Dnevni horoskop 21.09.2020. ❤️❤️❤️

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Danas će se gotovo sve svoditi na međuljudske odnose i komunikaciju. Dok će neki znakovi voditi bitku sa starim suparnicima i problemima iz prošlosti, drugi će biti usmjereni novim poslovima, pregovorima i sklapanju poznanstava. Optimizam će biti ključan, shvatite svaku situaciju kao priliku za poboljšanje.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Uključite se u one aktivnosti koje vas privlače i za koje smatrate da vam mogu donijeti korist. Bit ćete jako motivirani te svojom energijom pokretati druge ljude, osobito kolege i poslovne suradnike. Iako će većina cijeniti i poštivati vaše odluke, nekoliko će osoba biti ljubomorno pa pripazite na to sa kim dijelite tajne.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte previše primati srcu stvari koje je netko izgovorio u afektu, posebno ako dobro poznajete tu osobu i nije vam logično njeno današnje ponašanje. U fazi ste u kojoj trebate nastaviti dalje sa svojim planovima, bez da ih dijelite sa drugima i otkrivate korake koje želite poduzeti. U ljubavi su mogući neslaganje i zamjeranje.

 

 

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Moguće su manje nezgode povezane uz rad po kući i obavljanje fizičkih poslova te uz sportske aktivnosti. Na poslu danas nemojte donositi nagle odluke. Naime, bit ćete skloni stvaranju pogrešnih zaključaka a mnogi bi mogli napraviti bitan potez bez da znaju potrebne informacije. Nemojte se previše oslanjati na intuiciju.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Dan je povoljan za putovanja i sudjelovanje u raznim dešavanjima na kojima su prisutni ljudi drugačije kulture ili svjetonazora. Većina će vas danas biti zadovoljna, osim što ćete se zabaviti ujedno ćete bolje razumjeti sebe i ono što trebate tražiti od ostalih. Svojom ćete raznolikošću privući pozornost zanimljive osobe.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Očekujte neočekivano i pripremite se na to da ćete morati brzo reagirati na promjene. Dan je idealan za pronalazak honorarnog posla ili dodatnog izvora brze zarade. Mnogi će danas dobiti poklon od osobe od koje to ne očekuju i ugodno se iznenaditi kad shvate da je upravo to ono što im nedostaje da bi nešto kompletirali.

 

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Na poslu očekujte ugodnu atmosferu. Bit ćete produktivni i dobro organizirani pa tako sigurno ostvariti današnje ciljeve. Ukoliko se u slobodno vrijeme odlučite posvetiti volontiranju, doznat ćete informacije koje će vam otvoriti nova vrata. Osoba koju upoznate zaintrigirat će vas više nego što mislite. Budite optimistični.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

U privatnom je životu izgledan kaos. Očekujte brojne nove probleme ali i stare koji će ponovno izaći na površinu. Ostanite pozitivni i shvatite to kao priliku za njihovo konačno rješavanje. Danas ćete teško moći pogriješiti, osobito kada su u pitanju međuljudski odnosi. Napravite ono što smatrate da je za vas najbolje.

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Bit ćete dosta zbunjeni dešavanjima na privatnom polju, budite oprezni i nemojte dozvoliti da vam to utječe na posao. Posvetite se onom što radite u pojedinom trenutku inače bi mogli povrijediti nekoga od kolega ili napraviti sramotnu pogrešku. Ukoliko netko obavlja vaš dio posla, provjerite jeste li sve dobro pojasnili.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte ograničavati sami sebe niti pristajati na ograničenja koja vam netko drugi nameće a zapravo nisu nužna. Pokažite da ste samostalni i sposobni se izboriti za sebe. Poslovno će vam putovanje donijeti nove ideje kojima se ne trebate zanositi ali ih svakako trebate istražiti. Dan je idealan za polaganje ispita i za učenje.

 

 

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Ukoliko imate poslovne zaostatke od prošloga tjedna, sigurno ćete biti vrlo napeti i pod stresom. Ako ste propustili priliku zbog nekoga od kolega, budite oprezni jer bi tu osobu mogli verbalno napasti i to u pogrešnom trenutku. Nemojte vjerovati svemu što čujete, svoje mišljenje zadržite za sebe kao i financijsku situaciju.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Intuicija vas danas neće iznevjeriti stoga se fokusirajte na druge ljude i neverbalnu komunikaciju koja će vam otkriti pravo stanje stvari i tuđa razmišljanja. U ljubavi će vas pratiti dobra sreća, osim što možete očekivati romantične trenutke, bit ćete opušteni i konačno uživati u trenutku. Nemojte se zamarati starim problemima.

 

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Ako želite da vas drugi saslušaju i pruže svoju podršku, morat ćete prvo razmisliti o onom što im je bitno a onda pokazati da vas to zanima te da ste spremni i vi njih poduprijeti. Slobodno nakon posla otiđite na kavu sa kolegama, razmijenit ćete zanimljive ideje i olakšati poslovnu svakodnevicu. U ljubavi su vjerojatni darovi.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
Vidovitost.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
 
 
sretnitarot.com