Dnevni horoskop 15.03.2019.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Merkura i Sunca donosi promjene životnog stila koje, koliko se god činile nagle, predstavljaju rezultate ideja, uvjerenja i truda iz prošlosti. Mnogi će se tako iznenaditi i biti u nevjerici, osobito oni koji su skloni misliti kako se njima događaju samo loše stvari. Budite oprezni u komunikaciji.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Imajte na umu kako ćete većinu dana biti tvrdoglavi pa se pokušajte kloniti poslovnih sastanka u kojima niste jedina osoba koja donosi konačnu odluku. Pokušajte biti fleksibilni, nemojte kritizirati druge i držite se rutinskih zadataka. Poslijepodne je moguće razočaranje u ljubavnom polju, pokušajte odmah sve raspraviti.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Danas pažljivo birajte riječi jer su mogući nesporazumi sa kolegama i nadređenima. Upravo bi vas netko od kolega mogao razočarati i natjerati na to da kažete riječi koje doista ne mislite. Ukoliko se tako nešto i dogodi, što prije se ispričajte i nemojte se inatiti. Poslijepodne možete zaraditi pristojnu svotu novca, potrudite se.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Razočarat će vas osoba kojoj ste vjerovali ali kad bolje razmislite shvatit ćete kako niste tu osobu ni poznavali kako treba. Nastavite dalje, nemojte se baviti onim što je bilo nego se potrudite kako bi idući put sve ispalo bolje. Kada je u pitanju obitelj, budite oprezni i nemojte braniti tuđe ciljeve jer tako nećete ostvariti svoj. 

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Bit ćete zadovoljni nakon što primite pohvale od strane kolega i nadređenih ali istovremeno nervozni jer ćete saznati kako uskoro morate na poslovno putovanje. Ukoliko su pohvale došle bez željenog promaknuća, imajte na umu kako je ono povezano sa tim putovanjem, dajte sve od sebe i nemojte se nikom žaliti ni jadati.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Kroz jutro ćete biti zbunjeni zbog trenutne emotivne situacije ali bi trebali skrenuti misli na posao jer danas imate odlične šanse za iskazati se i ostvariti cilj kojem se dugo nadate. Poslijepodne posvetite obitelji i kućanskim obavezama. Dan je povoljan za renoviranje, popravke, bojanje zidova i bilo kakav kreativan rad.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Moguće je razočaranje u ljubavnom polju a ono će vam pokazati pravo lice osobe u koju ste vjerovali. Bit ćete povrijeđeni i emotivniji nego inače stoga nemojte odmah donositi odluke nego se pokušajte što jasnije izraziti i pitati točno ono što vas zanima ili u što sumnjate. Ključ rješenja je ovaj put u direktnoj komunikaciji.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete zabrinuti trenutnom financijskom situacijom i skloni zanemariti odnose sa okolinom pa tako i sa voljenom osobom koja će vam prigovarati. Ukoliko je odnos dulje vremena napet a na kraju dana odlučite slobodno vrijeme provesti sa prijateljima, pripremite se na ljubomorni ispad. Klonite se previše alkohola.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Obiteljski problem možete riješiti uz pomoć savjeta koji će vam danas u usputnom razgovoru dati stariji muškarac. Vrijeme je da naučite delegirati obaveze i da prestanete sve rješavati samostalno. Nećete se lako koncentrirati a koliko god danas bili uspješni imat ćete osjećaj da upravo uspjeh nikako ne možete ostvariti.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Kroz jutro ćete biti dosta loše volje i skloni povlačenju u smislu komunikacije. Pokušajte ostati smireni i nemojte izbjegavati razgovore, posebno ne one neformalne jer ćete se kroz njih opustiti ali i pronaći rješenje za ono što vas muči. Večernje sate provedite u zabavi, opustite se i nemojte razgovarati o poslu i problemima.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Oni od vas koji se bave pitanjem nasljedstva ili čekaju isplatu novca od osiguranja, danas mogu očekivati birokratske poteškoće. Nastupite ljubazno pa i ponizno u nekoj mjeri kako bi do kraja dana sve obavili. Poslijepodne je idealno za planiranje putovanja sa voljenom osobom, uzmite u obzir i zajednički budžet.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Velik broj vas će danas dobiti promaknuće ili ponudu za novi posao. Nemojte odmah razmišljati previše ozbiljno i brinuti radi novih obaveza i odgovornosti. Za promjenu se pokušajte opustiti i proslaviti a uzmite u obzir i kako to nosi povećanje prihoda. Ukoliko vam je potreban savjet, slobodno se obratite voljenoj osobi.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Suočit ćete se sa financijskim poteškoćama ali nemojte dozvoliti da vas to odmah obeshrabri. Poslijepodne ćete imati sreću pa tako sresti osobu koja će vam slučajno predložiti točno ono što vam trenutno najviše odgovara. Dulje ste vremena pod stresom stoga ukoliko se javi ljubomora, ignorirajte je jer niste objektivni.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
Zlatni tarot
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarot-centar.com