Dnevni horoskop 17.04.2018.


 

horoskop dnevniDNEVNI HOROSKOP

Opozicija Jupitera i Venere dovodi do potrebe za tim da napravimo nešto pozitivno unutar doma i u ljubavnom polju. Ovaj planetarni aspekt sam po sebi osigurava dovoljno energije za takve aktivnosti. Svi ćemo imati potrebu pokazati voljenoj osobi nježnost. Ukoliko to ne osjetite, trebate se zapitati koliko su jaki vaši osjećaji i jeste li sa pravom osobom.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nemojte dozvoliti da vas iz takta izbaci nekoliko negativnih okolnosti u široj okolini. Umjesto toga, nastavite dalje prema planu i nemojte se previše obazirati na kolege. Privatne probleme nemojte rješavati prijepodne već tek nakon posla jer ćete jedino tad imati dovoljno vremena da u obzir uzmete sve opcije.

 

bikBIK (20.04. - 20.05.)

Morate neke ljude ali i neke stvari ostaviti po strani i samostalno razmišljati, osobito ako ste suočeni sa privatnim ili emotivnim problemom. Vrijeme svakako čini svoje pa bi sad trebali poraditi na vlastitoj objektivnosti. Netko će vam ponuditi priliku za zaradu ali ako osjećate da morate uložiti previše, odbijte.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Prestanite povlađivati drugima i sad napravite ono što smatrate da je za vas najbolje. Oni od vas koji osjećaju nezadovoljstvo u poslu motivaciju će pronaći samo ako se okrenu potrazi za novim radnim mjestom. Ako se osjećate lijeno, u okolini nađite načine na koje se možete pokrenuti. Najgore je da ne činite ništa.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Netko će komentirati projekt na kojem radite ili općenito vaše radne sposobnosti i to samo kako bi vas isprovocirao/la. Najpametnije što možete učiniti je izmaknuti se i ne uzimati stvari srcu. Imajte na umu da tko god vam namjerno stvara probleme osjeća u vama prijetnju i boji se za svoje mjesto. Vjerujte u sebe.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Trebali bi pažljivije birati sa kim se družite. Vrijeme je dragocjeno a sad bi ga trebali provoditi sa onima koji vide vaš potencijal i znaju na koje načine ga možete iskoristiti. Osoba koja u vas ima najmanje povjerenja neće ostati ravnodušna prema vašoj darežljivosti. Dan je odličan za ljubav, osobito ako niste službeno zauzeti.

 

djevicaDJEVICA (23.08.- 22.09.)

Koliko god se trudili, bit će vam gotovo nemoguće dobiti odobravanje i potporu od strane najbližih osoba. Fokusirajte se na ljude koje ste tek upoznali ili na osobe za koje možete napraviti nešto korisno i shvatit ćete koliko ste daleko stigli. Nemojte biti previše strogi prema voljenoj osobi, ljubav je obostrano davanje.

 

vagaVAGA (23.09.-22.10.)

Ne smijete dozvoliti da vam se emocije umiješaju u ono što morate napraviti. Posao je posao i morate nastaviti dalje prema planovima koje imate pa makar to značilo da ćete nekoga izostaviti ili da ćete vi biti udaljeni od toga na čemu trenutno radite. Danas ćete u ljubavi shvatiti koje stvari funkcioniraju a koje vas samo koče.

 

škorpionŠKORPION (23.10.-21.11.)

Stvari ćete danas pokretati uz pomoć razgovora. Uložite srce i dušu u ono u što vjerujete da može uspjeti a onda to prezentirajte okolini. Budite brzi i stavite stvari na papir, osobito ako radite na novom poslu ili na novom projektu jer biste inače mogli previdjeti nekoliko detalja koji vam mogu donijeti uspjeh i pohvale.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Nemojte promjeni pristupati sramežljivo. Pokažite i sebi i drugima da imate snage i samopouzdanja. Iznenadit ćete se kad shvatite koliko dobro neke stvari mogu funkcionirati samo ako im pružite priliku. Imat ćete jak osjećaj pripadnosti a radi toga bi neki od vas mogli namjerno odustati od slobode koju sad imaju.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Netko će vas jako privlačiti i doživjeti ćete tu osobu kao veliki izazov ali imajte na umu da će to biti iz pogrešnih razloga. Razmislite nekoliko puta prije nego se uključite u situaciju koja vam možda na kraju neće biti u najboljem interesu. Usmjerite se na ono što bi mogli izgubiti ako odete u pogrešnom smjeru.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Željet ćete promijeniti način na koji radite stvari. Za cilj bi si trebali postaviti potragu za novim poslom ili za načinom na koji možete zaraditi nešto dodatnog novca. Odmaknite se od svakodnevice i pokušajte nešto malo drugačije. Život koji je potpuno predvidiv i temelji se na navikama neće vas dovesti do blagostanja i sreće.

 

ribeRIBE (20.02.-20.03.)

Okrenite se stvarima koje vas zanimaju i upoznat ćete osobu suprotnog spola koja može jako utjecati na vaš život u sadašnjosti ali i budućnosti. Danas bi od djece ili od osoba koje su mlađe od vas mogli čuti iskreno mišljenje o nečem čega uopće niste svjesni. Nije sve u novcu, okrenite se nematerijalnom bogatstvu.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
tarot centar, astro centar, tarot brojevi, tarot majstori, najbolji tarot
 
 
 
tarotkala
 
tarot8
 
romansa
 
vidovitost
 
tarot-centar
 
 


 
 

Kontaktirajte nas!

KONTAKT