tome porazgovarajte. Glavni je naglasak ove godine na dijalozima, uz pomoć njih možete sve popraviti i izgladiti. Godina je također povoljna za društveni, humanitarni rad i volontiranje. Dosta ćete putovati a upravo vam ta putovanja nose nove prilike, rekreaciju ali i zadovoljstvo.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Puno će se toga događati u okolini i imat ćete osjećaj da to više ne možete pratiti. Ne morate uvijek biti vi glavna osoba i prestanite kriviti sebe za tuđe poteze.

Veljača 2019. - Bit ćete skloni pretjerivanju u jelu i piću pa su moguće manje zdravstvene poteškoće. Odlično vrijeme za traženje novog posla.

Ožujak 2019. - Bit ćete skloni samoći. Mogući su nesporazumi i sukobi sa poznanicima i susjedima.

Travanj 2019. - Neki će od vas morati odabrati između privatnog i poslovnog života. Ako vam je karijera jako bitna, nemojte oklijevati.

Svibanj 2019. - Bit ćete samouvjereni i skloni nametanju vlastitih ideja. Osoba koja ima autoritet prepoznat će vaše kvalitete i pomoći vam.

Lipanj 2019. - Očekujte dobre vijesti ali i dešavanja na ljubavnom polju. Nemojte zanemariti svakodnevne obaveze.

Srpanj 2019. - Imat ćete dojam da napravite korak naprijed pa dva unazad ali je to subjektivno. Bit ćete skloni humoru i igrama riječi.

Kolovoz 2019. - Ostvarit ćete bitan cilj i to uz nečiju pomoć. U život vam ulazi muška osoba koja će preuzeti ulogu mentora.

Rujan 2019. - Dinamičan mjesec. Nemojte govoriti baš sve što mislite ali budite spremni zauzeti se za ideje koje imate.

Listopad 2019. - Imat ćete neprikladne ili neostvarive ideje. Bit ćete skloni i neprikladnim razgovorima, pokušajte ih izbjeći.

 

Studeni 2019. - Raspoloženje će vam se stalno mijenjati. Pokušajte se kontrolirati kako bi izbjegli svađu koja će ostaviti ozbiljnije posljedice.

Prosinac 2019. - Odličan mjesec. Bit ćete karizmatični, asertivni i šarmantni. Očekuje vas važna prilika povezana uz karijeru.


 

ZAKLJUČAK

Ponekad će vas zamarati svakodnevica i tragat ćete za nečim novim i uzbudljivim. Nemojte se ograničavati, upravo vas one ekscentrične osobe mogu puno naučiti.

 


 

 

LAV - horoskop 2019.

lav godisnjiHOROSKOP LAV 2019.

 

Ove ćete, 2019. godine, postići puno više nego prethodnih. Ukoliko ćete željeti biti u centru pozornosti, to ćete moći kroz čitavu godinu. Ovo je odlično vrijeme za ojačati vjeru u vlastite stavove i ciljeve ali i općenito vjeru u život. Imat ćete priliku svijetu oko sebe reći ali i pokazati da možete više i bolje nego što oni misle. Imat ćete više ideala i ciljeva a sreće vam neće nedostajati pa tako slobodno preuzimajte rizike. Sve će vam ići po planu, uz uvjet da je plan razrađen. Ukratko, očekuje vas fantastičan period.

 


LJUBAV I BRAK

Pred vama je godina prepuna užitaka. Ponekad će vam biti teško pratiti voljenu osobu ali se uvijek usmjerite na to da njega/nju prvenstveno zadovoljite mentalno i fizički. Ove godine oni od vas koji su slobodni mogu stupiti u one istinske ljubavne odnose koji se zasnivaju na poštivanju i iskrenosti. Imate ćete periode optimizma a upravo tada trebate pripaziti i zadržati dozu realnosti inače ćete doći u nevolje. Bit ćete privlačniji drugima nego što ste bili onih poslijednjih godina pa ćete automatski kroz čitav ovaj period imati više prilika i to u pravilu istovremeno. Budite oprezni i nemojte nikoga vući za nos jer će vam se to obiti o glavu. U drugoj polovini godine nemojte nasjedati na nečiju slatkorječivost i lažna obećanja, ako ste nekom dali već dovoljno prilika, budite sigurni da ta iduća opet neće promijeniti ništa. U ljubavi vas ove godine svakako očekuje konstruktivan rast. 

 

KARIJERA

Ove ćete godine, kada je u pitanju karijera, nadmašiti svoje vršnjake. To će pomalo narušiti odnose sa okolinom ali ćete biti apsolutno spremni za preuzimanje novih rizika i za nastavak rada. Kako bi na radnom mjestu postigli uspjeh kakav želite, morat ćete raditi više nego inače odnosno možda i više nego su radili drugi koji su već došli na mjesto na kojem želite biti. Razmislite o tome koliko su vaše ambicije i ono čemu težite ostvarivi, ukoliko shvatite da je za nešto potrebno previše vremena, onda od toga jednostavno odustanite i usmjerite se realnijim potezima. U prvoj polovini godine stavite naglasak na vlastitu kreativnost i vještine koje imate jer ćete upravo zato sredinom godine imati veliko poslovno promaknuće i početi zarađivati puno više. Ukoliko imate vlastito poduzeće a niste zadovoljni, vrijeme je da se sa nekim udružite. Motivacija će vam dolaziti iz različitih izvora a na vama je da se usmjerite pozitivnim stvarima.

FINANCIJE

Kroz čitavu godinu možete očekivati stabilne i dobre financije što ipak ne znači da ne trebate paziti na novac i to kako ga trošite. Zaradu ćete imati iz različitih izvora a mnogi će od vas tako ove godine dobiti povećanje prihoda kojem se nadaju i na kojem rade već dulje vremena. U svakom slučaju ako novac mislite ulagati, neka to bude u prave svrhe i konstruktivno odnosno najpametnije ga je investirati. Odmah početkom godine odredite sebi budžet i držite ga se. Jedino ćete na taj način izbjeći probleme i periode nestašica. Druga vam polovina godine nosi iskušenja pa bi tako mogli previše potrošiti na sebe ili zabavu. Tada pod svaku cijenu izbjegavajte impulzivno trošenje i držite se samo onih nužnih izdataka. Ove godine nemojte posuđivati novac jer su male šanse za to da će vam biti vraćen prema dogovoru.

ZDRAVLJE

Muški će pripadnici znaka ovu godinu započeti sa pregršt energije i vitalnosti dok će ženske pripadnice imati potrebu za više odmora. Sredinom godine možete, bez obzira na spol, očekivati povećan stres a umor će tad kulminirati. Iskoristite svaku priliku za odmor jer ćete samo tako prikupiti potrebnu energiju. Optimizma vam neće nedostajati a opće zdravstveno stanje ne bi trebalo niti u jednom trenutku biti loše međutim energija je ono što nas pokreće i to nemojte zanemariti. U slobodno se vrijeme pokušajte što više baviti sportom i fizičkim aktivnostima. Ne samo da ćete tako održati dobro zdravlje nego ćete tu pronaći mir i životno zadovoljstvo. Krajem će godine neki od vas morati potpuno promijeniti režim prehrane.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Kroz 2019. godinu možete očekivati nekoliko većih obiteljskih problema. Kako bi ih riješili morate zauzeti vrlo čvrst stav i biti nepopustljivi. Onog trenutka kad dozvolite da vama prevladaju emocije, izgubit ćete bitku i ništa neće biti kako ste željeli. Atmosfera će kod kuće dosta često biti napeta a stalno će se isticati pogreške koje ste napravili u prošlosti. Budite oprezni i nemojte dozvoliti da vam manje stvari predstavljaju velik teret. Bit će financijskih poteškoća početkom godine a tada trebate kalkulirati i preuzeti rizik. Većinu ćete vremena biti dobre volje i optimistični što će se povoljno odraziti na odnos sa prijateljima i općenito okolinom. U drugoj polovini godine sve poteškoće možete riješiti na taktičan i diplomatski način. Početkom će godine dobar dio vas otići u inozemstvo, vjerojatno iz poslovnih namjera. Oni od vas koji ne stanuju u mjestu gdje su se rodili, češće će tamo putovati kroz čitavu godinu.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Tragat ćete za nečim drugačijim i originalnim. Nemojte se upuštati u odnos sa osobom iz prošlosti.

Veljača 2019. - Pripazite na ono što govorite jer bi to netko mogao krivo shvatiti. Očekujte manje konflikte sa voljenom osobom.

 

Ožujak 2019. - Bit ćete zabrinuti zbog financijskih poteškoća ali ako situacija i je neizvjesna, uložite više vremena i truda u posao i sve će biti u redu.

Travanj 2019. - Bit ćete pod pritiskom okoline. Nemojte se izolirati od drugih nego prihvatite pomoć koja vam se nudi.

Svibanj 2019.- Mjesec olakšanja i smirenosti. Bit ćete usmjereni poslu i skloni zanimljivim razgovorima sa prijateljima i okolinom.

Lipanj 2019. - Nećete imati previše vremena za zabavu. Usmjerite se karijeri i obitelji ali nemojte dozvoliti da vam netko uzima previše vremena.

Srpanj 2019. - Bit ćete mudri i šarmantni. Nemojte se precijeniti, ništa nije idealno. Jedan će vam odnos postati teret.

Kolovoz 2019. - Bit ćete skloni razmišljanjima o prošlosti. U ovom periodu će velik broj vas stupiti u novi ljubavni odnos.

Rujan 2019. - Odlično ćete surađivati sa drugima a u prilog vam ide i timski rad. Bit ćete karizmatični a poteze ćete pažljivo odmjeriti.

Listopad 2019. - Odličan mjesec. Osjećat ćete se jako dobro. Neke će vam osobe postati dosadne.

Studeni 2019. - Bit ćete u jako dobroj formi. Mogući su ljutiti ispadi i to bez posebnog razloga. Nemojte trošiti energiju na beznačajne stvari i osobe.

Prosinac 2019. - Bit ćete dosta nervozni ali je mjesec dobar. Možete očekivati dobre vijesti i pomoć od strane starije osobe.

 


 

ZAKLJUČAK

Možete očekivati povoljne promjene povezane uz karijeru ali i privatan život. Nemojte ograničavati sami sebe, budite svoji. Naučite raditi sa ljudima koji vam ne odgovaraju u potpunosti i budite fleksibilni.

 

 


 

DJEVICA - horoskop 2019.

djevica godisnjiHOROSKOP DJEVICA 2019.

 

2019. godina vam nosi obnovu životnih ciljeva. Kroz godinu ćete više puta razmišljati o vlastitim idealima i pravim potezima pa se i prilagođavati što je odlično jer vam jedino to nosi točan i dostižan uspjeh. Pravo je vrijeme za smišljanje financijskog plana za budućnost. Izbjegavajte ekstravaganciju povezanu uz privatni ali i poslovni život. Ostvarit ćete dobar dio dugoročnih ciljeva a neki bi se od vas nakon toga mogli osjećati prazno. Nemojte gubiti vrijeme, odredite sebi nove granice, postavite nove ciljeve i posvetite se budućnosti.

 

 


LJUBAV I BRAK

Ova je godina kao stvorena za ljubav. Kroz godinu ćete imati nešto manje kontrole nad odnosom što većina vas i priželjkuje. To podrazumijeva činjenicu da će voljena osoba preuzeti inicijativu i ulagati više truda u odnos. Očekuje vas zadovoljavajuć period u svakom smislu. Ovo je pravo vrijeme za riješiti se neželjenih odnosa pa će tako oni od vas koji se nalaze u lošijoj vezi ili tajnom odnosu koji je postao opterećenje, podvući crtu i to prekinuti. Samim time ćete sebi otvoriti nova vrata koja vode nećem boljem, čvršćem i kvalitetnijem. Nemojte dozvoliti da vama vlada mašta i ideja o savršenoj osobi, dajte priliku onom tko je zaslužuje jer jedino na zajedničkom putu možete shvatiti je li to ono pravo. Sredina vam godine nosi više ljubavnih prilika a upravo će vam tada podivljati strasti i emocije. Na kraju ćete godine točno znati kako stojite po pitanju ljubavi.

KARIJERA

Očekujte balans koji vodi napretku. Imat ćete odlične odnose sa kolegama na radnom mjestu, klijentima ali i sa nadređenima. Imat ćete dovoljno prilika i mogućnosti za pokazivanje vlastitih talenata, znanja i vještina. Najbitnije je da ne gubite vrijeme a u trenucima kad niste sigurni što trebate napraviti obavezno poslušajte intuiciju. Pojavit će se idealan period u kojem trebate zatražiti bolju poziciju ili povišicu plaće a na vama je da osjetite kada. Kada su u pitanju poslovno – partnerski odnosi, očekujte poteškoće i trzavice. Bit ćete previše izbirljivi i prekritični prema drugoj strani. Nećete dobro proći ako se oslonite isključivo na sebe. Ponekad ćete zbog optimizma površno rješavati zadatke ali neće biti ozbiljnijih posljediica. Ostanite smireni i obavezno napravite sve što se od vas traži jer ćete tako do kraja godine doći na puno bolju poziciju koja je bolje i plaćena.

FINANCIJE

Financije će vam ove godine biti generalno dobre ali će one dosta ovisiti o emotivnim dešavanjima. Privatni će vam život ostaviti dosta traga na novcu. Bit ćete u trenucima iskušenja kad ćete se željeti opustiti ali na način koji dosta košta a isto tako vas očekuju periodi dokazivanja kroz trošenje novca u društvu. Pokušajte mudrije raspolagati sa novcem i nemojte se previše opuštati. Uvijek si možete priuštiti nešto što želite ali nemojte raditi nemoguće kompromise niti se kockati sa stvarima koje predstavljaju životne prioritete. Sredinom godine slobodno investirajte novac u nekretninu ili novo vozilo. Kako će godina odmicati tako ćete imati više prilika za dodatnu zaradu, pažljivo odaberite čemu ćete se posvetiti jer ne smijete na sebe preuzimati previše obaveza. Kraj godine nosi dobitak.

 

ZDRAVLJE

Godina vam donosi dobro zdravlje i zadovoljstvo. Imat ćete jako puno aktivnosti radi čega vas očekuju periodi povećanog umora ali sve to možete riješiti ukoliko slušate vlastito tijelo. Niti u jednom trenutku nemojte sebe previše iscrpiti, stanite sa onim što radite prije nego uopće osjetite umor. Neki će od vas ove godine biti dosta nervozni a moguće su i probavne smetnje. Kako bi to što prije riješili, morate mijenjati prehrambene navike i to tako što ćete smanjiti unos masnoća i ugljikohidrata. Oni od vas koji se intenzivnije bave tjelovježbom, sredinom će godine morati mijenjati tempo. Bit ćete zadovoljni tek tad kad shvatite da trening mora biti prilagođen individualnim potrebama. Držite se dobrih navika, budite umjereni u jelu i piću i neće biti nikakvih problema.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ove će vam godine obitelj igrati vrlo važnu ulogu a upravo kada su u pitanju one bitne životne stavke, ne bi se smjeli previše oslanjati na njihov utjecaj. Radi se o tome da ćete razmišljati dosta inovativno i doista možete postići uspjeh ali jednostavno neki članovi obitelji neće moći uopće razumjeti ono o čemu govorite pa bi vas mogli obeshrabriti i zakočiti. Kada su u pitanju potezi na privatnom polju života, budite oprezni. Uvijek nastupite ljubazno i blago jer bi u suprotnom moglo doći do većih nesporazuma. Sredina godine donosi stabilnost a tada možete očekivati i punu podršku od strane obitelji i prijatelja. Nemojte pristajati na emotivne ucjene, držite do vlastite slobode jer jedino ćete je tako doista imati. Kraj godine će vas riješiti svih sumnji i neodumica. Bit ćete vrlo uspješni po pitanju obrazovanja, najviše su vam naklonjene znanost i tehnologija a očekuje vas i nekoliko kraćih putovanja na kojima ćete sklopiti nova prijateljstva.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Stvari će postati bolje. Platit ćete dio dugovanja. Postavit ćete se za sebe na pravi način i ojačati odnos sa voljenom osobom.

Veljača 2019. - Odabrat ćete pravi smjer a izgledan je napredak u karijeri. Moguća je svađa sa nekim tko vam je bitan.

Ožujak 2019. - Bit ćete jako dobro organizirani i disciplinirani. Očekujte manje životne probleme, one realne ali i neke umišljene.

Travanj 2019. - Imat ćete više manjih projekata i dosta posla. Nemojte se previše posvećivati detaljima jer će vam to uzeti previše vremena.

Svibanj 2019. - Bit ćete puni novih ideja a istovremeno željeti više slobode i vremena za sebe. Vrijeme je za smišljanje novih strategija.

Lipanj 2019. - Osjećat ćete se nemirno i ranjivo. Posvetite se sebi i pokušajte se nešto bolje organizirati.

Srpanj 2019. - Smiren mjesec. Imat ćete sreće a dobit ćete i poneku uslugu. Očekujte pohvale ali i pomalo čudna dešavanja u intimnom životu.

Kolovoz 2019. - Na drugačiji ćete način gledati prijatelje. Obnovit će se strast u ljubavnom odnosu. Nemojte biti previše izbirljivi.

Rujan 2019. - Odlično vrijeme za razmišljanje o životnim stvarima. Puno ćete bolje proći ako ne govorite baš sve.

Listopad 2019. - Sredinom mjeseca možete ostaviti odličan dojam i tad, ukoliko to želite, trebate tražiti novi posao.

 

Studeni 2019. - Bit ćete nešto više emotivni a dani će biti prepuni uspona i padova. Prihvatite sve što vam dolazi i pokušajte biti objektivni.

Prosinac 2019. - Bit će napetih trenutaka ali puno više onih koji vam nose zadovoljstvo, sreću i zabavu. Imat ćete poteškoće prilikom izražavanja.


 

ZAKLJUČAK


Bit će uspona i padova, morate prihvatiti jedan brži životni tempo kako bi izvukli ono najbolje iz svake situacije. Bit ćete otvoreniji nego ikad prije. Godina je povoljna za nastavak obrazovanja.

 


 

VAGA - horoskop 2019.

vaga godisnjiHOROSKOP VAGA 2019.

 

2019. godina donosi dobre i čvrste odnose sa okolinom te stabilan društveni život. Kroz čitavu godinu možete očekivati podršku od okoline. Ono što vam je nedostajalo u prethodnom perioidu a što ćete svakako imati u ovom, potreba je za slobodom u privatnom polju života. Kada je u pitanju posao, usmjerite se stvaranju produktivnih i konstruktivnih saveza koji će nadmašiti poslovnu razinu pa tako dovesti i do prijateljskog odnosa. To možete uz pomoć takta i diplomatskog nastupa. Prevladat će vaša sklonost miru i želja za balansom. Bit ćete posvećeni onom što radite a da bi ostvarili željeni uspjeh morat ćete si ponekad nešto uskratiti.

 


LJUBAV I BRAK

2019. godina je usmjerena više na vaše davanje nego na primanje pa će vas to u nekim trenucima dosta izbaciti iz takta, osjećat ćete se zanemareno, mislit ćete ponekad i da vas druga strana samo iskorištava ali sve to možete riješiti smirenim razgovorima. U prvoj ćete polovini godine nastupati diplomatski pa ćete tako upoznati nove ljude koji će imati ljubavni interes. Ukoliko ste dulje vremena slobodni, nemojte se odmah poveseliti pa pristati na prvu priliku jer svakako nije jedina, moći ćete birati. Sredina će godine donijeti nemir pa će se tako neke veze i brakovi prekinuti dok će druge biti narušene. Upravo u to vrijeme morate kontrolirati svoje emocije jer bi mogli doći do nevolja. Kako će dani prolaziti, tako ćete privlačiti nove osobe da bi pred kraj godine neki od vas donijeli naglu ali promišljenu odluku te odredili tko vam ostaje u životu a tko više ne. Muškim  je pripadnicima znaka kraj godine idealan period za sklapanje braka.

 

KARIJERA

Ova vam je godina slična prethodnoj, barem kada je u pitanju uspjeh. Još ste uvijek u fazi gradnje karijere a uspjeh vam neće biti teško ostvariti, uz uvjet da znate što radite i zašto odnosno koji su vam ciljevi. Slobodno se posvetite novim poslovnim projektima, upuštajte se u pregovore a ne bi bilo loše ni ući u poslovno-partnerski odnos pa otvoriti vlastito poduzeće, osobito ako vam je struka rad sa rukama i nečim opipljivim. Kroz čitavu ćete godinu biti jako motivirani. Naravno da će se pojaviti povremene poteškoće ali tad jednostavno nastavite dalje. Sredinom godine možete očekivati veće promjene, ozbiljnije svote novca i prilike koje bi mogle u potpunosti odgovarati vašoj viziji vlastite budućnosti. Bit ćete srdačni i ljubazni a upravo uz pomoć toga možete pretvoriti konkurenciju i poslovne neprijatelje u prave suradnike i saveznike. Kako će godina odmicati, tako ćete imati sreće u poslu međutim prije potpisivanja bitnih ugovora obavezno svaki put pročitajte ona sitna slova.

FINANCIJE

Pred vama je godina zarade. Očekujte više manjih odnosno kratkoročnih financijskih uspjeha, novac će stalno dolaziti što će vam ujedno davati motivaciju za daljnji trud. Na poslu vas očekuju povišice te nagrade i bonusi što će također ojačati kućni budžet. Sredina vas godine stavlja pred iskušenja, bit ćete skloni potrošiti više nego smijete na vlastito zadovoljstvo i zabavu. Pokušajte se što više suzdržati i držati zadanog budžeta. Isti taj budžet trebate odrediti već u siječnju ili veljači a bilo bi mudro ne mijenjati ga u onim trenucima kad imate veće priljeve jer ćete tako najbolje uštedjeti i staviti nešto novca sa strane. Upravo ćete time izbjeći poteškoće u drugoj polovini godine kad vas očekuje više izdataka povezanih uz promjene životnog stila i/ili stanovanja. Ukoliko ste svjesni situacije i posljedica određenih financijskih poteza, ne trebate očekivati poteškoće. Bit će neizvjesnih situacija ali će one isto tako brzo i proći. Kraj godine vam nosi dobit od ulaganja u nekretnine, isplatit će se i dugoročne investicije u koje ste ulagali prethodnih nekoliko godina.

ZDRAVLJE

Ove vam godine energija dolazi iz više različitih izvora pa ćete je imati dovoljno za rješavanje životnih obaveza i zadataka. Ipak, nervoza, stres i previše naprezanja mogli bi uzeti svoj danak te vas dovesti do zdravstvenih poteškoća. Nemojte raspršivati vlastitu energiju nego je čuvajte i uvijek ostanite fokusirani na ono što vam je najbitnije. Sredinom godine očekujte probleme u privatnom ali i poslovnom životu a radi njih i povećan umor, najviše onaj psihički. U tom periodu pokušajte odvojiti nešto vremena za opuštanje i relaksaciju. Muški pripadnici znaka ove godine mogu očekivati fizičke izazove, povezane najvjerojatnije uz posao. U nekim stvarima možete riskirati ali pokušajte to raditi u nekoj mjeri, npr. ako pretjerate sa hranom i pićem onda se obavezno posvetite detoksikaciji organizma. Isto tako, ukoliko se premorite, pokušajte par dana nakon toga više odmarati.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Kroz 2019. godinu možete očekivati nekoliko poteškoća u obitelji a prekinut će se i prijateljski odnos koji ste smatrali dobrim. Kako bi kod kuće zadržali dobru atmosferu i izbjegli veće svađe, morat ćete preuzimati pojedine rizike i donositi veće odluke. U pojedinim će trenucima biti dosta meteža, kaosa a da bi se mogli sa time nositi morat ćete se naučiti koncentrirati te odvojiti bitno od nebitnog. Jedino ćete tako prebroditi prvu polovinu godine i osigurati mir u idućem periodu. U drugoj polovini godine izbjegavajte prepirke sa prijateljima. Budite iskreni i predani odnosima koji su vam bitni ali dozvolite i novim osobama da uđu u vaš život. Stalno ćete sklapati nova poznanstva, upravo vam te osobe mogu postati novi izvor potpore ali i zabave, opuštanja. Krajem godine očekujte poneku bolnu odluku i težak odabir ali što god odlučili, imajte na umu da je dugoročno pozitivno.Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Odlično ćete komunicirati. Iznenadit ćete neke ljude promjenom stava. Nemojte obraćati pažnju na osobe koje vam se nameću.

Veljača 2019. - Bit ćete šarmantni pa se usmjerite međuljudskim odnosima i ostvarenju ciljeva. Većinu ćete vremena bit fokusirani na posao.

 

Ožujak 2019. - Imat ćete dojam da ste se pogubili. Vodit ćete se maštom pa tako pogrešno procijeniti neke osobe. Izbjegavajte direktna sučeljavanja.

Travanj 2019. - Ovaj mjesec preuzmite rizike. Odličan je za započinjanje nečeg novog. Nemojte se uvjeravati u to da ste nešto pogriješili prije nego vidite kako će se sve odigrati.

Svibanj 2019. - Bit ćete visoko motivirani na svim životnim poljima. Vrlo ćete brzo i bistro razmišljati. Ljudi će vas stalno moliti za usluge i savjete.

Lipanj 2019. - Potražite pomoć starije osobe ili osobe koja ima autoritet jer samostalno nećete moći ostvariti što ste naumili.

Srpanj 2019. - Mjesec pun dinamike i dešavanja. Budite ljubazni prema onima koji su vam bitni i nećete pogriješiti.

Kolovoz 2019. - Bit ćete jako dobre volje i pričljivi. Energije vam neće nedostajati. Nećete imati strpljenja za starije osobe.

Rujan 2019. - Nemojte se iznenaditi kad shvatite da vam je porasla popularnost. Moguće su ljubomora i posesivnost u ljubavnom odnosu.

Listopad 2019. - Bit ćete glavna zvijezda zabave. Budite svoji i nemojte se brinuti jer se nemate zbog čega. Razmislite o tome što želite u karijeri.

Studeni 2019. - Neće biti previše dešavanja pa to iskoristite kako bi se odmorili i prikupili energiju. Očekuje vas zanimljivo novo poznanstvo koje može postati tajna veza.

Prosinac 2019. - Uživat ćete u društvu najbližih. Bit će napetih situacija na poslu ali ih možete riješiti uz pomoć šarma i slatkorječivosti.


 

ZAKLJUČAK

Promijenit ćete neke stvari u ljubavnom odnosu a neki će od vas promijeniti i partnera/icu. Ova je godina za vas na neki način buđenje. Nemojte se previše uznemiravati oko manjih problema i trzavica, prvo odredite je li nešto prolazno.


 

 

 

ŠKORPION - horoskop 2019.

skorpion godišnjiHOROSKOP ŠKORPION 2019.

 

2019. godine, bez pretjerivanja, započinjete novi život. Puno će se toga promijeniti. Očekujte prvo promjene životnog stila koje će utjecati na promjene vašeg ponašanja a onda automatski i na dojam te sliku sebe koju ostavljate u okolini. Kako će godina odmicati, tako će sve to biti još očitije. Ispunit ćete nekoliko dugoročnih potreba i želja. Povećat će vam se osjećaj za posao ali i razina energije. Sve će to stvoriti poteškoće u privatnom životu a odnose možete popraviti odnosno sačuvati ako se suzdržite od impulzivnih reakcija i tajnih poteza.

 

 


LJUBAV I BRAK

Kroz godinu vas očekuje nekoliko napetih, strastvenih ali i vrlo emotivnih perioda. Neki će od vas postati impulzivniji nego ikad do sad čime će narušiti dobar ljubavni odnos. Sredinom godine možete očekivati poboljšanje veze ili braka i pregršt strasti. Kako bi odnos ostao stabilan, izbjegavajte bilo kakve tajne jer vas upravo one mogu dovesti  do prekida, jednog od onih koji se dogode brzo i bez previše objašnjavanja. Neki će od vas težiti senzualnosti i izazovima koji nisu bezazleni. Radi se o pripadnicima znaka koji se spremaju ući u brak a koji će osjetiti želju prema novoj osobi. Budite oprezni kako vjenčanje ne bi bilo otkazano! Druga polovina godine nosi odabir, pobrinite se za to da izaberete onu pravu osobu, nemojte odluku donositi na temelju subjektivnih zaključaka i emocija nego poslušajte razum a možda i pokoji savjet osobe kojoj vjerujete. Mnogi će od vas promijeniti svoje poimanje braka i veze, posebno oni koji prođu kroz prekid ili veće nesporazume. Zadnja četvrtina godine nosi više stabilnosti ali je isto tako tada moguć period odvojenosti od partnera.

KARIJERA

Već vas početkom godine očekuju veće odluke povezane uz karijeru. Ono što odaberete promijeniti će vaš životni smjer stoga budite oprezni i gledajte što je najbolje za vas, ne za druge. Sve ono što ste mislili da vam izmiče ili da nikada nećete ostvariti/ dobiti, sad dolazi pred vas. Nemojte gubiti vrijeme u čuđenju, prihvatite te prilike i pokažite kako ste snalažljivi, marljivi i sposobni. Kroz čitavu godinu možete očekivati odlične odnose sa kolegama i nadređenima. Jedino na što trebate pripaziti je da se držite sebe i onoga što želite, nemojte nikome stati na put jer vas jedino to može dovesti do problema. Uz moć dolazi i odgovornost a nerijetko i pad popularnosti. Ne možete uvijek zadovoljiti sve ljude iz okoline, imajte to na umu i sve će biti u redu.

FINANCIJE

2019. godina nosi financijski blagoslov. Novca vam neće nedostajati a samim time ni samopouzdanja. Ono što morate je prvenstveno riješiti dugovanja iz prošlosti. U nekim ćete se situacijama morati financijski žrtvovati ali to prihvatite kao nešto nepromjenjivo nakon čega ćete jednostavno nastaviti dalje. Kroz čitavu su vam godinu naklonjene dugoročne investicije te poslovi povezani uz nekretnine. Druga vas polovina godine dovodi pred odluku. Morat ćete odrediti koja životna polja trebaju novčano ulaganje a koja mogu još malo pričekati. Nemojte se upuštati primjerice u renovaciju doma ili ići na skuplji godišnji odmor ako znate da vam treba novi automobil. Kraj godine nosi uspjeh u igrama na sreću a neki će od vas upravo tada profitirati od tuđe imovine, moguće je da se radi o okončanju dugotrajnog pravnog postupka ili nasljedstvu.

 

ZDRAVLJE

Kroz čitavu ćete godinu biti u pokretu i nećete imati baš previše vremena za odmor. Budite oprezni jer umor uvijek uklanja objektivnost a potiče emocije. Upravo bi vas pretjerane reakcije mogle dovesti do lošijeg zdravstvenog stanja. Fizički ćete biti jako dobro i stabilno ali vam je ugroženo mentalno zdravlje. Morate pronaći način na koji možete u periodu povećanih obaveza prikupiti pozitivnu a riješiti se negativne energije. Sredina vam godine nosi veću promjenu životnog stila. Tad ćete imati više prilika (ali i novca) za obnoviti se i pomladiti. Držite se dobrih prehrambenih navika, uzimajte dovoljno tekućine i možda zvuči pomalo čudno ali nemojte zaboraviti jesti. Naučite uživati u trenutku ali isto tako u svakom tom trenutku tragajte za smirenom atmosferom za rad i život.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Kako bi ove godine zadržali mir i stabilnost u kućanstvu, morate ostati smireni i u nekim se trenucima pritajiti. Agresivni ispadi, bijes i pretjerana samouvjerenost neće davati nikakve rezultate a njima ćete bit skloni. Držite se diplomatski i imajte takta ne samo kada je u pitanju obitelj nego i prijatelji. Sredina vam godine nosi naznaku nove obiteljske poveznice a nakon toga vam u kućanstvo ulaze novi članovi i to kroz sklapanje braka ili prinovu. Nemojte davati obećanja za koja niste sigurni da ih možete ispuniti. Pokušajte u svakom trenutku biti realni, jedino ćete tako održati balans i zadržati mir.


 

Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Imat ćete potrebu za većom slobodom. Dosta ćete se zabavljati ali ne smijete zanemariti poslovne obaveze.

Veljača 2019. - Neki će osjetiti potrebu za pobunom. Ako vas nešto doista smeta, imate svako pravo to reći samo pokušajte pronaći pravi način.

Ožujak 2019. - Vodite se vlastitom intuicijom i nećete pogriješiti. Netko će vas uvlačiti u svoje privatne probleme, držite distancu.

Travanj 2019. - Oni od vas koji su marljivo radili, sad mogu očekivati prve rezultate. Budite oprezni i nemojte rasipati energiju.

Svibanj 2019.- Bit ćete usmjereni obiteljskim pitanjima. Neki će od vas donijeti odluku o preseljenju.

Lipanj 2019. - Percipirat ćete stvari koje drugi ljudi ne vide što vam može donijeti veliku prednost. Očekujte nove prilike ali i strah od promjena.

Srpanj 2019. - Brzo ćete se prilagođavati novonastalim okolnostima. Nemojte se bojati ničega i nikoga. Mogli bi u pojedinim trenucima izgubiti osjećaj za realnost.

Kolovoz 2019. - Jako dobar period. Ostvarit ćete dugoročan cilj i to uz pomoć osobe na koju bi zadnje pomislili. Budite ljubazni prema starijima.

Rujan 2019. - Moguće su prepirke sa starijim kolegama na radnom mjestu. Ljudi će željeti saslušati sve što imate za reći.

 

Listopad 2019. - Nemojte očekivati previše dešavanja. Ovo je mjesec stabilnosti i mira. Bit ćete dobronamjerni, šarmantni i profinjeni.

Studeni 2019. - Još jedan uobičajen mjesec bez pretjeranih dešavanja. Bit će trenutaka zabave i romantike.

Prosinac 2019. - Naglasak ćete staviti na disciplinu i bolje ćete se organizirati. Većina će vam okolnosti ići u prilog pa ćete tako ostvariti dobar dio ciljeva.


 

ZAKLJUČAK

Drugačije ćete pristupati odnosima sa drugim ljudima. Željet ćete nešto više poslovne slobode. Čak i oni od vas koji su slobodni mogu ove godine očekivati uplovljavanje u bračnu luku.


 

 

 

STRIJELAC - horoskop 2019.

strijelac godisnjiHOROSKOP STRIJELAC 2019.

 

2019. godina je za vas odlična. Prevladat će pozitivnost, dobrota i sreća. Bit će perioda dosade ali oni neće trajati dugo i na njih gledajte kao na poligon za  prikupljanje energije za ono što vam život nosi u idućim fazama. Do sad ste imali određene zabrane i u nekim stvarima zavezane ruke, to vam je kočilo razvoj i stalno vas psihički zamaralo a upravo toga više neće biti. Rast ćete u privatnom ali i poslovnom smislu. Čitavu ćete godinu imati povoljna dešavanja koja će nositi financijske pogodnosti a jedine poteškoće koje možete očekivati povezane su uz manje zdravstvene tegobe.

 


LJUBAV I BRAK

Očekuje vas spektakularna godina, bez obzira na to jeste li sami ili zauzeti. Bit će više intime ali i više emocija. Bolje ćete razumjeti partnera/icu odnosno simpatiju što će omogućiti odabir prave strategije i ojačati odnos. Sredina godine donosi obnovu. Na neki način to znači ulazak u novu fazu odnosa, naravno onu bolju ali isto tako ukoliko ste odnos prekinuli, tad ga možete doslovno obnoviti i to uz relativno malo truda. Kroz godinu očekujte radikalnije promjene od strane voljene osobe, neke će vam se činiti negativne i previše nagle ali su sve redom pozitivne. Što god radili i kakva god bila situacija, slijedite vlastitu savjest i nemojte nikoga osuđivati. Nemojte se baš uvijek prepuštati vlastitim željama jer bi moglo doći do flerta koji će druga strana pogrešno protumačiti pa vam krajem godine stvoriti probleme sa službenim partnerom/icom.

 

KARIJERA

Kada su u pitanju planovi za karijeru, očekujte stalno periode kaosa. Imat ćete dojam da radite korak naprijed pa dva unazad ali je to subjektivno i nemojte se na to obazirati. Nastavite dalje i uspjeh neće izostati. Oni od vas koji su imali nešto lošije odnose sa kolegama na poslu ili nadređenima, imat će više prilika za popraviti ih, njih obavezno prihvatite. Nemojte se inatiti jer time nećete dobiti ništa, bitnije je osigurati ugodnu radnu atmosferu. Neke poteškoće i prepreke nećete moći savladati a tada se trebate usredotočiti na vlastite poteze da bi usmjerili trud nečem novom, drugačijem i puno boljem. Ukoliko ste zaposleni u većem poduzeću, sredina godine nosi reorganizaciju koja će za vas završiti povoljno. Izbjegavajte glasine i tračeve, nemojte se bojati za vlastitu poziciju jer ne da nećete dobiti otkaz nego ćete najvjerojatnije napredovati. Kada dođe do pitanja napredovanja, nemojte nastupati previše direktno nego sjednite za stol i krenite pregovarati sa onima koji imaju moć. Sredina godine gotovo svima nosi promaknuće i/ili povećanje plaće. Do kraja godine odredite sebi nove poslovne ciljeve.

FINANCIJE

Očekujte sreću i blagostanje. Kroz godinu će vam novac stalno pristizati pa ćete tako biti stabilni i osjećati se sigurno. Očekuje vas samo jedan period financijskog kaosa a njegovo vrijeme ovisi o vašem stilu života te potezima koje ste poduzimali kroz nekoliko mjeseci. Novac nosi moć a moć zahtijeva samokontrolu i mudrost. Koliko god ga imali, nemojte pretjerano trošiti niti davati do znanja drugima kako ste dobrostojeći jer će se odmah pojaviti oni koji će moliti pozajmicu i pomoć. Okrenite se rješavanju dugova i kredita, vodite se idejom napretka i težite onom psihičkom miru koji je moguć samo ukoliko nikom niste dužni. Kraj godine vam nosi priliku za dugoročno ulaganje a neki će od vas upravo tada kupiti vlastitu nekretninu.

ZDRAVLJE

Početak godine garantira zdrav duh u zdravom tijelu. Imat ćete energije i to trebate iskoristiti do ožujka kad dolazite do prvog njenog pada. Padova će energije biti više ali ti periodi neće dugo trajati. Nemojte je zato rasipati nego se uvijek usmjerite onom pozitivnom i onom što se tiče samo vas. Sredina godine nosi nešto više stresa i mentalnog naprezanja. Držite se dobrih zdravstvenih navika, klonite se pretjeranog pića i sve će biti u redu. Bilo bi dobro usmjeriti energiju na dobrotvorni rad ili volontiranje jer ćete se tu osjećati ispunjeno i zadovoljno a to će vam dati i motivaciju koje će ponekad nedostajati. U ovoj godini ne trebate očekivati nikakve veće zdravstvene probleme.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Pred vama su putovanja, ono što najviše volite. Bit će ih nekoliko a sva će redom donijeti željeni uspjeh. Neki će se pripadnici znaka odseliti u inozemstvo i to zbog novog posla što je dobra odluka ukoliko o njoj razmišljate već neko vrijeme. Međutim ako ste to naglo odlučili, radije preseljenje odgodite i provjerite prilike koje su nešto bliže. Očekujte obiteljsku stabilnost, mala zadovoljstva i zanimljiva događanja. Kako će godina odmicati, tako ćete morati manevrirati između privatnog i poslovnog života što će dovesti do svađa i zamjeranja od strane prijatelja ali i članova obitelji. Nemojte se previše suprotstavljati, u svakom trenutku budite spremni strpljivo objasniti što radite i zašto nešto želite. Ne smijete dozvoliti da drugi mijenjaju vaše odluke. Kraj godine će biti puno stabilniji po tom pitanju pa tad možete odahnuti i očekivati potpunu podršku.


 

Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Neke će vas se osobe pribojavati. Previše ćete biti znatiželjni a u komunikaciji nastupati vrlo direktno.

Veljača 2019. - Bit će vam teško zadnjih par dana u mjesecu. Sve do tad ćete imati dovoljno energije, strpljenja ali i sreće.

Ožujak 2019. - Nemojte ni u čemu pretjerivati. Lako ćete šarmirati ljude oko sebe. Ostanite fokusirani na vlastite ciljeve.

Travanj 2019. - Netko prilično zgodan i zanimljiv ulazi u vaš život. Nemojte se bojati novih početaka. Ako već niste, vrijeme je da zaboravite ljubav iz prošlosti.

Svibanj 2019.- Nervirat će vas sitnice. Ojačat ćete odnos koji vam je bitan. U pravo ćete vrijeme reći prave stvari.

Lipanj 2019. - Bit će manjih poteškoća koje možete prebroditi samo ako se suzdržite od komentara i kritika. Počnite razmišljati o planovima  za putovanje.

Srpanj 2019. - Život će vam bit smiren. Najviše ćete vremena provoditi sa obitelji i voljenom osobom. Opustite se i odmorite.

Kolovoz 2019. - Imat ćete jaku potrebu za slobodom. Odskakat ćete od društvenih okvira ali to nije ništa negativno. Birajte sebi ravne.

Rujan 2019. - Bunit ćete se za svoja prava ali nećete biti sigurni što točno radite ni zašto. Stres vas može dovesti do pogrešaka i zanemarivanja obiteljskih dužnosti.

Listopad 2019. - Bit ćete željni razgovora. Razmišljat ćete objektivno i razumno. Dajte sve od sebe kako ne bi naljutili nekog od nadređenih.

Studeni 2019. - Ljudi će vas smatrati zanimljivom i svestranom osobom. Moguća je promjena radnog mjesta.

Prosinac 2019. - Pomalo bizarna dešavanja i velike šanse za to da ćete stupiti u intimne odnose sa nekim od nadređenih.


 

ZAKLJUČAK

Imat ćete sreće. Očekuje vas više promjena a sve su redom pozitivne. Morate biti ozbiljniji kada je u pitanju novac. Ostvarit ćete većinu svojih ciljeva i kraj godine dočekati potpuno zadovoljni.


 

 

 

JARAC - horoskop 2019.

jarac godisnjiHOROSKOP JARAC 2019.

 

2019. godina vam nosi transformaciju privatnog ali i poslovnog života. Dobrim će se dijelom ispuniti vaše dugoročne želje i nade. Imat ćete više prilika za napredak a bit ćete i dovoljno sabrani te mudri kako bi znali odabrati onaj pravi put. Ono što morate je uložiti više truda, predanosti i ozbiljnosti u rad. Ova je godina idealna za smišljanje novih planova za budućnost. Stalno će se događati stvari koje će vam pomoći da napredujete u poslovnom smjeru. Krajem godine očekujte veće pozitivne ishode koji su povezani uz karijeru.

 

 


LJUBAV I BRAK

Većinu će godine ljubavni odnosi biti poljuljani i nestabilni. Budite jako oprezni jer ćete imati dozu posesivnosti koja može uništiti svaki odnos. Oslonite se na partnera/icu, imajte povjerenja, pažljivo slušajte što vam druga strana govori i birajte vlastite riječi. Što se god dešavalo, ozbiljnim i kvalitetnim razgovorima možete izbjeći napetosti i veće probleme. Sredina godine nosi veću promjenu koja bi vam mogla dosta teško pasti. Nemojte se držati onih odnosa za koje znate i sami da nemaju smisla. Ako se ne pronalazite u odnosu sa nekim ali ste do sad to održavali jer se bojite da nećete naći nekog novog ili naprosto idete linijom manjeg otpora, prekinite to ili prekid prihvatite ako ga uzrokuje druga strana. Morate naučiti pustiti, bilo kakvi daljnji potezi koji nisu u skladu sa tim samo će vas poniziti i spriječiti u novom početku koji je sa novom osobom siguran. Kako će godina odmicati tako ćete imati sumnje a bit će i nesporazuma. Ukoliko ste u braku, pokušajte se prilagoditi i sagledati partnera/icu u novom svjetlu. Budite spremni uvjeriti tu osobu u svoje dobre i nesebične namjere. Listopad je odlično vrijeme za razmišljanje o ljubavi i svemu što ste prošli, ako niste ranije, obavezno tada podvucite crtu i zaboravite prošlost. Krajem ćete godine tako biti u novom i puno stabilnijem odnosu pa ćete automatski imati više samopouzanja i izbjegavati obrasce ponašanja koji nisu prikladni.

KARIJERA

Ove ćete godine odabrati pravi smjer karijere. Pravo je vrijeme da se aktivirate ali u potpunosti te da okolini pokažete svoja znanja i sposobnosti. Bit će perioda kad će nad onim poslovnim dominirati privatno, osobito ukoliko sa nekim sa radnog mjesta imate ljubavnu poveznicu. U tim se trenucima nemojte previše nervirati niti naprezati jer će to samo narušiti mentalno zdravlje. Radite marljivo i nemojte dozvoliti da vas preuzme pesimizam ako željeni rezultati ne dođu baš odmah. Ponekad je potrebna strpljivost a odgode i zastoji su dio svačijeg života pa tako i vašeg. Sredina godine je dobra za godišnji odmor. Obavezno stavite naglasak na odnos sa kolegama i nadređenima jer je dobra radna atmosfera temelj za bilo kakav napredak ali i za motivaciju i psihičku stabilnost. Ove vam je godine najbolje naklonjen samostalan rad, bilo kakva udruživanja, ozbiljnije suradnje ili veći timski projekti samo će donijeti nervozu i lošije rezultate.

FINANCIJE

Kroz godinu ćete biti financijski stabilni. Naravno da će biti perioda nestabilnosti ali su zanemarivi i kratkotrajni. Godinama marljivo radite pa ćete konačno doći do ishoda kojem ste težili. Kako ćete ostvarivati poslovne ciljeve tako ćete i one financijske. Imat ćete više kontrole nad vlastitim budžetom i dobre navike trošenja. Sredina godine nosi neočekivane obiteljske izdatke, tad odredite pravu mjeru, nemojte davati više nego treba odnosno prvo sačekajte poteze ostalih da bi mogli procijeniti svoju financijsku ulogu. Druga je polovina godine idealna za dugoročna ulaganja. Rizika gotovo da i neće biti a vanjske će okolnosti biti povoljne.

 

ZDRAVLJE

2019. godina vam nosi pregršt snage i motivacije. Imat ćete jako puno volje i energije koju će ženske pripadnice znaka odlično usmjeravati i kontrolirati dok će muški pripadnici imati manjih poteškoća pa bi trebali tu i tamo odmarati i ne pretjerivati sa poslom. Bez obzira na spol, odredite sami sebi intervale u kojima ćete odmarati i smanjiti količinu posla. Sredina godine nosi priliku za godišnji odmor a bez obzira koliko željeli ostati na poslu, prihvatite je. Neće se ništa promijeniti dok vas nema niti će vam izmaknuti poslovni uspjeh. Druga polovina godine nosi povećanu mogućnost zaraznih bolesti, čim primjetite prve simptome, otiđite liječniku. Nemojte zanemarivati signale koje vam šalje vlastito tijelo. Usmjerite svoju energiju ispravno i čitave ćete godine biti zdravstveno stabilni.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ova godina od vas zahtijeva jedan zreliji pristup obitelji, prijateljima ali i općenito okolini. Vrijeme je da razmislite sa kim se iz obitelji trebate više zbližiti a od koga se morate udaljiti jer vas previše kritizira ili iskorištava u bilo kojem smislu. Pokušajte kroz čitavu godinu održati balans između posla i obitelji te posla i zabave. Nemojte dozvoliti da vam obitelj i voljena osoba uskrate druženja sa prijateljima. Isto tako, držite do samih sebe i naučite ljude iz okoline da jednostavno nekad trebate vremena samo za sebe. Sredina godine nosi nemir u obitelji a vi ćete biti ona glavna ličnost koja treba vratiti stabilnost i pomiriti nekoliko osoba. Godina je odlična za putovanja ali ako nešto poslovno možete riješiti putem službene komunikacije, nemojte gubiti vrijeme na susrete licem u lice.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Pratit će vas osjećaj težine i nemir. Budite spremni na ozbiljnije rezove. Nemojte se tješiti stavkama iz prošlosti.

Veljača 2019. - Prema vama ide nešto odlično ali da bi mogli tu priliku iskoristiti kako treba, morat ćete se i žrtvovati.

Ožujak 2019. - Imat ćete sreće a uz malo te sreće možete doći do povećanja prihoda. Držite se provjerenih koraka i uspjeh vam neće izmaknuti.

Travanj 2019. - Netko će vas previše kritizirati i tjerati na poteze koje ne želite napraviti. Imate odličnu sposobnost rješavanja problema, slijedite vlastitu intuiciju.

Svibanj 2019.- Smiren period, tek druga polovina mjeseca nosi nešto više dešavanja. Koncentrirajte se na posao i svakodnevne obaveze.

Lipanj 2019. - Povećanje obujma posla. Prihvatite nove odgovornosti ali pokušajte što pažljivije rasporediti vrijeme kojim raspolažete.

Srpanj 2019. - Naići ćete na otpor. Nemojte ništa forsirati i konflikte na radnom mjestu nemojte doživljavati osobno.

Kolovoz 2019. - Imat ćete nekoliko zanimljivih prilika. Vrijeme je da razmislite o ciljevima koje imate u ljubavi.

Rujan 2019. - Polako se ostvarujete u poslu a velik će broj vas dobiti neočekivanu svotu novca. Na neki ste način na prekretnici života, učite iz vlastitih iskustava i rastete.

Listopad 2019. - Nećete biti zadovoljni sa ponašanjem pojedinih osoba. Sredina mjeseca nosi dozu drame. Ostanite smireni i klonite se sarkazma.

Studeni 2019. - Bit ćete šarmantni i pričljivi. Ovo je pravo vrijeme za potragu za novim radnim mjestom ali i za susrete sa simpatijom.

Prosinac 2019. - Na poslu ćete vjerojatno ostajati prekovremeno i raditi više nego ostali. Potrudite se ukućanima, prijateljima i voljenoj osobi objasniti situaciju.


 

ZAKLJUČAK

Postat ćete zrelija i stabilnija osoba. Bit će nedoumica i testova ali ćete iz toga izaći puno jači. Mnogi će se od vas ozbiljnije obvezati i prihvatiti više odgovornosti. Dosegnut ćete nove razine i osjećat ćete se dobro.


 

 

 

VODENJAK - horoskop 2019.

vodenjak godisnjiHOROSKOP VODENJAK 2019.

 

2019. godina vam donosi optimizam. Bit ćete razumniji nego ikad i u svakoj ćete situaciji pronaći pravu mjeru i balans. Ukratko, kako će godina odmicati tako ćete biti zreliji i uspješniji. Moći ćete točno odrediti pogreške iz prošlosti, ispraviti se na pravi način i prepustiti novim životnim osvajanjima. Stalno ćete sklapati nova poznanstva pa ćete tako imati nove prijatelje ali i nove radne kolege. Čim ostvarite neki od ciljeva, postavite si drugi. Nemojte gubiti vrijeme nego iskoristite sve što možete i što smatrate povoljnim.

 


LJUBAV I BRAK

Jako ćete napredovati u pogledu ljubavi. Nemojte dozvoliti da vas kroz godinu previše obuzmu emocije i dovedu do naglih reakcija. Umjesto toga sjednite sa partnerom/icom, razgovarajte što više i budite prvi u smišljanju planova koji vode boljoj budućnosti odnosa. Nemojte se bojati nešto inicirati, u pravom ste periodu za bitnije životne odluke. Bit ćete jači od partnera/ice i skloni se nametnuti što nije uopće loše, naravno sve dok druga strana razumije vaše namjere i ciljeve. Nemojte ništa tajiti a posebno nemojte namjerno izazivati svađe ili nastupati sa optužbama jer vas to neće dovesti nigdje. Obitelj i prijatelji će predstavljati odličan izvor inspiracije za vaš ljubavni život pa bi tako oni od vas koji su slobodni upravo putem njih mogli upoznati pravu osobu. Godina je odlična i za radikalne promjene pa tako ako ste tražili pravi trenutak za prekid lošeg braka, ne trebate odugovlačiti ni dalje čekati. Sredina vam godine daje više slobode, ne u smislu da ćete biti sami nego ćete moći samostalnije odlučivati i više vjerovati partneru/ici. Ako vas nešto smeta, obavezno to odmah i recite inače će se nakupiti dosta toga i stvoriti probleme koji najvjerojatnije vode prekidu odnosa. Ako do tog prekida dođe, zapamtite da vrijeme liječi sve rane.

 

KARIJERA

Očekujte nekoliko dobrih prilika. Pred vama je godina u kojoj ćete biti zadovoljni općenito poslom i karijerom. Bit će perioda kad ćete nadređene morati u nešto uvjeravati što će vam uzeti dosta vremena ali će se i isplatiti. Ukoliko mijenjate radno mjesto, a manji broj vas će to napraviti prisilno dakle dobiti otkaz, vrlo ćete se brzo prilagoditi i uklopiti u novu radnu okolinu. Ako planirate promijeniti radno mjesto ali pod vlastitim uvjetima, nemojte brzati nego sačekajte kraj godine, tad ćete imati odličnu ponudu koja se isplati u svakom pogledu. Oni koji imaju ugovor na određeno radno vrijeme mogu ove godine očekivati veću stabilnost pa tako i potpisivanje ugovora za stalno. Bit ćete na pravom putu a neće vam nedostajati ni faktora sreće pa tako možete preuzimati poneke rizike. Muški će pripadnici znaka ove godine imati problema sa samokontrolom, bit će trenutaka kad ćete reagirati previše burno pa čak i agresivno i kad ćete nametati drugima vlastite stavove. Pokušajte zato izbjegavati suočavanja sa kolegama i nadređenima jer ćete tako samo doći u nevolje.

FINANCIJE

Ove ćete godine naučiti nekoliko lekcija kada je u pitanju novac. Nekoliko ćete se puta morati prilagođavati novonastalim financijskim situacijama. Pokušajte živjeti na što jednostavniji način i budite skromniji kako bi izbjegli veće poteškoće. Bilo kakvi troškovi koje namećete sami sebi mogu oštetiti kućni budžet i onemogućiti vam ostvarenje planova. Usmjerite se na nužne stvari i izbjegavajte izlaske koji podrazumijevaju čašćenja. Isto tako, ako ikako možete, izbjegnite sve situacije i događanja koja od vas zahtijevaju veću svotu novca, nemojte lagati niti smišljati izgovore nego jednostavno recite u čemu je problem.

ZDRAVLJE

2019. vam godina započinje sa optimizmom i dobrim zdravstvenim stanjem a kroz čitavu ćete godinu biti mentalno jaki i bez fizičkih poteškoća. Očekuju vas povećane aktivnosti na polju posla i obitelji pa ćete tako stalno biti u užurbanom tempu i pod stresom. Energiju pokušajte čuvati, nemojte je rasipati na beznačajne stvari i osobe. Pokušajte se povezati sa vlastitim tijelom i nemojte ići preko svojih mogućnosti. Kad uhvatite vremena, odmorite a obavezno ako radite psihički težak posao, ostavite nešto vremena za tjelovježbu ili fizički rad. Nemojte se dakle previše naprezati ali niti ulijeniti, pronađite balans. Izbjegavajte brzu hranu i onu previše začinjenu jer vas upravo takva prehrana može dovesti do ozbiljnijih probavnih smetnji. Ako slučajno osjetite anksioznost ili depresivnost, bez oklijevanja i osjećaja neugode potražite liječničku pomoć.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

Ove godine u obitelji možete očekivati dobrotu i veselje. Bit će novih odnosa, brakova ali i novorođenčadi. Pravo je vrijeme za odustati od nekih stavova pa se pomiriti sa onim članovima obitelji sa kojima ne razgovarate ili ste u očito lošim odnosima. Budite oprezni samo ako živite u tradicionalnom okruženju, naime ove ćete godine bit skloni samovolji te obrascima ponašanja koji nisu prihvaćeni u takvim sredinama. Neke će vas situacije kod kuće izbaciti iz takta ali ostanite smireni. Sredina godine nosi odluku u vezi prijateljstva. Pokušajte na tog prijatelja/icu obratiti više pozornosti i odvojiti više vremena za one prave, dublje razgovore. Budite praktični i dozirajte potrebu za slobodom i neovisnosti.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Tragat ćete za razumijevanjem. Ponekad ćete zanemariti svakodnevicu pa su mogući poslovni zaostaci.

Veljača 2019. - Bit ćete vrlo pričljivi sa dozom hvalisavosti. Nemojte ni u čemu pretjerivati. Slobodno podijelite svoje ideje sa okolinom.

Ožujak 2019. - Nastavljaju se dešavanja iz veljače. Poradite na ciljevima koje imate a ideje pretvorite u nešto opipljivo.

 

Travanj 2019. - Vrijeme je za nove poteze u polju ljubavi. Bojat ćete se novih stvari i onog nepoznatog ali je sve stvar percepcije, ne morate ništa što ne želite.

Svibanj 2019.- Imat ćete dojam da vas sputavaju oni koji bi vam trebali dati najveću potporu. Posao vam nosi dosta stresa i bit ćete pod pritiskom.

Lipanj 2019. - Promijenit ćete životni stil i početi razmišljati na prikladniji, bolji način. Posao će vas okupirati u mjeri da ćete zanemariti ljubavni život.

Srpanj 2019. - Nešto ćete reći čime ćete razljutiti nadređene ili službenu osobu o kojoj vam nešto ovisi. Brzo se ispravite i ispričajte.

Kolovoz 2019. - Istovremeno će vam se dešavati više stvari pa ćete imati dojam da se ne snalazite. Pregovarajte i budite spremni na kompromise.

Rujan 2019. - Stalno ćete se povlačiti i udaljavati od svakodnevice a upravo to sad ne bi trebali činiti. Suočite se sa problemima koje imate da ne bi postali veći.

Listopad 2019. - Bit ćete mentalno jaki, odlično ćete surađivati sa drugima i uživati u razgovorima. Očekujte dobre vijesti ali i nečije suprotstavljanje.

Studeni 2019. - Mjesec ćete započeti na pogrešan način ali to neće dugo potrajati. Ono što pogriješite pokušajte odmah potom ispraviti.

Prosinac 2019. - Kada je u pitanju karijera, možete očekivati pozitivne pomake. Bit će napetih situacija u privatnom životu, posebno ako nastupite previše direktno.


 

ZAKLJUČAK

Pred vama je definitivno jedna od najzaposlenijih godina. Bit ćete društveno ali i poslovno aktivni te stalno sklapati nova poznanstva. Neke ćete odnose prekinuti da bi ubrzo stupili u nove, puno bolje.

 


 

 

RIBE - horoskop 2019.

ribe godisnjiHOROSKOP RIBE 2019.

2019. godina vam nosi osjećaj za realnost pa ćete tako spontano odustati od nekih težnji i ciljeva, nakon što naravno shvatite kako nisu ostvarivi. Pravo je vrijeme za poteze povezane uz privatne ciljeve i ambicije. Naučit ćete više o sebi ali i svojim potrebama i nećete se više toliko prilagođavati okolini. Uspjet ćete motivirati druge ljude a upravo vas to uz marljiv rad može dovesti do bolje poslovne pozicije. Često ćete biti u centru pozornosti pa to iskoristite kako bi povećali svoj ugled. Ono što vas je do sad jako ograničavalo, ove godine nestaje u potpunosti.

 

 


LJUBAV I BRAK

Ove godine možete očekivati miran i ugodan ljubavni život. Proteklih ste nekoliko godina imali najviše poteškoća upravo u polju ljubavi a sad ulazite u godinu olakšanja i sigurnosti. Neki će od vas tako ove godine donijeti veće odluke te sklopiti brak. Nemojte se dvoumiti, kad god imate potrebu reći voljenoj osobi emocije, to i učinite. Držite se onih osoba koje su iskrene i sa kojima možete razgovarati o svemu. Radi se o tome da ćete kroz čitavu godinu upoznavati nove osobe a tu će svakako biti kvalitetnih i potencijalnih partnera/ica. Sredina vam godine donosi senzualnost i strast. Budite svoji a kad niste sigurni kako postupiti, zauzmite diplomatski stav i prvo istražite što misli i želi druga strana. Oni od vas koji su slobodni dulje vremena naći će se pred testom koji će pokazati jesu li se riješili prošlosti. Nemojte se niti u jednom trenutku obeshrabriti, nastupite opušteno i samouvjereno. Budite ona osoba koja u odnos donosi konstruktivne ideje.

KARIJERA

Bit ćete vrlo praktični i realni. Očekuje vas napredak i rast u pogledu posla i karijere općenito. U svakom ćete trenutku znati procijeniti situaciju i prilagoditi se. Nemojte oklijevati niti gubiti vrijeme u potrazi za potvrdom vlastitog mišljenja ili odluka. Isto tako, nemojte plakati za prolivenim mlijekom. Ako nešto i izgubite, nasmijte se, krenite dalje i ponašajte se najnormalnije. Oni od vas koji se bave umjetnošću, mogu očekivati dobru volju osoba koje imaju moć što garantira i veću zaradu. Sredina godine nosi poneke poteškoće ali se neće dogoditi ništa strašno. Tada jednostavno nemojte previše vjerovati drugima i onom što vam govore, oslonite se na svoju savjest te ideale i stavove koje imate. Kraj godine vam nosi onu prednost koja će vam kroz iduće periode donijeti još veći napredak i uspjeh.

FINANCIJE

2019. godina vam donosi sreću i nove resurse. U pojedinim ćete trenucima tako imati dojam da imate više novca nego što ste ikad zamišljali. Novac vam naime dolazi iz više različitih izvora ali je najbitniji onaj koji stiže od rada. Klonite se impulzivnog trošenja i nemojte ulaziti u situacije koje zahtijevaju veće svote a koje niste predvidjeli godišnjim budžetom. Ako se i dogodi nešto na što niste računali, napravite korak unazad da bi onda potrošili samo na ono nužno i/ili bitno. Ova ćete godine riješiti dobar dio starih dugovanja a na vama je da se pobrinete za stabilniju financijsku budućnost i klonite novih zaduživanja. Sredina godine ide u prilog investicijama koje će se pokazati kao vrlo isplative. Kraj godine je idealan za traženje povišice na radnom mjestu ali i za naplatu starih dugovanja. Nikad nemojte odustati od onog što vam pripada.

 

ZDRAVLJE

Klonite se onog stila života koji može negativno utjecati na vaše zdravlje i općenito dobrobit. Pravo je vrijeme za odvikavanje od loših navika a trebate i posebnu pozornost posvetiti prehrani. Godinu započinjete sa visokim razinama energije pa ćete u tom periodu biti i optimistični što će smanjiti razinu stresa. Sredina godine donosi emotivne turbulencije koje bi mogle ostaviti negativne posljedice na zdravlje. Upravo se tad pobrinite za ono što jedete kako bi izbjegli probavne ali i psihičke poteškoće. Da bi sačuvali mentalno zdravlje i osjećali se dobro, posvetite se povremenoj meditaciji ili tjelovježbi. Samoća će vam puno pomoći, osim što ćete na taj način prikupiti energiju i pravilno se odmoriti, tako ćete se kloniti iskušenja i ovisnosti.

OBITELJ I STIL ŽIVOTA

 

U 2019. godini možete očekivati srdačne i dobro naklonjene međuljudske odnose. Imat ćete potrebnu potporu ali i dobivati usluge. Povremeno će se pojaviti goruća pitanja i problemi a u tim periodima budite spremni na pregovore i iskrenost. Kada su u pitanju obiteljske poteškoće, budite praktični. Nemojte riskirati obiteljske odnose zbog osobnog rasta i kratkoročnih ljubavnih odnosa. Isto tako, nemojte dozvoliti da vas drugi ljudi obmanjuju koristeći vašu ranjivost i emotivnost. Sredinom godine nemojte davati obećanja za koja niste sigurni da ih možete ispuniti jer bi se netko mogao prilično naljutiti i pokrenuti o vama glasine. Neki će pripadnici znaka ove godine otići na putovanje koje će im promijeniti sudbinu, osobito oni koji se nalaze u ljubavnoj vezi na daljinu.


Mjesečni horoskop za 2019.

Siječanj 2019. - Klonite se alkohola i nelegalnih poroka jer su mogući problemi sa zakonom. Razmislite o dojmu koji ostavljate.

Veljača 2019. - Imat ćete sreće ali i dovoljno energije. Očekujte ohrabrujuće vijesti povezane uz karijeru i financije.

Ožujak 2019. - Puno ćete raditi ali i zaraditi. Imat ćete više samokontrole i biti dobro organizirani. Sve je moguće, samo morate vjerovati u sebe.

Travanj 2019. - Naglasak je na energiji koje ćete imati više nego dovoljno. Bit ćete verbalno jaki pa bi mogli ostaviti dojam da ste skloni iskorištavanju drugih.

Svibanj 2019.- Bit ćete skloni zabavi i druženjima. Čak bi mogli napraviti pomalo blesave stvari koje više priliče mlađim osobama i djeci.

Lipanj 2019. - Bit ćete sretni kad shvatite da imate više toga u životu nego većina okoline. Očekuje vas nekoliko zabavnih trenutaka ali i jedan ozbiljniji razgovor.

Srpanj 2019. - Odličan mjesec. Neki će od vas postati više svjesni samih sebe. Doći ćete do zaključka u vezi partnera/ice što bi moglo dovesti do drastičnih poteza.

Kolovoz 2019. - Ponašat ćete se drugačije što će uočiti svi koji vas poznaju. Ostanite pozitivni i pokušajte se što više zabaviti. Kraj mjeseca garantira odlične uvjete za promjenu posla.

Rujan 2019. - Moguće su poteškoće u odnosu sa voljenom osobom, nekim od nadređenih ili sa vlasti. Ostanite smireni i pristanite na kompromise. Svađa vodi neuspjehu.

Listopad 2019. - Mjesec će započeti jako dobro. Okolnosti će vam ići u prilog i dobro ćete se osjećati. Sredinom ćete mjeseca razljutiti pogrešnu osobu, budite spremni ići linijom manjeg otpora.

Studeni 2019. - Ponekad će vam biti teško koncentrirati se ali i komunicirati. Bit ćete spremni za svađu i dosta frustrirani. Suzdržite se od pretjeranih emotivnih ispada.

Prosinac 2019. - Dovršit ćete sve one projekte koji zahtijevaju više discipline i koncentracije. Nećete imati povjerenja u druge što bi moglo narušiti odnos sa voljenom osobom ili simpatijom.


 

ZAKLJUČAK

Bit ćete više strastveni a ove će godine dobar dio vas tu strast pretočiti u posao pa tako otvoriti vlastito poduzeće ili promijeniti radno mjesto. Imat ćete više dobrih prilika na svim životnim poljima a isto tako će vam stalno u život ulaziti nove osobe.


 

 

 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 


najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Zlatni tarot
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarot-centar.com