Dnevni horoskop 15.09.2018.


 

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP

Sekstilni položaj Mjeseca i Marsa naglašava važnost koju pridajemo društvenim problemima ali isto tako može dovesti do pretjerivanja kod svih horoskopskih znakova. Obratite više pozornosti na društveni i ljubavni život ali nemojte biti skloni pretjerivanju, ponekad su stvari doista onakve kakvima se čine.

 

ovan

OVAN (21.03. - 19.04.)

Nećete biti zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite a koja nije direktno vezana uz vas, a radi toga ćete biti mrzovoljni i skloni generaliziranju. Dajte sve od sebe da se smirite i nemojte pretjerivati. Klonite se stereotipnog razmišljanja jer bi mogli nekoga potpuno pogrešno procijeniti i time izgubiti dobru priliku.

 

bik

BIK (20.04. - 20.05.)

Naći ćete se pred većim izazovom radi kojeg ćete većinu dana biti uzbuđeni ali i pomalo nervozni. Možete uspjeti u svemu što naumite samo se klonite tvrdoglavosti i zaključivanja unaprijed. Ciljajte veće stvari i poslove, nemojte sami sebe podcjenjivati i misliti kako je nešto previše dobro da bi moglo biti vaše.

 

blizanci

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Družite se sa prijateljima, susjedima i općenito onim osobama sa kojima najviše volite provoditi vrijeme. Aktivnosti u koje se danas uključite vodit će do boljeg razumijevanja (ne samo vašeg već i tuđeg) stvari koje doista volite i želite. Bit ćete vrlo emotivni kada su u pitanju privatni problemi a samim time i subjektivni.

 

rak

RAK (21.06. - 21.07.)

Danas pokušajte stvari raditi na potpuno drugačiji način i zauzmite novi stav pa ćete iznenaditi ali i impresionirati okolinu. Element iznenađenja je upravo ono što će vam donijeti usluge i dati vam odličnu prednost. Osoba sa kojom ste bliski danas će vam iskazati emocije, razmislite o tome što želite u ljubavi.

 

lav

LAV (22.07. - 22.08.)

Pokušajte imati bolju kontrolu nad privatnim životom ili ćete se suočiti sa problemima koji će promijeniti vašu ljubavnu budućnost. Danas možete postići dogovor povezan uz novac ili nekretninu ali se nekom neće svidjeti odluka koju donesete. Provjerite osobne dokumente i sve bitne papire kako ne bi imali problem sa zakonom.

 

djevica

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Pripadnici ovoga znaka rado pomažu ljudima ali danas trebate pripaziti na osobu koja će to pokušati iskoristiti. Nemojte previše suosjećati sa ljudima koji su vam učinili bilo što loše u prošlosti i nemojte davati novac, radije ponudite vrijeme odnosno trud. Zbunit će vas nešto tajno ali odluku nemojte donositi na osnovu emocija.

 

vaga

VAGA (23.09.-22.10.)

Ponovno evaluirajte motive koje imate i razmislite o privatnoj situaciji. Način na koji se odnosite prema ljudima koje volite te način na koji vam oni to vraćaju, ono je što vam daje naznaku budućih dešavanja. Ukoliko niste sigurni u odluku koju danas donosite, doći ćete do većih problema u ljubavi i do svađe. 

 

škorpion

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Dobar će dio vas morati otići na putovanje i to kako bi prošli nešto što će vam pomoći da donesete veliku odluku. Projekt na kojem radite može postati uspješan samo ukoliko brzom reakcijom izbjegnete odgode i nesigurnost kod osoba koje su u njega uključene. Nemojte biti tvrdoglavi, radije pristanite na kompromis.

 

strijelac

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Bit ćete zbunjenim nečim što će vam danas biti ponuđeno. Prije nego odlučite nastaviti dalje sa onim što radite odnosno planirate, stavite sve na papir i budite sigurni da imate otvorene ruke jer bi vam u suprotnom netko mogao kasnije prigovarati. Nemojte danas pokazivati ljutnju niti biti zlobni ali se slobodno nametnite.

 

jarac

JARAC (22.12.-20.01.)

Nemojte otkrivati tajne odnosno previše privatne informacije o sebi i osobama koje volite. Budite oprezni prilikom suočavanja sa situacijama koje su vam nepoznate te prilikom rada sa osobama sa kojima nemate prethodnog iskustva. Prije nego krenete naprijed, morate znati sa čim/kim se točno bavite i što očekivati.

 

vodenjak

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Vrijeme je da stanete, promotrite situaciju u kojoj se trenutno nalazite a onda razmislite o tome kako vam može biti bolje. Jedino ste vi ona osoba koja odlučuje o vlastitom životu a sad možete birati teži put koji je ujedno sigurniji ili se odlučiti za lakši koji nosi veći rizik. Odluka voljene osobe vodit će boljem odnosu.

 

ribe

RIBE (20.02.-20.03.)

Danas budite opušteni i pokušajte se što više zabaviti jer ćete tako prikupiti energiju potrebnu za posao ali ćete dobiti i pozornost bitnih osoba. Netko koga danas upoznate ima dobru ideju i za nju će vas odmah zainteresirati. Općenito ste danas privlačni osobama koje prepoznaju vaš potencijal i znanje koje imate.

 
najbolji astro tarot horoskop centar
 
 
 
Zlatni tarot
 
tarotkala
 
Tarort8.com
 
Romansa.net
 
Vidovitost.com
 
Tarot-centar.com