Dnevni horoskop 13.01.2019.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Saturna i Mjeseca predstavlja prekretnicu u načinu razmišljanja. Nemojte se iznenaditi ako danas ne prepoznate sami sebe. Doista, mnogi će se od nas danas promijeniti životni smjer i krenuti u jednom hrabrijem i pozitivnom pravcu. Imat ćemo pregršt energije za razmišljanje ali ne i za rad.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Kroz jutro ćete shvatiti da možete zaraditi novce u nečem što smatrate usputnim ili nebitnim a što do sad niste uopće pokušali unovčiti. Netko će vam ponuditi honorarni posao ili vam javiti kako je otvoreno novo radno mjesto. Ne morate odmah prihvaćati ponudu, prvo razmislite ali se i konzultirajte sa bližnjima.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Očekuju vas veće i bitne promjene u profesionalnom ali i društvenom životu. Ubrzo ćete shvatiti kako nadređeni i kolege cijene vaše mišljenje. Poslijepodne ćete se odlično zabaviti u društvu prijatelja, pripazite na ono što jedete i pijete jer su moguće probavne poteškoće. Nemojte zanemarivati voljenu osobu.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bit ćete u odličnoj intelektualnoj formi što može pozitivno utjecati na odnos sa voljenom osobom, posebno ako već neko vrijeme niste zadovoljni. Danas ćete biti jako uspješni u svim aktivnostima povezanim uz dom ali i uz nove poslovne ideje i pothvate. Pokušajte bolje posložiti vlastite prioritete a saslušajte i tuđe savjete.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Nakon prilično teškog razdoblja po pitanju financija i emotivnog polja, danas ćete postići neočekivani uspjeh. Generalna atmosfera će vam ići u prilog pa ćete se osjećati ugodno u bilo kakvim druženjima i prilikom komunikacije. Nemojte drugima nametati svoje stavove jer bi upravo tako mogli razočarati prijateljicu.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Iznenadit ćete se kad shvatite koliko ste u zadnje vrijeme napredovali i razvili se kao osoba. U povoljnom ste periodu za sve vrste aktivnosti i pothvata samo budite strpljivi i nemojte ništa forsirati. Poslijepodne će neki od vas morati na neočekivano puutovanje, vjerojatno privatne prirode a povezano uz nešto materijalno.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Očekuju vas zanimljive promjene koje će vam olakšati donošenje odluke. Bit ćete zadovoljni tokom čitavog dana ali ćete se posebno sobom ponositi nakon što shvatite da imate vještine i intelektualne sposobnosti za ono što planirate. Navečer će dobar dio vas morati razgovarati sa voljenom osobom, oslonite se na intuiciju.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Danas ćete biti uspješni u svemu što radite ali ćete imati dojam kako vam nitko i ništa ne može stati na put i poremetiti planove. Klonite se prevelikih rizika i imajte na umu kako ste skloni sanjarenju. Netko će vam ponuditi priliku za zaradu, pokušajte prvo vidjeti postoji li bolja ponuda u krugu prijatelja ili obitelji.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Do podneva vas očekuju neplanirana dešavanja radi kojih ćete se morati prilagođavati a koja će stvoriti nervozu. Vjerojatno će vam u goste doći netko tko se nije prethodno najavio a tko treba kod vas prespavati. Budite strpljivi i nemojte odmah misliti kako radi toga odmah morate mijenjati svoj raspored i planove.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ako vas danas netko zamoli za pomoć ili vam predloži da zajedničkim snagama nešto napravite, prihvatite to. Velike su šanse za to da ćete tim putem otvoriti sebi nova vrata koja vode bolje plaćenom poslu ili vam jednostavno nose značajniju svotu novca. U odličnom ste periodu za posao, kupnju, prodaju i investicije.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Kroz jutro ćete potrošiti više novca nego što ste planirali ali ćete i vi i ukućani ubrzo nakon toga shvatiti kako je to bila dobra i korisna investicija. Poslijepodne ćete mijenjati svoj raspored, radi se o tome da ćete se osjećati dužnima pomoći nekom iz kruga prijatelja. Dajte sve od sebe kako bi riješili ljubavnu dilemu.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Ukoliko danas planirate bitan sastanak, očekujte uspjeh. Nemojte se bojati izreći svoje ideje i stavove jer ćete naići na razumijevanje i podršku. Dan je odličan za rad na sebi, za ojačavanje starih prijateljstava ali i za sklapanje novih. Pažljivo isplanirajte put kojim ćete doći do željenog cilja, nemojte nagliti niti se inatiti.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Netko će vam u usputnom razgovoru ponuditi priliku za novi posao ili za projekt. Radi se o poslu u kojem sigurno nemate iskustva pa pažljivo razmislite prije nego donesete finalnu odluku. Što se tiče financija, trebali bi porazgovarati sa nekim tko je stariji i ima više iskustva od vas, obavezno porazgovarajte i sa ukućanima.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com