Dnevni horoskop 16.05.2019. ❤️❤️❤️

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Sekstilni položaj Merkura i Neptuna donosi ugodna sjećanja pa će tako mnogi danas biti skloni sanjarenju, posebno kada su u pitanju bivši partneri i izgubljene ljubavi. Ovaj aspekt ide u prilog isticanju vlastitih talenata. Unatoč tome, ovo nije pravo vrijeme za sklapanje novih poslova, takvih se odluka klonite.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Bit ćete prepuni energije i odlično raspoloženi pa tako i skloni upuštati se u aktivnosti koje zahtijevaju izrazit mentalni napor. Kako bi izbjegli zdravstvene poteškoće, nemojte se precjenjivati niti previše riskirati. U večernjim će vas satima netko pozvati na ležeran razgovor koji bi se mogao pretvoriti u ozbiljnu raspravu.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Nemojte se bojati izreći svoje ideje i ciljeve. Upravo će danas nadređeni ali i voljena osoba cijeniti vaš način razmišljanja te vam bit spremni pružiti svoju podršku. Mnogi će danas morati dovršiti jako zahtjevan zadatak, nemojte to raditi samostalno nego se obratite nekom od prijatelja za pomoć. Budite koncentrirani.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bit ćete odlično raspoloženi i dosta usmjereni polju doma i obitelji. Tako će većina vas odlučiti kako su potrebne promjene i poboljšanja unutar životnog prostora. Poslijepodne je moguć odlazak na putovanje koje će vas podsjetiti na dobra stara vremena. U poslu nemojte pokušavati dobiti više nego što ste zaslužili.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Danas vam u prilog idu sve vrste partnerskih odnosa pa je tako pravo vrijeme za uvođenje značajnijih promjena na ljubavno polje. Postavite se i nemojte se bojati otvoreno tražiti više pažnje ili ravnopravnosti. Slobodno planirajte budućnost ali budite što više praktični. Ne bi bilo loše saslušati savjete puno iskusnije osobe.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Moguć je odlazak na poslovno putovanje koje će se pokazati kao vrlo uspješno. Općenito se danas u poslu trebate naoružati strpljenjem i izbjegavati rasprave sa poslovnim partnerima i klijentima. Poslijepodne će se mnogi upustiti u maštanje o prošlim vremenima što bi moglo dovesti do kajanja ali niste objektivni niti krivi.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Danas ćete vjerojatno upoznati osobu koja će vam biti voljna posuditi novac. Budite oprezni i klonite se naglih odluka, koliko god vam taj novac bio potreban prvo se raspitajte o tome tko je i kakva je ta osoba. Dan nije dobar za špekulacije niti za preuzimanje rizika. Voljena će osoba podijeliti sa vama jako dobre vijesti.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Imate odlične šanse za dobitak pa ne bi bilo loše odigrati igre na sreću. Općenito je danas sreća na vašoj strani pa tako možete i usput zaraditi značajniju svotu novca dok će neki shvatiti kako ih ipak očekuje željeno nasljedstvo. U prilog vam ide planiranje budućnosti kao i sve vrste financijskih investicija, ohrabrite se.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Suočit ćete se sa manjim financijskim poteškoćama ali nemojte dozvoliti da vas to okupira u mjeri da zanemarite obaveze i bitne osobe. Ubrzo će situacija biti puno bolja. Sa druge strane, dan je povoljan za kreativne aktivnosti te za ljubavne odnose. Obratite nešto više pozornosti na potrebe mlađih ukućana.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Imate odlične šanse za rješavanje emotivnog problema koji vas muči dulje vremena. Netko će vam od bliskih prijatelja ponuditi priliku da mu/joj se pridružite u poslovnom projektu a to bi trebali prihvatiti jer jedino zajedničkim radom možete oboje ostvariti značajan profit. Navečer ne bi bilo loše posjetiti rodbinu.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Većinu ćete dana biti zaposleni ali ćete se moći nositi sa svim obavezama i izazovima. Poslijepodne pokušajte odmoriti i maknuti misli od svakodnevnih briga. Nemojte posao nositi kući jer će se netko naljutiti. Financijska situacija možda i nije najbolja ali budite uporni, čuvajte ono što imate i poradite na onom što želite imati.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

U jako ste povoljnom periodu pa tako imate odlične šanse za uvođenje većih promjena u poslovni i ljubavni život. Danas možete dogovoriti važan posao ali uz uvjet da prihvatite sugestije druge strane. Nemojte odbijati pomoć obitelji i prijatelja. Prilikom rješavanja problema, naoružajte se strpljenjem i nemojte ništa forsirati.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Danas ćete imati odlučnost potrebnu za dovršavanje svih poslova koje ste započeli u prošlosti. Mnogi će tako već danas sve dovršiti, zaraditi novac ali se i nametnuti u široj zajednici kao odgovorna i uspješna osoba. Lijepo ćete se slagati sa voljenom osobom a oni kojima je odnos loš imaju priliku ponovno proživjeti sretne trenutke.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Tarotkala.com
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com
 
 
 
tarotus.com