Dnevni horoskop 12.07.2019. ❤️❤️❤️

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Dan koji je pred nama donosi inspiraciju i optimizam. Osjećat ćemo se odlično i uočavati prilike koje do sad nismo. Nemojte se baviti pitanjima kojih se bojite, još neko vrijeme nemojte činiti ništa jer bi se mogli neugodno iznenaditi. Dan je povoljan za dovršavanje težih poslovnih zadataka i za rješavanje problema.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Najbolje bi bilo ulaziti u razgovore sa pretpostavkom da ćete imati problema. Pripremite se mentalno na najgori mogući scenarij jer ćete se tako najbolje moći nositi sa onim što vam dan donese. Očekujte poklon ili zanimljivo iznenađenje. Promjene kod kuće na kraju će se odlično odraziti na vašu budućnost, ne ljutite se.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Situacija u zadnje vrijeme svakako nije bila idealna ali danas dolazite u fazu u kojoj ono negativno možete pretvoriti u pozitivno ili barem iskoristiti na najbolji mogući način. Pozabavite se ljubavnim odnosom, posebno ako imate problema dulje vremena jer ćete tako umanjiti stres i riješiti se briga. Danas nekome pomozite.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Bit ćete komunikacijski vrlo jaki pa se pokušajte što više družiti sa osobama različitih karaktera jer ćete tako doći do zanimljivog prijedloga. Nemojte razmišljati srcem, uvijek gledajte što je razumno. Svoje odluke utemeljite na onom što smatrate da je dugoročno najbolje. Novo radno mjesto izgleda kao dobar potez.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Nemojte toliko pažnje davati malim stvarima kojima se možete kasnije pozabaviti. Fokusirajte se na ono bitno, gledajte glavni cilj i na kraju ćete shvatiti da imate potpunu kontrolu nad vlastitom budućnosti. Društvena događanja mogu vas dovesti do novih poznanstava ali i nove ljubavne prilike, ne izbjegavajte ih, zabavite se.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Nemojte nikome odavati tajne, svoje niti tuđe. Imat ćete potrebu okolini ispričati sve o projektu na kojem radite ali ako kažete previše, možete očekivati ozbiljnije probleme. Koncentrirajte se na svoje navike trošenja, dajte sve od sebe kako bi pronašli honorarni posao ili barem unijeli promjene koje će vam pomoći uštedjeti.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pokušajte danas raditi ono u što doista vjerujete ili barem pomozite nekom drugom. Što više od sebe date, više ćete dobiti zauzvrat a to se odnosi i na ljubavno polje. Nemojte se povlačiti, samoća vam je trenutno najveći neprijatelj. Druženje će vas spojiti sa osobom koja je otvorena, iskrena i sa kojom možete imati lijep život.

 

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Kontrolirajte svoje emocije jer ćete jedino tako danas ostvariti uspjeh i dovršiti sve što planirate. Kreativne i mlađe osobe će cijeniti vaš originalan način obavljanja stvari ali se to neće svidjeti onima sa kojima morate raditi. Promjena je iza ugla, na vama je hoćete li je prihvatiti ili se opirati, u svakom slučaju nije loša.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Ukoliko možete, isplanirajte odlazak na putovanje jer ćete tako proširiti svoje znanje ali i sagledati stvari na jedan drugačiji način. Unesite promjene koje želite, tako će vas drugi poštivati više ali se i drugačije prema vama postaviti. Kada su u pitanju teže odluke, napravite ono što morate i što prije pokušajte krenuti dalje.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

Malo usporite po pitanju životnog tempa. Jedino ako počnete više razmišljati, završit ćete nešto što vas dugo usporava i opterećuje. Prema vama idu darovi, dobitak od igara na sreću ili važna pravna nagodba koja će vam donijeti značajniju svotu novca. Nemojte prebrzo trošiti ono što dobijete, imajte na umu buduće obaveze.

 

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Danas neće sve ići po planu niti će ishodi biti onakvi kakvima se nadate. Trebate zauzeti jedan originalan pristup a ako je potrebno i svoju ideju agresivnije progurati kako bi pokazali svijetu oko sebe što možete. Nemojte dozvoliti da vas emotivni problemi koče u svemu ostalom, jasno odvojite prioritete i slijedite cilj.

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas će mnogi od vas morati dovršiti posao ili napraviti značajan potez koji nosi prilično rizika. Što god napravili, imajte na umu kako možete očekivati poteškoće sa nekim od kolega ili nadređenih. Nemojte dozvoliti da vas itko iskorištava, odmah se postavite. Dan nije povoljan za posudbu novca niti uređaja, čuvajte stvari.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Postoji mnoštvo različitih smjerova kojima možete danas krenuti a koji su pozitivni. Najbolje bi bilo odabrati kreativan put jer će vas jedino on zadovoljiti u smislu financija ali i estetike. Djeca će odigrati bitnu ulogu u odluci koju donesete. Nemojte nikoga podcjenjivati niti kritizirati, došlo je vrijeme za kompromis i dogovor.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com