Dnevni horoskop 12.01.2019.

 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Konjunkcija Mjeseca i Marsa ide u prilog nenadanim i neugodnim promjenama. Mogući su nesporazumi oko sitnica koji se u trenutku mogu pretvoriti u burne svađe stoga birajte riječi prilikom značajnijih razgovora. Ovaj planetarni aspekt također nosi dozu nervoze koja može dovesti do raznih nezgoda.

 

ovanOVAN (21.03. - 19.04.)

Netko će vas iz obitelji danas razočarati a najvjerojatnije se radi o osobi koja vam je obećala financijski pomoći a sad rekla kako nije ipak u mogućnosti. Nemojte se odmah ljutiti, razlozi bi mogli biti objektivni. Pokušajte biti nešto fleksibilniji u odnosima sa prijateljima, obitelji te voljenom osobom, imajte takta.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Polako možete očekivati nove poslovne pogodnosti i to na osnovu dosadašnjeg rada. Netko promatra što i kako radite a upravo je ta osoba zadovoljna i ima vas na umu za promaknuće. Očekujte napete odnose sa okolinom, posebnu pozornost obratite na ono što vam govore prijatelji a odgodite bilo kakve ozbiljnije razgovore.

 

 

blizanciBLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Voljena će vas osoba prozvati za nešto što nije objektivno vaša krivica. Ostanite smireni i izbjegavajte svađu. Bit ćete nervozni i smetat će vam ta nepravda ali pokušajte misli skrenuti na nešto drugo i nemojte se iskaljivati na okolini. Trebate više pozornosti obratiti na obitelj, posebno na starije i bolesne članove.

 

rakRAK (21.06. - 21.07.)

Naglo ćete i dosta burno reagirati nakon što čujete da starija ženska osoba o vama širi glasine. Ubrzo će se sve vratiti u normalu i ne bi trebali izazivati svađu jer vas upravo to može dovesti do kruženja novih priča. Poslijepodne će neki od vas dobiti značajniju svotu novca dok će drugi prihvatiti ponudu za novi posao.

 

lavLAV (22.07. - 22.08.)

Budite oprezni prilikom vožnje jer je povećana mogućnost novčanih kazni. Moguće su i manje nezgode koje će ostaviti posljedice na imovini. Ukoliko baš morate krenuti na put, provjerite tehničko stanje vozila. Dan općenito nije povoljan za financije, izbjegavajte nagađanja, investicije i bilo kakve novčane dogovore.

 

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Oni od vas koji danas rade mogu očekivati povećan obujam posla ali i dosta usputnih problema. Brzo ćete shvatiti kako vam kolege neće biti spremni pomoći. Suzdržite se bilo kakvih komentara jer bi mogli u ljutnji reći ono što ne mislite te kasnije požaliti. Poslijepodne ćete saznati dobre vijesti povezane uz nekretninu.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete dosta impulzivni nakon nesporazuma sa nekim od nadređenih. Budite oprezni i prije nego bilo što kažete, razmislite o tome sa kim pričate jer nisu svi na vašoj strani. Nervozu ćete prenijeti i na odnos sa voljenom osobom pa će tako mnogi od vas danas biti skloni kritikama i ljubomornim ispadima. Ne brzajte.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Do podneva ćete saznati jako dobre vijesti povezane uz privatno putovanje za koje niste bili sigurni hoćete li ga realizirati. Ukoliko se radi o vezi na daljinu, upravo ćete tako popraviti odnos i vratiti povjerenje. Očekuje vas žustra rasprava sa nekim iz obitelji tko se ne slaže sa vašim planovima, nemojte mijenjati stavove.

 

strijelacSTRIJELAC (22.11.-21.12.)

U zadnje ste vrijeme premoreni i pod stresom a upravo ćete zato danas biti mrzovoljni i skloni kritizirati druge. Okolina će imati dojam da niste zadovoljni ni sa čim. Izbjegavajte bilo kakve rasprave jer će samo dovesti do svađa. Nemojte se igrati sa vlastitim zdravljem, bit će problema ako ne usporite i ne promijenite životni tempo.

 

jaracJARAC (22.12.-20.01.)

Ukoliko danas mislite raditi na projektu koji uključuje druge osobe, očekujte poteškoće. Nećete se moći složiti oko onog dijela koji se odnosi na financije. Dan nije povoljan za investicije ali je za rasprave pa pokušajte doći do kompromisa. Ako uspijete smiriti situaciju i argumentirati svoje stavove mogli bi svi odlično zaraditi.

 

 

vodenjakVODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas vam skoro ništa neće ići po planu ali ne trebate očekivati negativne događaje. Pokušajte se opustiti i prihvaćati stvari onako kako one dolaze. Ukoliko ste nedavno promijenili posao ili započeli novi projekt, nemojte previše očekivati jer bi se mogli razočarati. Izbjegavajte veće odluke i nemojte reagirati impulzivno.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Mnogi će od vas započeti novi poslovni projekt a zaraditi možete samo ako niste previše samokritični. Pokušajte biti fleksibilni i pokažite danas kako imate razumijevanja prema kolegama na poslu ali i voljenoj osobi. Bilo kakva rasprava lako će postati svađa. Navečer očekujte posjetu člana obitelji, odlično ćete se zabaviti.

 
 
 
 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Zlatni tarot
 
Tarot-centar.com